30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Blå rød, hvilken farve det vil vise sig

Hvilken farve vil det være, hvis du blander blåt og rødt?

Kolorisika. Hvilken farve vil det være, hvis du blander blåt og rødt?

Hvis de originale farver af blåt og rødt er rene og lyse, bliver der kun i dette tilfælde lilla. Men hvis farverne ikke er lyse og ikke rene, får du en snavset grå med en lilla nuance. Så vi blander farver, når vi male æg til påske.

At blande og få forskellige farver er et yndet tidsfordriv for mange børn, det er ikke for ingenting at tegne for mange forbliver et yndlingsjob indtil middelalderen. Blanding af farverne får forskellige nuancer med kun ti farver, du kan få et stort antal forskellige farver.

Pensel en rød maling, og indtil malingen er tørret, tilsæt lidt blå. Og vi ser, hvordan farven bliver mørkere og bliver til violet. Jo mere blå, mørkere farven, og hvis lidt ekstra for at blive blå, får du en meget grim uforståelig. For at få gode tegninger skal du derfor gøre en anden farve omhyggeligt, for ikke at ødelægge den startede virksomhed.

Faktisk, hvis du blander blåt og rødt (farve, pigmenter eller færdige farver), får du lilla. Men med forskellige proportioner og proportioner kan du få forskellige nuancer i RAL farvekataloget.

Meget glad for at eksperimentere med sin datter med forskellige farver. Til dette tog de maling og begyndte at blande alt, idet man observerede hvordan fra to farver, når de blandes, viser det sig helt anderledes.

Og når vi blander blåt og rødt, bliver det helt klart lilla.

Du kan prøve det selv på din fritid.

Generelt er dette en meget interessant aktivitet - at se på, hvordan du ser, hvad der skifter i dine øjne.

Hvis du blander det blå med det røde, så vil du naturligvis få lilla. For at teste dette i praksis kan du tage maling, for eksempel akvareller, og udføre et sådant eksperiment. Du vil se, at resultatet er en lilla farve. Jeg husker, i skolen i tegningstimer, blev vi lært at blande farver.

Når du blander blåt og rødt, får du en ædel lilla. For at gøre tonen lettere, skal du tilføje hvid farve, og for blackout er den sort.

Det samme princip for blanding af farver (blå + rød) bruges i optik, men lyset bliver allerede lilla, ikke violet

En af de mest foretrukne lektioner i tegningstimer på skolen var at blande farver i forskellige farver og observere resultatet, du kunne altid få en anden nuance ved at ændre proportionerne.

Hvis du blander blå og røde farver, vil du ende med PURPLE.

Nuancerne kan variere:

Hvilken kategori skal du inkludere dette problem i? Uanset om vi taler om kunstnere, eller om vi overvejer lovene om optisk fysik. Ikke desto mindre forsøgte jeg bare på papir at gøre de meget manipulationer, der er nævnt i spørgsmålet. Det blev lilla.

Nu med hjælp fra markører forsøgt at blande blå og røde farver. Så jeg fik en lilla farve. Hvis du tilføjer mere rødt, vil den lilla farve blive en lysere skygge. Og hvis det er mere end blåt, bliver det mørkt lilla.

Blending blå med rød, bliver altid lilla. Kun afhængigt af forholdet mellem farver eller mængden af ​​maling, der viser sig, viser den violette farve sig at være af varierende intensitet, ugyldig - violet til mættet.

Hvis du blander blå og røde farver, får du en meget smuk violet farve

Hvis du skal blande farver, red dig selv et lille billede, som et eksempel på, hvilke farver du kan få, når du blander. Og hvis din palette mangler nogen farve, fortvivl ikke, kan næsten enhver farve opnås ved at blande andre, og når du blander blåt og rødt, får vi lilla.

Blanding farver

Moderne indretning er mættet med originale nuancer. Sortimentet af færdige produkter indeholder ikke altid den ønskede halvton. Farveblandingstabellen hjælper hjemme for at få det ønskede resultat. Oplysningerne er nyttige ikke kun ved reparation af en lejlighed. Kendskab til blanding farver er nyttig for en bred vifte af mennesker: novice malere, bil reparation arbejdere, dekoratører og andre kreative personer.

Blanding eksperimenter: Hvad du bør vide på forhånd

Omkring verden er fyldt med en bred farvepalet, men al farverig pragt er baseret på tre grundlæggende farver: blå, rød og gul. Det skyldes deres blanding, at de opnår den ønskede halvton.

For at få en ny nuance skal du bruge basisfarverne i forskellige proportioner. Det enkleste eksempel er, hvordan man får en grøn farve. Svaret er meget simpelt: bland det gule farvestof med blå. Et visuelt diagram over de primære, sekundære og forbigående farver opnået ved blanding er vist nedenfor:

Denne tabel hjælper med at forstå, at spørgsmålet om hvordan man får en gul farve ikke er korrekt i sig selv. Det kan ikke opnås ved at kombinere andre komponenter, da gul refererer til tre grundlæggende toner. Derfor, hvis der er behov for en gul, få et færdigfarvet farvestof eller få et pigment fra naturlige produkter, hvilket ikke er helt tilrådeligt.

De samme indledende farver taget i forskellige proportioner, når de blandes, giver et nyt resultat. Jo større mængden af ​​et farvestof, det endelige resultat efter blanding vil være tættere på den oprindelige skygge.

For at gennemføre forsøg er det nødvendigt at tage hensyn til velkendte regler. Hvis du kombinerer kromatiske farver, der ligger tæt på hinanden i farvecirklen, får du efter en blanding en maling med en udtalt kromatisk skygge, selv om den ikke har en klar tone. Kombinationen af ​​farvestoffer, der er placeret på modsatte sider, fører til dannelsen af ​​en achromatisk tone, hvor den grå farvetone dominerer. Orienter den optimale kombination af farver hjælper kromatisk cirkel:

Hvis du for eksempel tager en rød cinnabar og bly hvid, vil den resulterende lyserøde farve blive mørkere efter et stykke tid. Det er ønskeligt at opnå den ønskede tone for at tage det mest begrænsede antal indledende farver. Ved blanding tages der hensyn til deres kompatibilitet. F.eks. Er oliebaserede farvestoffer følsomme for opløsningsmidler. Mørkning eller hurtigt brændende materialer er bedre at udelukke med det samme. Kombinationstabellen, som ikke er værd at bruge, forhindrer fejl i annonceprocessen:

Forskellige nuancer af rødt

Rød består af de tre originale farver, der udgør basen. Derfor kan selv et minimalt sæt farver uden det ikke. Men spørgsmålet om, hvordan man får en rød farve, når man blander malinger, opstår stadig nogle gange. Dette skyldes, at magenta er involveret i pressen, så kreative søgninger, hvordan man får en rød farve, er logiske. Alt er løst meget simpelt: til modtagelse af naturlig rød gul blanding med Magenta i volumen 1: 1.

Farvelyset af rødt er forskelligt, så der er mange varianter af at kombinere:

 • Yderst populær er spørgsmålet om, hvordan man får crimson farve. De indledende farver til blandingen - rød og blå i lige store mængder, der varierer skyggen af ​​crimson vil hjælpe med at indføre små mængder sort eller hvid farve.
 • Svar hvordan man får brun, nogle få. Den nemmeste måde er at forbinde rød og grøn. Da grønt selv er resultatet af at blande gul og blå, så vil henholdsvis for at opnå en brun baggrund hjælpe med at kombinere de tre primære farver. Mere detaljeret måder at opnå nuancer af brune er vist i diagrammet:

 • Pink kan opnås ved at kombinere rød og hvid.
 • Hvis du blander 2 portioner af rød farve med 1 del gulmaling, viser det sig at være skarlagen. For at få orange, skal du øge mængden af ​​gul. Afhængigt af den ønskede nuance opnås den orange farve ved at blande en lyserød maling og et gul farvestof.

 • Du kan opnå bourgogne på mange måder. Det enkleste er at tilføje en dråbe blå maling, fordi den røde selv er mørk. Et lignende resultat vil være, når den røde farve er lidt gul og en dråbe sort maling.
 • Blanding af det røde og lyserøde farvestof giver dig mulighed for at opnå en blød rød halvton, hvide farver vil bidrage til at øge resultatet.
 • Kombinationen af ​​rød og lilla i et 3: 1 forhold resulterer i en mørk rød tone.
 • En række forskellige nuancer af rødt viser den næste cirkel. Det er værd at bemærke, at tilføjelse af hvide farver til en hvilken som helst blanding fører til tænding af tonen og svarte til en blackout.

  Den præsenterede tabel hjælper med at forstå navnene på de røde nuancer:

  En ikke mindre rig palet af nuancer giver en blanding med det blå farvestof, der går ind i basistriaden. Derfor er hans tilstedeværelse i et sæt obligatorisk. Men selv et sæt på 12 farver opfylder undertiden ikke kravene i en virkelig blå tone. Årsagen er farvevariationer. Den klassiske tone kaldes royal, og i salg er den ofte erstattet med ultramarine, som er karakteriseret ved en lys mørk skygge med en lille forekomst af violet. Derfor synes spørgsmålet om, hvordan man får en blå farve, ikke absurd. Løsningen på denne situation er at tilføje hvid til basisfarven i forholdet 3: 1. På samme måde opnås blåt, kun hvidvask anvendes mere, når man kombinerer.

  En interessant blå farve med et moderat mættet resultat opnås ved at forbinde en mørk ultramarine med turkis.

  Følgende anbefalinger hjælper dig med at finde ud af, hvilke farver du skal blande for at få blåt nuancer:

  • Lige mængder af blå og gul farve vil give en mørkblå-grøn tone. Indførelsen af ​​hvidt bidrager til nogle afklaring, men lysstyrken er reduceret. Årsagen ligger i kombinationen af ​​de tre komponenter, og jo flere af dem, jo ​​mere kedelig farven viser sig.
  • For at få en turkis farve, bland den cyan blå og tilføj lidt mindre grøn. Denne skygge kaldes også akvamarin.
  • Opnået fra lige store mængder blå og lysegrøn farve kaldes Berlin azurblå. Med indførelsen af ​​hvidmætning falder, men renheden af ​​farven går ikke væk.
  • Blå med en rød farve i et 2: 1 forhold giver en blå med et strejf af lilla. Den resulterende farve præciseres ved indførelsen af ​​hvid.
  • Blanding i de samme dele af blå og lyserød magentin giver den kongeblå, som er kendetegnet ved usædvanlig lysstyrke.
  • Mørk blå opnås ved at blande den med sort i et 3: 1 forhold.

  Assistent i blandingsforsøgene vil være et bord med navnene på blåtonerne:

  Den oprindelige grønne er sædvanligvis til stede i alle sæt, i mangel af det ønskede farvestof, opstår der ikke problemer med fremstillingen. Kombinationen af ​​gul og blå giver den ønskede grønne baggrund. Men enhver retning af kreativitet, om maleri, design af lokaler eller anden variant af udsmykning af genstande kræver en bred palette af grønt. Grundprincippet for alle eksperimenter er at ændre proportionerne af basisfarverne, hvide eller sorte farvestoffer bruges til at lysne eller mørkere baggrunden.

  Næste skal vi tale om blandingsindstillinger og resultaterne af eksperimentet:

  • Kombinationen af ​​blå og gul med en lille tilsætning af brun repræsenterer khaki. Grøn med en lille mængde gule former oliven.
  • Traditionel lysegrøn er resultatet af blanding af grønt med hvidt. Juster varmen vil hjælpe tilsætning af gul eller blå.

  En række farver i en grøn skygge viser en cirkel. Basisfarvestoffet er placeret i midten, derefter følgeres en ekstra komponent efterfulgt af blandingsresultatet. Den sidste cirkel er eksperimenterne med den resulterende tone med tilføjelsen af ​​et hvidt og sort farvestof.

  Den næste tabel bliver assistent i at gennemføre forsøg.

  Et farvekaleidoskop er ikke begrænset til at kombinere basiske farvestoffer. For eksempel kræver det ofte gråt. Forskellige proportioner hvidvask og sort pigment vil give en bred achromatisk palette.

  Hvordan man får farven på elfenben? Basen en vil være hvid, oker og mørkebrune tilsættes gradvist i små omgange. Oker fremmer udseendet af varme toner, en stigning i brun fører til en kold baggrund.

  En anden tabel viser forskellige blandingsmuligheder:

  Hvordan får man sort? Ved at forbinde blå, gul og magenta. I nærvær er de ikke altid, så assistenten vil være tre grundlæggende farvestoffer. Kombinationen af ​​grønt med rødt vil også give noget skygge af sort, men det vil ikke være rent.

  Selvom du ikke har fundet en beskrivelse til ethvert spørgsmål, vil tabeller, der ikke kun fremsætter anbefalinger til blanding, men også klart demonstrere resultatet af eksperimenterne hjælpe. Resultaterne af deres egne blandingsforsøg kan afvige lidt fra de ovenfor beskrevne, alt afhænger af sammensætningen af ​​farvestoffet og overfladen, på hvilken det påføres.

  Skriv en kommentar

  Sådan laver du en blomsterbed af sten + foto Til hvem, og jeg kan lide mere kræft. Smerteligt smuk

  Installer automation på pumpen Rigtig informativ video, så hvad du har brug for.

  Hvilke vinduer skal du vælge et bad Smukke badehuse på et foto, i landehuse som du sjældent ser.

  Opførelse af visir + tegninger Særlig tak for de detaljerede tegninger

  Farve blandebord

  Farveblandebordet giver dig mulighed for at lære at få den rigtige blanding, når du blander to eller flere farver og nuancer.

  Det kan også bruges i konstruktion, når man blander malinger og plaster.

  Selvfølgelig mange tak for denne tabel, men jeg har et spørgsmål: hvordan man får grapefarven?

  Rød og blå

  men hvilken slags druer er farverne? ... Jeg kan f.eks. Kende fem sorter, og de er alle forskellige farver)))

  Og jeg vil råde dig til at lave et farveskema (jeg mener, hvordan de vil se efter blanding).

  der var et sådant forsøg, men det er ret vanskeligt at gøre under hensyntagen til, at skærme er konfigureret på forskellige måder ...

  Og hvordan man får brun? Ikke mørkbrun, ikke lysebrun. Enkel brun?

  Jeg går hjem til min barnebarnsplante fra mel. brun farve opnås ved at blande kaffe eller kakao. med kaffe bliver det mere lyst, med kakao mørkere.

  Jeg tror, ​​du skal gøre en mørk brun og tilføje noget hvidt

  Brun meget, rød + grøn (ikke grøn), sort + rød, sort + gul (oker)

  Rød + grøn, hvis den er mørk så hvid og lidt

  Tabellen har ikke nok eksempler; ansigt (dette er vigtigt), vand, træ osv.

  Døm ikke så strengt. Efter min mening, selv uden farveeksempler, er dette en meget vigtig ting

  hvordan fra gul bliver grå

  Af det gule gør grå kan være tilføjelsen af ​​lilla og hvide. Blåt pigment fra violet bliver gul til grønt, og rødt vil dræbe grønt. Desværre vil det ikke være rent gråt (hvidt + sort), men snavset.

  Eller ved at tilføje rød og blå på en separat måde.

  Og hvem ved, hvad der er behov for at tilføje. ELLER VIRKER COMPUTERPROGRAMMET?

  I et grafikprogram er der en CMYK-palette. der vælger du en farve og i procent kan du se, hvor meget maling du tilføjer)

  Ja, det ville ikke være dårligt, hvis proportionerne blev angivet.

  hvilken farve skal tilføjes til salatdressingen for at gøre den grøn

  fortæl mig hvordan man laver grønt ud af gråt

  Folk, du er sjov at tåre! Ja, tag akvareller fra børn og tog, bland farver! Jeg kendte denne tinktur i fem år.

  Hvis du er så smart, så læs ikke spørgsmålene på dette websted.

  rødbrun sort og gul

  Nu er hovedfarven (som i tabellen) CHESTNUT. Hvilke farver skal du tilføje for at vise RØD BURGUNDY. HASTER.

  Velkommen! Nu har jeg en farve (ifølge bordkastningen). Hvilken farve skal tilføjes for at få en rødbrun. Haster.

  chucht rød og sort

  hvordan man får den røde farve. HASTER.

  lidt lyserød og orange

  Fortæl mig, tak, hvordan du får farven på TAIP. Tortureret med søgninger ... TAPM er en farve af en støvet skygge af jorden, gråbrun ... Hjælp. Haster. SOS! Arbejdet er det værd.

  Brug for hjælp: købt en orange ... + menneskelig faktor ... som følge heraf har vi pink ((((

  Spørg gode mennesker, hvad nu og hvor meget skal du tilføje?

  Tak på forhånd!

  tak! Meget cool ting!

  Jeg ønskede at kende den gule. Gul-gul + hvid til afklaring, rød eller brun for en mørkere nuance. Nej, det er strålende! Mennesker, dette er en shadefar! Ja, ja folk, det er det!

  Godt! Og hvordan man får en lavendel farve? Tak.

  hvordan man laver en lysegrøn af turkis? fortæl mig, tak!

  Tilføj en hvid taske!

  (Tilføj en hvid lille pind)

  Kære kolleger - hvordan man får farven på rådyr?

  Og hvordan man får kropslig, men ikke sort og ikke hvid, betyder noget?

  Julia, rød + hvid + en dråbe oker,

  Hvilken farve gør det, hvis du blander tricolor i Rusland? Drue eller lilla?

  Hvordan får man kalkfarvet lime?

  Jeg fik ikke ХМММ ....

  Tak, der var ikke nok information til reparation. Tak!

  brun farve eksisterer ikke

  og jeg ledte efter ham

  Jeg vil gerne få ham hennichny

  Du kan også få blå blanding af kirsebær og grøn. Dette bemærkede jeg, da jeg malede æg. Af den måde har jeg ikke fundet en sådan opskrift hvor som helst. Tilsyneladende er jeg den første. Det ville være nødvendigt at patenterede min teknik for at blive blå))) Blå, fra skolebiblioteket, kan ikke opnås.

  Med patentet sent .... Er det allerede kendt ved bordet af blandingsfarver: Blå med rødt giver grønt)))

  For at visualisere den farve du har brug for, kan du bruge Ponton-fanen, der er en komplet formulering af malingen i både gram og i dele, plus der er et indtryk af en prøve af maling, der skal opnås som følge af blanding. Fan ting er meget nyttigt i trykning og i livet bruger jeg ikke for første gang jeg anbefaler alt til alle, det er virkelig værd at pengene. Den anden mulighed kan gøres mest i Photoshop bord med procentdelen af ​​de fire primære farver, rød, gul, blå, sort. Bordet skal være fra 0 til 100% af udfyldningen af ​​hver farve med mulighederne for at blande indbyrdes, en gang færdig, og du kan bruge det konstant, selvom du først skal kalibrere skærmen.

  Og hvordan man laver en lilla farve? Jeg forsøgte at blande blåt og rødt, men det viser sig ikke violet, og hvad det mørkt brune, med en skygge af rødt! Spørg venligst, alle forsøgte.

  PZhL..srochno ... der er en masse mørk højrød emali..kak at gøre noget som en mursten / hvis dit bord et sted mellem orange og rød Bourgogne / 1l ... hældte gul kolera..pochti ikke ændret ... Jeg forstår ikke, hvad denne Crimson drukne ?? PWL ... er nødt til at male.

  hvordan man bliver sur

  hvordan man kommer ud af kaffe - oliven

  Jeg ønskede at male en trætrappe i lysebrun (beige) farve. På billedet kunne jeg lide farven, men da jeg åbnede krukken - blev farven lys rød. Rådgive hvordan man kommer ud af denne situation. Og i hvilke proportioner at blande. Malingen er dyr, det er en skam at smide det væk.

  Tak for svaret.

  I denne situation tilføjede jeg en grøn

  hej alle sammen Sådan får du en lys gul farve, der er tættere på den sure gule farve.

  Hvordan man opnår en grå-beige farve i stil med beton .. kan nogen have en ide om, hvordan man får en ujævn belægning af maling, skilsmisse?

  skilsmisse, kan du gå over toppen med en lidt børstefarvet nuance. eller en rulle, men ikke til 100% farve, men lidt. Du kan forsøge at gøre en skilsmisse ved hjælp af en anden ublandbar kemisk sammensætning af maling, men det skal eksperimenteres og tænkes.

  hvordan man får blå fra violet, gul, grå og grøn

  og hvilke farver skal blandes, der viser sig at være en sølvfarve? tak)

  Alain, tag den hvide, tilføj lidt blå for at blive blå. Tilføj nu lidt orange, det er dig og sølv.

  Fortæl mig, hvordan du får en varm tone, hvis der allerede er sådan grå perle og lidt gullig. Tak

  Fortæl mig hvad farver kan fås fra beige. Vi købte maling til væggene, malede, og farven viste sig at være meget kedelig. Der er stadig en hel spand. Tak!

  Det viser sig, at jeg ikke er den eneste, der bliver vanvittig med disse blomster. Maling et hegn er for dyrt for mig. Farvet 6 gange, var resultatet et hegn af mørk lilla mudret farve, og der var stadig en hel spand. Jeg ville have en kastanje. Hvad skal jeg gøre? Kohler og maling er for dyre.

  Og generelt hvordan man laver sort. .. hvilke farver. .?

  vil kun hjælpe kemi ((

  Hej alle! .postkazhite venligst hvilke farver du skal blande for at få en ingefærfarve?

  Hvordan får man chokoladefarven?

  Brun + sort + orange (lille)

  Hvem ved, men hvordan man får farven på elfenben?

  hvordan man kommer ud af den lyserøde grøn farve, hvad skal jeg tilføje til pink? Hvilken farve er det? Haster.

  Nå ved ingen hvad?

  Og der er et bord, for eksempel, hvilke nuancer kan man få fra burgunder ?! Hvad skal man tilføje deres hårfarver ?! ...)

  Jeg har lilla blæk til kuglepenne. Fortæl mig hvad farve væsken til påfyldning af stangen til kuglepen til at føje til den lilla blæk, for at få en mørk blå farve med lidt lilla skær? Med venlig hilsen Alexander.

  bedes fortælle mig, hvordan man får gulerodens farve, hvilke farver der er behov for i proportioner, tak

  Men er det rigtigt fra pink for at få en mørk lilla eller (ideelt) lilla?

  Folk som lyseren af ​​grå bliver mørke Narva, der er stadig moray blå

  mørkegrå narva

  Hvilken farve er det, hvis du blander gule, blå og røde farver?

  Brun, tone i forhold til proportionerne.

  Hvilken farve vil det være, hvis du blander sølv og grønt?

  Hvilken farve skal du tilføje til orange for at blive grøn?

  BOLSHOYE VAM SPASIBO

  Og hvad hvis du blander aske og rødt? Nu, hvis den blonde ønskede så meget. Hvilken farve vil det være?

  Meget køligt bord! Mange tak!

  Farveblandebordet giver dig mulighed for at lære at blande to eller flere farver og nuancer for at få det rigtige

  DD. hvilken farve opnås, hvis du blander C33, M22, Y18, K5.

  skærmen viser grå, maskinen udskriver en gråblå, men mere til en beskidt blå.

  Hvilke farver skal du blande for at få smaragdfarven

  I GRØNT TILFØJ DROP AF BLÅ OG GUL

  Hvem ved hvordan man får farven på rødt guld

  Hvilken farve på CMYK eller RGB på gul til udskrivning for at blive blå?

  hvordan man ændrer farven på bæren til en anden.

  Hej fortæl mig, hvordan du får en chokoladefarve? som chokoladen Albeni.

  brun og hvid skal blandes, indtil det bliver chokolade

  Jeg skiftede i stedet for crimson et gråbrunt spørgsmål: hvorfor? ;

  Hvordan man laver fra orange beige

  Hvordan man laver æble grøn og orange = citron farve

  Hvordan laver man en anden farve fra lys lilla? Jeg vil gerne have en blid blå .. eller noget andet der er lys ..

  Tak, men hvilken farve vil det være, når du blander sennep og blå?

  Skidt vil være .. pyro-roman. Og måske, oliven ...?

  FÅ TIL MIG LUGSKAFFELSENS FARVE! - hvordan , HJÆLP er nødvendig.

  Hvor er pandekage lilla?

  Der er lyserød og nutty, hvad der vil vise sig ved blanding. Det er meget nødvendigt. Tak på forhånd.

  fra den lyse oliven gør lysegrøn, gul og orange

  ville gøre en brun, det viste sig noget mørkt oliven.

  Jeg ville lave en brun, hvorfor den blev mørk oliven.

  Hvordan man laver pink?

  Det er nødvendigt at tilføje hvid i hvid!?

  ikke helt hvidt, dræbt))

  Alle hilsner. Problemet er det. Farven på Kirsebær (antik) er nødvendig. Fortæl mig hvem der forstår dette, hvordan man opnår tættere farve på originalen.

  Selvfølgelig er der alle farver. fortælle plvis hvordan man laver en lyserød, må ikke bemærke

  fortæl mig hvilke farver der skal blandes for at blive beskidte blå?

  Spørg venligst, det absolut hvordan man modtager grøn uden gul.

  Damn, jeg forgæves fik det billedet. Jeg ville have, at den var lysebrun og nej.

  Rød + grøn (grøn) = BRUN

  Hvordan laver man blå?

  fortæl mig, hvordan du får den hvide nat farve, vi vil male bilen

  Som regel er der i det komplette sæt med en farve et bord af farvning af en maling, hvilket viser mulige proportioner af blanding af farver. Store producenter, for eksempel, tilbyder Tikkurila kunder hele kataloger over farvemætning, fås i papir og elektronisk form.

  Hvordan man får oliven fra en salat

  hvordan man får farven på elfenben.

  Venligst meget hurtigt.

  Samt æggeskaller

  et godt bord, men det ville være endnu bedre, hvis der var en procentdel.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 − 5 =