30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Bordplade til køkkenbord

Bordplade til køkkenbord - marmor, plast, træ, sten Foto

Køkkenbord - dette er en af ​​de vigtigste muligheder for møbler til køkkenet. Mange mennesker tror, ​​at bordpladen er et almindeligt spisebord, men i virkeligheden er alt lidt anderledes. Bordpladen er overfladen ud over den, der ikke spiser, men som føder alle, fordi alle kulinariske processer finder sted på den. Hver dag er det udsat for forskellige processer til madlavning, og derfor skal du i tillæg til en god og smuk kombination af køkkenbordet være opmærksom på bordets materiale.

Til bordplade til køkkenbordet i lang tid fungerede som tro og sandhed for ejeren, skal du overveje de materialer, hvorfra den kan laves, og vælge den mest optimale for dig selv:

 • Køkkenbord med plastplade. Plast, måske den mest budgetmæssige version af materialet til bordpladen. En bred vifte af farver giver dig mulighed for at vælge det mest egnede til dig. Men han er bange for høje temperaturer - du kan ikke sætte en varm pande eller pande på den. Også køkkenkandeplader kan blive beskadiget - i unøjagtig brug kan sådant materiale nemt blive ridset eller beskadiget, for eksempel med en kniv.

 • Køkkenborde med glasplade. Glas har nok praktiske egenskaber - det er ikke beskadiget af varme retter, rengøringsmidler, fugt eller damp. Ud over disse egenskaber er glas stadig ret hygiejnisk materiale. Til bordpladen kan du kun bruge glasdæksel, og inde i produktet kan være et andet materiale.
 • Køkkenborde med sten bordplade. Sådant materiale tillader produktet at tjene meget lang tid, hvilket kan sammenlignes næsten til evigheden. Stenen er ikke bange for høj temperatur og mekanisk skade. Stenen kan være både kunstig og naturlig. Men sådanne kvaliteter kræver en passende pris - køkkenplader lavet af sten vil være ret dyre, forudsat at stenen er naturlig. Kunstig type sten vil koste flere gange billigere, og i sine kvaliteter, vil næsten ikke give til natursten.
 • Køkkenbord med træplade. Ekspressiv tekstur og charme med naturligt træ bliver ofte grunden til, at folk foretrækker et sådant materiale. Naturligt træ giver produktet mulighed for at tjene i lang tid. Køkkener fremstillet af sådant materiale som træ kan henføres til førsteklasses møbler.

 • Køkkenbord med marmor top. Marmor er et af de dyreste materialer, der kan bruges til at lave bordplader, så det er sjældent. Dette er et naturligt materiale, der kan bestå af forskellige nuancer, der påvirker prisen (grå, lyserød, sort, marron). Men prisen taler for kvalitet - køkkenborde med bordplade lavet af marmor vil have et luksuriøst og fantastisk udseende. Den eneste ulempe ved dette materiale er den konstante omhu for det, fordi belægningen ellers kan absorbere pletter, der er vanskelige at fjerne. Men denne ubehagelige nuance kan undgås - en marmorplade, der er dækket af hermetiske midler, kan forhindre udseende og "farvning" af pletter i produktet.
 • Køkkenbord med metalbordplade. Til dette produkt anvendes normalt rustfrit stålplader. Metalpladens kemiske og temperaturmæssige virkninger er ikke forfærdelige, men de mekaniske kan ødelægge udseendet.
 • Køkkenbord med laminatplade. Sådant trælignende materiale er karakteriseret ved budgetomkostninger, modstand mod indtrængning af fugt, revner og ridser. Tykkelsen af ​​laminatet i køkkenbordet er kun omkring et par millimeter, hvilket gør det muligt at lave en bestemt tegning på denne overflade. Ved at bruge et laminat til fremstilling af bordplader kan du komme ind i de produkter i det indre, som du bedst kan lide. Ulempen ved dette materiale er dens lave modstand mod høje temperaturer, derfor anbefales det ikke at placere varme retter på overfladen af ​​laminatet, lige fjernet fra ilden.

Husk at ikke alt materiale kan være egnet til et bestemt interiør, her har du brug for et designudseende.

Endnu mere bekvemmelighed og rummeligt rum

Et køkken bord med et udtrækkeligt bordplade kan spare betydeligt køkken plads, da den ubrugelighed bordplade én bevægelse gemmer sig i headset. Det kan tjene som en bekvem ekstra overflade under forberedelsen af ​​forskellige retter, da det er muligt at sætte eller lægge forskellige køkken ting, der kan forstyrre den primære arbejde overflade. Hvis du laver et lille hul i den glidende bordplade og nedenunder det at sætte papirkurven, så er denne design kan være en meget praktisk skærebræt, der kan hurtigt og nemt rydde op uønsket beskæring. Udtrækkelig bordplade i køkkenet, som er kombineret med publikum, for at skjule den slags husstand køkkenet, når ikke er i brug.

Ulemper ved glidebordet

Selvfølgelig er det usandsynligt, at man fuldt ud kan erstatte spisebordet med en glidende bordplade. Indtrækbare bordplader uden ben kan ikke modstå en stor belastning (tung kødkværn mv.).

Husk at selv det mest økonomiske materiale til bordpladen kan vare lang tid, men kun under forudsætning af forsigtig og nøjagtig anvendelse. Og omvendt - dyre materialer til bordplader kan blive beskadiget og forkælet ved uforsigtig holdning og brug.

Alle rettigheder forbeholdes ved at kopiere linket til webstedet.

Køkken bordplader - hvordan man vælger det rigtige valg?

Arbejdsflader i spisepladsen tjener til madlavning og udsmykning af hele møbelsammensætningen. Køkken bordplader skal kombinere elegance og tiltrækningskraft som en dekorativ indretning af interiøret, og har høj ydeevne egenskaber.

En smuk, komfortabel spiseplads og arbejdsplads er drømmen om enhver elskerinde. Tæppet til køkkenet er et øvre element af møbler og bærer en høj funktionel belastning. For et harmonisk arrangement af lokalerne er det vigtigt at vælge farven på den øverste del af piedestalerne, et kvalitetsmateriale til produktion af flyet, for at designe det oprindelige design, så produktet passer indvendigt af den krævede kompleksitet og stil.

Bordplade til køkkenbord

Møbler til spisepladsen skal være komfortable, søde, organisk passe ind i det indre af rummet. Til bordet kan du vælge forskellige køkkenbænk og bestemme hvilket er bedre, du skal være opmærksom på den dekorative kvalitet af produktet, dets æstetiske appel og holdbarhed. På spiseplanet vil belastningen under drift være lidt mindre end arbejdsområdet. Den traditionelle variant for det er træ. Fra dette materiale er det muligt at købe et produkt i minimalistisk stil eller at optage en overflade dekoreret med udskæring, maling, fræsning.

Køkken glas bordplader er populære med stilfuldt design og elegante gennemsigtighed, sten plader på træ eller smedejern ben - forbeholdt dyre køkkener. Ofte til baren, arbejdsområde, er spisebord top valgt i samme stil. Dette design ser harmonisk ud som et holistisk tankevækkende ensemble. Komfur til spisestue møbler, stiliserede facader af headsettet passer også perfekt ind i konceptet i rummet.

Møbler til arbejdsområdet består af et sæt piedestaler til forskellige formål. Den øverste del af dem er overfladebeskyttet fra alle sider ved kanter. Den kan stikke over kabinettet, skabet eller skylles med dem. I moderne headset foretrækkes et holistisk, kontinuerligt lærred, der dækker alle arbejdstabeller, både lige og vinklede. Det minimerer antallet af led og samlinger, gør huller til vask, kogeplade, stikkontakter, ventilation.

Et køkkenskab med bordplade er det vigtigste arbejdsområde for værtinden, det kan installeres langs vægge, i hjørneversion eller i øformular midt i stuen. Materialet til at lave toppen af ​​møblerne skal have højtydende egenskaber. Dens kvalitet afhænger af designets holdbarhed og på overfladens skønhed - det æstetiske udseende af headsettet.

Den øverste del af møblerne spiller en vigtig rolle i arrangementet af spisestuen, arbejdsområdet og hele ensemblet. På den er der redskaber, husholdningsapparater, der er en proces med madlavning retter. Derfor er materialerne til denne møbeldetaljer underlagt særlige krav. Forskellige varianter af køkkenplader er lavet af naturlige og kunstige lærred. Ud over æstetisk appel skal de opfylde sådanne kvalitative egenskaber som styrke, modstand mod temperaturændringer og mekanisk beskadigelse, fugtighed, lethed ved vedligeholdelse.

På grund af ønsket om at omgivende menneskelige naturlige materialer selv på mode arbejdsflade af naturtræ. De er lavet af limede planker, hvorfra et komplet array er oprettet. Overfladen af ​​køkkenbordplader lavet af træ er slidstærkt og slidstærk. Plade fra array er let at forme - en streng rektangulær eller fileterede, kan du finde modeller, der efterligner naturlige former kufferter med takkede kanter.

Designet af køkkenbordet er lavet af hårdt træ, der passer til loft stil, og det lakede, udskårne, smukt færdige produkt vil dekorere møblerne i stil med klassikeren. Kanvasens kanter er pænt malet, kanterne og overfladerne er beskyttet af olie. Farve nuancer er i dette tilfælde begrænset til flere typer træ - eg, valnød, aske, birk, alder. De adskiller sig i teksturer, toner, bredden af ​​søjlerne, knudrede. Mørke overflader ser harmonisk ud på baggrund af lysmøbler.

Et af de mest almindelige muligheder i budgetklassen. Materialet modstår mekanisk skade og vandbrønd. Køkken bordplader fra MDF dækket med plastfilm eller finer, patina, kan kanterne dekoreres med fræsning. Arbejdsflader af dette materiale har det bredeste udvalg af farve løsninger. MDF-film kan efterligne træ, marmor, granit, ensartede dyreprints.

Køkken bordplader sort bringer det indre af gentility, mystik og dybde, ideelt kombineret med en suite af enhver farve, men hvide facader i dette tilfælde, kan du oprette en chik og dyre møbler ensemble. Kontrast sæt af den klassiske palette har et ædelt udseende. Glatte overflader ser særligt effektive ud.

Fra en mosaik eller en flise skaber klæder af enhver form, der viser al fantasi og fantasi. Tæppet til køkkenet fra flisen kan dekoreres med ornament, mønster, grænser. For pålidelighed styrkes et sådant produkt med en ramme, der er indsat med en flise. Lerret kan lægges ud fra et lyst glas flerfarvet mosaik eller monofon store fliser for at få et mere stramt interiør. En sådan udstilling er let at skabe med egne hænder, men det kræver pleje - det er vigtigt ikke at misbruge kemikalier, og fugning kræver renovering og grundig vask.

Naturmaterialer er en modetrend for at skabe møbler. På grund af dets slidstyrke, styrke og pragt kan man ikke sammenligne tekstur med en natursten. Køkken bordplader lavet af granit, onyx, kvarts er dronningen af ​​design, sæt tone for hele interiøret. De er ikke bange for ændringer i temperatur, fugtighed, er modstandsdygtige mod ridser, stød, lette at rengøre. En sådan artikel bringer et stykke natur lige ind i huset, det forårsager beundring.

Ved særlige teknologi køkken bordplader af sten giver et færdigt look - afrundede kanter, venstre eller lige gøre nødhjælp, polerede svejsninger, en vask i vasken undertiden lavet af sten, med den øverste del af møbler for at skabe en harmonisk færdige sammensætning. Den mest almindelige tekstur er rød og grå granit af forskellige nuancer. Stenmosaikken i produktet ser interessant ud, i denne plade kombineres store farverige fragmenter, teknologien gør det muligt at skabe et sjældent og fascinerende billede på flyet, hvilket understreger interiørets status.

Et naturstenprodukt giver luksus og forfining til interiøret. Køkkenbordet i marmor har et unikt design, der pryder overfladen af ​​produktet. Stenen har et rigt udvalg af nuancer, den findes hvid, grå, lyserød, grøn, fløde. På grund af farverne i rigdommen er marmorens unikhed og ædelitet ikke ens. Det refererer til dyre og elite materialer. Overfladen af ​​pladen er beskyttet med specielle imprægneringer, som forhindrer absorption af pletter under drift. Produktet bevarer et uberørt udseende i mange år.

Plader af træspånplader er populære i fremstilling af møbler. Laminerede køkkenplader fra spånplader har et rigt udvalg af mønstre, teksturer og nuancer. De er glatte, matte, spejl, ru. Overfladerne er perfekt rengjort, rengjort med plastik, indramning af produktet fra alle sider, hvilket giver pladen et færdigt udseende. Plader af spånplader er i stand til at efterligne træ, sten, sand, overfladen kan påføres ornament, fotoudskrivning. De betragtes som billigt og smukt materiale til fremstilling af møbler.

Køkken bordplader lavet af plast

Når der arrangeres spiseplads, er produkter til billig indretning fra materialer af økonomiklasse efterspurgte. Plast køkken tæller roligt henviser til fugtighed, fedt, kan tolerere høje temperaturer, men kun det maksimale tilladte. Hun kan efterligne mange populære materialer af dekoration - træ, granit, marmor eller kvarts, og er meget billigere. Materialet kan dækkes med ethvert valgt mønster ved udskrivning. På grund af de forskellige produkter, der præsenteres i salget, er det nemt at vælge en plade til piedestallen i et værelse indrettet i enhver stil.

Til fremstilling af arbejdsflader anvendes uvanlige materialer. Køkkenborde med glasbordplade har et spektakulært design, de kan let gives en utænkelig form. Dette materiale er stødtæt, modstandsdygtigt over for forskellige typer mekaniske og kemiske virkninger. På glasset er det nemt at anvende det valgte mønster, mønster, ornament, kunstmaleri, lave pletter, skilsmisse, fotoudskrivning, farve det i lyse farver. Sådanne produkter erobre markedet og erobre købernes hjerter med deres gennemsigtige tekstur, luftighed, originalitet og unikhed.

Køkken bordplader af kunstig sten

Materialet kombinerer skønheden, monumentaliteten og styrken af ​​en naturlig analog med syntetisk hygiejne og en relativt billig pris. Akryl køkkenbordet har en ikke-porøs struktur, væsken absorberer ikke, er ikke genstand for svampe, bakterier og er sund for sikkerheden. Til berøring er det varmt i modsætning til den naturlige variant og lidt groft. Akryloverfladen behøver ikke rengøres grundigt, selv med meget snavs skal den vaskes med en sæbeopløsning.

Tøjene limes sammen for at danne et enkeltstøbt produkt, hvorfra der er lavet et cover til et headset af enhver størrelse og form. Wealth syntetiske teksturer strejker - sker under monolit af granit, marmor, sandsten, kvarts, med den fantastiske neon, grøn, pink, citron nuancer og højdepunkter. Akrylsten kan gives enhver farve. Det overvejende mønster er en stenkrumm af forskellige fraktioner mod baggrunden af ​​de valgte toner.

Smukke køkkenplader af høj kvalitet vil hjælpe med at udstyre spisestuen og arbejdsområdet, så de er komfortable, omtanke, tiltrukket opmærksomhed med originalt design. Stilfuldt møbler bliver en vigtig interiør i arrangementet af design, indstiller rummets overordnede stilistiske orientering. Det vil blive en perle i spisepladsen, understrege ejerens udsøgte smag. Det er vigtigt, at overfladen ikke falder ud fra et enkelt rum i rummet, det blev en fremhævning.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Bordplade til egne hænder: gør det selv

Hvis du ikke kan vælge den rigtige bordplade i butikken, kan du gøre det selv. I møbelforretningerne er bordplader til borde repræsenteret af mange modeller af alle slags og farver. Desværre har mange af dem ikke råd til de fleste mennesker. Men dette er ikke et problem, fordi bordpladen til bordet kan gøres helt færdig og med egne hænder.

Bordplader til køkkenet og deres typer

Hver bordplade kommer i mange former, størrelser og konfigurationer.

For at oprette en bordplade anvendes flere metoder:

Loftsbænk dekoreret med fliser er en meget praktisk mulighed for køkkenet

Hvis vi taler om de materialer, hvorfra produkterne fremstilles, er det:

Træbordet til køkkenet, hvorfra bordet er lavet, ser meget godt ud det har flere væsentlige ulemper:

Ud over trægrunden kan bordpladerne også laves af hærdet glas, naturlig eller kunstig sten, keramik, rustfrit stål mv.

Valg af materiale til bordpladen (video)

Bordpladen har flere former:

Lad os overveje hver enkelt af dem i detaljer.

Oval bordplader kommer i alle størrelser. Hvis du har et kompakt køkken, så kan bordpladen være lille. Dybest set er de lavet af mellemstørrelse. Med et lille værelse passer glidestrukturer.

Bordpladen af ​​keramiske fliser har brug for en bund, på hvilken klæbemidlet påføres Keramisk bordplade kan udlægges med forskellige mønstre og mønstre

De vigtigste fordele ved runde bordplader omfatter:

 • ser godt ud i et stort køkken,
 • eksperimenter med en støtte er mulige.
 • til runde bordplader tager det meget plads,
 • ejer det er svært at gøre.

Det runde bord kan let omdannes til en oval

Rektangulært og firkantet bord

Hver rektangulær bordplade kan gøres glidende, hvis det er nødvendigt. Desuden er denne form det nemmeste at fremstille. I det mindste fordi det ikke kræver en kvalitativ afrunding af hjørner.

Glasbordpladen er vendt tilbage til mode. For et bord, sædvanligvis afhente et glas glas, fordi det er meget problematisk at ridse. Glaspladen er normalt lavet komplet med elegante træben.

Dette produkt passer mest i sådanne stilarter som:

Bordplade af beton med egne hænder (video)

Træbordet skal først og fremmest nødvendigvis være stærkt. Hvis vi taler om yderligere krav, skal træet vælges også holdbart.

Tætheden af ​​træ spiller en stor rolle i fremstillingen af ​​bordpladen.

Hårdrock til en begyndermester vil være ret vanskeligt at behandle. Mens bløde sten på overfladen kan forblive ridset.

Med hensyn til densitet er træ opdelt i:

Den bløde type træ er kastanje, linden, asp, ceder, fyr, enebær, pil og også gran og gran.

Hårde klipper omfatter:

En træbordplade kan laves af egne hænder på mange måder Før du kommer på bordet, passerer træet gennem flere behandlingsstadier

Hvis vi taler om de hårdeste sten, kan vi inkludere dem som:

For at gøre bordpladen til bordet med dine egne hænder, kan enhver slags træ komme op. Hver træart har sine fordele og ulemper.

For eksempel ser et bord af valnød, selv om det er tungt, men derimod næsten aldrig flis. Den ideelle mulighed er en bordplade lavet af egetræ.

Dens vigtigste fordele er ubestridelige:

 • sejhed,
 • holdbarhed,
 • styrke
 • modstand mod forfald,
 • fravær af deformation,
 • let lakeret.

Lipa er mest velegnet til fremstilling af enkelte elementer. Det er stærkt og vigtigst af plast. Men da det er meget opsat af insekter, skal træet omhyggeligt behandles med plet.

Bordpladerne er oftest lavet af sådanne racer som wenge, eg, fyr og valnød. Købt materiale skal være tørt, ellers bliver træet krumt.

Bordpladen lavet af massivt træ, lavet af egne hænder, passer harmonisk ind i ethvert interiør i køkkenet

Bordpladen kan også laves manuelt fra et lamineret spånplader og fra materialer som MDF og krydsfiner. Ved hjælp af melamin tape eller speciel PVC, luk enderne af disse materialer. De er meget ringere i styrke til rækken af ​​træ. Men de har en temmelig lav pris og nem behandling, hvilket tiltrækker mange håndværkere.

Fra hvad det vil blive lavet med egne hænder bordpladen, afhænger af personlige præferencer og det tildelte budget.

Hovedfordele ved bordpladen lavet af træ

Af de vigtigste fordele ved træ bordplader til køkkenet kan identificeres:

 • æstetisk udseende;
 • produktet er let behandlet
 • modstand mod vand, pludselige temperaturændringer og sollys;
 • minimal ridser;
 • let at blive restaureret;
 • sikkerhed for menneskers sundhed.

Hvis vi taler om minuserne, så er de med alle de fordele, der er beskrevet ovenfor, simpelthen usynlige.

Specialister bemærker, at normalt den gennemsnitlige højde på bordet er omkring 70 centimeter. For en familie af flere personer er bordpladen meter per meter perfekt. Hvis dine gæster ofte samles i dit køkken, skal du vælge størrelsen på 120 centimeter med 90 centimeter.

Den optimale størrelse af bordpladen til køkkenet varierer afhængigt af antallet af familiemedlemmer

For at lave din egen køkkenbord, skal du:

At lave et træ bordplade (video)

Køkkenbord fra skjoldet. Fremstillingsproces

Et møbler skærm er præcis det, der gør det nødvendige produkt, vil være det nemmeste.

Skold for det samme bord til at bygge egne hænder vil ikke være et problem:

 • Før du begynder forsamlingen selv, skal træet omhyggeligt tørres. Derefter imprægneres det med en speciel antiseptisk og får lov til at tørre.
 • Brædderne skal være forberedt til montering. De skal behandles og riller i enderne med et stiksav. Afhængigt af tykkelsen af ​​pladerne øges eller reduceres dybden af ​​slidserne.
 • Derefter skal du samle et skjold med egne hænder. For at få det, skal du sammenlimme tavlerne. Efter at have lavet bordpladen til køkkenbordet, er den poleret.
 • Når overfladen af ​​bordpladen er glat efter behandlingen, skal den være lakeret.

Bordplade lavet af kunststen med egne hænder (video)

Til bordet med egne hænder kan du lave en bordplade af enhver form, størrelse og farve. Mange af produktindstillingerne er tilgængelige selv for begyndere. Nogle kan kun gøre fagfolk. Du kan også simpelthen bestille en bordplade i butikken for blot at spare tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

62 − = 58