30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Bright køkken foto design

Lyst køkken - 60 billeder

Mere for nylig var mode minimalisme, som undertiden nåede ascetisme. Sådanne tendenser vedrørte også køkkenerne. Formularerne var enkle, geometriske korrekte, klare og farver - monokrom med en sjælden undtagelse i form af lyse farver. Men nu er det lyse designers popularitet begyndt at stige. Men man kan ikke være enig i, at der i det klassiske lakoniske design er en vis adel og nåde.

Det har længe været bemærket, at farvepræferencer helt afhænger af temperament, alder og karakter af en person. Opdagelsen var imidlertid, at folk, der har omtrent det samme kulturelle og materielle livsniveau, er tæt på deres farveistiske præferencer. Men valget af farve er vigtigt og folkets nationalitet. For eksempel foretrækkes lys nyanser til nordlige nationaliteter, men franskerne og italienerne foretrækker nuancer, der ligger tæt på Middelhavsstil, som minder om frugt, hav og sol.

Lyse farver og dristige kombinationer er meget organiske i moderne interiør, herunder. i køkkenet. Derfor var der i næsten alle model linjer lyse nuancer - koral, mættet bard og blank belægning. Lette køkkener i lignende nuancer ser usædvanligt ud, men samtidig øger stemningen, forårsager appetit. Specielt kunne lide det orange køkken.

Gå ikke glip af designerne og blåblå nuancer. I kombination med hvide vægge lyse kontrast accenter, de ser godt ud. Kontrasterende kombinationer af lyse farver med sort, hvid eller skygge af naturligt træ er egentlige.

Udseendet af komplekse nuancer, der er dannet af en kombination af forskellige farver, er blevet fashionable for nylig: violetblå, gulgrøn, lyserød-beige og andre. Lette køkkener i sådanne toner - en fremragende løsning, hvis du er træt af det vanlige. Vær sikker på at du ikke bliver træt af et sådant interiør!

Det er ingen hemmelighed, at farveskalaen er skabt ikke kun af møblernes farve, baggrunden er meget vigtig. Og mange designere tilbyder nu sådanne muligheder for at dekorere køkkenet, hvor møbler af naturlige nuancer kombineres med en lys baggrund. Baggrunden kan være fersken, orange, lilla. Det vigtigste er ikke at overdrive det! Husk at møbler skal være neutrale farver - beige, hvid osv.

Ændringer i udseendet af køkkenet er også hjulpet af nye teknologier, for eksempel kan moderne lakker gøre overfladen ikke kun blank, men også mat. Du kan vælge møbler i køkkenet, for eksempel i lilla eller orange, eksperimenterer med overfladen.

Original look i et enkelt sæt af individuelle elementer, fremstillet af deres metal i kombination med naturligt træ af forskellige racer. En sådan tekstureret blanding i kombination med en lys farveafdeling giver køkkenet et moderne udseende.

Det er også værd at bemærke, at der i dag er meget opmærksomhed overflader. Dette er en imitation under huden og påføring af en belægning, der efterligner en åbent blonder og meget meget mere. Aktivt begyndte at blive brugt i det indre af køkkenet natursten. Dette blev rigtigt takket være ny teknologi til skæring og bearbejdning af overflader. Så hvis du har brug for en reparation, tænk, måske vil du komme væk fra traditionalismen og dekorere køkkenet i usædvanlige lyse farver!

Køkken design-fotogalleri (100 bedste virkelige billeder)

Selv de gamle vismænd sagde, at det er bedre at se en gang end høre et hundrede gange. Visualisering af en ide kan afsløre alle de positive og negative sider. Hvis du beslutter dig for at opdatere køkkendesignet, vil et fotogalleri med færdige løsninger hjælpe dig med dette.

Kombinationen af ​​forskellige nuancer, placeringen af ​​et køkkenaggregat og et spiseplads - alt dette er svært at forestille sig uden professionelt designede projekter.

Lette køkkener

Ofte er det lyse indvendige i køkkenet brugt i sådanne stilarter af huset som:

For at gøre køkkenet lyst og stilfuldt, skal du vælge de rigtige nuancer, det er ønskeligt, at de ville være kontrast.

De vigtigste farve løsninger i det indre af et lyst køkken er:

  • Hvide vægge og røde, grønne, gule eller lilla køkkenmøbler
  • Lyseblå vægge og røde køkkenmøbler
  • Gule køkkenmøbler på baggrund af sorte vægge
  • Lamineret skygge af væggene i kombination med oransje køkkenmøbler

Med valget af lyse køkkenmøbler er der ingen problemer. Fabrikanter producerer normalt mange lyse farver af møbler.

For at gøre væggene og loftet i køkkenet lyse, anbefales det at bruge keramiske fliser, lyse papir tapet eller dekorative gips.

Som gulvbelægning er kun keramiske fliser acceptable, parket anvendes i sjældne tilfælde.

Der lægges særlig vægt på belysning. For at understrege hele farvemætningen af ​​et lyst køkken skal du installere store vinduer, og gardinerne skal være fraværende.

Vi anbefaler også dig at gøre dig bekendt med fotogalleriet: et stilfuldt køkkeninteriør!

Vi hjælper dig med at flytte til dig med landskabsdesign af det personlige plot og opførelsen og arrangementet af et landhus generelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 − = 42