30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Boks til grøntsager på balkonen med egne hænder

Kælder, ovn og opbevaring på balkonen med egne hænder

 • Creme til eksotisk fodsvamp
 • Kapsler fra parasitter
 • Kompleks Sustalife til fælles restaurering

Som regel er der i enhver lejlighed ikke nok plads til at rumme alt, hvad der er blevet opfattet. Derfor bruger mange mennesker deres loggier og balkoner som et ekstra afsnit til opbevaring. Du kan lave her forskellige hylder, skabe, et skab til at fjerne nogle ting herfra. Efter at have rejst en specialkasse, vil du lægge grøntsager, huspræparater. Samtidig vil loggia ikke blot være et ekstra opbevaringssted, men også et smukt hvilested.

Hvordan man laver en balkon?

Når du laver dette sted til opbevaring af grøntsager, skal du overholde nogle principper:

 1. Temperaturen i denne improviserede kælder skal være + 1 ... + 5 ° С, ved en luftfugtighed på 85-90%. Derefter tørres grøntsagerne ikke ud og vil ikke rådne.

Opbevaring af grøntsager på balkonen kan udføres i beholdere af fire typer i kælderen:

Den sidste enhed hjælper med at lave en fuld kælder i kælderen, hvor mange frugter og grøntsager samt dåseprodukter er passende.

Til venstre - selve boksen til højre viser hvordan man laver et varmesystem, hvis man vil opbevare grøntsager på balkonen, selv i svær frost.

Denne enhed vil blive indbygget. Derfor skal du først i slutningen af ​​balkonen, hvor du skal installere kassen, fastgør stængerne i form af et rektangel på gulvet, og toppen bliver kælderen.

Hvis du ikke opbevarer grøntsager og frugter her i svær frost, så kan du lave et simpelt ventilationssystem. Til dette skal du fylde gulvbrædderne med hinanden, men med en lille afstand.

Over bordet eller stængerne skal være mere imponerende end på sidevægge for at gøre rammen, som hængslerne og dækslet skal fastgøres på.

Sæt håndtaget på låget, så det er let at åbne en sådan balkonkælder.

Derefter skal du sammensætte en anden kasse, som vil være frit installeret indenfor den første. Dens vægge er tyndere, så denne boks kan laves af fiberplader, krydsfiner eller fra en tykk papkasse. Låget skal også isoleres.

Du kan vedhæfte en folieisolering til indersiden af ​​kassen og låget, som i varmen vil afkøle grøntsagerne og i frostbeskytter beskytte dem mod hypotermi.

Mal boksen udenfor med plet. For at omdanne det til en hyggelig sofa, der optager lidt plads:

 1. Sæt på topdækslet et lag skumgummi og stof, så det kommer lidt i enderne. Ved hjælp af en møbler hæftemaskine, fastgør disse materialer til lågets overflade.

Nogle håndværkere bygger en mursten fundament for at lagre grøntsager på balkonen sikker. Indvendig er det også isoleret, så du kan lade grøntsagerne være her hele vinteren.

Hvordan laver man en varmekasse med opvarmning?

Som du kan se, mellem sagen og kassen skal du arrangere et luftgab, og også at lægge varmeren. Fra bunden er der en varmelegeme, der opretholder den nødvendige temperatur for grøntsager og frugter. Du kan købe en termostat eller installere et termometer her, vedligeholde det nødvendige mikroklima baseret på dets indikatorer.

Se på diagrammet, der hjælper med at oprette en opvarmet kælder på balkonen.

Som du kan se, indsættes et termometer i det borede hul for at se temperaturerne inde i kassen. Opbygningen af ​​varmesystemet er også vist her.

 1. Denne kælder består også af en ydre kasse, men af ​​to interne, der er lavet af krydsfinerark. De er anbragt inde, så der er et mellemrum på 5 cm mellem væggene og gulvet i yderboksen.

 • Læs gennemgangen af ​​et omfattende middel til hæmorider Proctolol
 • Sådan taber du med 20 kg - rigtige anmeldelser af Guarchibao

Hvordan man opbygger et lager på 1. sal?

For at gøre dette skal du grave en kælder, udvide balkens vægge nedad.

Derefter skal du fylde på de nødvendige materialer. For at lave en kælder på første sal skal du:

Følg vejledningen nedenfor:

 1. Grave en fundament pit under balkonen. Højden af ​​denne rille skal være sådan, at i fremtiden kælder kan du stå i fuld vækst. Bredden er den samme som pladen på balkonen.

Kig på kælderenes ordning under balkonen, som du har brug for.

Efter at betonen er helt tørret både indenfor og udenfor, har du en værdifuld vegetabilsk butik til din familie klar.

Andre design af egne hænder

Denne kapacitet har en hård kabinet, indbygget termostat, som opretholder den nødvendige temperatur inde i tanken. Der er ventilation her, det tillader ikke høj luftfugtighed. Sådanne termokabinetter af forskellige størrelser produceres, du kan vælge dem til en stor eller lille balkon til en familie af forskellige tal.

Det lader til, at dette er en almindelig syntetisk taske, men det er det ikke. For en sådan grøntsager lagerhus, en vandtæt klud og en varmelegeme bruges i miniature. Elektroder er indbygget i materialet, som ved opvarmning øger temperaturen til den ønskede temperatur, hvilket forhindrer grøntsagerne i at fryses under koldt vejr.

 1. For at lave et sådant skab på balkonen for at opbevare mad, skal du slå ned en trækasse fra baren. I midten er der også en sikker cant.

Du kan også bygge en anden minikælder til altanen.

 1. Dens bredde er lig med loggias bredde. Placer to brædder lodret parallelt med hinanden, placer to mere vandret, monter æsken med skruer.

Sådanne tilpasninger giver dig mulighed for at opbevare grøntsager, frugter, alle former for husholdningspræparater på balkonen. Hvis du følger det korrekte regime, vil disse produkter ikke ødelægge lang tid. Efter at have købt dem en gang, vil du permanent slippe af med behovet for at shoppe for frugt og grøntsager. Hvis du vokser dem på baghaven, så løse problemet med deres opbevaring.

Til dette skal du:

 • to træstænger sektion 5 cm;

 1. Så en lille hver af de lange stænger, vil disse elementer være de øverste og nederste tværbjælker af trækassen fra stængerne.

Du kan bruge en lignende lærred taske til en anden ide. Du skal også bruge:

Sy en taske med en lukkede top ud af burlap. Kanterne kan trimmes med fletning. Placer det resulterende produkt i en matchet kasse, hæld nogle savsmuld ned, læg et lag tørret gulerod. Her smør det med træspåner, fyld beholderen. En god ide, der hjælper gulerødder, kan ikke rådne og ikke vilje i lang tid.

Praktiske æsker til opbevaring af grøntsager er fremstillet af træ. Princippet om at oprette en anden enhed, der består af tre sektioner, er synlig på næste billede.

Hvis du er interesseret i dette emne, men der er spørgsmål, svarer følgende videoer til dem. Den første fortæller om principperne for enheden i ovnen.

Opbevaring af grøntsager på balkonen om vinteren: en kælder, en kasse, et termo skab

På trods af at der i vinter er nogle vanskeligheder med at holde nogle produkter med en kompetent tilgang, har du flere muligheder på en gang for at løse eventuelle problemer. Varme kasser til opbevaring af grøntsager på balkonen af ​​lejligheder har længe været udbredt blandt vores medborgere.

Traditioner til opbevaring af kartofler og andre grøntsager og frugter (æbler, gulerødder, rødder) samt syltetøj, dåser med surkål og andre konserves derhjemme er meget gamle her. Vores bedstefædre og bedstemødre gjorde det hvert år, for hvor mange mængder reserver kunne opsamles til vinteren, på mange måder fastslået om ikke overlevelsen, så i det mindste niveauet for ernæring. I dag er en meget anderledes tid, og de fleste af produkterne er tilgængelige i supermarkeder. Ikke desto mindre er traditionen om at skabe en slags hjemmelavet "vegetabilsk opbevaring" ikke gået nogen steder, selvom det er blevet meget mindre populært end før.

I dag bor de fleste i bylejligheder, snarere end i landsbyhuse, som før. Derfor er betingelserne for opbevaring i dag langt mere trange, hvis de sammenlignes med dem, der var i laden i landsbyen. Der er ikke så mange muligheder, og en af ​​de mest almindelige er en kælder til opbevaring af grøntsager på balkonen.

Årsagerne til det, mange kan lide at skabe aktier - den mest forskellige. Her er blot nogle få af dem:

 • Tillid, der vokser i haven i sit eget sommerhus - meget bedre med hensyn til renlighed og økologi.
 • De lavere omkostninger ved grøntsager, som du kan købe i efteråret på bondens marked, i stedet for at gå hver gang til et lokalt supermarked.
 • Nogen har bekendte eller slægtninge i landsbyerne eller har deres eget land / sommerhus, som med jævne mellemrum forsyner med gaver af naturen: kartofler, kål, rødbeder, peberfrugter, solnedgange og så videre. Alt dette skal opbevares et sted.

De fleste balkoner eller loggier i højhuse opvarmes ikke. Derfor må man finde en vej ud af deres situation, der skaber pålidelige "køleskabe", der kan hjælpe med at opbevare afgrøden, forhindre frost i frosten og sikre den korrekte opbevaringstemperatur. Ikke desto mindre bør der i øvrigt også tages hensyn til temperaturen og udformningen af ​​en sådan termobeholder på en kold balkon.

Her er en række betingelser, der er nødvendige for den efterfølgende succesfulde lagring af indhold:

 • For at gemme grøntsager om vinteren (kartofler, gulerødder, kål og meget mere), skal de høstes korrekt. Samling skal udføres i tørt vejr.
 • Derefter skal afgrøden ligge på et tørt sted.
 • Undgå udsættelse for sollys.
 • Det er vigtigt at sortere de beskadigede såvel som forkælet, forekomster. Ellers kan al din bestræbelse på at skabe en kartofler på altanen forgæves: en sådan afgrøde vil simpelthen forsvinde.

Tip! Under alle omstændigheder skal der gives kvalitetsventilation under opbevaring: adgang og luftcirkulation vil forlænge afgrødens "levetid".

Af den måde er der en anden vigtig betingelse. Det består i at sikre det korrekte fugtighedsniveau, som skal være lille, ikke over 50%.

Ved deres design er alle sådanne systemer opdelt i 2 hovedtyper:

 1. Fleksible termokabinetter til opbevaring af grøntsager. De ligner på en stor varm taske, fremstillet på tekstilbasis. Den indlysende fordel ved termo-posen er, at i slutningen af ​​vintersæsonen kan den foldes, hvilket sparer meget plads.
 2. Isolerede kasser, som er en solid konstruktion lavet af et materiale. Oftest bruges træ (brædder, krydsfiner, OSB-plader osv.).

Cache af et gammelt køleskab

Derudover er forskellige steder klassificeres afhængigt af det materiale, hvoraf de er fremstillet (træ, vandtæt slidstærkt stof, plast, med en metalramme), samt det faktum, om der er en sådan opvarmning opbevaring eller ikke. Volumenet på dem kan også være anderledes, nogle gange er de forskellige arrangementer af hylder (vandret eller lodret).

Til noten! For ekstra komfort og brug af ledig plads er der lavet en bænk fra toppen af ​​sådanne vinterbeholdere, og nogle gange endda en lille sofa, der tjener som en banket om sommeren, hvor du kan sidde og slappe af.

Hvad angår konstruktioner uden ekstra elektrisk opvarmning, er det bedst at bruge dem på steder, hvor der ikke er direkte kontakt med kølig luft. Med andre ord snakker vi om indgange, fælles korridorer, glaserede loggier og så videre. Selv om det på nogle lukkede balkoner er bedre at installere en opvarmet varm kasse, der fortrinsvis er udstyret med en termostat. Takket være sidstnævnte kan du justere lufttemperaturen indeni. Sortimentet kan være anderledes, for eksempel fra 0 til 10 grader, afhængigt af hvilke produkter du agter at opbevare der. Niveauet for elforbrug for dem henholdsvis vil også være anderledes. Under alle omstændigheder vil det være mere pålideligt, grøntsager i en sådan lara vil ikke fryse, og dåser med kål eller syltede svampe - må ikke brydes fra frost.

For at gemme grøntsager på balkonen om vinteren er det helt muligt og i en fleksibel beholder, der ligner en stor taske eller rygsæk. Sådanne konstruktioner er meget praktiske, da de som nævnt kan fjernes eller midlertidigt overføres, hvis det er nødvendigt. Nogle modeller er udstyret med opvarmning med termostat. På den anden side kan du lave en kasse til grøntsager på balkonen med egne hænder, der ikke kan siges om en blød taske, hvis fremstilling i de fleste tilfælde udføres på en industriel måde. Sådanne ting er som regel bedre at købe i butikken, end at gøre det selv. For alle anvendeligheder er det ikke muligt at lave en osmannisk, en sofa eller et sæde fra en termosække. Så alle typer af designs har deres fordele og ulemper. Alle vælger en variant uafhængigt, ud fra betingelserne og kravene.

Hvad angår hvilken temperatur sådanne strukturer kan modstå. Alt afhænger af flere kriterier, herunder om hvor varm grøntsagsskabet er, om der er ekstra isolering i det, om balkonen er åben eller lukket, og så videre. Under alle omstændigheder er det bedre ikke at opbevare produkterne ved -30 ° C og derunder. Af den måde gælder den samme anbefaling også for opvarmning, da kartofler og andre grøntsager kan blive beskadiget ved meget varmt vejr. Det er ønskeligt, at kælderens vægge ikke er tynde og opfylder isotermfunktionen selv ved positive temperaturer.

Hvis du vil, kan du lave en kasse til kartofler på balkonen med dine egne hænder uden at bestille det fra eksterne specialister. Det enkleste design er ikke udstyret med varme og strømforsyning. Inden du går videre til en mere detaljeret trin-for-trin instruktion, er det nødvendigt at skitsere generelt de vigtigste anbefalinger vedrørende fremstilling, installation og site selection.

I de tilfælde, hvor du er en stolt ejer af en temmelig rummelige balkon eller loggia, og hvis du planlægger at gemme grøntsager hver vinter, giver det mening at tænke på at skabe en varig stationær kælder, som vil være i stand til at vare i flere år.

Anbefaling! I flere tilfælde er det også muligt at anvende improviserede materialer samt rester af plader eller krydsfiner, der ligger i tomgang på dacha eller i garagen.

Der skal sørges for, at kartofler (eller andre grøntsager) ikke kommer i kontakt med mursten, beton og andre lignende materialer, da dette kan forårsage råtning og som følge heraf forkølelse. Til dette skal både sidens overflader og "gulvet" i vinteropbevaringsboksen være trimmet med andre materialer. Bedst hvis det er træ.

I de tilfælde, hvor det kommer til Khrusjtsjov eller andre lignende boliger med en lille arealbalkon, kan du lave en container med en lodret belastning. Låget kan desuden være isoleret, da det er gennem toppen, at det største varmetab kan opstå. Alternativt kan den indvendigt dækkes af folie eller blot dække låget med ethvert materiale, for eksempel et tæppe, en coverlet, en gammel jakke osv.

Som vi ser, er der mange muligheder for at lave en kasse til opbevaring af kartofler på balkonen om vinteren. Lad os dvæle på en af ​​dem, som kan være den mest universelle og egnet til næsten enhver lejlighed. Så lister vi de vigtigste faser af uafhængig produktion:

 1. Først og fremmest måle rummet på din balkon grundigt. Dette vil hjælpe med at forstå præcis hvilke muligheder du har, og sørg for at du kan lave et design af en bestemt prøve og dimensioner.
 2. Prøv at planlægge alt på en sådan måde, at dybden af ​​din kælder ikke overstiger 0,7 meter. Ellers (med lodret belastning) er det ikke let at få grøntsager eller dåser med solnedgange derfra. Især - helt fra bunden. Kapaciteter skal under alle omstændigheder være tilstrækkelige til en anstændig mængde "indhold".
 3. Forbered bjælkerne til rammen samt krydsfiner, BSS eller spånplader til plating af fremtidens vægge. For at undgå udseende og spredning af skimmel og svamp i fremtiden, dække dem med lak eller en særlig sammensætning. Efter fuldstændig tørring markér du dem på skærepladserne.
 4. I alt skal du have 4 stativer, der bestemmer boksens højde, samt 12 vandrette (2 på hver overflade, inklusive og på låget).
 5. Ved hjælp af negle eller skruer skal du bygge en understøtningsramme af både selve beholderen og dækslet, der dækker det.
 6. Så tager vi det arkmateriale, du har forberedt på at antage, at dette er krydsfiner, og skåret ud af det 2 overflader for hvert ansigt af strukturen: dækker, hoved- og sidevægge og også dagen. Indvendige ark skal samtidig være mindre med 100 mm. i hvert plan.
 7. Udskær 6 paneler til dæk-, bund-, front- og bagvægge fra isoleringen (skum eller ekstruderet polystyrenskum). Alternativt kan sten (mineral) bomuldsuld anvendes. Det er samtidig ønskeligt, at mineralulden er tilstrækkelig tæt. Fastgør alt, rammen rammer med krydsfiner ark. Derefter låget, efter samme teknologi.
 8. Du kan bruge hængsler til at fastgøre omslaget. På den anden side er det tilladt for det at være simpelthen aftageligt.
 9. Og til sidst kan du behandle den resulterende varme kasse med en speciel lak. Det hjælper med at holde træ fra atmosfærisk fugt.

Så er skabet selv klar. Det skal bemærkes, at den endelige samling af hele strukturen er bedre at producere allerede på balkonen. Ellers kan det ske, at hun simpelthen ikke passer ind i altandøren eller vinduet.

Korrekt opbevaring af grøntsager på balkonen om vinteren indebærer tilstedeværelsen af ​​et godt mikroklima. For det første kan du lave små huller eller regelmæssigt åbne kælderen. For det andet kan du lave et simpelt "opvarmning" system. Ved at lave en lille rille ved siden af ​​dækslet kan du placere en almindelig glødelampe, såkaldt "bærende", om nødvendigt (for eksempel i tilfælde af et kraftigt fald i temperaturen udenfor). En vaskelampe, siger 100 watt, vil være nok til at give yderligere opvarmning inde. For at få det på balkonen kan du bruge en almindelig forlængerledning. Afbryderen skal installeres inde i lejligheden, så du ikke behøver at gå ud på en kold balkon eller loggia hver gang.

Tip! Alternativt kan du bruge et gammelt køleskab, der ikke fungerer. Selv i denne tilstand har den gode varmeisoleringsegenskaber. Derudover har han allerede en arbejdsdør. Du kan også bruge konverterede gamle møbler eller en pakke af tæt skum.

Du tænder bare lyset, ikke mere. Designet er meget enkelt, men på samme tid er det ret effektivt. Selv en pære er nok til at sikre, at grøntsagerne inde i kassen ikke er frosne. Desuden kan du ikke tænde en pære permanent. Lad det arbejde i flere timer, og så kan det slukkes. Inkluder det kan, herunder og om natten, når gade temperaturen falder betydeligt.

En stor "boks" kan opdeles i sektioner

Elforbruget, forudsat at lyspæren vil skinne (og følgelig opvarme indersiden af ​​balkonboksen) er ustabil, vil ikke overskride rimelige grænser. Men du vil være sikker på, at alle grøntsager, kartofler, gulerødder, kål, peberfrugter, rødbeder mv i dette varmekabinet først vil være tørre, og for det andet vil de ikke fryse. Hvis strømforbruget ikke generer dig overhovedet, er der en mulighed i stedet for (eller samtidigt) med en glødelampe til at bruge en konventionel hårtørrer. Dens plus er, at det opvarmer meget mere og skubber den varme luft meget hurtigere. Derudover kan den også styres fjernt fra værelset.

Det er vigtigt at forstå! Ved brug af pærer eller elektriske apparater skal der lægges særlig vægt på sikkerhedsproblemer.

For at give ekstra isolering i tilfælde af særligt alvorlige frost, kan yderligere varmeisolering foretages ved at indpakke altanen "pantry" med tæpper eller tætte tøj. Og læg det bør ikke være på den kolde betonplade på balkonen, men på et ark tykt spånplade, tæt skum og andre lignende overflader. Alternativt er det muligt at installere et termometer med en sensor inde i tungen. På den måde styrer du den indvendige temperatur. Sådanne interessante, men enkle ideer kan bruges af alle. Det vigtigste er at være smart og ikke bange for at løse opgaverne. Alt dette vil hjælpe med at holde din høst indtil foråret i sikkerhed og integritet.

Billeder af eksempler på hvad der kan være en køleskabskasse til grøntsager på altanen. Klik for større billede:

De fleste mennesker, der bygger sommerhus, ved godt, at det ikke kun skal være et sted for arbejde og dyrkning af en afgrøde, men på samme sted, hvor man kan slappe af fra en travl by og nyde en smuk udsigt over naturen og stedet.

Vilde dyr og fugle, der lever i naturen, kan ikke regne med, at i vinter vil nogen hjælpe dem som deres domesticerede "brødre".

Hver af os elsker et smukt designet interiør. Dette engagement bliver især efterspurgt, når interiørløsninger påvirker det gode humør og glæden for vores kære og kære.

Enhver samvittighedsfuld ejer skal tage sig af hans kæledyrs komfort, styret af den berømte citat fra den lille prins: "Vi er ansvarlige for dem, der har tømt."

Før eller senere møder de fleste af os udfordringen med at købe nye møbler, herunder stole. Samtidig er det ikke altid fornuftigt at købe nye møbler til en ret høj pris, da vi kan genoprette de gamle stole.

 • Om projektet
 • annoncører
 • tilbagemeldinger
 • Site map

Henvisningen til materialet er kun tilladt, hvis der er angivet en aktiv indekseret kildekode.

Vi laver en kasse til opbevaring af grøntsager på balkonen om vinteren

Byboliger er ikke velegnede til opbevaring af en afgrøde, derfor bruger de sædvanligvis balkoner eller loggier, hvor der arrangeres en grøntsagerhus på en balkon.

Det er tilladt at udstyre et sted til opbevaring af landbrugsprodukter på de åbne og isolerede balkoner, men kravene til opførelsen af ​​grøntsagsforretningen er forskellige. En varm opbevaringsboks til opbevaring af grøntsager kan have forskellige størrelser - en lille kasse under en kartoffelposer eller en stor beholder til opbevaring af grøntsager på balkonen.

Kasser til opbevaring af grøntsager på balkonen skal opfylde følgende krav:

 • Opvarmning - for at sikre grøntsagernes sikkerhed om vinteren er det bedst at lave en termokasse til opbevaring af grøntsager, hvor den optimale temperatur opretholdes. I små grøntsagsbokse installeret på isolerede loggier eller balkoner er opvarmning af det indre rum forsynet med glødelamper. Volumetriske beholdere kan isoleres på en anden måde, hvor en termostat er nødvendig for at justere temperaturen.
 • Dimensioner - en grøntsagskasse på altanen kan laves af enhver størrelse, alt afhænger af ledig plads.
 • Økologisk sikkerhed - det er meget vigtigt at vælge materialer, der opfylder hygiejnekrav, ikke forårsage sundhedsmæssige problemer og ikke indeholder giftige stoffer. Bedst til dette formål naturligt træ.
 • Ekstern isolering - Lagerkabinet til grøntsager kan isoleres på de ydre overflader, denne operation kan opnå en høj effekt. En kasse til grøntsager på altanen kan dækkes af skum, mineraluld, gamle tæpper og andre isoleringsmaterialer.
 • Beskyttelse mod fugt - på toppen af ​​kassen bør isoleres med en film for at beskytte mod fugtindtrækning. Opbevaring af grøntsager på balkonen om vinteren er umuligt uden at lufte opbevaringen, så det er nødvendigt at tilvejebringe flere huller til ventilation.

Besvare spørgsmålet om, hvordan man gemmer grøntsager på balkonen korrekt, det er værd at bemærke, at der sandsynligvis er to muligheder:

 • Brug af industrielle kasser med termoregulatorer.
 • Enheden af ​​selvfremstillede kasser til vinteropbevaring af grøntsagsproduktion af egne hænder.

Termolarisk sikre din høst hele vinteren

Det isolerede bryst, der fremstilles på en industriel måde, overholder helt klart opgaven med at bevare grøntsager om vinteren. Altanen og loggia er ideelle til installation af sådan opbevaring.

Selv på de uopvarmede balkoner i kassen forbliver plus-temperaturen i tilfælde af alvorlig frost. Termokasser har et varmelag, beskyttelse mod fugt, de er udstyret med termostater og indrettet i forskellige stilarter.

Termoregulatorer til kælderen på balkonen bidrager til skabelsen af ​​en behagelig temperatur i butikhuset, hvor grøntsager opbevares frisk i lang tid uden at udvikle sig på frugter af frostbitte områder eller rådne.

Formen og størrelsen af ​​vegetabilsk opbevaring til altaner er tilvejebragt i overensstemmelse med bredden af ​​balkonpladerne. Industriel kasse til grøntsager har kun en minus - dens pris er høj nok.

En skuffe på balkonen med egne hænder kan laves af forskellige designs:

 • Vault med lodret indlæsning - larmen åbnes opad.
 • Kælderen med sidedøre er et meget bekvemt design, forskellige typer af grøntsager kan placeres på isolerede hylder.

Tænk på, hvordan man laver en skuffe med skuffer? Et sådant design er ret praktisk, men det er ikke let at teknisk lave et sådant lager. Dette er det sværeste af alle mulige muligheder for installation af vinteropbevaring til grøntsager.

Boks til opbevaring af grøntsager på balkonen om vinteren med egne hænder er meget let at lave, selv en læge kan klare dette arbejde. Det vigtigste ved at lave en kiste til vinteropbevaring af grøntsager er muligheden for at placere den på en varm balkon, så før du opbevarer produkterne til vinteropbevaring, er det umagen værd at udføre grundig isolering af strukturen.

Kontrol af loggiaens isolering er påkrævet for at starte fra gulvet - grøntsagsboksen på loggen, der er installeret på den kolde komfur, fryser nedenunder. Hvis pladen er alvorligt beskadiget, er der områder med nøglebeslag og betonplader, det er nødvendigt at genplacere cementpladen.

Vi anbefaler dig at se, hvordan man isolerer fremtiden for grøntsagsforretningen.

Et mere pålideligt grundlag for grøntsagsbokse kan tjene varme gulve lagt på lags. En stor værdi i isolering af balkonstrukturer har valget af vinduefyldning. Dobbeltruder af balkon vinduer vil bidrage til bedre at holde varmen, så risikoen for ødelæggelse af grøntsager fra frost vil falde.

Madlavning Grøntsager: Produktionsteknologi

Kælderen til opbevaring af grøntsager på balkonen kan nemt laves af plader, som er velegnet til savet blødt træ, som er mere modstandsdygtigt over for forfald. Tykkelsen af ​​pladerne er fra 25 til 30 mm. Bokens dimensioner afhænger af størrelsen af ​​balkonen, mængden af ​​høst, der skal opbevares, og styrken af ​​balkonpladen.

Vegetabilske kasser på balkonen kan termoopvarmes, så grøntsagerne forbliver friske selv i svære vinterfrost. I en kold kasse uden isolering kan grøntsagsprodukter opbevares i kort tid, men nogle gange er det kun nogle få måneder, der gør det muligt for familien at have tid til at forbruge de tilberedte forsyninger.

Kasser til opbevaring af grøntsager på balkonen om vinteren med egne hænder kan laves ikke kun af plader, tykk krydsfiner, spånplader, piedestaler fra gamle møbler.

Se videoen om, hvordan man korrekt opbygger en butik for aktier med egne hænder.

Den lavede beholder til vegetabilsk produktion skal være omhyggeligt isoleret indefra, for hvilken der er lagt et lag fugtbestandigt film og en varmelegeme på væggene, gulvet og dækslet af kassen.

Den ideelle måde at lave en skuffe på balkonen med egne hænder er dobbeltvægge, mellem hvilke der er lagt en varmelegeme og dampspærre. Inde i grøntsagsbrystet vil den optimale temperatur blive opretholdt.

Hvordan laver man en æske med isolering, hvilken slags isolering kan komme til nytte? Til dette formål kan mineraluld, træ savsmuld, polystyren skumplader anvendes, hjørnerne kan behandles med monteringsskum. Rammen i lagerhuset er lavet af træstænger, der fastgøres til rammen ved hjælp af hæfteklammer og selvdrejende skruer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 70 = 80