30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Blomster fra famiraman egne hænder mesterklasse

Håndværk fra Foamiran

I dag får man fået en anden form for kreativitet - sammensætninger fra fameirana (fom). Dette ornamental råmateriale er en ny opfindelse af den fysiske og kemiske industri og ligner skumgummi og plastromme. Hvis du også er interesseret i sådant materiale, skal du læse instruktionerne nedenfor, hvad der sker fra fameirana.

Hvordan man laver blomster fra fameirana selv

Det vigtigste anvendelsesområde for fonamir er blomsterdesign. Materialet bruges til at lave realistiske kompositioner fra feltkamille, udsøgte roser eller andre blomster. Stadig fra fojmirana gør forskellige souvenirs og håndlavede artikler, såsom:

 • magneter;
 • dukker;
 • hårnåle i form af blomster, sommerfugle, hjerter mv.
 • gaveindpakning.

På grund af overholdelse af dette ornamentalmateriale kan selv en håbende håndværker oprette noget specielt, for eksempel en buket blomster. Færdige produkter, kæmpe eller meget små, kendetegnes ved særlig realisme og nøjagtighed. Hele processen med at skabe sådanne artefakter er at tegne en stencil med den efterfølgende skæring og forme kronblade af en enkelt blomst. Det er bedre for begyndere håndværkere at udskrive færdige skabeloner. Liste over nødvendige materialer og værktøjer til håndværk fra foyamir omfatter følgende:

 • floristisk wire;
 • pap;
 • jern;
 • lim pistol;
 • blyant;
 • saks;
 • foyamiran blå, gul, hvid og andre farver, der kræves i en bestemt mesterklasse;
 • en tyk nål;
 • folie;
 • satin bånd;
 • yderligere indretning elementer;
 • akryl maling;
 • en felt-tip pen;
 • tandstikker.

På denne mesterklasse kan du oprette en buket teroser af gul farve med en delikat grønne løv. For at gøre dette skal du udføre følgende trin-for-trin instruktion:

 1. Tag et stykke karton eller tykt papir, træk på ordene med 4 forskellige petals. Størrelser af den største spørg, afhængigt af hvor meget buket du vil lave.
 2. Klipp kronblade efter mønsteret, og cirkulér dem med en tykk nål på foyamiren. Den mindste skal være 10, og de resterende - 8.
 3. Form 5 folie emner i form af en dråbe. Derefter plantes dem på den floristiske tråd, skæres i stykker.
 4. Forvarm jernet og fastgør kronbladet i 2 sekunder til det, og drej det straks i 2 modsatte retninger. Yderligere sprede og forsigtigt strække midten. Gør dette med alle kronblade.
 5. Billet fra folielimmen i midten af ​​det største blad, den øverste del, fastgør midten af ​​hjørnet. Det vil være en uåbnet bud. På samme måde lim det andet element, det skal passe tæt på folien. Fastgør derefter de resterende dele, så de bliver mere åbne.
 6. Dann alle de andre roser ud og udfør de ubestyrede eller allerede blomstrende knopper.
 7. Tag endnu et stykke karton, træk det på keglerne, skar dem ud og oversæt derefter på et ark med grøn foniran. Færdige elementer skæres ved kanterne og gentager foldelinierne.
 8. Vride kegler og rige, som kronblade, og stræk dem derefter på samme tråd og klæb til små knopper.
 9. Indsamle buket ved at limme de enkelte knopper, dekorere det med blade, læg resten af ​​tråden sammen med satingrøn bånd og fastgør det med lim.

For at lave en lilje har du brug for en hvid og grøn fom. Derudover vil stamceller, en pestle og en filtpenne være nødvendig. Sekvensen for oprettelsen af ​​sådanne håndværk fra foamiran er som følger:

 1. Tegn og skær liljen af ​​kartonets lilje. Længden af ​​delen skal være ca. 6 cm. Lav 6 sådanne emner. Fra det grønne, udfør 3 blade.
 2. På begge sider mørk elementerne med feltpidser.
 3. Opvarm delene med et strygejern, giv dem en mere realistisk form, en tandstikkerestrik.
 4. Ved bunden af ​​bladene skal du placere et par prikker med en brun spidspen.
 5. Pistils og stammerne gør af wire og små stykker af Foma, malet i sort. Saml dem i en enkelt sammensætning.
 6. Rundt stamensene lim den første række kronblade med 3 stk. Så er alle de øvrige forskudt. I bunden fastgør du grønne blade.

Det er meget nemt at lave en artefakt fra en fameiran i form af en buket snedæppe. Mønstre for det gøres på denne måde - du skal tegne et hjerte 1,5 cm højt og en dråbe på 2 cm og fjerne deres spidsede ender. Dette vil være stencils for de vigtigste dele, det er stadig at skære dem ud af pap. Med en øl, nål eller tandstikker, cirkuler arbejdsemnerne i gaffelen, hvilket gør 3 stykker af hvert element. Yderligere instruktioner om at skabe håndværk er som følger:

 1. Varm kronblade over lyset for at give dem volumen.
 2. Fra den lille rhombus af Foma, form 3 stamceller, fiks dem på floristisk tråd, der tidligere er skåret i stykker.
 3. Mal den øvre kant af de øvre størrelse kronblade med pasteller eller nuancer af grønt. Lim dem omkring stamen.
 4. Derefter dekorere blomsten med store kronblade, kombinere deres kanter med små.
 5. Sæt ledningen med et grønt tapet, fiks det med lim.
 6. For bladene, skåret ud fra de grønne baggrundsoplysninger om vilkårlig størrelse, lim flere til hver blomst, og kombiner derefter alt i buket.

Hvad kan der gøres fra fameirana

Farverne fra foamiran består af sko, tasker og tøj. De er også vant til at dekorere interiøret med malerier, paneler eller andre interessante elementer. En interessant besættelse vil være håndværk lavet af fameiran til ethvert barn. Han kan skabe applikationer, legetøj, magneter og meget mere. Scrapbooking er en separat retning i brugen af ​​dette materiale. Originale hårklip fra famiraman med egne hænder ser originale ud. Især ofte bliver de brugt af bruder, fordi de færdige blomster ikke undviger i modsætning til de levende.

Et af de aktivt udviklede områder er produktionen af ​​dukker fra Foma. Med teknologien til at skabe blomstersammensætninger er den ikke forbundet på nogen måde. At dømme efter tilbagemelding af needlewomen, bør nybegyndere i dette område bestille råvarer fra en kinesisk producent, fordi deres varer er mere tætte og lyse. Det er bedre egnet til at gøre dukker og andet legetøjshandsker.

For en af ​​de enkleste versioner af et legetøjsfartøj skal du have ark af sort, kropslig og rød farve. Derudover har du brug for det samme materiale, men med ethvert tryk. Forbered også 3 skumkugler med en diameter på 40, 50 og 75 mm. Instruktioner til fremstilling af artefakter fra foiramanark er som følger:

 1. Udskrive det mønster, der vises på billedet, klippe ud alle detaljer på det.
 2. Placer den største bold på stativet, og dæk derefter toppen med et opvarmet ark af Foma og træk kanterne ned omkring halvdelen af ​​bolden. Fjern overskud, gentag det samme med kropsfarver og lim begge dele. Lav en pæn fælles.
 3. Mønsterkroppen foldes med en kegle, indsæt den halve af den mindre bold, lim den med et trusser.
 4. Cover med kropslig løv 2 bambuspinde.
 5. Til sko limer halvdelen af ​​de midterste bolde med rester af de mindste, også dekorere dem med en solid farve. Til sålen limer de sorte Foma-plader i bunden og skæres derefter langs skoens udformning.
 6. Hovedet er plantet på tandstikket, forbinder med kalven, limhænder, kjole, fastgør ben.
 7. Fra sort foma, lav en dukkehale, fuldfør de håndlavede dele, tegne et ansigt.

Den næste mesterklasse er også meget enkel, så selv begyndere kan klare det. Han beskriver skabelsen af ​​juletræet. Sekvensen for oprettelsen af ​​båden er som følger:

 1. Skær det grønne foiuranblad i strimler på 2 cm.
 2. Gør dem frynser, gør snit, forlader til kanten af ​​3-5 mm.
 3. Varm alle strimler med et jern.
 4. Papirark rulles i en kegle, fastgøres med en hæftemaskine.
 5. Fra bunden skal du dekorere stykket med en grøn frynse og derefter dekorere juletræet med røde perler.

Floristiske håndværk lavet af fameiran anvendes ikke kun som erstatninger til naturlige blomster. De er også vant til at dekorere hårnåle, brocher eller fælge. I almindelighed kan næsten alle kostume smykker være dekoreret med fomiranom - hårbånd, ribbon-fletter, kam eller krabbe vil se godt ud med dette design. Undersøg flere mesterklasser nedenfor, og prøv at oprette en af ​​ornamenterne selv.

Et stilfuldt og raffineret tilbehør er en broche. Det kan laves alene i form af en camellia blomst, som kræver en fayiran af citron og grønne nuancer. De samme farver skal du tage en pastel. Derudover er det nødvendigt at forberede grundlaget for broche. Arbejdet er som følger:

 1. Tegn og skær blomlemønstrene ud, idet mængden er 2 gange den størrelse, der er angivet på billedet.
 2. Med et tandstikker skal du oversætte alt i Foma ark. Skær derefter alle detaljerne ud.
 3. Hvert blad eller ark farvet tørt gult pastel.
 4. For kerne af blomsten lim foliekuglen med en folieafskærmning.
 5. Hvert kronblad opvarmes med et jern, giver en realistisk form. Gentag med bladene.
 6. Dæk kernen med små kronblade, resten i en forskudt rækkefølge og fri for de tidligere. De sidste 2 vedhæfter generelt et konveks stykke fra midten.
 7. Lim de grønne blade, og brug en termo pistol til at fastgøre blomsten på bunden til brochen.

Hårpynt fra foiramane til hårklip eller elastikbånd

For enhver elastik eller hårklip kan du nemt og hurtigt lave en ekstra dekoration i form af en lille blomst. For eksempel tage berømmelse amirin af bløde lilla og hvide farver, og brug derefter følgende vejledning:

Blomster fra Foamiran mesterklasse

Kunstige ornamenter bruges i vid udstrækning til at dekorere ferie, dekorere interiører og skabe kvinders kostume smykker. Særligt populære er blomsterne fra fameirana, hvis mesterklasse ikke kræver særlig erfaring. Sådanne blomsterdekorationer ligner meget naturlige, det er derfor, de er meget populære hos needlewomen. Foamiran hedder plastgummi eller ruskind, men hvad dette materiale egentlig er, lad os finde ud af det.

Hvad er berømmelse og hvor kan man købe den?

Foamiran er et nyt syntetisk iransk materiale, der for nylig er importeret til Rusland. Dets navn kom fra navnet på det udstedende selskab FoamIran. Skum er et populært materiale, fordi dets rige farveskema giver dig mulighed for at skabe meget realistiske kompositioner og legetøj. Materialet kan let tage nogen form, og arbejdsemnet er lavet ved hjælp af en let opvarmning af jern. Foamiran er miljømæssigt sikkert, men det kan købes i håndværksbutikker. Til en overkommelig pris sælges plastikskind i onlineforretninger, der leverer til enhver region i Rusland.

Hvordan man laver blomster fra fameirana

Plastskind - malleable materiale, så selv novice needlewomen kan lave blomster fra fameirana, mesterklasse ved hjælp af en trin-for-trin instruktion. Ethvert håndværk vil være anderledes i nøjagtighed og realisme. Ved hjælp af vores master klasser vil du lære at lave hårnåle fra fameirana, stencils af blomster og blade mønstre, hvorfra det vil være nemt at skabe kunstværker senere. Så lad os lave forskellige blomster fra fameirana, og master klasser med fotos vil hjælpe dig.

Master klasse for at lave liljer

For at lave en blomst har vi brug for:

 1. Lav en karton lilje kronbladet i 6 cm, skåret ud.
 2. Til dette mønster skærer du 6 kronblade på den hvide berømmelse.
 3. Zatonirovat dem fra to sider pink-lilla farve.
 4. For at gøre kronbladets faktura varme dem på jernet og tegne en tandstikkeråre.
 5. Kanten af ​​kronbladet, også, varme, hvilket giver en bølgning.
 6. Med en brun spidspenne laves nogle prikker i bunden af ​​hvert kronblad, hvilket giver blomsten et naturligt udseende.
 7. For en pistil og en stamen, forberede en ledning på 0,3 mm, stammer og små diamantformede stykker af plastmussel, malet sort.
 8. Lim dem til ledningen.
 9. Før blomsten samles, klippes bladene på den grønne fonamir (foame).
 10. Giv bladene tekstur, opvarmning på jern.
 11. Læg den første række kronblade (3 stk.) Rundt om de limede stammerne til støvstenen.
 12. Den anden række er forskudt.
 13. Leaves stick, som bunden af ​​liljen.

Meget smukke lyse blomster fra foamiran opnås, og mesterklassen for at skabe en rød valmue vil hjælpe dig med at sikre dig det. Valmuer har længe vundet kærlighed og opmærksomhed for sig selv, takket være enkelhed, skønhed og lysstyrke, og med deres fremstilling er det absolut alle, der kan håndtere, selv for første gang at tage i hænder plastskind. Til fremstilling skal vi:

 1. Tegn et kronbladsmønster på pap og skær det ud.
 2. Skær cirklen af ​​grønt skum på 6 cm.
 3. I perlen, tråd tråden, drej det, danner et ben.
 4. Varm den grønne cirkel og sæt en perle rundt om det, forbinder kanter på ledningen.
 5. Fix foyam med sorte tråde med skæringspunktet i midten.
 6. Med en tandstikker cirkulere kartonskabeloner på den røde baggrund, skær dem med saks.
 7. Petal foldet accordeon, så snoet vride dine fingre og rette - de vil erhverve en bølget tekstur.
 8. Sæt kronbladene i to rækker til bunden af ​​bolden.
 9. Skær ud to grønne blade og lav hak over kanten, drej og ret for tekstur.
 10. På bagsiden af ​​knoppen limer bladene og skærer af ledningen.

En ydmyg markblomst er anerkendt som et symbol på familien, så "kamille" -brud med kunstige tusindfryd blev populær. Vi vil fortælle dig, hvordan du laver disse smukke blomster fra fomiran på en mesterklasse selv. At skabe en blomst, vi har brug for:

 1. På foyam tegne en kontur af cirkler (3 stykker) i 9 cm, skåret ud.
 2. Derefter skæres en strimmel på 2 cm bred og 27 cm lang for at skabe en midte, male den i gul.
 3. Fold strimlen halvt, lim langs kanten, klipp frynsen fra siden af ​​folden.
 4. Drej kernen med en spiral, smøring med lim.
 5. Skær en kartoncirkel i 9 cm, og brug derefter graden til at skære snitene til kronbladene.
 6. Det resulterende mønster bruges til at skære hvide kronblade ud.
 7. Skær kronblade, ikke nå 2 mm til kernen.
 8. Forvarme kronbladets spidser med en jern, runde ud som en ægte kamille.
 9. Sæt emnet i midten, lim det.
 10. Gør to flere rækker kronblade, fastgør med lim.

 1. Skær ud to kartonmønstre af forskellig størrelse, men en form af rosenbladet.
 2. Cirkle tandstikket på phome ved hjælp af mønstre på 5 store og 5 små kronblade, skåret ud.
 3. Alle kronblade læner sig mod jernet og trækker kanten for at gøre dem bølgete.
 4. Rull foliebolden, læg den første små kronblade rundt om den i en kegle, fiks den med lim.
 5. Lav en knopp ud af de resterende små kronblade, og store, lim på toppen, hvilket gør kanterne bølget med jern.
 6. Klip 6 blade ud fra det grønne skum, fastgør til jernet og lim derefter til rosen.

 1. Lav 18 stykker. kronblade af forskellig form og en stribe af størrelse 2x10 cm.
 2. På kanten af ​​strimlen med saks skære den lille kant.
 3. Lim frynsen til tandstikket for at komme ud af rullen.
 4. Lim på kronbladene først på en runde, og de mindste varer.
 5. Klip det hvide med en phoenix, så du kan male det med en blidt farve.

Hortense, der gøres hjemme ved hjælp af Foamiran, ser fantastisk ud. Arbejdet med dets skabelse ligner meget på oprettelsen af ​​en solsikke, men forskellen er kun i skumets farve. For hortensiaer er der taget et blødt blåt materiale, og for en solsikke - hvid, som derefter er tonet i nogle få nuancer af gule. Vi vil give en mesterklasse til at lave solsikker og lave en hortensia på de samme betingelser.

 • hvidt blad af fomam;
 • pap eller tungt papir;
 • maling;
 • floristiske grønne taip-tape.

 1. Tegn rektangler på pap i 4 forskellige størrelser, skær kronbladene ud.
 2. For at skabe en stilk, pakk båndet med en lang tandstikker.
 3. Cirkel kronblade af hver størrelse 12 gange på et hvidt skum, skåret ud.
 4. Mal med en anden gulfarve (fra kanten er mørkere).
 5. Tegn og skær 4 blade, maling med grøn maling.
 6. Skær 1 meter stribe, 2 cm bred.
 7. Mal det i sort, og drej kanten i en frynse.
 8. Drej den sorte strimmel i en rulle baseret på stilken, og slutningen af ​​limen er midten af ​​solsikkefladen.
 9. Gul kronblade opvarmer strygejernet og vrider, og lim derefter den sorte rulle først lille, så stor.
 10. Danner også bladene, fastgør dem fra bunden af ​​knoppen.

Førsteklasses stifter og perler fra Foamiran

Baseret på roser, solsikker, peonies, krysantemum og andre blomster, fremstilles kvinders smykker: fælge, pins og vedhæng. Sådanne realistiske blomsterdekorationer er dekoreret med bøger, håndtasker og magneter til køleskabe. Hvordan man laver en blomst, lærte du fra tidligere mesterklasser. Og for at få en barrette, broche eller bezel, er det nødvendigt at indsætte en stribe porøst skum, 1 cm bredt, på bunden af ​​blomsten og lav en loop. Så vil der være en pin, et hårklip eller en kappe på den, og en stilfuld indretning er klar.

Topiary er et træ af lykke. Når det er lavet ved hjælp af Foamiran, det ser meget stilfuldt, elegant og smukt ud, hvilket skaber en hygge i ethvert interiør. Dette er et glimrende valg for dem, der ikke kan lide at tage sig af indendørs planter, og originaliteten af ​​blomsterarbejde tilføjer en kombination af mange lyse farver i kompositionen. For at skabe en topiary, har du brug for en buket af færdige blomster, gryder og enhver indretning, som du skal fylde potterne, fastsætte stilen af ​​det fremtidige træ.

Video til produktion af blomster fra foamirana

Vi tilbød dig trin-for-trin master klasser. Du har lært, hvordan du laver blomster og andre produkter, for hvilke plastmaterialet er en fomiran. Men hvis du stadig har nogle spørgsmål om at skabe denne smarte indretning, foreslår vi at se et par videoer, der tydeligt viser, hvordan du opretter denne eller den pågældende blomst og bruger mindst tid og kræfter:

Hairband Jasmine fra Foamiran

Orchid MK

Blomster fra Foamiran ved hjælp af formede hulhuller til en krans

© 2010-2017. KOPIERING AF MATERIALE GIVES KUN MED INDIKATION AF AKTIVE HYPERLINER PÅ SOURCE

MK Blomster fra Foamiran

Begynder kun at stege solen og optøede optøede patches, begynder at overraske os med sine blomstrende forårsbloer. Tidlige blomster er meget mange, nogle begynder [...]

Snart er foråret og en af ​​de første blomster, der ser ud, blomstrende mimosa. Her er sådan en lille kvist af mimosa fra foamiran I [...]

På denne mesterklasse vil vi selv lave en smuk eksotisk blomst fra fameirana fra gingerfamilien, nemlig rosa gurkemeje. [...]

Geranium er en indendørs blomst til indretning. Det kan være af flere sorter. Tulpanformet geranium fra andre arter er præget af blomster, de [...]

I dag på masterklassen vil vi lave blå blomster fra fameiranaen. De bruges som et supplement til buketter og som en indretning af forskellige [...]

Fra fojmirana er det muligt at lave forskellige blomster små og store, små og store, enkle og komplekse. Og i dag i mesterklassen vi [...]

På mesterklassen vil vi lave store blomster fra fameirana. En smuk sammensætning af sådanne store blomster vil dekorere enhver udendørs vase, det vil være et ornament [...]

Ofte, for at skabe blomstersammensætninger, brocher, hårnåle eller fælge kræves der ikke blot store blomster, men også små knopper. I [...]

Denne mesterklasse er designet til nybegyndere, som nylig er blevet bekendt med sådant materiale til håndarbejde som foamiran. Lad os begynde at træne [...]

Det gyldne efterår er kommet, og jeg vil fange sin skønhed. En af de smukkeste og maleriske træer kan kaldes rowan. I efteråret, hun [...]

I mesterklassen vil vi i dag være en kæmpe vækstblomst fra fomirana, nemlig en terosa. Rosens diameter var 65 cm. Højde [...]

I mesterklassen skal vi med egne hænder udføre flere arter af efterårsblade fra fameirana. For at toning bladene, vil vi bruge [...]

I denne mesterklasse vil jeg vise 3 typer indretning til at dekorere en buket blomster fra fameirana. Selvfølgelig kan du til buketindretning [...]

Carnation har flere sorter: haven Carnation, tyrkisk, kinesisk. Carnations - en blomst der er meget glad for gartnere. Det er smukt og duftende. [...]

Marigolds er årlige og flerårige blomster. Der er mere end 60 sorter af morgenfruer. De kommer i en række farver fra en rig gul farve [...]

I denne mesterklasse vil vi lave hvide blomster fra fameiranaen - det er krokuserne. De er velegnede til at gøre indre buketter, [...]

For at gøre blomster og dekorationer fra fameiren blev hobbyen hos mange talentfulde nålevenner. I dag er næsten enhver form for håndarbejde tilgængelig takket være [...]

Her er et kvist af æbletræer, som vi vil oprette på denne mesterklasse, som kan bruges til at dekorere frisyret ved at fastgøre det til højderyggen, ringen [...]

Shedding af bruden og brudgommen med rosenblad er en af ​​de antikke bryllupstraditioner. Høring nygifte med rosenblad, gæster ønsker de nygifte kærlighed, fordi [...]

Dette er en anmeldelse artikel, som er helt afsat til temaet for zephyr fonamiran. I det vil jeg fortælle dig, hvordan du arbejder med zephyr fomiranom. Sådan gør du [...]

Hvad en moderne brud drømmer ikke om en original smuk bryllup buket! Nu er der så mange af dem. Du kan bruge eksotiske blomster som en del af sammensætningen, [...]

Glem mig ikke er små smukke blomstrer af øm blå farve. Blomsterne selv i blomsterne er meget små, så gør dem egne hænder fra fameirana [...]

Freesia er en smuk blomst, der ofte bruges i bryllupsfloristik. Med hende udgøres en række blomstersammensætninger, fordi freesia kombineres med næsten [...]

Vi fortsætter serien af ​​master-klasser på rumfarver fra foiramane i potter. Sidste gang vi begonia, og i denne MK vi [...]

Begonia er en temmelig lille blomst af værelsestype. Dens farver er meget forskellige. I denne mesterklasse på fomirinu skaber vi [...]

I denne mesterklasse vil jeg vise dig, hvordan du med egne hænder samler tre smukke blomster fra fameiranaen. Disse vil være eustoms. Man vil gøre [...]

I denne mesterklasse på foamiran vil vi lave en smuk forårsbloem - lily of the valley. For at gøre det behøver du ikke mønstre, kun [...]

Her er en kvist birk fra zephyr skumiran i denne mesterklasse, som vi senere vil bruge til at skabe påskens sammensætning. Læs mere [...]

Palm søndag kommer snart. Jeg vil vise dig en af ​​måderne, hvordan man laver en pilgryde med mine egne hænder, som jeg vil bruge til [...]

I denne masterclass foamiranu du finde mønstret af klokke foamirana, skabeloner og trin for trin fotos med detaljerede instruktioner for toning [...]

Blomster fra Foamiran - forfatterens klasser med billede

På vores blog finder du detaljerede master-klasser om at skabe farver fra faymiran. For at gøre næsten enhver blomst, skal du først og fremmest lære finesserne at arbejde med materialet. blomst fremstilling af en sekvens af foamirana følgende: af mønsteret cut blank - skabeloner, så de er tonet pastel eller maling i de ønskede nuancer, så hver knast er udformet ved opvarmning, snoning, slitage, trække eller bruge Mold og på det sidste trin er limet knop. Ved første øjekast er det nemt at lave en blomst fra fameiran af dine egne hænder, men ikke alle piger får det første gang. Det er vigtigt at opbygge princippet om konsistens og danner kronblade, samt hvor og hvor meget at påføre limen, for eksempel for at gøre rosen kronblade nødt til at holde i en cirkel overlap, mens tulipan kronblade ofte er knyttet til basen.

Vi laver blomster fra fameirana af egne hænder

I værkstederne kan du finde detaljerede instruktioner med trin for trin billeder af samlingen af ​​forskellige farver foamirana, den mest populære af dem er roser, pæoner, orkideer, tulipaner, tusindfryd, liljer, calla liljer og andre. Også, indeholder hver lektion et mønster, eller et eksempel på en skabelon til blomst produktion. Vi vil lære dig at forberede kronblade til en blomst uden at bruge individuelle mønstre og mønstre, samtidig med at du redder fameiran. Ofte lægger vi vejledning i at lave ornamenter på baggrund af farver: fælge, brocher, hårnåle og andre. På dem kan du lære at rette blomsterne korrekt på bunden, så udsmykningen har tjent dig længere. Disse master klasser er velegnet til nybegynder needlewomen, tk. de indeholder nok detaljerede instruktioner og diagrammer om, hvordan man laver blomster. De opståede spørgsmål kan skrives i kommentarerne.

Sammensætninger og buketter af blomster fra fameirana

For nylig er det blevet populært at lave smukke interiør kompositioner fra fameirana eller endda usædvanlige, originale buketter af bruden. God lignende tilbehør og interiør, der af foamirana blomster ser den mest naturlige, de holder deres form i lang tid og ikke falme, så buketten kan stå for mere end et år. For at skabe en blomst sammensætning fra foamiran er det muligt i en fri stil på stilken eller bruge en særlig portuquette maker.

Seneste indlæg

Se også:

Master klasse fra Foamiran © 2011 - 2016 Alle rettigheder til materialer udgivet på denne side tilhører forfatteren af ​​bloggen. Brugen af ​​materialer tillades med et obligatorisk direkte indekseret hyperlink til den side, hvorfra materialet er taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 4 =