30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Bokse til legetøj

Vælg den rigtige legetøjskasse

Moderne børn har ingen mangel på legetøj. De begynder at købe før fødslen af ​​et barn, og derefter med hver ferie deres antal stiger.

Hver person, der kommer til at besøge i en familie, hvor der er små børn, bringer nødvendigvis legetøj. Og på et tidspunkt forstår forældrene, at alle disse skatte skal opbevares et eller andet sted.

Forældrenes bekymring er forståelig, for hvis forstyrrelsen vil omgive barnet fra barndommen, vil det højst sandsynligt føre til generel uorganisering i fremtiden. En legetøjskasse kan tjene dig trofastt.

Psykologer har længe gennemført en undersøgelse om, at de børn, der er vant til ordren, vil det være meget lettere at gå i skole. Når du har en legetøjskasse ved hånden, kan du ikke kun opretholde ordren i huset, men også at vænne dig til dette barn. Børn, sætter orden i deres værelse og folde legetøj, lærer ikke kun nøjagtigheden, men også grunde til systematisering og analyse af deres handlinger.

For at gøre denne opgave ikke for tung, bør legetøjskasser være behagelige, lyse, smukke og funktionelle. De mest bekvemme modeller er dem, der er lavt og lavt. I dette tilfælde kunne barnet let få det legetøj, han havde brug for, og også nemt fjerne det.

Meget praktisk at bruge kan være en stor skuffe, i hvilke er indsat flere små bokse. I dette tilfælde kan du opbevare legetøjet i det sorteret, for eksempel biler i et rum, kuber i den anden, maling og blyanter i den tredje. Så barnet vil være lettere at navigere i mangfoldigheden af ​​hans rigdom.

Mange producenter tilbyder kasser til legetøj på hjul, så de let kan flyttes fra sted til sted.

Sådanne containere er billige nok, men optager meget plads. For en lille lejlighed kan du bruge denne mulighed: På selvklæbende kroge fastgøres til møbler, vægge eller endda på indersiden af ​​kabinettet små containere med legetøj - de vil se meget originale og usædvanlige ud.

Hvis du bare planlægger at lave reparationer i børnehaven og købe møbler til det, skal du være opmærksom på en seng eller en sofa med en indbygget legetøjskasse eller et meget bekvemt og funktionelt børnebord med en beholder til opbevaring af bordspil, maling, album og legetøj.

Mange forældre foretrækker at installere stativer langs væggene. I starten kan de tilføje legetøj, og når barnet vokser op, bliver de til hylder til bøger og forskellige håndværk. Du kan lave dem eller købe dem på bestilling. Typisk bruger fabrikanterne materialer, såsom spånplader, træ, plast.

Du kan købe metalbeslag med plastik kasser eller beholdere. Denne løsning har mange fordele. Først på hylderne kan du ordne alt pænt, og for det andet kan racket "vokse" som barnet vokser. Indledningsvis vil højden af ​​stativet være lig med barnets højde, og når barnet bliver ældre og højere, kan en eller to rækker af kassen installeres en gang. For det tredje kan et fast installeret stativ adskille spildelen af ​​rummet fra resten af ​​rummet.

Du kan installere i vægmonteringen til hængende lommer til legetøj. En række meshlommer til opbevaring af legetøj kan købes eller binde sig selv. For piger af mødre er det en god grund til at lære datteren at holde striknåle i hænderne. Selvfølgelig er sådanne kapaciteter ikke særlig stærke, men de kan hurtigt og nemt finde den rigtige ting.

For nylig er kisterne blevet meget populære. Dette møbel kan blive en udsmykning af børnenes værelse, det kan gemme legetøj eller ting. På brystet kan du sidde, det kan bruges i stedet for et sengebord. For drenge passer plast eller trækister, stiliseret til pirat.

Og pigerne vil lide stilfulde kurvkister med lyse farver. Det er også en god idé at købe en rund kludbeholder, hvor du hurtigt kan samle spredte legetøj, hvis du hurtigt skal sætte tingene i orden.

I et ord er der mange muligheder. Hvilken en at vælge, det er op til dig!

Hvordan laver man en boks til legetøj selv: en mesterklasse og anbefalinger. En kasse med legetøj fra boksen

Som regel køber vi mange forskellige legetøj til vores børn (dukker, maskiner, bløde, udvikling osv.). Som følge heraf er de spredt over de forskellige hjørner af lejligheden. For at undgå dette foreslår vi at du lærer hvordan og fra hvad du kan lave en kasse til legetøj med dine egne hænder. Samtidig vil det være muligt at vane til ordren og barnet.

Vi bruger en unødig papkasse

Store kasser af sko, husholdningsapparater og så videre kan genanvendes. Bare zadekoriruyte dem - og du vil få et godt sted at opbevare børns dukker og maskiner.

Master klasse, hvordan man laver en boks til legetøj med egne hænder, beskrives yderligere.

 1. Du skal bruge en papkasse, en klæbemiddelpistol, et stort stykke klud.
 2. Spred bunden af ​​kassen rundt omkredsen med klæbemiddel fra pistolen.
 3. Udfold stoffet og center bunden af ​​kassen, forsigtigt sprede klappen og presse den på limen.
 4. Bør alle væggene indefra, stræk stoffet og lim det til siderne.
 5. Sæt stoffet på ydersiden af ​​kassen og lim det til bunden af ​​væggene.
 6. Vend kassen over og læg stoffet på bunden. Shredderen skal presses mod væggen. Lim stoffet og afskær overskud.
 7. For at styrke bunden lim du stoffet med lim rundt om karmens omkreds og lim kartonen ovenpå.
 8. Drej boksen over.
 9. På de øverste prikolitiske tøjnåler, og indeni sæt noget tungt, så stoffet er godt klæbet til kassen.

Instruktion hvordan man laver en æske til børns legetøj med penne vil hjælpe dig i denne sag.

 1. Tag to typer stof, et tæt tape eller reb, lim, limpistolen.
 2. Klip strimlen af ​​stoffet af. Bredden skal være større end boksens højde (det er nødvendigt, at klappen kan lukke bunden og indpakke i kassen lidt). Længden af ​​stoffet bør helt omslutte boksens omkreds.
 3. Lim det snittede rektangel af stof til kassens vægge.
 4. Pak det overskydende stof på den ene side inde i kassen, og på den anden klæber det til bunden.
 5. Mål et stykke stof med en anden farve. Det skal dække bunden og væggene inde i kassen.
 6. Spred bunden indeni med lim og lim stoffet.
 7. Spred væggene inde og lim også stoffet. Langs kanterne lave en port.
 8. Limporte i krydset mellem to typer stof.
 9. Måle tape og lim den ned langs karmens omkreds med en limpistol.
 10. Mål ud to identiske stykker tape. Af disse vil håndtag blive lavet.
 11. Lim de to bånd til siderne på siderne af kassen.
 12. På toppen af ​​boksen lim en anden tape rundt om omkredsen. Det skal dække bunden af ​​håndtagene.

Legetøjet er klar!

Den nemmeste måde til dette formål er at tage et selvklæbende tapet. Derefter genere ikke med lim og vent til alle væggene tørrer.

Men uanset om du vil lime den fremtidige boks til legetøj med selvklæbende eller papir tapet, er princippet om arbejde det samme:

 1. Afskær et stykke tapet, så det langs længden kan vikle rundt om kassen omkring omkredsen.
 2. Hvis det er nødvendigt, belægge væggene med PVA lim.
 3. Lim tapetet rundt om boksens omkreds.
 4. Lav skær på toppen og bunden af ​​de fremspringende dele af tapetet.
 5. Drej indersiden og bunden af ​​de udragende stykker.

Træ kasse til legetøj med egne hænder er ret vanskeligt. Men sådan en genstand viser sig at være meget pålidelig og vil vare meget længere end en papkasse.

Også det kan ikke bare bruges i indretningen som et dekorativt element. En sådan boks kan blive en funktionel del af rummet.

For eksempel, hvis du lægger en kasse under væggen, sæt et tæppe og puder ovenpå, så vil der være ekstra plads til at sidde.

For nemheds skyld, lad os give en guide, hvordan man laver en trækasse til opbevaring af legetøj med egne hænder.

 1. Lav en skitse af den fremtidige boks (billede 1). Tænk på dens dimensioner, hvad bliver højden, dybden og bredden. Vil det være på ben eller stå på gulvet? Vil der være penne og hvor skal de være placeret?
 2. Forbered alle nødvendige materialer og værktøjer (billede 2). Først skal du bruge en krydsfiner eller MDF bord. De sælges i bygningens butik. Men hvis du har gamle møbler (for eksempel et bord, kommode, et skab), kan du demontere det og få de nødvendige materialer. Har også brug for skruer og hjørner, sløjfer, PVA lim eller snedkerarbejde. Værktøjer kræver en enkel sav eller en cirkelsag.
 3. Hvis du køber materialer i butikken, kan du bede om, at du så boardsene til den rigtige størrelse. Hvis der ikke er en sådan mulighed, eller du bruger materialet ved hånden, gør du det selv (billede 3). For at gøre dette skal du skitsere bordet og klippe det. Som følge heraf skal du få følgende antal detaljer: fire vægge (alle de samme eller to forskellige), bunden og låget.
 4. Start samlingen af ​​kassen. Til dette sted bør væggenes samlinger være belagt med lim (billede 4).
 5. Tilslut derefter de to dele med hjørner (billede 5).
 6. Læg låget på kassen ved hjælp af hængslerne (billede 6).
 7. Tør overskydende klæbemiddel af med en klud og lad kassen tørre.
 8. Zadekoriruyte boks. For eksempel sand det og male det (billede 7).
 9. Fastgør håndtag og ben efter ønske (billede 8).

Opbevaringsboksen er klar!

En trækasse til legetøj kan laves af planker. Der er to måder at indsamle.

 1. Tag krydsfiner til bunden og i hjørnerne negle fire plader. Så søm dem med tynde søm. Du kan lave slidser mellem træet, så ventilationen bliver bedre.
 2. Spik i bunden af ​​kassen på begge sider af krydsfiner. Og søm plankerne til det. Således vil siderne af kassen være fast, og siderne - med slidser.

Legetøj til opbevaring af børn

Hvad synes det er dårligt, når børn har mange legetøj? Og det faktum at de er spredt over alle værelser og deres ejere kan ikke rigtig godt lide at samle dem. Korrekt opbevaring af legetøj i en lejlighed eller et hus er garantien for orden og ro (mor i første omgang), fordi selv enkel vedligeholdelse af ordren i dette tilfælde er en opgave med øget kompleksitet. Det er muligt og nødvendigt at lindre det. Dette vil kræve møbler til børns legetøj - stativer, hylder eller skabe, samt et anstændigt antal kasser, en kasse, tasker og poser.

Møbler til børns legetøj

Møbler i børnehaverummet er nødvendige fra de første dage af livet. Og oftest er det et kommode og et stativ. Først er de først og fremmest beskæftiget med linned og børnetøj, og legetøj tager lidt plads. Men gradvist sjove ting - rattles, bjørne, maskiner, dukker osv. bliver mere og mere, de har brug for et særskilt sted, og nogle gange ikke en.

Den mest bekvemme mulighed er stativet. Ikke et skab med døre, nemlig et stativ med åbne hylder, hvorpå der kan være kasser. Opbevaring af legetøj i denne form er optimal - og det er bekvemt for barnet at få dem og fjerne dem hurtigt.

I første omgang kan du købe eller lave et rektangulært rack og helst med firkantede celler. Nu vil du forstå hvorfor ...

Rektangulært rack med firkantede celler

Mens barnet er lille, kan det lægges "liggende" - som i billedet, med den lange side mod gulvet. Så for et lille barn er det mere praktisk - han vil først lære hvad der er under, så gå til de øverste hylder. Og sikrere - voksne børn kan bruge hylder som trapper, og i denne stilling vil de ikke klatre højt))

Om et par år vil barnet vokse op, der vil være flere legetøj. Du kan dreje stativet og sætte det "i højden", og på det ledige sæde skal du installere den anden eller lave hylder. Kombiner flere racks af forskellige højder for at få et børns legetøjsopbevaringssystem.

Forskellige stativer samles i legetøjslager

Du kan gradvist øge lydstyrken: Køb en enkelt rack eller som tidligere sagt - en bogreol og derefter en anden. Alle skønhedens skønhed er, at de ikke engang behøver at være den samme farve. Og hvis du bekymrer dig om det - male dem eller vælg en neutral farve "under træet".

Hvordan man organiserer opbevaring af legetøj: ideer

I hylderne kan du sætte forskellige kasser-bokse, hvor du kan indlæse små og ikke meget legetøj. Bare husk at trækasser (eller krydsfiner, spånplader og lignende materialer) til små børn ikke er den bedste løsning. De er for tunge, forsøger at få legetøj, børn skader ofte deres fingre. De har også svære traumatiske hjørner, som selvfølgelig kan være lidt afrundede, men de forbliver stadig stive. Sådanne kasser er egnede til skolebørn. De har allerede mere styrke, og koordinering er bedre udviklet. Og opbevaring af legetøj til babyer er bedre organiseret i blødere og mindre traumatiske plastbeholdere / kurve eller i tætte kasser, indsat med farvet papir eller klud.

Tung bokse er bedre at erstatte med lys

Møbler til et sår at købe eller lave er ikke så svært, men for at lære et barn at lægge sit legetøj er der en vanskeligere opgave. For piger kan hylderne laves i form af et hus. Så vil hun bosætte sig "lejere" selv og skabe betingelser for dem.

Hylder til legetøj til børn til piger

Med drenge vil denne mulighed ikke fungere. De har normalt en masse maskiner, og den vigtigste opgave at opbevare legetøj til en dreng er at arrangere maskiner. For at gøre dette kan du lave en helt væggarage. Disse er lange smalle hylder, hvor hele parkeringspladsen er placeret. En anden mulighed - gennemsigtige lommer på stoffet (solgt som et opbevaringssystem til sko) eller en hylde, monteret af plastrør.

Hvordan man organiserer opbevaring af maskiner (vægmonteret garage)

For at stimulere lysten til at "køre" biler ind i garagen, kan du på gulvet lave et mærketape, hvor "efter ændringen" stopper de på parkeringspladsen.

Vej til parkeringspladsen

I princippet kan sådanne lommer bruges til opbevaring af dukke samlinger og til bløde legetøj.

I lommerne på væggen er det bekvemt at placere både dukker og fyldte dyr

Når pladser på hylder og hylder i børnehaven ikke er nok, har vi brug for flere ideer. Ud over lommerne kan du lave skuffer (store) under sengen eller bordet.

Kasser under sengen - ikke optage steder, og du kan skjule kede legetøj

For at holde alt i stykker i store skuffer, kan plastkurve sættes under små ting. Så vil alt være hurtigere end i den fælles bunke.

Opbevaring af legetøj skal organiseres korrekt

Kasser kan installeres i stativ ikke kun på hylder: det er muligt at hænge dem. Til dette skæres slidserne ind i sidevæggene, hvor siderne af kurve og kurve blot indføres. Kurve kan tages med plastik (hvis du finder dem med ret stive sider), og metal dem kan laves af et komplet sæt garderobeskabe eller garderobeskabe.

Sådan installeres en kurv til legetøj i hylder

De største fri overflader i rummet er væggene. Du kan bruge dem. F.eks. Fastgør en strimmel af velcro til væggen (kabinets sidevæg, lampeskyggen osv.). Bløde legetøj på bagsiden af ​​syning, også små stykker af sådan tape. De vil nemt blive hængt på plads og fjernet. Og indretningen på samme tid bliver mere forskelligartet.

Velcro er en af ​​de nemmeste måder at finde et sted for bløde legetøj

På væggene kan du hænge masker af tråd eller plast. Også i dem er vidunderlige små dukker-bunnies-bunnies eller skrivemaskiner.

I stedet for blomster i blomsterpotterne lægger legetøjene

Du kan låne ideen fra køkkenet: fastgør forskellige poser til det vandrette rør. For at gøre halsen stivere, kan du stramme dem med broderi pinde eller sy en elastikledning.

Lommer eller poser på røret - en anden ide til opbevaring af legetøj i børnehaven

Lommer er lavet på træbaser. Den kan skæres af krydsfiner, males, spidses adskillige kroge, lommer og poser. Mini-system for opbevaring af legetøj er klar.

En af varianterne af legetøjslommer

Men ikke alt kan fastgøres til væggene. Nogle ting kræver kurve eller kasser. For eksempel sportsmand - alle bolde, bolde og andre skaller. De gemmes bekvemt i papirkurven.

Trådkorg til opbevaring af sportsudstyr og store legetøj

Hvis det ønskes, kan kurven fastgøres til væggene og trænes for at ramme kurven i kurven (væk fra hammerende genstande og vinduer).

Opbevaring af legetøj i kategorien "billig og vred" - foldet klud kurve. De er selvfølgelig billige, de ser godt ud, men de bryder meget hurtigt. Især meshyatye: legetøjet var tilsluttet, barnet rykkede det ... .hår.

Folding klud kurve til opbevaring af legetøj

Uanset hvor hårdt forældre prøver, ønsker børn ikke rigtig at rengøre legetøj. Snarere vil de ikke. I den forstand er det bare en ideel version af posemåden.

Bag-mat til hurtig rengøring

Dette er en glimrende løsning: Ved kanten af ​​det runde tæppe er en lille "væg" syet op, på den øvre kant af den er der en kulisk, i hvilken ledningen trækkes. For at fjerne legetøj skal du bare stramme ledningen. Tæppets kanter stiger op, og tæppet bliver til en sække.

Monter hurtigt legetøj hurtigt

Så kan disse poser placeres et eller andet sted tæt på væggen eller hænge på specielle kroge. Virkelig en ideel mulighed.

Kasser til legetøj med egne hænder

Hvis man ikke ser børnens priser på smukke kurve eller plastkurve i butikker, tænker man på tanken om at lave farvede kasser til legetøj med egne hænder, er ikke så slemt. Kartonkasser af tæt (ikke bølgepap) pap, sandsynligvis fra under husholdningsapparater, vil være nødvendige. Du kan prøve lykken hos dine venner: Mange producenter yder garanti reparation kun med tilgængelighed af emballage. Her og gem folk bokse. Garantiperioden er længe gået, men emballagen blev glemt. Disse er bokse og der er - den bedste mulighed for børn.

En anden mulighed er at spørge i stormagasiner. De modtager ofte også varerne i stive pakker. For eksempel kommer sådanne bleer, servietter osv.

Afkryds låget med de viste kasser. I sidevæggene (smalle) skærer vi huller. Alle led er limet indvendigt med scotch tape.

Ved kassen afskår vi låget, vi laver huller i siderne

Vi tager farvet papir. Fremragende indpakning, som pakker gaver. Det er tæt, der er et stort antal forskellige tegninger. Du kan også bruge papir til scrapbooking. Hvis finishen er lavet af papir af forskellige farver, skæres i strimler af samme bredde, hvis vi indsætter et mønster, måler vi strimlen i boksens højde.

Vi tager lim (PVA), børste overfladen af ​​kassen med en børste og begynde at klæbe fra hjørnet. Vi forsøger at klæbe uden bobler og udjævne papiret gradvist fra kant til kant. Det næste ark vi sætter med et lille opkald er ikke den forrige. Så indtil vi dækker alle overflader.

Efter at have set på lyset skar vi håndtagene ud med en saks. For at gøre kanten mere præcis, lim skiverne på håndtaget med en tynd stribe papir. Vi opretter også den øverste del af strimlen.

Færdiglavet hjemmelavet legetøjskasse

I dette tilfælde kan alle hjørner af kassen limes med tape på begge sider - det vil vare længere. Herefter tager du stoffet og skærer ud af kassen, to sæt emner. Den ene er strengt i størrelse plus tillægget til sømme, den anden er 1 cm mindre og også med tillægget. På sømme tilføjes 0,5-1 cm på hver side. Du kan klippe emnet straks i form af et kryds, men så forbruget af stoffet er større - separate stykker er mere økonomiske))

Klip stoffet ud af et dobbelt sæt af emner og sy dem

Sy detaljerne først i form af et kryds, og lav derefter en taske fra emnet. Vi prøver på boksen. Den ene (større) strækkes udefra, den anden er rettet indvendigt.

Tag nu den universelle lim og lim stoffet rundt om bunden af ​​bunden indvendigt og udad. Så passer vi ind i hjørnerne. Så stoffet vil ikke bevæge sig.

Vi lim stoffet langs kanten af ​​kassen

Kanterne på begge poser er skubbet indeni, vi dækker kassen rundt omkredsen for hånden.

Vi syr toppen af ​​legetøjskassen, klippe håndtagene

Ved hjælp af saksen skærer du knapene. Skær ikke de store stykker. Det er nødvendigt at forlade ca. 1 cm "ekstra" væv. Vi pakker det inde, sy en pen.

Efter at have udgivet pennene, får vi en klar kasse til opbevaring af legetøj.

Dekoreret med selvklæbende film

Tak, meget interessant. Jeg fandt en løsning - IWIS-KIDS håndtasker, som du skriver om, virkelig kunne lide ideen. Jeg købte mig selv og nyd at bruge den. Praktisk ting - jeg råder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 4 =