30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Blomstrende buske stauder fotos med navne

De mest uhøjtidelige og smukke dekorative buske til sommerhus og have

På landskabet kan man ikke gøre uden store stauder. Smukke dekorative buske til at give og have dag efter dag skabe en unik atmosfære, bidrage til at opdele rummet i zoner, bestemme webstedets art. Buskene har et sted i hæken og med indretning af kantsten. Planter af forskellige størrelser og former - dette er en fremragende baggrund af flerårige blomster og flag, samt lyse dekorationer til hele haven.

Hvad er buskene? I dag tilbydes mange ejere meget:

 • dekorative og løvfældende afgrøder;
 • planter, i forskellige perioder dekorere haven med dens blomstring;
 • høje sten;
 • grunddæksel eller lave havebuske.

Strålende blomstrende eller fantastisk varieret farve af planten er meget, men at vælge dekorative planter til hytter, er opmærksomheden ikke kun betalt for deres skønhed, men også for kompleksiteten af ​​pleje. Jo mindre arbejdskraft er påkrævet til dyrkning, jo længere kystbølgen bevarer sit levende udseende, jo mere værdifuldt er det for en sommerboer.

Sådanne uhøjtidelige og dog utroligt effektive planter er mange. Blandt dem er der dem der kan findes i hver have og uforglemmeligt glemte buske. Beskrivelser og fotos med navnene på dekorative buske til hytter vil være en god hjælp til at vælge de mest værdige planter.

Smukke buske til hytter: fotos med navne

Et uudsletteligt indtryk er efterladt af buske, der er dækket om foråret eller sommeren med blomsteræsker. Hvis du opretter et katalog med billeder af de mest uhøjtidelige buske til hytter, vil de første sider indeholde sorter af havelak, chubushnik, på grund af lighedernes lighed, ofte kaldet jasmin.

I maj er haver og landområder i hele Rusland dækket af lilla, lyserøde, lilla og hvide skyer.

Det blomstrer lilacs, spektakulære buske:

 • højde op til tre meter
 • med spidsbundet eller bredt lentikulært løv;
 • med skud dækket af en gråbrun bark;
 • med racemose blomsterstande fra simple eller dobbeltsmagrede duftende blomster af forskellige farver.

I naturen er der flere snesevis af lilla arter. Kulturelle sorter og hybrider er mange gange større. Alle planter er godt vinter i mellembåndet. De høje, smukke buske, der er afbildet på billedet, er at foretrække for solrige steder og kan nemt vokse på alle jordbund.

For at opretholde dekorativiteten i tide skal du fjerne den falmede børste, skære rodvæksten og gradvist forynge de voksne lilla buske.

Havejasmin eller, mere korrekt, blomstrer chubushnik lidt senere end lilla. I haven og på dacha spredes en smuk prydbusk en udsøgt duft, i hvide, enkle eller halvt dobbelte blomster beliggende i enderne af mange skud skyder udsigten og hundredvis af insekter af pollinatorer.

Eksisterende sorter af Chubushnik adskiller sig fra hinanden med hensyn til blomstring, form og størrelse af corolla. Afledt selv de varierede buske af denne art. I dette tilfælde er alle planter meget hårdføre, er ikke modtagelige for skadedyrsangreb og er sjældent påvirket af sygdom.

Som lilla, kræver chubushnik beskæring efter blomstringen, og skud, der er fyldt 5 år, skæres også ud til foryngelse. For at understøtte formularen vil det hjælpe med at fjerne rødenes rødder og udtynding.

Fotos af disse mest uhøjtidelige buske for altid at give en bølge af beundring. Meget forskellige i udseende, spireeaner er dækket med hvide eller lyserøde blomster, slående med dekorative blade og er opdelt i to store grupper. Planter, der blomstrer i foråret, er massivt dækket med blomsterhætter, som hurtigt smuldrer. Om sommeren begynder blomstringen af ​​andre arter, der omdanner haven i lang tid.

Takket være den kompakte og former, og store sorter af spirea hjælp i skabelsen af ​​hække, de er uundværlige i tilknyttede beplantninger, men alene vil ikke gå tabt i området, bliver dens lyseste ornament.

Med traditionel pleje er dekorative buske på landet meget velkomne i solen og i penumbraen, slå sig ned på stederne med let, løs jord.

Den nærmeste slægtning til spiraea er bjerget ahberries, også vil ikke forlade gartnerne, ligeglad med blomstrende buskede kulturer. Afhængigt af sorten varierer bushens højde med udskårne blade, der ligner rowan, fra en meter til to. I første halvdel af sommeren begynder blomstringen, hvilket varer op til 3 uger. På dette tidspunkt er den fluffy kronen af ​​bushen dækket af hvide tufts af blomsterstande. I efteråret varierer udseendet af busk med løvets farve, der bliver lystgyllet fra en lysegrøn.

I midten bælte, dekorative buske til hytter, fotos og navne der er givet i materialet, perfekt dvale uden ly og er ikke lunefuld selv med minimal pleje. Ryabinnik er ikke en undtagelse. Men jo bedre planten på stedet, desto større er risikoen for dens vækst.

For at begrænse dannelsen af ​​rødløb, under plantning, grave i skifer, plastikbøjle eller tæt geotekstil.

Vesicleberry har mange dyder. På billedet ses den mest uhøjtidelige busk til sommerhus fra forår til efterår, og det vil være dets udsmykning takket være:

 • tæt dekorativt løv af grøn, gylden eller lilla farve;
 • den spektakulære blomstring der finder sted i første halvdel af sommeren
 • Det ses på stedet af hvid corollas rødlig-lilla frugt.

Blæren, der er relateret til spiritus, bjergashberry, irge og andre prydbuske, er absolut uhøjtidelig, den er karakteriseret ved hurtig vækst og nem vedligeholdelse. Planten af ​​de mest spektakulære former beskytter skønhed i solen og i skyggen, men buske med lilla blade er bedst beplantet på åbne grunde.

I maj begynder blomstringen af ​​japansk kvede. Frugterne af denne plante ligner en ægte kvede, men meget mindre og sværere. De er spiselige. Men busken, hvis højde varierer fra 0,5 til 2 meter, er ikke værdsat som et frugttræ, men som en dekorativ afgrøde.

En smuk frugtbusk til have og have har en bredt spredt krone, dækket af hård, langstrakt løv af mørkegrøn farve. Højdepunktet af dekorativitet skyldes udseendet af en masse gul, orange eller, afhængigt af sorten, store røde blomster.

Japansk kvede er frosthærdet, lysende, ikke bange for tørke og haircuts, tolererer plantning på nogen, selv sure jord. Nogle planter i anden halvdel af sommeren blomstrer gentagne gange.

Blå kaprifol med spiselige tidlige frugter er et populært haveanlæg. Men når man dekorerer et sted, bliver andre former for buske ofte glemt, hvoraf mange er yderst dekorative og uhøjtidelige.

Under de russiske forhold føler buskene i nutidens kaprifol, tatarerne, kaprifoljen og andre arter stor. Planter i højden fra en og en halv til tre meter tykt slikket. Unge greens og skud har en blålig tinge. I juni er buskene dækket af rørformede hvide, gullige, lyserøde og orange blomster, der udsender en delikat aroma. Efter deres forring vises rød, orange eller mørk frugt.

I landet tager en dekorativ busk rod i solen og i skyggen. Det føles godt på enhver jord, hvilket giver en stigning på op til 50 cm om året.

Almond Trilobate (Louisiana)

En lys ornament af stedet vil være en plante af tre-lobede mandler. En dekorativ busk eller et lille træ med en højde på op til 3 meter blomstrer før udseende af blade, dækket af en lys sky af enkle eller semi-dobbelt blomster. Corollas kan males i lyserød, crimson, koral. Åbning i maj sidder mange blomster tæt på skuddene, så kronen virker helt lyserød.

I midterbæltet kan planter fryse, så unge mandler er beskyttet om vinteren, og steder beskyttet mod vinden vælges til plantning.

Hvis der er mange skygger på stedet, føler mange prydbuske på landet, at de bliver undertrykt, vokser dårligt og blomstrer. Redning til sommerboeren vil være en skygge af hortensia. Hun er lige så god til enkeltplantning og i en gruppe. Sfæriske eller henslængt buske hortensiaer, takket være indsatsen fra opdrættere opmuntrende truckere hvid, pink, blå og grønlige blomsterstande, som kan nydes i haven, og i vasen livet som tørrede blomster.

Kultur er kendetegnet ved lang blomstring, alsidighed i brug og tilpasningsevne til skygge. Hortensiaer foretrækker sur jord og rigelig vanding.

Uhøjtidelige buske til hytter: fotos og navne på smukke planter

Den frodige blomstring af buske i dacha tiltrækker altid opmærksomhed og gør stedet "specielt". Men kronbladene bliver uundgåeligt, og grøntene smelter sammen med den generelle baggrund og er ikke længere så attraktive.

Som brugt i udformningen af ​​buske var interessant om sommeren og efteråret, foruden blomstrende planter er det nødvendigt at plante prydplanter og originale frugtafgrøder. Hvis man ser rundt, viser det sig, at navnene på smukke buske til landet, som i billedet, meget.

I skovene i det centrale Rusland kan mødes fantastisk busk med ribbede stængler, lyse frugt, dekoreret med slående orange-pink skallerne og efterlader, at efteråret er malet i en lys pink og violet-lilla nuancer. Denne europæiske spindel er en undemandende plante, der kan dekorere en bakke eller blive en fremhævning i en gruppe andre buske.

I dag er krybende sorter af spindelblade med grønt eller flettet løv meget populære. Højde Euonymus Fortune, for eksempel, ikke overstiger 20 cm. Denne kultur vil være lige så nyttig under baldakinen af ​​træer i haven, buske under højt smukkeste i landet, eller, som på billedet, stenene og flerårige græsser.

Når man taler om de bedste buske til udformningen af ​​forstadsområdet, kan man ikke se bort fra snegleoparden. Denne løvfældende plante op til en meter høj støder ikke på lyse farver eller blomstrende løv. Højdepunktet i sne leoparden er en meget lang blomstrende og dekorative hvid eller lyserød frugt, der fortsætter på bare grene selv om vinteren. Om sommeren er skudd tæppet med rosa små blomster og æggestokke af varierende grad modenhed.

I den midterste bane, der er afbildet i billedet uhøjtidelig, buske til hytter, er det ifølge navnet ikke frysende eller dødsulykker, der er skræmmende.

Det bedste sted for plantning er solrige områder eller en gennemsigtig skygge ud for andre dekorative stauder eller som en del af en levende kant.

Visse for mange gartnere er en favorit og værdifuld frugtafgrøde. Men ikke alle ved, at der foruden den hvide, sorte og sorte vinrank er andre interessante sorter.

Et slående eksempel - guldbønner, som uden anstrengelse ikke kun vil give ejeren af ​​stedet en generøs høst af lækre bær, men også dekorere haven. I foråret er en stor busk med en spredekamme op til 2,5 meter høj først dækket med en glat tre- eller femfingersløv, og derefter bliver grene spredt med talrige gullige-orange rørformede blomster opsamlet i børster. Fremragende honning, guldbønner tiltrækker mange insekter på stedet, og blomstringen varer op til 3 uger.

I juli synger de lyse brune-gyldne eller næsten sorte sødfrugter, som både kan lide børn og voksne. Tættere på efteråret, får løv på brystet først orange eller pink-rødt, og derefter en crimson, karmin og violet farve, som fortsætter indtil selve sneen.

Kalina kan ikke kaldes en virkelig uhøjtidelig busk, men dens skønhed og fordelene ved bærer afværger den indsats, der er nødvendig for at passe på planten. I de russiske haver kan du se både dekorative arter af viburnum og almindelige, lige så bemærkelsesværdige prøver. I foråret og i de tidlige dage af sommeren er bogstavet af viburnum bogstaveligt dækket med elegante hvide kranse og frodige blomstrer. Blomstring varer op til to uger.

De lyse røde frugter af den fælles viburnum vises tættere på efteråret, så begynder farven på løvet at ændre sig, hvilket vender fra grønt til en crimson one.

Kulturens fortrin omfatter frostbestandighed, stabil blomstring, tilpasningsevne til sol og skygge samt dekorative gennem vækstsæsonen.

Men med generel uhøjtidelighed kræver viburnum opmærksomhed på grund af behovet for permanent vanding og beskyttelse mod skadedyr. Denne smukke ornamental busk til at give og have er meget "glad" for bladlus, som fra Kalina er let afgjort på andre nært beslægtede planter.

Talrige billeder af uhøjtidelige buske til hytter med dette navn er udstillet af planter, meget i modsætning til eksternt. Dette skyldes, at "dogrose" er et kollektivt navn, der forener snesevis af arter af dyrkede og vilde roser.

Alle er, i modsætning til havevariet og hybridfinesser, uhøjtidelige og generøst deler deres skønhed og nyttige frugter med sommerejeren. På det obligatoriske sted er der plads til en rynket rose med enkle eller dobbelte blomster op til 8 cm i diameter, en sødlig krydret aroma og farve i alle nuancer fra hvid til tæt pink. Denne busk er rynket, kaldet busk, store blade og fladtryk med et saftigt appelsinkød og en masse pubescent frø inde.

Havebuske, der vedrører parkroser, har et universelt formål, blomstrer fra maj til slutningen af ​​sommeren. Takket være dette og det efterårsbelyste gule bladværk er buskene dekorative fra det tidlige forår til det sene efterår. Rose rynket vokser godt på alle jordtyper, fryser ikke om vinteren, og med regelmæssig beskæring kan den let opbevares inden for bestemte grænser.

Ikke mindre dekorative rose sizaya, med lilla-sølv blade, rosa blomster og spiselige lyse røde frugter. Den buske op til 2 meter i højden blomstrer midt om sommeren, uden tab, det venter på alvorlige vintre og er ikke bange for tørke.

Den fotofile plante er ikke krævende for jordens frugtbarhed, men den er bange for stagnation af vand og reagerer dårligt på jordens øgede surhed.

Irga er kendt for dacha-ejere af Urals og Sibirien, men det vil ikke være mindre interessant for dem, der interesserer sig for skønheden af ​​stedet i andre regioner i landet. Planten med en højde på 2 til 5 meter er ikke kun kendetegnet ved dens vinterhårdhed. Den frodige blomstring i foråret, Irga er en fremragende honning plante.

Indsamlet i en børstehvid eller mælkagtig skygge fylder blomster hele busk, og i anden halvdel af sommeren bliver de i runde, gradvist modnefrugter. På dette tidspunkt er busken malet i alle nuancer af lyserød, lilla og violet.

Enkle, ovale eller næsten afrundede blade af Irgi om foråret og sommeren har en mørkegrøn med en lilla refleksion, som i efteråret erstattes med festlige karminer, orange, skarlagede og lilla farvestoffer.

Irgi-frugter er lækre og sunde, så en tørkebestandig busk, der ikke er bange for frost, dyrkes ofte som en frugtafgrøde. Men rige blomstrende og lyse efterårsblade gør det til en værdifuld dekorativ plante.

En anden busk afgrøde med gavnlige frugter, hagtorn har længe været værdsat som en værdifuld plante for landskabsdesign. Ud over sorter med almindelige hvide blomster, er der i dag populære mønstre med rosa, enkle og terrykranse.

Blomstrende hagtorn forvandler haven hele juni, og tættere på efteråret er buskene dækket af rødlilla frugter. En høj, smuk busk til en dacha, som i billedet, er god både i ensartet plantning og i en gruppe ved siden af ​​andre buske og urteplanter af mindre størrelser.

For at plante haverne, skal du vælge godt oplyste områder med løs jord. Uden megen pleje vil planten være tilfreds i mange år med et glimrende udseende og en generøs høst.

Listen over værdig opmærksomhed af prydplanter slutter ikke med de ovennævnte navne og billeder af smukke buske til hytter. Stadig mange kulturer kan dekorere et sted, der ikke kræver fra sommerboeren hverken daglig beskyttelse og arbejdskrævende bekymringer. Et glimrende eksempel er den migrerende barbær fra skoven. En lys forsythia vil belyse blomsterbedet. Et uforglemmeligt indtryk på seeren er produceret af en spektakulær handling, cotoneaster og aronia. Valget er stort, og med en omhyggelig tilgang kan en nybegynder også vælge planter efter deres smag.

Land plot

Websted for gartnere og lastbilbønder

Ønsker du at modtage nye artikler i mailen?

side

Franske senge i vores have.

De mest usædvanlige ornamental damme i haven

Alt om wigel. Hvordan plante, pleje for, formere, sorter af vegels.

Ledere deler deres erfaring. Dyrkning af alle slags løg.

Hvordan man passer ordentligt til kruset

Vi plante rødder og sørge for det ordentligt.

5 dokumenterede måder at fodre agurker på.

Tomater er meget produktive afgrøder, de behøver kun at vokse ordentligt.

Voksende kaprifol spiseligt

En gren af ​​kaprifol er let at rod.

Hvordan man effektivt håndterer ukrudt.

Den enkleste ordning med voksende løg fra frø ser sådan ud:

Frostbestandige dekorative buske til sommerbolig

Del med venner artiklen:

Før gartnerne, der besluttede at dekorere deres plot med smukke buske, opstår spørgsmålet straks - hvilken slags busk er bedst plantet?

Ideelt set skal en sådan plante opfylde følgende krav:

 1. Vær smuk i hele sommersæsonen.
 2. Ukompliceret i plejen.
 3. Frostresistent, som er i stand til at modstå vores vanskelige vintre.

Vinterrige, smukt blomstrende buske

Nedenfor er navne og egenskaber ved blot sådanne dekorative buske: frostbestandige, uhøjtidelige og smukt blomstrende.

Vinterbestandig, uundværlig og samtidig meget dekorativ i vores klima har mange buske vist sig. Jeg vil fortælle dig om de mest populære, der kan plantes praktisk taget i alle regioner i vores land.

Den er berømt for sin farvestrålende røde bark. Der er en form med store grønne blade, som i efteråret bliver flerfarvede og en mere kompakt græs med hvide blade. For at sikre, at barken af ​​durin altid er lys, skubbes buskene hvert år og efterlader stilkene fra skuddene - et par centimeter over jordens niveau. Med denne formation danner bushen ekspanderende tykkelser.

 • Busk i højden fra en og en halv til to meter.
 • Blomstrer i begyndelsen af ​​sommeren.
 • Derain er usædvanligt kølig, dekorativ og uhøjtidelig i alle henseender.
 • Det vokser på enhver jord, tolererer godt både varme og skygge.
 • Velegnet til plantning i baggrunden af ​​et sted eller langs et hegn, og også til hække.

Det er især smukt i efteråret.

Dette er en række af derehn med grønne blade, som i efteråret bliver bourgogne.

Og denne torv er varieret.

Bladene af denne plante hele sommeren forbliver malede hvide mønster.

Denne busk er velegnet til at skabe hække.

Deren vokser hurtigt, og at hækningen altid er pæn, den skal nøje overvåges.

Det er sådan, græsplænen blomstrer.

Planten kan formes med en frodig busk og et lille træ.

Derain mister ikke sin dekorativitet selv om vinteren.

Nå, hvor ellers finder du en busk med sådanne originale, røde skud.

De adskiller sig i misundelsesværdig vinterhardhed, de er nemme at passe på. Bladernes farve er gul, grøn, lilla, rød. Barbær er velegnet til enhver frugtbar jord, åben plads eller delvis skygge. Nem at klippe, men du kan ikke klippe, begrænset til fjernes fjernelse af beskadigede og unødvendige grene.

 • Højden af ​​forskellige arter og sorter varierer fra 60 cm til 2 m.
 • Ekstremt uhøjtidelig frostbestandig busk. Det vokser i skyggen, i solen og praktisk talt på alle jordområder. Bladets farve er slående i sin sort.
 • Ansøgningen er universel, fra plantning af lavvoksende sorter på gliderne til skabelse af hække. Kan tjene både som en baggrund og en kant, ser smuk ud på en grøn græsplæne.

En sådan elegant buske vil dekorere enhver bakke.

Barbær blandes godt med nåletræerne.

Her virker barberbusken som grenens frynse.

Barbær på græsplænen.

På den grønne græs ser den flækkede buske meget farverig ud.

Hæklet fra barbær

Maleriske og praktiske hegn er hentet fra barbær, men vi skal huske at denne busk er forfærdeligt stikkende, og det er ikke særlig behageligt at arbejde med det. For mere information om brug af barbær i haven design, klik her.

Næsten alle spiraea er hurtigvoksende, frostbestandige buske, uhøjtidelige og rigeligt blomstrende. Der er to grupper af spiraler - forårs- og sommerlys. I vesennetsvetuschih arter, for eksempel, spiraea ashy, vilende grene er helt dekoreret med små hvide blomster. Blomstrer disse spiraea en gang. I forårsspiraler skæres gamle og svage grene efter blomstring.

Letnetsvetuschie spiraea afviger lang blomstring. Pink (forskellige nuancer) blomster, som regel, samles i fladt sfærisk eller spejlblomstrende blomster. Af de spiralformede spirer er Bumald spirea (højde 60 cm) interessant, blomstrer med elegante, karmin-rosa flade blomsterblomster. Goldfleam har unge blade gul og orange, så busken og foråret ser meget elegant ud.

Den slags japanske spiraea (højde 60 cm) er også meget interessant. For eksempel skelner Crisps sort ved meget dekorative lyse blomster.

Den kompakte fjederformede form af buskene i sommervindende spiritus er hjulpet af den årlige forår beskæring på en kort stub et par centimeter højt.

 • Højden af ​​buskene afhænger af sorten fra 0,5 m til 2 m.
 • Hvis du afhenter forårs- og sommervarianterne, kan blomstringen vare næsten hele forår og sommer.
 • Spirea kræver ikke frugtbar jord. Hurtigt vokse både i solen og i penumbraen. De fleste spiraler er vinterede og behøver ikke ly selv i frostige vintre.
 • Disse buske er ikke kun dekorative, men har også en række størrelser, former for buske, farvning af blade og forskellige blomstringstider. Takket være disse kvaliteter kan du dekorere haven kun med spiritus.

Sådanne høje buske er egnede til enkeltplantninger eller til dyrkning i hække.

Her kan et sådant malerisk hjørne skabes ved at plante spirea med værter og junipers.

Fra en sparsom japansk spiraea opnås elegante grænser. Det ser også ud til at passe i rockeries.

Hortensia er træhærdet - busk af nordamerikansk oprindelse. Andre arter (hjemmehørende i Kina og Japan) er mindre frostharde, mere lunefuldt omhu.

Hortensia træ er almindeligt i vores haver, men af ​​en eller anden grund ønsker de at se planter med blå, lyserøde eller endda rødlige blomsterstande på deres grunde. Sådanne hortensiaer er naturligvis spektakulære, men mere lunefuldt, selvom der blandt dem er sorter, som nogle dyrkere med succes vokser i de nordlige regioner.

Men hvis du ikke er vokset hortensia i haven, skal du starte med en hortensia træ - nem at passe, prangende busk med store hætter af hvide blomster.

Den vokser godt i barske områder i Rusland Hydrangea paniculata, meget smuk overvintring busk op til tre meter (vi har en sådan højde når ikke) med en tæt kugleformet krone. Blomsterstand -. Shirokopiramidalnaya panicle længde på 15-30 cm og en bredde på 30 blomsterne er hvide, efteråret - rødme.

 • Højden af ​​buskene er op til to meter.
 • Blomster fra midten af ​​sommeren.
 • Hortensiaer er ekstremt hygrofile, tolererer skygge godt, som en veldrænet frugtbar jord af syrereaktion. Derfor, når plantning, tilføj torv. Jordbunden kan syrnes med jernsulfat.
 • Hortensia plantet af enkelt buske eller grupper. Planten er godt kombineret med andre nåletræer og løvformede prydbuske.

En sådan malerisk busk skal tiltrække opmærksomhed.

Løvfældende buske, nedadgående eller kompakte. De buskformede former af lapchatkaen har tre navne på en gang: Kuril te, busk busk og femstamme. Cinquefoil gør attraktive overflod af små blomster. Den mest almindelige form er gule blomster.

Blomster er enkelte eller i nogle racemose eller blomstrende blomsterstande, ikke store. Dekorativt i planten og lyse grønne lavt udskårne blade. Lapchatka tolererer dårligt tør luft.

 • Buske en til en og en halv meter i højden.
 • Blossoms buske meget lang - næsten fra begyndelsen af ​​sommeren til begyndelsen af ​​efteråret.
 • Lapchatka lysende, selv om de udholde en lille penumbra, er temmelig tørkebestandige, og kræver en rigdom jord, der skal være moderat fugtig.
 • Vinterhårdhed: Artformerne modstår 40 grader frost, sorterne er mindre tolerante for lave temperaturer.
 • Bloodroot er velegnet til at skabe grænser og lave hække, elegant udseende i enkelt og gruppe beplantninger, i harmoni med nåletræer.

Her er en pæn lille buskede buskbuske.

The cinquefoil tolererer perfekt hårklippet og derfra opnås farverige farverige hække og kantsten.

En stor frostbestandig busk. Både dens form - og med guld, og med lilla blade - dekorative altid: i foråret, når den blomstrer blade under blomstring (blomstring hvid gabled blomsterstande) og efter det, når de klynger af røde bær dannes.

 • Højden af ​​buskene afhænger af sorten fra en til tre meter.
 • Blomstrer i begyndelsen af ​​sommeren, i løbet af 20 dage.
 • Blæren er uhøjtidelig, tørkebestandig og skyggebestandig, men det er bedre at plante det i den åbne sol, så bladene bevarer lysets lysstyrke.
 • Velegnet til høje hække og enkeltlandinger.

Disse er forskellige vesikler. Der er buske og med en anden farve af bladene.

Snefnug er hvid og pink. Hvis du er interesseret i de mest kolde hærdede buske, så plant en snehvid bær, det tåler selv de mest frostige vintre.

Over tid, stærkt voksende og kan vokse under alle forhold, både i den åbne sol og i den tyk skygge af træer. Værdsætter busken til en masse store, dekorative, som fra hvid marmor, frugter, der dannes i efteråret.

Godt at skære, buske tynde i det tidlige forår, skåret om sommeren.

 • Bredden vokser op til 2,5 meter, i højden op til 1,5 meter.
 • Snedemelon vokser på enhver jord, foretrækker et solrigt sted. Minimal pleje: Planten er tørkebestandig, kræver ikke foder, det tolererer let varme, er ikke modtagelig for sygdomme og skadedyr.
 • Med sine hvide frugter ser det godt ud på den mørkegrønne: på græsplænen, i baggrunden af ​​nåletræer.

Hedningerne fra snellemoen ser pænt ud, men de kræver ikke meget omhu.

Dekorative buske til at give gennemsnitlig vinterhårdhed

Planterne beskrevet nedenfor, selvom de ikke er særligt frostbestandige, men ikke kræver særlig husly til vinteren. I de fleste tilfælde er det nok at blot dække buske med sne.

Hvis aktionerne giver plads, vil det i juni klædes i små blomster. Farvelægning af blomster (og de er både terry og ikke-dobbelt) varierer fra hvid til intens pink.

I vores klima er den mest uhøjtidelige handlingen grov. Det blomstrer med hvide og lyserøde blomster. Til jorden er ikke meget krævende, det vokser godt, hvor vand ikke stagnerer. Tilpasning til både sol og penumbra. Blegne grene skæres efter blomstringen. De gamle grene skæres til jorden.

 • De fleste slags handlinger overstiger ikke en højde på 120-170 cm.
 • Blomstrende i forår og sommer (afhængigt af sorten)
 • Busk er let at rengøre; tørkebestandig er ikke modtagelig for sygdomme og skadedyr. For vinteren skal grenene presses til jorden (ved -25º knopper fryser)
 • Fra handlingen opnås maleriske, uformede hække. Du kan plante i baggrunden af ​​mixborderen eller dække bunden af ​​høje buske.

Plantning af hække fra handlingen i de nordlige områder anbefales ikke. Alligevel er denne buske ikke tilstrækkelig overvintringsområder til sådanne formål.

I de sydlige regioner er handlingen retegnet til at skabe hække

Den uhøjtidelige busk, der årligt blomstrer i april-maj med gule blomster. Kan blomstre gentagne gange.

Meget elegant nemahrovaya formular: slank, let hængende grene og nåede en længde på halvanden meter, gule blomster, ligesom store blomster Ranunkel. Og efter blomstringen ser bushen charmerende ud, takket være meget smukke lyse grønne blade, der ligner unge birketræer.

 • Højden af ​​buskene er op til to meter.
 • Blomstrer i foråret. Blomstringen er kontinuerlig, næsten to måneder.
 • Han foretrækker et sted i solen. Kan vokse i penumbra, men mærkbart tabt dekorative kvaliteter. Regelmæssige vandinger og periodiske topforbindelser er påkrævet.
 • Bruges til enkelt- og gruppe landinger. Perfekt kombineret med nåletræer, det ser smukt ud på en grøn græsplæne.

Keriya adskiller sig tidligt og klart blomstrende.

Denne plante kan vokse i potter. Selvfølgelig vil bushens størrelse i dette tilfælde være meget beskeden.

Cerium kan også dyrkes på balkonen.

I blomst er det smukkere end alle ovennævnte buske. Men for at vise deres hængende grene i al sin herlighed tager det meget plads. Han kan lide frugtbar jord og årlig beskæring, men er generelt uhøjtidelig. Umiddelbart efter blomstrende grene med bløde blomster forkortes.

Mere kompakt og fastholdt i Varygata Vahegelens vækst - en busk op til 120 cm høj med lyserøde blomster og gule blade.

De kan ikke lide at vokse i vinden. Ved plantning er det nødvendigt at opretholde en afstand mellem kimplanter på mindst to meter.

 • I gennemsnit er højden på veygel 1,5 til 2 meter.
 • Blomster i maj-juni med lyserøde, hvide eller rubinrøde rørformede blomster. Det er tilbøjeligt til at gentage blomstringen.
 • Veigel vokser på enhver jord, i direkte sollys og i delvis skygge.
 • De mest frost-resistente sorter, der er gode overvintre i Sibirien, og i forstæderne: "Alba", "striatum", "Shtiriaka '' Bristol Ruby'.
 • I betragtning af den høje ornamentitet af denne busk er den normalt plantet i forgrunden: ved indgangen til huset, på sporene eller på plænen.

Weigel pink hybrid.

Weigel passer harmonisk ind i ethvert hjørne af haven.

Veigel Røde Prins

En meget almindelig busk, fordi den kan vokse på enhver jord, både i solen og i skyggen. Stærkt blomstrer om foråret, og i efteråret bringer den gyldne duftende frugt. Bøsninger behøver ikke beskæring: de bliver lejlighedsvis udtyndet.

 • Højden af ​​chanomelas buskene er fra 1 til 3 meter.
 • Denne plante er ikke kun en dekorativ, men en frugtbusk.
 • Frostsikre, men i svære vintre kan skudets ender fryse.

Frugt foregår fra 3 til 4 år og frugter årligt.

Diameteren af ​​chaenomelernes farver er 3 - 5 cm.

Det skal bemærkes, at i veigels, gerninger, bærer i svære vintre, kan grene være alvorligt frosne. Men der sker ikke noget forfærdeligt: ​​buskene vokser hurtigt.

Af alt det ovenstående udvalg af de mest jeg elsker sommeren ånd, Weigel, blærespiræa og Berberis for deres smukke og lang blomstring, meget dekorativ hele sæsonen

At placere buske skal være i overensstemmelse med deres vækst og evnen til at udvide i bredden.

På reglerne for beskæring af dekorative buske kan læses her.

Alle disse planter er ikke sjældne, de er ret nemme at købe.

Kære besøgende på "Summer Camp", utrættelige gartnere, lastbilbønder og blomsteravlere. Vi foreslår, at du tager en test for professionalisme og finder ud af om du kan stole på en skovl og lade dig med hende til haven.

Hvilke blomstrende buske at plante på stedet

En temmelig kedelig have ligner, hvor alle planter har samme højde som soldater i en linje. Du kan ændre billedet af denne have ved hjælp af buske.

Særligt attraktive blomstrende buske. De ændrer visuelt ikke blot formen på webstedet, men skaber også en følelse af fest med sin blomstring, gør haveens farvepalet meget rigere. De er anbragt på græsplæner og ved siden af ​​terrassen på de yderste grunde af området og tæt ved porten. Brug buske og til zonering af stedet.

Blomstrende buske tiltrækker øjet, skaber en generel rumlig opfattelse af haven som helhed som en enkelt sammensætning.

Derudover har de forbedre opfattelsen af ​​de punkter i de haver, der anses for det vigtigste: støttemure, have trapper, tilgange til terrassen eller haven stier vender.

Forme billedet af webstedet, skal du være opmærksom ikke kun på bushens højde, men også på dens evne til at vokse i bredden. Imidlertid kan disse to parametre justeres ved hjælp af havesakse.

Blomstrende dekorative buske til en lille have

For en lille have er det meget vigtigt at vælge de rigtige buske, ikke kun i størrelse, men også i form af blomstring. Du kan hente buskebørn, så de blomstrer på forskellige tidspunkter, og blomstringsperioden for dem vil blive forlænget.

Så snart sneen smelter og prigreet foråret sol, den første lyde Forsythia - en lav busk med lyse gule små blomster, der blomstrer før bladene. På baggrund af det kedelige landskab i det tidlige forår ser det ud til, at de stærkt tvingende blomster konkurrerer med solen.

Den mindste af magnolias er Magnolia stjerneformet, med hvide duftende blomster vil supplere blomstringen af ​​forsythia.

Uhøjtidelig vinter hårdføre rhododendron japansk «praecox», hvis højde 0,5-1m fortsætte stafetten af ​​blomstring i en lille have.

I slutningen af ​​maj bliver haven smuk. Ideelt set til en mini-have er kinesiske lilakker egnede, duftende klynger, som har tendens til jorden.

I al sin herlighed i juni vil vise sig kolkvitsiya - uhøjtidelig busk, hvis lange grene er helt dækket med blomster.

Fra juli til september vil palæet af haven suppleres med hvide, lilla, røde og lilla nuancer af syrisk hibiskus.

Blomstrende buske til en stor have

For en stor have er rækken af ​​blomstrende buske meget større. Når alt kommer til alt kan du lave kompositioner ved hjælp af små buske og buske af ganske imponerende størrelse.

I foråret, buske, der føler sig godt i midten zone, er spirea, japansk kvæde, Amelanchier canadensis, Keriya, Forsythia, Daphne, mandel.

En af de første til at opløse wolfberry, udstråler en fantastisk aroma. Men denne plante skal behandles meget omhyggeligt - planten er giftig.

Irga canadian blomstrer i maj. Små blomster samles i hvide børster, der minder om fuglekirsebær. I efteråret bliver hendes løv blodcrimson og bringer en lyse accent til havenes efterårsmiljø.

Velkendt for os en viburnum, et bjergaske og elderbær perfekt vil nærme sig til registrering af en have i stil af landet. De vil finde deres sted nær et hegn eller en brønd. Om vinteren vil deres lyse frugter ikke blot dekorere haven, men vil tiltrække fugle.

I slutningen af ​​foråret bliver en meget elegant og attraktiv spirea attraktiv med snehvid duftende blomster af bier.

Afslutter foråret, gradvist omdannes til sommer, den lilla blomst af lilla. Den sødlige aroma fylder haven med en mild duft. Lilla farvepaletten er meget stor: fra snehvide til lilla-crimson. Få mennesker ved, at lilla har en meget stor værdighed - det forårsager ikke allergier.

En delikat lyserød blomst af mandler kan ikke forårsage beundring. Han glæder sig over sin skønhed indtil udgangen af ​​maj.

I områder med et mildere klima kan der produceres kamelier, rhododendroner og magnolias.

Blomstrende buske i sommerhaven

Den anden halvdel af maj og juni skelnes af et stort antal blomstrende buske. Der er et indtryk af, at de alle vil vise sig så hurtigt som muligt i al sin herlighed.

Selv om der er mange farver i haven om sommeren, men hvor det er nødvendigt at oprette et stort farvepunkt, er blomstrende buske uundværlige.

Vær opmærksom på chubushnik, barbær, wagelu, makrel, hortensia. Dens sted i penumbraen finder honeysuckle, duftende blomster, som snart bliver de tidligste bær.

Hudundervisning kaldes en "rygning" busk. Om sommeren er hele bushen dækket med små blomster, samlet i panik, langt fra ligner røg.

Barbær i den tidlige sommer flaunts lyse gule blomsterstande. Ved efteråret bliver de til klynger af røde bær. Meget mørke og maroon blade af barbær ser meget imponerende og dekorative, især på baggrund af nåletræer.

En anden uhøjtidelig busk - handlingen, der blomstrer i juni-juli, vil forkrøbe haven med delikat lyserød og hvid blomstring.

En anstændig busk til at gøre det på sit websted er Hibiscus Syrian. Han optrådte for nylig i vores haver, men hans popularitet vokser hvert år. Buske blomstrende med hvid, lyserød, lilla, blå og endda rød farve vil dekorere stedet i august.

Buske smukt blomstrer i efteråret

Tidligt efterår vil dekorere haven med majestætiske hortensia bolde.

Heather ordinary vil skabe en atmosfære af glæde og fest i rige nuancer af lilla, rosa, rød og hvid. Dens blomstring fortsætter til det sene efterår.

Lys crimson blade af ashberry og spindle-græs tilføje farve til det dystende landskab i det sene efterår.

Cotoneaster frugter spredte, europæisk Euonymus, tjørn, Mahonia, Viburnum, taks, vilde rosenhave ikke pryder kun i efteråret, og vinter. De ser særligt smukke ud på baggrund af hvid sne.

Flerårige blomstrende buske og deres træk

Japansk kvede vokser vild i Japan og Kina. På os har to af sine to slags modtaget - den japanske kvede lav og høj. De rige lyserøde eller lyse røde blomster ser meget lyse ud på baggrund af skinnende grønne blade. Japansk kvede kan sikkert kaldes den smukkeste og lyse blomstrende busk af foråret.

Planten tolereres godt af tørke og frost. I meget alvorlige vintre kan det fryse til niveauet af snedække, men i de efterfølgende år kan det nemt genoprettes. Jo ældre busken er, desto mere er dens modstand mod frost.

Blandt de mange buskers sommerfuldhed er vognen særligt fremtrædende. Det skiller sig simpelthen ud blandt hele symfoni af blomstrende planter, er den første violin blandt dem. En kraftig og lang blomstring er den største fordel ved denne blomstrende busk. Slutningen af ​​maj og hele juni er perioden for hendes regeringstid.

Busken kan nå en højde på 2,5 - 3 m. Hvis den ikke er skåret, vokser den i bredden også i samme størrelse. Blomsterfarver er blødgul, lilla, mørk rød og lilla. Blomstrende er så meget, at busken bliver til en blomstrende buket. Weigel er også interessant, fordi det kan blomstre igen i august-september, men ikke så kraftfuldt.

Denne buske tiltrækker ikke opmærksomhed, før den blomstrer. Hvide blomster udstråler en sød, berusende lugt. Ingen plante kan konkurrere med jasmin i kraft af sin duft. Jasmine Terry sorter er mindre aromatiske, men mere elegant. Det andet navn for jasmin er Chubushnik. Dette navn kommer fra ordet "chubuk". En gang fra sine hule skud skød chibouks til røgrør.

Jasmine er meget uhøjtidelig for vækstbetingelserne. Frost skræmmer ham ikke, selv meget stærk, også tørke. Den solrige plads tildelt på stedet - det er al den pleje af chubushnik.

Og hvis det har god tidlige forår befrugte mullein infusion eller aske blandingen og nitrophosphate (1stakan træ aske og nitrophosphate skeen 2stolovyh), vil Bush blomstre stadig frodig og langvarig.

Jasmine ser godt ud som en bændelorm. Fra lave karakterer er det skabt af grænser og plantet i mixbordere.

Spirea, viburnum, hortensia, vassel er de perfekte ledsager til jasmin.

Det er umuligt at passere de blomstrende hortensiaer og ikke være opmærksom på det. Lysblomster i form af bolde ser vidunderligt ud mod baggrunden af ​​lyse grønne blade. Nogle gange blomstrer hortensiaen så voldsomt, at bladene er næsten usynlige. August - September er blomstringsperioden.

Landskabsdesignere er glade for at bruge hortensiaer til at dekorere haven. Hvad er det så attraktivt, undtagen frodige blomstrende?

For det første: Det føles godt at være i penumbraen. For det andet: Det er frostbestandigt, frost -20 hortensiaer er ikke forfærdelige. For det tredje: Hortensiaens farvepalet overstiger alle forventninger. Jordens surhed påvirker blomstrings nuancer. Jo højere surhedsgraden af ​​jorden er, desto lysere er dens blomstring

Hortensia er krævende på jorden - det kan ikke lide kalkholdige jordbund. For god udvikling og blomstring skal jorden omkring bushen være konstant fugtig.

Det er værd at bemærke, at der ud over haven sorter hortensiaer er der også plads, som ikke kan stå frost. Derfor, når man køber en hortensiabusk, er det værd at spørge sin "stamtavle".

Hibiscus-have eller syrisk rose

Ofte er hibiscus forbundet med en rumblomst - en kinesisk rose. Men der er hibiskushave, kaldet den syriske rose, som kan vokse og blomstre i mellemzonen. Frosts -20 grader er de ikke bange.

Vælg for hibiscus et solrigt sted, beskyttet mod de nordlige vinde ved et hegn eller en mur af huset. En smuk form for hibiscus vil dekorere ethvert sted af plottet: både indgangen til stedet og terrassen. Det er fantastisk til at skabe en hække.

I august, når hibiscusen blomstrer, bliver et sådant hegn et solidt lodret tæppe.

Hver hibiscusblomst lever kun en dag. På bushen for hele blomstringsperioden afslører mere end tusind knopper. Dårlig indflydelse på blomstringen af ​​hibiscusregn - blomsterne er meget sarte og let beskadigede.

Grønne hegn på områdets grænse kan dyrkes fra frit voksende planter, som ikke kræver yderligere fjernelse. Næste gang

At træffe en beslutning om at dyrke et grønt hegn på grænserne af dine ejendele, kan du vælge planter, der ikke kun vil skabe en tæt en. Næste gang

Registrering af grønne hegn giver ikke altid en hård krone, tilstedeværelsen af ​​torner og formidabel udseende. Nogle ejere. Næste gang

Derain hvid er smuk i alle årstider. Om sommeren er dens fluffy spredningskrone prydet med hvid og cremet fluffy. Næste gang

Ved udformningen af ​​landskabsdesign af byparker og pladser er der involveret en hel hær af designere og gartnere, og det resulterende landskab. Næste gang

Et levende hegn er et interessant dekorativt element og en fantastisk måde at redde privatlivet fra nysgerrigheden af ​​forbipasserende eller zonere. Næste gang

Luften fyldt med lugten af ​​nåletræer - som kan være mere behageligt og nyttigt, når du slapper af i din egen. Næste gang

Dacha er ikke stor, vingården optager næsten hele området, men der var et sted for buske. I foråret begynder en frugtsilke at glæde os. Fornøjelser med sit udseende og lugten, og hvor mange bier krølle over det. Så blomstrer wiggelen med mørke røde blomster. Og så spiraea, barbær og budlea blomst. Budlei tiltrækker mange sommerfugle, de er direkte bevæbnet omkring blomsterstanden og udsmykker en allerede smuk busk. Og den syriske hibiskus fortynder grøntene af vinstokene med sine farver. Smukt.

Fortæl mig, tak, hvordan klarede du at vokse en budle? To gange allerede plantet. Vil dø om vinteren .. Tak

For at holde bush budlei det bør forynges hvert år, kviste rod, og så i tre år og busken er døende

Og jeg kan godt lide lilac mest af alt. Engang i en af ​​havearbejde magasiner Jeg så en lilla busk, som er blevet podet forskellige sorter. Forestil dig, hvad en skønhed! På én bush blomsterstande var tre forskellige sorter: hvid, som regel lys lilla, mørk lilla. Sidste forår Jeg forsøgte at indgyde en almindelig lilla mørk lilla, næsten skete to podede stiklinger fanget én blade blomstrede, men desværre passerer køer gnavet er stedet for podning. Jeg vil give dette forår, og jeg råde dig til at prøve. Held og lykke!

Tak. alt er klart og tydeligt

Jeg vil virkelig have en wiggel

hvor kan du købe disse planter?

I 1988 blev resten i Sochi og derfra taget til Tasjkent lille 20 cm proces, plantet ved vinduet, eller ikke ønsker at slå sig ned, tænkte tabt, mor kom ud af det. Nu bush 25 år, og kun sechas jeg lærte hans navn - Hibiscus syrisk, nøjagtig den samme som i det sidste foto, som om min busk fotograferet. Blomstrer fra midten af ​​juni til slutningen af ​​september. Folk, der går forbi, sænker altid skridtet på ham, nogle gange spørger de, hvordan hedder dit mirakel? ... Og vi vidste ikke indtil nu.

I Tasjkent, i nærheden af ​​det militære anklagers kontor, voksede det sådan. Og hvid og lilla.

Manden blev plaget, han kørte. Under næsen voksede den. Vi lavede fly fra hibiscusens blomster ...

Fortæl mig navnet på busken med små hvide blomster, her er billedet

Hibiscus vokser ikke. Jeg købte den i haven center, voksede hurtigt op i gryden, og i begyndelsen af ​​juni landede jeg den på dacha i jorden, og det er allerede august, og han gav ikke et enkelt blad overhovedet, han sidder ikke og vokser. Hvad skal jeg gøre?

Jeg kom for nylig på denne artikel, og jeg var i brand for at lave en have i landet, eller nogle grøntsager vokser. Min kone støttede mig i mit forsøg på at dekorere dacha og besluttede at hjælpe mig. Vi plantede omhyggeligt alle planterne, som skrevet på denne slags steder. Men vi ved ikke, hvorfor alle lilla døde, som vi plantede for at dekorere dacha. Fortæl mig, på grund af hvad det kunne ske, hvordan kan du sige det, så hun dør ikke?

Til syren dør ikke, du har brug for et sted at vælge solskin, tørt, fordi en masse vand i jorden til syren er dødelig. Processen med plantning, ved du sikkert. Gruber skal fyldes med en blanding (kompost, træaske, superphosphat), og det skal ske om aftenen. Det vigtigste er, så sørg for buske. Vi skal løsne jorden 3-4 gange en sæson og første vand meget.

Om lilla: Jeg bor i Stavropol-regionen, syrener vokser på hver gade, den er fuld næsten overalt, især en for hende og uhazhivaet- plante i fuld sol uden vand stagnation, trimning konfigurere kust- det er alt.

Jeg sætter min hvide lilla i skyggen af ​​et egetræ nær hegnet, det første år efter plantning, er det ikke blomstrede, og derefter begyndte at vokse hurtigt og blomstre smukt, ikke løs, nogle gange befrugte, vanding i de varme dage, gør beskæring et par gange.

Ozelenstroy behageligt selskab med en meget fornuftig, kompetente specialister, beordrede der rosenkrans forældre som en gave til bryllupsdag, du kender denne ting, var det nødvendigt at gøre alt, ikke kun smukke, men også så hurtigt som muligt. Tak, alle var i tide, igen vil jeg helt sikkert vende sig til dem.

Spasiba za intersnuiu statii

endnu flere ideer:

i marts Lad os tale om årstidens værker i denne måned for at holde haven i perfekt stand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

99 − 91 =