30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Bordplade 4 meter

Rådgive en god spånplade bordplade længde på 4 meter

Jeg designer køkkenet, dimensionerne af arbejdsfladen 4,35, og et vindue forbinder det i midten.

Det blev besluttet at tage bordpladen 4100 mm og fastgør et lille stykke bordplade til det, og udvidelsen til sammenføjning af vinduet er også docket. Forbindelser til at udføre eurosaw, for hvad kopieringskutteren i længden på 50mm har.

Rådgive det normale bordplade, her er hvad jeg fandt på 4100/4200:

PFLEIDERER DUROPAL (Tyskland) - ">

Italiens bordplader, som jeg forstår, er McMarth - ">

Jeg vil have noget lidt præget, beige med et mønster af sten, men ikke så dyrt som Touch Line fra Legron (">).

Generelt, hvor køber folk gode bordplader?

Hvis du spørger i forumsøgningen "hvor man kan købe en bordplade", så falder et par emner ud, de blev diskuteret og deles af links, hvor man kan købe et eksempel

Der er der stadig skrevet, at 4100 ikke er muligt i hver lejlighed.

og hvis det skal skære, er det mere gunstigt 2Х3000.

Dette er ikke et problem, fordi dette er ikke en lejlighed, jeg og 6 vopru.

Rådgive en normal bordplade

Af alle ovenstående, jeg kunne godt lide italiensk mere, med en fugtresistent dsp, de har den stærkeste plastik.

DarkHamster, Bored af duropal i ">

Prislappen er gennemsnitlig. De er savet og blæst i euro i henhold til tegningerne. Hakket HA med akryl, kanten blev godt lavet, slangen er også god.

Vi kan lave en bordplade lavet af kunststen

Udvælgelse af køkkenplader: dimensioner og udseende

For hver familie er vigtigt at vælge en funktionel, slidstærk og egnet til generelle stilistiske beslutning køkken bordplade bordplader til køkkenet - et funktionelt element, som er installeret på toppen af ​​den nederste kabinetter køkkenelementer.

Den mest almindelige årsag til at ændre bordplader er deformation på grund af dårlig vandtætning. For at beskytte mod vand kan du bruge et flydende silikoneforseglingsmiddel.

 • Arbejdspanelet til madlavning, på dette plan er skærebrættet og produkterne udsat;
 • Et sted til tørring af retter, hvis tørringen ikke fjernes inde i det øverste skab over vasken;
 • Dekorativt element, valget af bordplader er lige så vigtigt som valget af forklæde til køkkenet.

Bordpladen er en monolitisk eller fladskål, der er fastgjort på køkkenbordets underside

For at kunne vælge tællerens dimensioner korrekt skal du tage højde for det:

 • Bredden af ​​skabene, som den vil blive installeret på;
 • Tekniske egenskaber af materialet.

På de vigtigste arrangement af bordplader er:

 • Frontal, flyet går i en retning;
 • Vinklet, flyet skifter retning.

Der er bordplader til køkkenet, som allerede er inkluderet i sætets headset, og der er dem, der er skabt til bestilling.

Hvis du vil, kan du erstatte den færdige version med forfatterens, især hvis kvaliteten af ​​materialet ikke passer dig.

I dag står den moderne udvikling af produktionsteknologier ikke stille, så valget af materiale til bordplader er meget varieret

Nye bordplader er installeret:

En vigtig nuance er forseglingen af ​​alle leddene på bordpladen med et forklæde eller en væg. Vand, der kommer ind i leddene mellem paneler forårsager hævelse og forfald af alle materialer, undtagen sten og plast.

Valg af bordplade til køkkenet (video)

Standard køkkentæksdimensioner: materialevalg

For et lille køkken har du brug for smalle bordplader, og for en rummelig en kan du bruge nogen.

Hvad du behøver at vide om dimensionerne af bordpladen:

 • Dybden er afstanden fra yderkanten til væggen;
 • En søm er en sammenhæng mellem to eller flere dele af panelet, det vil sige sømløse - disse er integrerede varianter, og med sømme er disse præfabrikerede modeller;
 • Dybde og længde afhænger især af materialet, i hver gruppe af materialer vedtaget deres egne standarder.

Hvis budgettet for reparationer er begrænset til sund fornuft, bør du opgive naturstenen. Dette materiale er ikke praktisk, dyrt, selvom det er sikkert smukt.

Standardstørrelserne på bordplader opstod i forbindelse med samme type køkkener, så designteknologerne kunne ikke afvige fra disse dimensioner

Populære og overkommelige bordplade muligheder, deres størrelser og egenskaber:

 1. Spånplade med lamineret belægning. Længden af ​​bladet er 350 cm, dybden af ​​pladen er 60,0 cm. Der er varianter med en længde på 410 cm og 305 cm, det er også muligt at kombinere snitene med hinanden, skift retningen til hjørnet en. Om nødvendigt kan du klippe jigsagen til enhver dybde eller længde. Belægningen tjener til at dekorere og beskytte spånpladen, normalt er der en ubehandlet kant, det er fra denne side, at du skal trimme for at undgå at beskadige bøjningen af ​​belægningen. Til salg er der gitterbeklædning, specielle beskyttelsesdele til bordpladen, som isolerer sideskæringen og beskytter materialet mod ødelæggelse. Tykkelsen varierer fra 2,8 cm til 3,8 cm.
 2. Træet. Den anden mest populære materiale af standarddimensioner: længde fra 1 til 3 meter, som regel tyk 4,0 cm, men der er udførelsesformer med en tykkelse på 6 cm mest populære størrelser af bordplader :. 1,26 meter lange, 60,6 cm bredde , og den anden - 2,46 m i længden, 60,6 cm i bredden. Denne beregning skyldes størrelsen af ​​russiske køkkener.
 3. Kunstig sten. Det bedste sømløse materiale, du kan endda lave hjørnebænke uden sømme, zaglivovyvaya joint. Standard dimensioner er 60 cm dybde og 2,4 m lange.

Hvis du skal øge dybden på bordpladen, skal du vælge en ikke-standard klud, f.eks. 70 eller 80 cm.

Sådanne bordplader leveres normalt ikke med et headset, men bestilles individuelt.

Bordplade til køkken 4 meter: hvad skal man lave

Et lille køkken er en anledning til lidelsen hos et stort antal russere. En lille plads begrænser markant valg af møbler og generelt kreativitet i reparationen. Ethvert stort køkken sæt med dybe skabe med sådan køkkenplads vil simpelthen tage 2/3 af rummet, og den resterende tredje går under spisebordet.

Bordpladen til køkkenet skal være praktisk og holdbart, det er måske det vigtigste kriterium for enhver husmor

Hvad kan man gøre for at redde situationen?:

 • Revidér begrebet køkkenet;
 • Køb ikke et bredt headset, det er bedre ikke at købe et sæt overhovedet, men at gøre det på et enkelt projekt;
 • Brug væggeområdet, lav hængende hylder af åben type eller med lette glasdøre, fjern alt, hvad der er muligt;
 • Nedre kabinetter under bordpladen ikke bredere end 30-40 cm;
 • Vælg en smal og lang vask, læg den langs væggen og ikke i ret vinkel;
 • Optag alle nicher med indbyggede skabe, helst hængende;
 • Fastgør bord uden ben direkte på væggen - dette vil øge det nyttige område af køkkenet;
 • Skaff en standard bordplade og trim den med en jigsav til den ønskede dybde.

Jigsaw sælges i bygningens butik. Han har brug for sengetøj - skæreblade. De har mange forskellige materialer, hvis bordpladen er lavet af spånplader, skal du have et lærred på træ.

Bordpladen til køkkenet skal svare til rummets layout, definitionen af ​​arbejdsområder, komfort og sikkerhed for familiemedlemmer

 • Stram bordpladen stramt på et bord eller arbejdsbord ved hjælp af klemmer, hvis der ikke er klemmer - tryk på assistentens vægt;
 • I forvejen skal der laves markeringer, skåret ved høje hastigheder, således at de ikke er flået
 • Hvis du ikke kan bruge puslespillet selv, skal du opgive og bestille et stykke i bygningen.

Såning og pasform til størrelse mod gebyr kan bestilles sammen med levering i hvert byggeri stormarked.

Smalle bordplader til køkkenet: hvordan man kan kombinere med komfuret

Normalt går bordpladslinjen mellem vasken og komfuret. Der er mange modeller af smalle men lange skaller. Den lille bredde af skallen kompenseres for dens dybde og længde. En smal plade til 2 brændere kan også findes på markedet, men mere interessant er muligheden, hvor 4 brændere er placeret i en række.

Det er vigtigt at huske på, at bordets bredde skal orienteres efter køkkenets størrelse, men glem ikke størrelsen på arbejdsfladen

Dette er en sjælden model, men den eksisterer. I hverdagen er smalle skaller og plader ikke bekvemme, der er meget sprøjt, hurtigt ødelægger væggene og forkladen i køkkenet.

Men det rodede køkken er endnu mere ubelejligt, derfor er det nødvendigt at vælge mellem to onde, hvad der er overkommeligt.

Specialist-teknologer anbefaler at vælge form af bordplader, baseret på rummets layout, headsetets konfiguration og tilrettelæggelsen af ​​arbejdsområdet

Hjørnebord til køkken: Mål og pasform

Samlingen af ​​to paneler til ændring af bordpladeretningen skal foretages i en vinkel på 45 grader. Derefter er vandtætning obligatorisk på alle led, med vask, med komfur, med forklæde i køkkenet og mellem to paneler af bordpladen. Nogle materialer kan slibes, men spånplader med laminering - ikke.

I små køkkener på kontoen bogstaveligt talt hver kvadratcentimeter, så den bedste løsning for dem - montering af hjørne bordplader

Hvis du ikke har evnen til at arbejde med et stiksav, skal du på forhånd måle de ønskede dimensioner og rapportere dem til savværket. Hvad hvis hjørnetabellen ikke kun ændrer retningen, men også panelets bredde? Denne situation er meget praktisk i et lille køkken med en niche. Et smalt panel går langs væggen, indeholder en vask og en komfur, og et bredere panel er indbygget i nichen. At bygge en plade i en niche er det muligt, men så er det nødvendigt at dække vægge med en sådan indretning, der ikke absorberer fedt.

Hjørnebordet kan ideelt set være egnet til både små og store køkkener, dette valg er individuelt

Som et resultat af at forbinde et smalt og bredt panel i en vinkel på 45 grader, forbliver sideafsnittet af den brede del åben.

Det er her, vi skal anvende et ansigtsstykke, som smukt forkæler og beskytter skæret. Hvis du vil have en nemmere løsning, så kan du lave et lille køkken ikke på en moderne, men traditionel måde. I dette tilfælde vil ethvert hjørne køkken sæt, selv sovjetiske gange, med en indbygget hjørne bordplade gør.

Hjørnebord i køkkenets indre (video)

Færdige valgmuligheder er altid værre end individuel pasform, men hvis du har brug for en hurtig løsning, skal du bruge dette træk.

Bordplader 4 meter sten

Bordpladen på 4 meter er i høj efterspørgsel på markedet af moderne efterbehandling materialer på grund af en række funktioner og fordele, herunder høj æstetik, styrke, praktisk, lethed, hygiejne osv. Dette er en ideel løsning ikke kun for et privat sommerhus, men også for kontor-, industri-, kommercielle og andre lokaler.

Pris på bordplader 4 meter kunstig sten

En bred bordplade er tilgængelig i et andet prisklasse, hvor du nemt kan vælge den bedste løsning. I dette tilfælde er du ikke nødt til at bruge ekstra penge til at bringe indretningen et element af skønhed, hygge og praktisk.

Dannelsen af ​​værdi påvirkes af længden, typen af ​​materiale, mærke mv. Du kan lave dine egne beregninger ved hjælp af online-regnemaskinfunktionen. Der er mulighed for at udvikle et helt unikt projekt, der bliver en rigtig dekoration af interiøret. Det vil ikke være overflødigt at få hjælp fra en kompetent specialist, der vil hjælpe dig med at vælge den bedste løsning fra virksomhedens katalog. På webstedet "Studio Stone" kan du ringe til en gage, udforske et rigt udvalg af meget pålidelige produkter og vælge en farveopløsning.

Store bordplader lavet af enhver kunstig sten

Kunstig sten har mange fordele, hvilket gør dets brug i design design uundværlig. Disse omfatter pris, modstand mod virkningerne af husholdningskemikalier, manglen på mikroporer på overfladen som følge heraf hygiejne.

Corian Dupont (fra 18.423 rubler per kvadratmeter)

lysledende, monokrome, teksturerede farver

mat, halvglans, blank glans

Staron Samsung (fra 14.035 rubler per kvadratmeter)

lysledende, monokrome, teksturerede farver

mat, halvglans, blank glans

Hej Macs LG (fra 16 196 rubler per kvadratmeter)

lysledende, monokrome, teksturerede farver

mat, halvglans, blank glans

Akrilika (fra 18 452 rubler per kvadratmeter)

lysledende, monokrome, teksturerede farver

mat, halvglans, blank glans

Tristone (fra 22 288 rubler per kvadratmeter)

lysledende, monokrome, teksturerede farver

mat, halvglans, blank glans

Montelli (fra 18 332 rubler per kvadratmeter)

lysførende, teksturerede farver

mat, halvglans, blank glans

Polystone (fra 22 288 rubler per kvadratmeter)

lysførende, teksturerede farver

mat, halvglans, blank glans

Grandex (fra 14 479 rubler per kvadratmeter)

lysførende, teksturerede farver

mat, halvglans, blank glans

Neomarm (fra 24.136 rubler per kvadratmeter)

lysførende, teksturerede farver

mat, halvglans, blank glans

Et rigtigt udvalg af produkter opnås i farvepaletten, hvor det er nemt at finde præcis den skygge, der vil fremhæve fordelene ved rummet, gøre det mere behageligt og attraktivt. På listen over producenter i selskabets katalog er de førende mærker Tristone, Akrilika, Montelli osv. Hvert firma har et upåklageligt ry på markedet og tilbyder et stort sortiment. Du kan foretrække lysledende, sort / hvid teksturerede farver eller stoppe udvælgelsen på en mat, halvblank glans, baseret på projektets specifikke krav og personlige ønsker.

Fotobordplader 4 meter kunstig sten

Fotogalleriet på "Studio Stone" -siden præsenterer de nyeste værker af vores specialister, som er i stand til at udføre opgaven med ethvert niveau og kompleksitet. Her kan du vurdere kvaliteten af ​​installationen, lære om de mest populære designmuligheder i Moskva.

Samlet areal: 4,08 kvadratmeter. m

farve: Stål ST023

Samlet areal: 3,85 kvadratmeter. m

farve: Stål ST023

Samlet areal: 4,12 kvadrat. m

farve: Quarry Mesa QM242

Samlet areal: 4,26 sq. M. m

materiale: Hej Mac'er

farve: T002 Uranus

Samlet areal: 4,80 kvadratmeter. m

materiale: Hej Mac'er

Samlet areal: 3,75 kvadratmeter. m

farve: A105 Dark Cave

Samlet areal: 4,14 kvadratmeter. m

Samlet areal: 4,05 kvm m

farve: GA-006 Rembrant Desertcastle

Samlet areal: 3,82 kvadratmeter. m

farve: S-212 Thunder Sky

Samlet areal: 4,17 kvadratmeter. m

farve: E-604 Taj Mahal

Præsenterede varianter, herunder overflader op til 4 m, passer organisk ind i indretningen, gør det mere moderne og solidt, og den brede farvepalet og produktionskapacitet i virksomheden tillader at sætte og med succes løse komplekse designopgaver. Samtidig kan vores specialister udvikle et originalt projekt, der vil repræsentere dine vildeste ønsker og fantasier. Virksomheden beskæftiger kandidater, som ikke alene kan udvikle et eksklusivt projekt inden for et strengt defineret budget, men også implementere det.

Levering i Moskva og region og installation

På vores hjemmeside kan du nemt købe meget pålidelige produkter med levering i enhver form, herunder lange overflader med indbygget barstativ eller vask. Omkostningerne ved installationsarbejder er inkluderet i budbeløbet. Erfaring og færdighedsniveau hos vores specialister giver dig mulighed for at fuldføre installationen i løbet af få timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 2