30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Bord fra vindueskarmet

Bordtarm i køkkenet

En bordkarm i køkkenet er en glimrende mulighed for en lille lejlighed. Det vil ikke kun hjælpe med at redde de eftertragtede målere i køkkenrummet, men også for at gøre indre af rummet originalt og usædvanligt.

Normalt i køkkenet bruges vindueskarmet lidt. Det maksimale der er installeret på det er en pot af blomster. Tilføjelse af funktionalitet til det er ikke svært - bare installer en bordplade på karmen, og du kan tildele forskellige værdier til den.

Til dette er vindueskarmet udstyret til videreførelse af køkkenet. Nedenunder kan et sted med en radiator opvarmes med en facade i køkkenetonen, og hvis pladsen tillader det, arrangeres der ekstra opbevaringssteder, f.eks. Til køkkenredskaber. Meget bekvemt her er naturligt lys, madlavning ved et sådant bord, dit syn vil ikke irritere det kunstige lys.

Embed i bordpladen

I mange amerikanske og europæiske hjem er området nær vinduet ofte brugt på denne måde. Det er meget mere behageligt, når du vasker op for at se det skiftende billede i vinduet end at beundre det kedelige forklæde hver dag. Denne mulighed er kun egnet, hvis der er teknisk evne til at levere kommunikation. Hvis kloakken ikke er korrekt lavet, vil den blive tilstoppet, og ved at bruge en sådan vask vil det medføre ulejlighed.

Bordet på vindueskarmen kan erstatte et omfangsrikt spiseplads, der sparer en stor del af området. Der kan være flere muligheder.

 1. En vindueskarm er et foldebord.
 2. Stationært bord
 3. Spisning ø.
 4. Bar tæller.

Hvis du organiserer en vindueskarm, der smidigt bliver til en bordplade, kan du placere op til fire personer bagved det, det er nok for en fuldverdig familie.

Designet af moderne køkken er meget ofte nødt til at installere en bar tæller. Og i nogle lejligheder er den eneste mulighed at organisere det, efter at have arrangeret i stedet for en vindueskarm. Det er meget bekvemt for en kop te at beundre udsigten fra vinduet for at hvile fra de presserende problemer.

Hvis din balkon støder op til køkkenet, vil det være en god mulighed at varme det og organisere et enkelt rum. I et sådant rum er det nemt at få en spisestue på vindueskarmens sted, hvorigennem hele familien passer.

Enhver overflade, der anvendes i køkkenpladsen, skal have gode fugtighedshæmmende egenskaber, være modstandsdygtig over for ridser, forskellige vaskemidler, forhøjede temperaturer. De bør ikke absorbere snavs og fedt, frigive skadelige stoffer.

Bordpladen kan være lavet af spånplader, hvis tykkelse ikke er mindre end 12 cm. Derefter kan du som færdigmateriale bruge keramiske fliser i væggen på væggen. Det skal have en glat overflade og har minimal intertice sømme.

Det er meget populært at bruge kunstig sten som overfladen af ​​bordet. Det kan være en syntetisk corian lavet af akryl eller kunstig marmor. Dette materiale i tilfælde af ridser kan poleres, det har en anden farveopløsning, og den passer nemt ind i ethvert køkkeninteriør.

Bordplade lavet af natursten - miljøvenligt materiale. Han vil ikke engang udsende skadelige stoffer med tiden. Meget ofte til fremstilling af bordplader bruger naturlige marmor eller kvarts. Bordet fra dette materiale er meget dyrt og har stor vægt, derfor vil de foldende konstruktioner fra det ikke virke.

Naturligt træ - et godt materiale, har længe været brugt til køkkenborde. Men for at bordpladen af ​​dette materiale skal tjene i lang tid, skal den behandles med specielle imprægneringer og lakeret. Farven kan gives til ethvert bord, eller efterlade sin naturlige skygge.

Du kan også lave et bord af glas, metal, fugtbestandigt gipsplader eller beton. Hvis bordet er en fortsættelse af det indbyggede køkken sæt, så er det lavet af det samme materiale som sin bordplade.

I valget af materiale afhænger alt af din præference. Og også det budget, du har bestemt for arrangementet af spisepladsen.

Når du arrangerer bordet på karmen, skal du lytte til råd fra fagfolk.

 1. Hvis der er batterier under vinduet, er det nødvendigt at sikre fri luftcirkulation. Derfor er det nødvendigt at enten give huller på overfladen af ​​bordpladen, hvilket ikke altid er praktisk, og affald ovenfra vil falde inde i kabinettet eller installere facader med rist.
 2. Når du monterer bordpladen under rammen, er det nødvendigt at lave en vandtætning for at sikre, at fugt ikke ødelægger bordet, især hvis det er lavet af spånplader eller træ.
 3. Til vinduesindretning er det bedre at bruge persienner eller gardiner, der kun dækker den øvre halvdel af vinduet. Her er romerske eller østrigske gardiner perfekte.
 1. Spisebordet er et vindueskarm i et lille køkken i Khrushchevka. Et fuldt sted at spise, og pladsbesparende.
 2. Vasken, der tages ud til vinduet, giver mulighed for at installere frysere i højden af ​​væggen selv i et lille køkken.
 3. En vindueskarm er en bar tæller. En god måde at organisere en zone for at spise, hvis huset ikke har børn.
 4. Køkkenø på karmen hvor køkkenet og altanen er kombineret er et multifunktionelt møbel.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

ABC af reparation

Vi vil bygge huset uafhængigt af fundamentet til taget

Skrivebordet er et vindueskarm. Hvordan laver man et bord ud af et vindue i et rum

Moderne vindueskarme tillader brug dem som et skrivebord. Men en lille modernisering, der ikke kræver alvorlige tid og økonomiske omkostninger, gør det praktisk og funktionelt.

Hvad vil ændre sig, hvis du installerer et bredt vindueskarm - et skrivebord?

Foto 1 - Skrivebord - vindueskarm med egne hænder

Belysningen af ​​et sådant design er ikke kun større, men også meget mere kvalitativt, hvilket er meget vigtigt for skolebørn, studerende og andre mennesker, der arbejder ved bordet af huset. En bordlampe er nødvendig ekstremt sjældent og kun i mørket.

Det skal også bemærkes, at batteriet under vinduet ikke kun interfererer med den frie placering af benene, men også opvarmer dem i løbet af den kolde årstid. Det er umuligt at ikke nævne økonomien i ledig plads, som i de fleste moderne lejligheder er meget lille.

Ved at bruge dine egne ideer eller tilgodese en designer designer, kan du ikke bare skabe et almindeligt vindueskarmbord, men et interessant objekt, der vil dekorere rummet og samtidig bevare dets funktionalitet.

Foto 2 - Den bedste bordbelysning - naturligt lys

Fra hvilket materiale kan du lave et vindueskarmbord

Foto 3 - Bred sill som et skrivebord

Hvis du skal lave en stor nok bordbrille, så kan du bruge hårdttræ, som eg. Se sådan en konstruktion vil være effektiv, men prisen på et sådant produkt er langt fra, at alle har råd til det. Til fordel for dette design - kan sidde bag sig og gøre deres egen virksomhed uden at blande hinanden flere mennesker på én gang.

Foto 5 - Ideen om en bred vindueskarm som et skrivebord

En billigere og mere praktisk mulighed, men lige så attraktiv er brugen af ​​MDF. Dette materiale er nemt at behandle, hvilket gør det muligt at klare vindueskarmens enhed - skrevet på egen hånd for at give det næsten enhver form. Til dette formål anvendes plader med en tykkelse på 15-19 mm. Den samme størrelse skal være på spånpladerne, hvis det er besluttet at bruge det som materialet. Det har de samme fordele som MDF-ark, men i modsætning til dem kræves yderligere overfladebehandling: plastering, maling.

Processen med at lave et usædvanligt skrivebord - et vindueskarm

Tag udgangspunkt i et vindue med en åbning på 1800 mm og et MDF-panel, hvis dimensioner giver dig mulighed for frit at optage bordet.

Foto 6 - Ideen om et bredt bord - et vindueskarm med egne hænder

Det bedste øjeblik for at skabe et bord - vindueskarm er udskiftning af vinduer. Det er bedre at fortsætte med det, før du opstiller skråningerne. I tilfælde af at et sådant arbejde i den nærmeste fremtid ikke vil blive udført, vil det være nødvendigt at omhyggeligt fjerne den eksisterende vindueskarm. Det skal gøres meget omhyggeligt, men det er bedre at involvere specialister, der er involveret i installationen af ​​sådanne produkter.

Du skal også vælge farven på MDF-panelet, som vil være i harmoni med resten af ​​de indre elementer. Det er vigtigt at vælge den rigtige tykkelse. I den færdige form bør det ikke forstyrre åbningen af ​​vinduet. Du bør også passe på at købe de rigtige materialer:

 • Metal krom fødder:
 • Montering skum;
 • Selvdrejende skruer mv.

Vejledningen til fremstilling og installation af et vindueskarm - skrivebord

Trin 1. Efter at have truffet den endelige beslutning om produktets størrelse og dens form, kan du begynde at lave den. Efter at have foretaget de nødvendige målinger skal alle markeringslinjerne anvendes på MDF-panelet.

Trin to. Vi skåret bordpladen ud med det elektriske stiksav på de skitserede konturer. Bestem radiatorens placering og lav huller, der er nødvendige for korrekt luftcirkulation og opvarmning af de termoruder. Diameteren skal være ca. 36 mm og bor bedre ved hjælp af en borekrone.

Trin tre. Installation af produktet i vinduesåbningen. I nærheden af ​​vinduet hviler bordpladen på stængerne og på den anden side - på de perforerede stik. Metallprofilen skal bøjes i en vinkel på 900, skru den til skærm og væg. Produktets vandrette karakter skal kontrolleres efter niveau.

Trin fire. Fastgør skum forsigtigt udfyld det dannede rum. Venter på hende at forstå, er alle led forseglet med tætningsmiddel, helst hvis det er helium.

Trin fem. Det er kun at installere benene. Efter afskæring af den ønskede længde fra kromrøret indsættes en plastikplugg fra undersiden. På toppen fastgør flangen og gennem hullerne vi reparerer den ved hjælp af skruer til bordpladen.

Billede 7 - Skrivebordet i vindueskarmet i rummet. Ideen om design

Foto 8 - Skrivebordet i vindueskarmet i rummet. Ideen om design

Foto 9 - Skrivebord vindueskarm i rummet. Ideen om design

Foto 10 - Skrivebordet i vindueskarmet i rummet. Ideen om design

Billede 11 - Skrivebord vindueskarm i børnenes værelse

Foto 12 - Skrivebord vindueskarm i rummet med egne hænder

Der er ingen særlig pleje til skrivebordet - herren kræver ikke. Det er ret nok regelmæssig rengøring med brug af en sæbeopløsning eller vaskemidler, som i deres sammensætning ikke har acetone, slibemidler og opløsningsmidler. Brug ikke børster med meget stive børster og metalbørster.

At lave et vindueskarm - et skrivebord vil ikke tage meget tid og finansielle omkostninger, men det vil skabe en behagelig arbejdsplads, der ikke optager plads fra rummet.

Vi erstatter karmen med bordplade: billeder af de mest succesfulde løsninger

Foto fra siden: anytop.ru

Ejere af små lejligheder er klar til at kæmpe for hvert kvadratcentimeter af området, og de bedste designløsninger er virkelig i stand til at klare sådan et fælles problem, korrekt planlægning af leve- og arbejdsområdet. En af de effektive og effektive metoder til at vinde en masse plads er at montere bordet i stedet for vindueskarmet i rummet eller måske i køkkenet eller endda i børnehaven. Alt dette er meget muligt at gennemføre en sådan tabel i vindueskarmen vil give en masse plads til andre møbler, og kan også løse problemet, for eksempel, et arbejdsområde for barnet, hvor han kunne gøre sit hjemmearbejde, læsning, tegning og så videre.

Funktionelt skrivebord fra vindueskarmen i børnehaven eller i studiet

Billeder fra hjemmesiden: kitchendecorium.ru

Først og fremmest er du nødt til at overveje muligheder, når rummet ved vinduesåbningen bliver til et skrivebordssol i børnehaven, billedoptionerne er virkelig interessante og originale eller på kontoret. Og fordelene ved sådanne løsninger kan ikke tælles. Det er klart, at du på arbejdspladsen har brug for fremragende belysning, men hvor ellers kan du se, hvis ikke lige ved vinduet.

Mange i dag foretrækker at organisere et skrivebordssol i rummet, for ikke at bekymre sig om skrivebordet, som ofte simpelthen ikke er nogen steder at sætte. Det skal dog huskes, at varmeapparaterne hovedsageligt er installeret lige under vinduerne for at undgå frost på de termoruder, og straks afkøle den kolde luft fra gaden. Derfor gør sådan et funktionelt element, er det nødvendigt ikke at glemme alt om den frie bevægelighed for luft, hvilket gør bordplade særlige ventilationskanaler, lukket dekorative skær, og selve batteriet er oftest skjult under de særlige blyindfattede skærme.

Foto fra siden: m-e-tr.r.ru

Det vigtigste er, at vinduesenheden samt opvarmningsanordningen under den er installeret af alle regler, ellers kan udkast forekomme, og dette er uacceptabelt. Et sådant vindueskarm i børnehaven, billedet af de mest succesrige varianter er virkelig imponerende, det bliver nemt og nemt til en skriftlig, barnet vil være behageligt at gøre lektierne for ham, især hvis vinduerne vender mod syd.

Foto fra siden: womanadvice.ru

Naturligt lys er meget mere nyttigt end en kunstig elektrisk, og i endnu højere grad end ved den flimrende af lysstofrør, fordi indrettet vores plads til eleven, er det nødvendigt at tænke over det, og en lignende tabel-karmen i børnehaven vil være virkelig den bedste idé, som om at gøre siderne af åbningen og også hylder, hvor du kan lægge bøger, notesbøger og andet tilbehør, bliver arbejdspladsen straks meget bekvem, lys og rummelig.

Billeder fra hjemmesiden: dasha-designer.blogspot.com

Der er også en anden ide, det er et bord indbygget i vindueskarmet i børnehaven, det vil sige en, som kan åbnes eller skubbes og derefter fjernes om nødvendigt. Sådanne inddragelige muligheder sparer plads endnu mere, hvilket er meget vigtigt i børnehaven, hvor børn altid har brug for mere plads til at løbe og spille, men det er også nødvendigt at håndtere. Hertil kommer, at børn ofte kan lide unikke hemmelige stykker, fordi et hemmeligt bord i vinduskarmen sikkert vil glæde dem.

Foto fra siden: d-e-s-i-g-n.ru

Et stort bord, i stedet for i gartneriet vindueskarmen er fortrinsvis fremstillet af miljøvenlige, sikker og råstoffer, er det på ingen måde noget, der bør ikke allokere aldehyder at være brandsikre, stærk og holdbar. Derfor skal materialerne til dets produktion vælges hensigtsmæssigt, om deres egenskaber og egenskaber, så fortæller vi dem senere.

Billeder fra hjemmesiden: fourwall.ru

For små børn kan du nemt organisere et bord under vindueskarmen i børnehave med egne hænder, der kun har de grundlæggende færdigheder i hjemmet mester og minimum værktøj. Mange udgifter, herunder tid og kræfter, vil ikke være nødvendige, det er nok at finde et passende bord, smukt at behandle det, og derefter fastgøre det til vindueskarmet med sædvanlige hængsler. Denne enkle løsning hjælper med til at organisere arbejdsområdet ordentligt og spare plads.

Billeder fra webstedet: simplehomebusinesssystem.com

Men tabellen i vindueskarmen i børnehaven, er det ikke de eneste løsninger, der tilbyder moderne designere, kan et sådant element også anvendes i andre områder af lejlighed eller hus, for eksempel, på kontoret, i gangen, og selv i pantry. Hvordan man vælger det rigtige bord, i stedet for vindueskarmet i køkkenet, samt billeder af de mest succesfulde muligheder for sådanne løsninger, kan du se på vores hjemmeside.

Praktisk vindueskarm i stuen: Billeder af de mest succesfulde muligheder

Billeder fra hjemmesiden: strgid.ru

Børn er naturligvis ikke det eneste sted, hvor du kan udnytte en så revolutionerende ide som bordplade, i stedet for et vindueskarm i et rum. Og det resulterende ledige rum kan bruges med fordel på de mest uventede måder.

Billeder fra hjemmesiden: homebuilding.ru

For det første er det som nævnt muligt at lave et arbejdsområde på vindueskarmen, hvis der ikke er plads til at organisere kabinettet. Vinduet er rigtig smuk belysning, og for den mørke tid på dagen er det ret realistisk at sætte ekstra lamper, installere en bordlampe og så videre. Og som oven over bordpladen og under den kan du organisere skabe og natborde, hvor det vil være bekvemt at gemme alt hvad du behøver, for eksempel at skrive forsyninger.

Foto fra siden: line8.ru

Et bredt og ret lavtliggende vinduesborde i rummet kan også fungere som et ekstra hvilested. Mange mennesker sidder på vindueskarmen, ser på himlen eller landskabet bag glasset og nyder udsigten. Hvis du også ønsker at lave dig selv et hyggeligt hjørne bag gardinet, er det fornuftigt at skitse bløde puder ovenpå eller endda købe, og måske sy særlige madrasser for at være behagelige og bløde. Disse puder kan laves et stilfuldt og lyst element i indretningen, som vil understrege det grundlæggende koncept for designet af hele rummet.

Foto fra siden: verdiktor.net

Men selv om udsigten fra vinduerne i din lejlighed eller hus er ikke god nok til at nyde det, og at se, at der kun kan være en del af gaden eller den modsatte boliger vinduet og derefter opgive karmen-bord i børnehaven, i køkkenet, har du soveværelset eller i stuen er ikke det værd. For eksempel kan en kvinde arrangere en boudoir på et sådant bord, en mand vil sætte pris på den fremragende belysning til arbejde, og børnene vil helt sikkert finde brugen af ​​ekstra plads til deres spil og pranks.

Vinduesbord i rummet: lidt om fordele og ulemper

Foto fra siden: zhivemkrasivo.ru

Selvfølgelig bør du altid tage hensyn til alle fordele såvel som manglerne i dette eller det pågældende design, inden du anvender det hjemme. For eksempel om de "fordele", der afventer os, hvis du kombinerer bordet og vindueskarmen, som om alt allerede er sagt. De vil give en helt oplyst arbejdsplads, kan tjene som et ståsted for en række emner, for eksempel til en vinterhave, der er en smuk udsigt derfra og så videre.

Billeder fra hjemmesiden: gagarinstudio.ru

Der skal blandt andet ikke opstå særlige vanskeligheder ved installation, alt er meget klart og enkelt. Alt dette er sandt, men der er nogle ulemper, som også skal tages i betragtning, og har til hensigt at montere noget lignende hjemme.

Sillbordet har endnu en vigtig fordel, fordi varmeapparatet er placeret under det. I nærheden af ​​batteriet kan du installere en lille fodstøtte og baske der i den kolde årstid. En bænk af denne art kan købes i butikken eller laves selvstændigt, der er ikke behov for et stort sind.

 • Først og fremmest er det værd at forstå, at vindueskarmen er et bord i rummet, billedet illustrerer det ret godt, det er en stationær, det vil sige en uforskammet konstruktion, der ikke er genstand for transformation. Det er muligt at samle et skab eller en hylde, men med en bordplade er det næppe muligt.
 • Hvis du stadig beslutter at lave et bord, i stedet for en vindueskarm, så kan du glemme lange gardiner for evigt, de vil kun forstyrre. Sandt nok kan du arrangere og hænge gardiner til vindueskarmen, persienner eller den romerske version af gardinerne, som også er fashionable og smukke hele tiden.
 • Sørg for at tænke på fri luftcirkulation, hvis du dækker karmen med en bordplade. Hvis dette punkt overses, kan der forekomme kondensvand på indsatsen, og allerede fra overskydende fugt er der en svamp og skimmelsvamp, der ikke blot ødelægger udseendet, men er også sundhedsfarligt, især for børn.

Foto fra siden: Diy.ru

Således har vindueskarmet i rummet mange flere fordele end ulemper, men alle skal tages i betragtning og indså, at de ikke var uventede for dig, og endda lidt ubehagelig overraskelse.

Et bord, i stedet for en vindueskarm i børnehaven og ikke kun: lidt om valget af materialer

Foto fra siden: tvoy-balkon.ru

Faktisk til fremstilling af bordplader til børnehaven, stuen eller endda køkkenet, som vil blive installeret i stedet for den sædvanlige vindueskarm, anvendes de samme materialer. Forskellen her kan kun være i størrelsen af ​​de plader, der bruges til dette. Og du skal forstå, at hvis du laver et bord med en temmelig stor bredde, må du ikke blande ekstra understøtninger, ellers kan silen simpelthen kollapse under egen vægt og under vægten af ​​genstande placeret på den. Og materialerne selv skal være stærke, holdbare og i øvrigt også enkle ved vedligeholdelse og pleje.

Billeder fra hjemmesiden: styleinstone.ru

 • Det dyreste, men også smukke materiale til en sådan vindueskarm er en natursten, for eksempel almindelig granit, ædelmarmor eller den originale onyx. Omkostningerne ved sådant materiale er dog ret høje, det er for tungt og koldt.
 • For det andet er træets naturlige masse. Det sædvanlige fyrbord vil ikke vare længe, ​​og hvis du vælger eg, bøg, sort eller mahogni, kan prisen være uoverkommelig for alle. Og udseendet af et dyrt træ er meget mere ædelt og attraktivt. Men pleje af træet er kompliceret, det skal i det mindste imprægneres med specielle forbindelser, poleret, lakeret eller malet årligt.

Billeder fra hjemmesiden: mastercity.ru

 • MDF, såvel som spånplader er ikke egnet til disse formål, er ikke særlig godt, da hele deres holdbarhed holdes på en tynd lamineret belægning, der ikke lader fugt inde. Prisen på sådant materiale er meget lavere end natursten eller træ, men i børnehaven er det bedre at ikke bruge det, da snart skal du skifte det til noget mere modstandsdygtigt.
 • Plastic bordplader eller produkter fra den nu fashionable kunststen er de mest tilgængelige, de er nemme at installere, er billige, holdbare og enkle. Hertil kommer, at for sådan en bordplade det kun tager elementær pleje, det vil sige en banal vask med sæbe og sæbe, kan sådanne pligter pålægges børn.

Billeder fra hjemmesiden: Domgvozdem.ru

Således fremgår det, at bordpladen, i stedet for en vindueskarm i rummet - helt original og effektiv løsning, at det vigtigste her vælge de rigtige materialer, samt beskæftige sig med alle de finesser og nuancer. Det ekstra område er ikke blevet forhindret af nogen, og et sådant element af indretningen bliver også en unik højdepunkt i dit hus, og det er langt fra irrelevant for mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 1