30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Blomster foto buketter til kvinder

Buketter af blomster foto smukke, høj kvalitet og originale

Buketter af haven blomster

Sjove bryllup buketter (papir, strikket ....)

Sådanne roser fra papir fremstilles forresten ganske enkelt, et minimum af tid. Men hvor spektakulært. Lavet af papirblomster generelt kan strejke nogle gange mere end endda outlandish orkideer.

Hvor smuk og kære er buket præsenteret! Men desværre er skønheden i blomsterne doneret meget kortvarig. Alas, billedet af blomster er ikke særlig lykkeligt. Hvis du vil have dine blomster i vasen til at forblive frisk og smuk i lang tid, så hjælper du nogle få tips, som vil blive diskuteret i artiklen.

Sikkert ved du, at blomsterne skal opdatere skiven, før de sættes i vasen.

Gladiolus, krysantemum og roser splittes med en kniv.

Klæbende juice af dahlias og pioner tørre i et par minutter over en åben ild.

Ofte i en vase hældt almindeligt vand fra vand, hvorfra blomster dør inden for få dage. Det er bedre at bruge filtreret eller stående vand.

En begavet buket bliver frisk meget længere, hvis et specielt tilsætningsstof til blomster hældes i vandet. Køb det i en blomsterbutik, skilt det med vand og beundre buket meget længere.

Roser vil være friske i en uge, hvis vandet i vasen skiftes hver dag, forkøling et par grader.

Men nelliker vand er bedre end opvarmning op til 20 grader Celsius og opløse en aspirin tablet.

Til lilla og tulipaner i vand tilsættes sukker .

Påskeliljer afgiver giftige stoffer, hvorfra andre blomster dør, så de er gode i monobuketter.

Indpakning i et vådt håndklæde og i køleskabet en forkøbt buket af roser vil være den samme friske og den næste dag.

Fra kære til hjertet, der begyndte at falme en buket af roser, lav en herbarium til minde. Tag blomsterne fra vasen og hæng den på hovedet. Forvitrede roser beholder deres oprindelige form i lang tid.

Kunsten at lave buket: nyttige anbefalinger

En smukt fremstillet buket land- eller markblomster kan blive en rigtig gave til den indfødte person og fortælle ham om dybden af ​​følelser. Fra sommerblomster kan du oprette unikke mesterværker af blomsterart.

Til kompilering er blomster der vokser på dit websted perfekte: asters, krysantemum, dahliaer, roser, hortensiaer, echinacea, gladiolus, kamille og mange andre. Det er nok at tage 2-3 sorter af blomster.

  • være anderledes i blomst størrelse
  • være forskellige i højden af ​​stammen,
  • harmonisk kombineret efter farve eller idé).

Farveskemaet kan være:

Så når man komponerer en kontrasterende buket er det nødvendigt at bruge 2-3 blomster med kontrastfarver, for eksempel orange eller lilla.

I monokrom bør der være blomster af en farve skala.

En buket af planter af samme farve indebærer tilstedeværelsen af ​​beslægtede farver: for eksempel gul, orange og rød.

Det er ikke nødvendigt (hvis du ikke er professionel) at blande exotics med enkelhed. For eksempel ser roser ikke harmonisk ud med vildblomster. Kornblomster og kamomiler er bedre at kombinere med spikelets, men ikke med roser.

Buketten vil se mere attraktivt, hvis den kombinerer lukkede knopper og allerede blomstrende blomster.

I midten skal du placere den højeste blomst, der danner "kernen". Det kan være en stor rose, gladiolus eller solsikke. For at omslutte "main" blomsten er det nødvendigt at have mindre og mere delikate blomster i tone.

Hver blomst skal være tydelig synlig, for det skal blomster placeres i forskellige højder. Blomster i buket skal placeres frit, de skal se naturligt ud og ikke bankes i en formløs bunke.

Du kan tilføje en buket korn, kviste af blæserpalme, frugtplanter (æble, rowan), gypsophila eller bregner, og endda kombinere kunstige blomster lavet af papir.

For at holde skønheden i lang tid, skal du passe på blomsterne: Skift vandet hver dag i vasen og trim blomstestængerne.

Del "Buketter af blomster foto smukke, høj kvalitet og originale"

Hun tog en buket med dobbelt fra pigen med Avito, hun laver dem fra bånd til ordre. Supersky simpelt! Ikke tung og rushes let. Mine piger kæmpede over ham.

Men meget smukt, og prisen er også behageligt overrasket, normalt er prisen på bryllup tilbehør let at bryde, her købte jeg det til 1200, som jeg kunne lide og nærmede mig.

Hvem ved hvad de blå blomster kaldes her?

Det er originalt og meget smukt! Jeg er ikke fan af blomster, jeg beundrede det!) Tak for stemningen!

Buketter af blomster (foto)

Fotovalg: Buketter af blomster.

Fotoet af blomsterbuketter er, hvordan naturens skønhed kombinerer med kunstnerens blomsterhandler. Centurerne gik, menneskets mode og smag ændrede sig, men traditionen med at lykønske blomsterbuketter forblev. Ordene mangler, blomster er storslåede selv, men at komponere en buket, så den naturlige skønhed ikke går tabt og ikke smeltes væk, men bliver lysere og mere tydelig - det er bestemt kunst. Kunsten at danne en buket og skabe flotte kompositioner. På denne side har vi valgt de smukkeste billeder af blomsterbuketter.

Billeder og billeder af buketter

Duftende buketter i elegante vaser eller afbildet på spektakulære billeder og pittoreske billeder - det er et fyrværkeri af farver, en ferie med skønhed og harmoni. Ingen ved hvornår og hvem først tænkte på at give en buket blomster. Tusindvis af år er gået siden da, og traditionen forsvinder ikke, og det vil fortsætte så længe menneskeheden eksisterer. Poetiske felkamomiler, uovertruffen roser eller de første snedråber formidler dybden af ​​vores følelser, stemninger, oplevelser.

Perfekt indrettede billeder og smukke billeder af dejlige buketter er den bedste måde at lykønske med enhver væsentlig begivenhed eller bare for at gøre en behagelig overraskelse til en elsket.

Openwork kviste gypsophila med små dobbelte blomster understreger diskret den dronninges luksuriøse skønhed.

En flok luksuriøse roser, doneret til kære - mange kvinder drømmer om dette, hvis ikke flertallet. Et smukt billede vil også være en behagelig overraskelse.

Meget smuk buket animation i en vase.

To store buketter til din kæreste. Du kan give til gengæld, og du kan begge på én gang.

Brilliant runde buket liljer og gerberaer.

Et billede af en valentine bliver en fervent optagelse på Valentinsdag.

Et billede af en buket af forskellige lyserøde knopper.

Kombinationen af ​​saftige greens, lyse blomster og frugter giver en luksuriøs buket et muntert og elegant udseende.

Et rundt mirakel for en elsket pige.

Alle de klassiske farver.

En ferie af ømhed og luftighed.

Chrysanthemum og roser i en buket er en veltalende og lovende budskab om lyse og rene relationer.

Elegant billede og beder om en skærm.

En blid buket tulipaner.

Callas og dahlias af saftig og intens orange-pink farve er inspireret af deres munterhed til et muntert og festligt humør.

Uendelig smuk buket af røde roser i en grøn kurvkurv.

Fra det mirakuløse billede blæser en delikat aroma af friske knopper af kongelige liljer, der besidder en speciel chik af sande aristokrater.

Et billede af en buket af røde roser og dekorative greens, passende til enhver glædelig lejlighed.

En blid kombination af nuancer.

En buket hvide liljer er lavet af ømhed og kærlighed.

Forunderligt billede af stolte skønheder og evige rivaler.

Se om morgenen på skærmen billedet billedlig komposition eller farverig buket af forskellige farver betyder, at dagen begynder på en god og munter stemning. Blomsterhandlere, talent blander nuancer og former, skaber fantastiske mesterværker. De kombinerer den unikke harmonisk ensemble af eksotiske Strelitzia og kongelige lilje, uovertruffen orkideer, krysantemum elegant, farvestrålende og flerfarvede alstroemeria Limonium. Og livet udvider fotos til al denne skønhed.

Om vinteren er den orange-gule række kreative kompositioner fra alstroemeria, liljer og strelitzia som et helbredende vitamin til en træt krop.

Brændende gerbera og en kølig lidenskab af Ranunculus, yndefulde freesia og tætte knopper af Hypericus - et spil nuancer, teksturer, humør. Og som følge heraf er et mesterværk opstået, hvorfra det er umuligt at rive udsigten.

Røde roser i gylden pollen.

Mange hvide roser og to blå roser er en smuk gave til årsdagen for relationer.

Ser man på dette mirakel af blomster, er det kun at udbrede: "Grandiose! Fantastisk! ". Palm forlader ved foden af ​​liljerbjerget, roser og anthuriums, toppen er kronet af en skyde rettet mod himlen. Stilfuldt trekantet blomsterarrangement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

67 + = 70