30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Box sko

Skabe til sko - 60 muligheder

Hovedhemmeligheden i at arrangere gangen i vores dag - antallet af synlige ting skal holdes på et minimum.

Tidligere var i lejlighederne ved indgangen enkle hylder, nu i gangen fløjter et fladt skoskab, hvor dine sko er sikkert skjult for øjnene.

Sko i det moderne skab er placeret lodret, som sparer plads. Du kan vælge et skoskab med 2-3-4 rum. To-niveau hylde til 10-12 par - en anden fælles konfiguration "hurtig garderobe" til sko.

Normalt er de lavet af plast eller metal, takket være, at de er lette at holde rene. Du kan købe et miniature skab med svingdøre.

Separat kan vi sige om "smal 9quot; curbstones med foldedøre (åben ved 45 grader). Dette er ideelt til en lille hall. Når skoene er anbragt på hylderne, taber det ikke form, brænder ikke, det samler ikke støv. Sandt nok taber kapaciteten hos en sådan skab traditionelle skoskabe.

Sted til sko kan være placeret under banketten, under sengebordet eller tjene som støtte til spejlet. Men som regel er sådanne møbler ikke designet til snavset fodtøj, og derfor vil tøfler stå ved tærsklen og hylderne - tomme. Dette er i Europa, fortovene er rene, og værtinden tilbyder kun gæster at pudse støvet fra de sko, de kom i. I Rusland bliver sko normalt taget af tærsklen.

Derfor bør der i hvert hus være to specielle steder til sko og sko. En - ved indgangen - er designet til det par, vi skyder, vender tilbage fra gaden. Den anden - for de sko, der er designet til en anden sæson. Til opbevaring af beskidte sko er en to-niveau stativ med vinyldæksel og en palle egnet, som let kan fjernes og vaskes. Skoene på denne stat tørre ud hurtigere. Du kan købe et specielt skab med ventilation og bakteriedræbende lamper.

Et godt skoskab skal nødvendigvis omfatte et bagagerum, hvor små bøjler med bløde kludespidser vil blive leveret. Til dem fastgør bootboderne det i tide "tomgangstid9quot; støvlerne brød ikke i løft. Sko med en høj bootleg er trukket på specielle puder, så det ikke mister form.

Hvis du vil placere sko i et stort skab, skal det være forsynet med lige hylder om dybden af ​​skoeskassen. De kan ligge op til loftet (hvis skoene er flere hundrede par), og i flere rækker nederst - under beslagene med yderbeklædning. Du kan placere skoene bag skydedørene på metalhylder. Den indtrækbare stativ med holderpuder er dyrere end den stationære, men det hjælper med at holde skoens form (selvom der ikke kan lægges høje støvler i vejen).

Og du kan også bruge wirehanger-holdere på sugerne, som kan fastgøres til enhver overflade. Og for elegante kvinders sko er gode åbne hylder eller roterende displayholdere - Fans "sko skatte" sådan en udstilling vil juble op!

De mest populære modeller af skoskabe

Disse skoskabe er meget komfortable. De er lavet på princippet om et showcase, kun med døre. Det store plus ved modeller af kabinebønner er deres store kapacitet. I sådanne tilfælde deformeres ikke skoens så og tørrer godt.

Hvis du har et påklædningsværelse, så garderobe til sko en velsignelse kan være uden dør. Stand-showcase med sko i dette tilfælde vil være en ideel mulighed.

Skab til sko bon

Skab til sko bon

Skab til sko bon

Klædeskabet til sko er meget kompakt og rummeligt. Den er fremstillet med foldedøre, der åbner ved 45 ° eller 90 ° afhængigt af modellen. Kabinets bredde overstiger ikke 30 cm, så den er ideel til selv den mindste gang.

I de tilfælde-slanke sko er ikke støvet og kompakt placeret. Men det skal bemærkes, at skoene kan placeres i slanket, kun tørret og rent, ellers vil andre par sko, og selve skabet blive forurenet. Derfor, uden tørretumbler eller en åben hylde til sko, kan du ikke gøre det.

Til fremstilling af slamskabiner anvendes sædvanligvis træ eller spånplader. Deres farveområde er meget forskelligartet, så du kan nemt vælge muligheden for et skoskab, der passer perfekt ind i det indre af enhver gang.

Glidende garderobe

Glidende garderobe

Glidende garderobe

Den mest populære i dag er skabet til sko. Moderne æstetiske former, en række designløsninger gør det muligt at udstyre pladsen i gangen, gangen eller korridoren ideelt. Denne skohylde er praktisk talt ikke anderledes end en almindelig skab, kun i stedet for afsnit for tøj bygget sko reoler, som kan fastgøres og hæves. Hylder til sko kan være så længe som nødvendigt, men på samme tid, kan i skoskab-rums lagres og andre ting - kasser af en sko, midlerne til fodtøj, tasker og andet tilbehør.

Der er også kombinerede garderobeskabe. Denne mulighed er meget original og ret praktisk. På den ene side er det praktisk at gemme sko, og i anden halvdel - tøj og hatte.

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Fabrikanter af møbler tilbyder i dag mange muligheder for spejlede skabe til sko. Et sådant skab vil blive en uundværlig egenskab af møbler, hvis du ikke har et påklædningsværelse eller et påklædningsværelse med et spejl. Derudover øger spejlfladerne visuelt visuelt plads og gør interiørdesign lettere og hyggeligt.

Hvis du gemmer dine sko i omklædningsrummet, vil det være hensigtsmæssigt at sætte der er ikke engang en garderobe, og nogle originale hylder til sko, der vil supplere den stilfulde interiør dressing.

Skobutik til anteroom

Hylde til sko foto

Skoskab foto

Hylder til sko, åbne

Hylder til sko, åbne

Usædvanligt skoskab

Skabet til sko er normalt lille i størrelse og er designet til sæsonbestemt fodtøj. Dørene i dette skab svinger, og indeni er der 2-3 skohylder. Næsten altid piedestaler til sko sælges sammen med et headset, garderobe, toiletbord eller bøjler, og kan udføres i en polstret afføring med polstret sæde, eller tabeller, som du kan sætte parfume, kosmetik og dekorative elementer - en vase med blomster, indrammede fotografier, dekorative muslingeskaller, ekibany af vilde blomster og ører, meget ofte bruges i udformningen af ​​det indre af efteråret, og meget mere.

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Den enkleste version af møblerne til opbevaring af sko er et kabinet-galoshnitsa (eller galoshnitsa). Denne mulighed er perfekt til opbevaring og tørring af daglig sko. Det er et åbent rack med hylder, der kan stå i gangen eller korridor, hvis du vil det blive brugt som et tørrestativ til sko, er der ingen bedre sted end altanen eller loggia, vil du ikke finde. Walk-behind er et glimrende alternativ til et skoboks til små lejligheder.

Garderobe til sko galoshnitsa

Fodtøj sko

Skoskabet er ikke kun et nødvendigt møbel, men også en del af interiøret. Til at dekorere og dekorere sko kabinetter bruger tråd, vævet sammensætning af rattan og bambus, spejl, glas, stof skær, dekorative klistermærker. En række modeller af skoskabe og interessante designløsninger hjælper dig med at skabe et unikt og harmonisk interiør på gangen.

Skab til sko - vælg efter sindet! 105 billeder af upåklageligt og stilfuldt design!

Det første værelse, hvor gæsterne går ind, er indgangen. Teorien om, at det ikke er værd at være opmærksom på denne del af huset, er fejlagtigt.

Ofte kan man på basis af gangen konkludere om alle boliger, ofte selv om gæsternes natur.

Først og fremmest er det nødvendigt at organisere ordre i gangen og korridoren. Det er nødvendigt at tænke over møbler, hvor sæsonfodtøj vil blive placeret hver dag og til særlige lejligheder.

Møblernes art bør bestemmes ud fra klimatiske forhold og geografi af lokaliteten. Det vil være rigtigt, at under det klimatiske forhold er fugtigt og vådt vejr dobbelt så meget som tørt og varmt vejr.

Mike Shilov, en autoritativ Moskva-designer, forklarer, hvordan et vellykket interiør af gangen skal være. Efter hans mening er det nødvendigt at udelukke alle unødvendige ting fra synsfeltet og udelade kun de daglige.

Det er vigtigt at organisere to pladser til opbevaring - man vil være et stativ til daglig brug, en anden - en garderobe til sæsonbestemt sko.

Et vellykket interiør forudsætter tilstedeværelsen af ​​følgende ting:

 • hylder og hylder til daglig sko;
 • curbstone, kommode for indeværende sæson;
 • separat garderobe til opbevaring af sko uden for sæsonen.

Det er vigtigt at forstå, at sko er en specifik egenskab, der kræver konstant selvbehandling. Det er godt at have en tørretumbler og en bakteriedræbende lampe i arsenalen.

Sådanne tilbehør vil medvirke til at holde tingene rene og ryddelige.

Ikke så længe siden blev åbne hylder og frysere erstattet af curbstones og lockers af lukkede typer. Indholdet af ting forbliver selvfølgelig bag lukkede døre.

Parene er placeret lodret, dørene svinger eller foldes med 45 grader. Skabe skab til sko lavet af fiberboard eller plast og hylder - lavet af metal.

Du skal være opmærksom på skoen - et skoskab fra Ikea, som opbevarer sjældent klædte sko. Dette afsnit er normalt placeret i bunden, under kroge med yderbeklædning.

Hvis ejerne af huset ofte modtager gæster, vil garderoben i gangen være en hylde - uundværlige møbler i korridoren. Dette er en en-, to-niveau hylde lavet af letmetalltype.

Der er imidlertid en stor efterspørgsel efter en plasthylde med en højde på 1,2 meter, der rummer op til ti par sko. Det kan nemt rengøres, tørrer om en halv time.

Sammen med et sådant skab med hylder til sko, er en skærm hylde mere og mere populær, hvilket kan rumme op til 20 par.

I rummelige huse og lejligheder har du råd til et indbygget rack - et specielt metalskab til sko.

 • Et sådant system gør det muligt for skoen at tørre hurtigt, men det har sin ulempe - med sjælden brug er tingene dækket af støv.

  Brug ofte et metal, plastik, mindre ofte en træstand, som et funktionelt genstand for mange gange. Sådanne møbler er gode til lejligheder, hvor der er lidt plads.

  Den kan installeres under en bænk, læg i en garderobe.

  Der er flere typer af skabe til sko, hvoraf de billeder giver en klar ide om møbler:

  • tyndt kabinet (slank) - har høj kapacitet, har foldedøre. Dybden af ​​et sådant skab til sko er lille, designet til længden af ​​sko og sko;
  • kabinet-boom - et specielt display stativ, som er lukket med døre. Det har gode ventilationsegenskaber;
  • skab - et specielt skydeskab til sko;
  • Hævning - en åben stativ, designet til at gemme hverdagens møbler.

  Udseendet ligner en kasse af træ eller metal med en dør. Disse piedestaler kan være af forskellige størrelser, formen er overvejende rektangulær.

 • Det skal bemærkes, at skoskabet er en del af standardmøbelsættet. En sådan garderobe til tøj og sko indeholder et spejl og en bøjle, den øverste skuffeskuffe bruges til kosmetik, tilbehør, paraplyer mv.

  Afslutningsvis skal det tilføjes, at møbler i gangen skal vælges under hensyntagen til størrelsen på lejligheden og korridoren i særdeleshed.

  Originale designløsninger hjælper med at tilfredsstille smagene hos de mest sofistikerede kunder og skaber et stilfuldt interiør i rummet.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  52 + = 57