30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Blå Grå

Tabeller af kombination af farver

  • Dato for offentliggørelse: 03/31/2014
  • Afsnit: Publikationer
  • Virksomhed: проБьюти
  • Emne: Jeg HAIRDRESSER / I AM VISION
  • Rubrik: Colouristics

Alligevel er der farver, der er mest gavnlige for dig. Og deres dygtige kombination med resten skaber begrebet elegance og smag. Kjole monokrom, når alle detaljer på dit toilet - den samme farve, har længe været et tegn på dårlig smag.

Undtagelser fra denne regel lidt - hvis du ikke er bruden og ikke i sorg, i dit tøj, skal deltage i tre nuancer - grundlæggende farve, ekstra - blanding og skygge det vigtigste og muligvis kontrasterende detaljer og fængslende accent farve. Korrekt at plukke og kombinere dem er ofte en meget vanskelig opgave.

Få heldige mennesker, der naturligvis er udstyret med subtile kunstneriske smag og farveopfattelse, kan afhente farveopløsningen af ​​klædeskabet og stole på deres intuition. Alt i alt, for altid at være stilfuldt og smagfuldt klædt, skal du lære et par regler, der er indstillet af Sir Isaac Newton!

Beige farve dristigt kombinerer med rolige toner, og kan også perfekt kombineres med mere rige og lyse toner. Beige farve kombineret med farverne: khaki, mose, kakao, grå, grå-brun, kastanje, chokolade, gul-grøn, oliven, rust-brun, terrakotta, aubergine, lilla, lys blå.

Beige farvekombinationstabel

Pink farve - med hvid og blød blå, med en lysegrå, mellemliggende mellem røde og hvide toner.

Rød farve - med gul, hvid, brun, blå og sort, lilla og lyserøde, sorte og sølvfarvede, sortbrune og sandede. Røde toner er nu dristigt blandet med hinanden og ser bedøvelse på samme tid. En mere moderat mulighed er at kombinere rødt med sort.

Rød kombinationsbord

Bordeaux - farven på en kvinde, der kender hendes eget værd. Bordeaux er kombineret med sort og mørk blå, samt med blomster: grøn, oliven, grå, blågrøn, tomat og andre nuancer af rødt. Med bordeaux er bæretoner perfekt kombineret: brombær, blåbær, elderbær.

Fuchsia, crimson, lilla farver kombineres med farver: gul, orange, mørkegrøn, grøn, lyseblå, lilla. Hindbærfarve er også i god harmoni med lyserøde og hvide blomster.

Fuchsia farvekombinationstabel

Koralfarve har tolv sorter, det er pink og orange nuancer, og mættet rød og orange. Kombineret med farverne: hvid, beige, guld, kød, brun, mørkebrun, kaki, nuancer af grå, rød, pink, fersken, lilla, lilla, pink, orange, gul-orange, bleggul, mørkeblå , grå-blå, sort.

Korall kombinationsbord

Gul farve - personificerer solen, visdom, sjov, selvtillid og frihed. Den gyldne farve er farven af ​​berømmelse og formue. Gul farve kombineres med blomster: mose, blågrøn, orange, varm brun, chokolade, sort, mørkblå.

Den gyldne farve passer godt sammen med farverne: oliven, brun, rød, lilla, mørkegrøn, lilla. Gul - med blå, lilla, lilla, turkis. Gul farve uden efterbehandling eller tilføjelse til den er uinteressant.

Kombinationstabel gul

Orange farve - munter, lyst, sommer og positiv farve, dynamisk og etnisk, farven på lysstyrken på den indstillede sol. Lys orange farve passer godt sammen med lyse farver: lyse gul, sennep, beige, lilla, brun. Muteret appelsin eller terracotta passer godt med rolige nuancer - lysegul, grågrøn, khaki, brun, kastanje, chokolade, mørkblå eller mørkegrå. Orange og gule farver er meget velegnet kontrast sort farve.

Kombinationstabel med orange farve

Brun farve - med himmelsk, creme, gul, grøn og beige, jeansblå, røgblå, lysegrøn og hvid; farven på majsgræset og ret lysegrøn, lilla med lyseblå. Brun farve kombineres med oliven, gylden, blågrøn, orange, lilla, lyserød, alle nuancer af beige, elfenben og grå. Og en uventet og yderst vellykket kombination af varm brun og turkis vil give et glimrende indtryk.

Rustenbrun kombineret med blomme brun og brun; Lilla med orange og flødehvide; lysegrøn med kamel; rød med gul og flødehvid; brun med brombær.

Kombination bord af brun farve

Grøn farve - med brune, orange, salat, gule og hvide blomster og kun lyse greens - med grå og sorte toner. Det er mellemliggende mellem kolde og varme toner.

Kombinationstabel med grøn farve

Olivenfarve i harmoni med de farver: blå, grøn, varm grøn, khaki, æblegrøn, naturlægemidler, aubergine, bordeaux, kirsebær, lilla, mørk lilla, brun, guld, rød, orange.

sennep kombineret med farver: brun, chokolade, terracotta, gul, beige, khaki, blågrøn, koral, lyserød.

Blå kombineres med orange; brun og fersken, khaki og bleg orange, cremehvid, brombær med fletteglas af brun, lysebrun og tomat; grå-orange og lilla.

Kombination bord af sennep farve

Night Blue kombinere med kaustisk rosa med nåletrægrøn; rød og hvid; lyserød med mørkebrun og sølvfarvet; Kan grønne med en blågrøn; grå med lysegul og lyserød.

Den blå farve er lyse og mørke toner

Lyseblå - med hvide, gule, orange, rosa farver, er mellemliggende mellem rød og blå.

Mørkeblå - med lyseblå (blå), grå, rød,

blå, røgfyldt, blomme blåt; med grøn og hvid; grå, lyserød og brun; pink og grøn-blå; vanilje-gul og lyseblå; mørkebrun, lilla.

Kombination bordblå

Blå farve kombineret med blomster: lyserød, lilla, koral, lyserød, gul, lyseblå, mørkblå, grå, hvid, beige. Turkis er kombineret med hvid, gul, orange, lilla, blågrøn.

Kombinationstabel med blå farve

Lilac-pink Den er kombineret med lavendel og mørk blå; mørkebrun med pink-rød; brun med lysebrun Serrilous med blå og gule jeans, den passer godt sammen med lavendel.

Lilla farve - med hvide, gule, orange, rosa farver, er mellemliggende mellem rød og blå. Lyse farver af lilla kaldes lilla. De er kombineret med gule, orange, grå og hvide farver.

Til lilla bære farverne på violer eller mørke blomsterblomster af lilla, lilla. Lilla er kvindens farve, der er forbundet med forfining, nåde og elegance. Det er bedst at kombinere lilla med mørke neutrale nuancer - med sort, grå eller mørk blå.

Lilla farve - farve adel og luksus. Den er bedst kombineret med blå. Lilac farve og alle slags nyanser betragtes som en af ​​de mest seksuelle, mystiske, mystiske og sensuelle farver. Lilac farve kombinerer godt med farver: pink, hvid, blå, lilla af en mørkere eller lysere nuance, citron, farven på gamle rose, sølv nuancer, blå, kornblomst blå, lilla og violet.

Bord af en kombination af violet og lilla farve

Grå farve - Farven på elegance, intellektuel, harmonisk, beroliger kontrastkombinationer, bruges i business dress code. Lys grå farve ser godt ud i den fineste naturlige blonde eller i sensuel silke, grafitgrå i ruskind og røget grå i fin uld.

Grå er kedeligt, så det er bedre at kombinere det med kontrasterende farver: hvid, blå, sort, burgunder, rød. For et elegant tøj kan kombineres med andre nuancer af grå, lysere eller mørkere og endda beige. Lys grå farve er bedre at kombinere med pastelltoner: ømt pink, gul, lilla, blå, lilla, koral.

Grå-blå Det går godt med okker, hvid og brun; med brun og beige; med lilla og rosa med hummer-rød, turkis og hvid; med sølv og blå med maj grønne og hvide.

Grå Kombinationstabel

Abrikos xGodt kombineret med kamel og brun; Lysebrun, beige og interspersed med pink; grå-blå, blå og oker; himmelblå; grøn, hvid og sølv; rød og hvid.

Kamel er kombineret med grå-blå og lilla; beige-brun, blå og lilla; oker og brun; gul, rød og hvid; grøn og hvid; hummer-rød.

Khaki kombineres med grå-orange og tomat; hummer-rød og farven på hvid uld; brombær, blomme og gul-guld; gyldne og blågrønne; rød, mørkegrøn og fersken; lilla, rød og fersken.

Endnu bedre, hvis en almindelig khaki kombineres med et tryk ud af disse lyse farver.

Khaki farve kombinationstabellen

Sort, hvid og grå bruges som finish.

Ser godt i sort kvarter med orange, gul, pink, rød, lilla og salat toner, med kaustisk pink, grå, citron, indigo, grå, frodige grønne til azurblå, bleg grøn til lys grøn.

Den rigtige kombination af farver i tøj gør dit udseende komplet og harmonisk. Generelle regler siger, at dette kan opnås med en kombination af:

  • skarpe kontrastfarver, for eksempel rødblå, rødhvid, rød - cornflower blå, rød - grøn, orange-sort, orange - cornflower blå, grøn-hvid. Sådanne kombinationer anvendes til sport, børne- og ungdomsbeklædning;
  • kontrasterende farver, for eksempel kirsebær - pink, blå - cornflower blå, lilla - lilla, grøn - salat. Sådanne kombinationer anvendes i forskellige typer tøj; halvtone farver, for eksempel ømt lyserøde - øm blå, øtsalat - blid-lilla.
  • monokrome farver, for eksempel brun - beige, lysrød - mørk rød. Sådanne kombinationer anvendes i daglig tøj og tøj af fede kvinder.

Alle pastelfarver kombineres med hinanden uanset skyggen.

Pastellfarver er beige, fersken, lyserød, lyseblå osv. dvs. alle farver, derudover er meget meget hvid. Sådanne farver kan kombineres med hinanden i enhver rækkefølge. Pas på med pink - den eneste farve, der fylder.

Brug fra 2 til 4 farver. Hvis du kun bruger 1 farve, får du en følelse af kedsomhed og lak. Hvis du bruger en tøj mere end 4 farver, med et spring fra én farve på du folk ser anderledes ud, ikke at vide, hvor de skal stoppe, ubevidst hæver angst.

Mellem dem kan du kombinere enten relaterede eller kontrasterende farver. Alle andre muligheder er uharmoniske.

Relaterede - Disse farver er forskellige fra hinanden i skyggen (rød, lyserød, mørk rød).

kontrasterende - disse farver er helt modsatte (lilla - gul, blå - orange). Den eneste kontrasterende kombination, der er risikabelt, er grøn og rød.

Stejl snydeark ved kombinationen af ​​farver

Den rigtige kombination af farver er en af ​​de vigtige komponenter i et perfekt billede og et stilfuldt og holistisk interiør. Derfor besluttede vi os for at dele et snydeark, som du absolut ikke vil gå glip af, når du vælger tøj eller design af en lejlighed.

Skema 1. Supplerende kombination

Supplerende eller yderligere kontrast er farverne, der ligger på modsatte sider af Ittens farvecirkel. Deres kombination ser meget levende og kraftig ud, især med maksimal farvemætning.

Skema 2. Triad - en kombination af 3 farver

Kombinationen af ​​3 farver, liggende i samme afstand fra hinanden. Giver høj kontrast samtidig med at der opretholdes harmoni. En sådan sammensætning ser ret levende ud, selv når man bruger blege og umættede farver.

Skema nr. 3. En lignende kombination

Kombinationen af ​​2 til 5 farver, der ligger ved siden af ​​hinanden på farvehjulet (ideelt - 2-3 farver). Indtryk: rolig, disponibel. Et eksempel på en kombination af lignende muffled farver: gul-orange, gul, gul-grøn, grøn, blå-grøn.

Skema nr. 4. Separat komplementær kombination

Muligheden for en komplementær kombination af farver, men i stedet for den modsatte farve anvendes de nærliggende farver. Kombination af hovedfarven og to yderligere farver. Denne ordning ser næsten ud som kontrast, men ikke så spændt. Hvis du ikke er sikker på at du kan bruge komplementære kombinationer korrekt, skal du bruge separate komplementære kombinationer.

Ordning № 5. Tetrada - en kombination af 4 farver

Farveskema, hvor en farve - den primære, to - komplementære, og en anden fremhæver accenterne. Eksempel: blågrøn, blå-violet, rød-orange, gul-orange.

Kombinationen af ​​4 farver, lige imod hinanden. Farver her er forskellige i tone, men også komplementære. På grund af dette vil billedet være dynamisk, legende og lyst. Eksempel: violet, rød-orange, gul, blågrøn.

Kombinationen af ​​farver i tøj (Billeder af ordningen, tabeller)

Kombinationen af ​​farver i kvinders tøj

Hvis du ønsker at vælge den farve, der passer dig og lære, hvordan man korrekt kombinere, under hensyntagen til den person, tone, hårfarve, og har ikke tid til at eksperimentere og ønske om at tilbyde udgivet af os Photosets-tips.

Et stilfuldt billede på 99% består af den rigtige kombination af farver i tøj, makeup, tilbehør. Hvis farverne kombineres forkert, er der skabt en følelse af noget, der er underlagt "ikke så". Dette skyldes ikke så meget den bevidste forståelse af mode og stil af ting som de fysiske love om farveopfattelse. - Julia Bannykh

Kombinationen af ​​farver i kvinders tøj (Fotokort, Bord)

Farven går helt til alle. Det passer godt med andre og for altid er det mest populære i kvinders garderobe. Sort kjole giver en særlig elegance og raffinement, og hjælper også med at skjule manglerne i figuren.

En kombination af farver i tøj. Rød. brun

Gingerbread farve eller gulbrun farve

Denne flid, respekt, intelligens, intuition, følsomhed over for ændringer i stemningen i holdet. Sådanne ledere er værd deres vægt i guld. Farven er perfekt til forretningsmøder og forhandlinger. Han skaber en forståelse og vilje til at gøre indrømmelser, selv om det ofte er nødvendigt at indrømme til den anden side.

Denne skygge passer til alle farvetyper.

Med gule og brune farver som drue, rød, mørk rød, safran, gulerod, rød, lysegul, bleg guld, malurt, flaske, lime, marineblå, gråblå, gråbeige, gul-beige, brun, mørk brun.

Farve af kirsebær kaffe eller dyb bourgogne farve

Mættet, uforskammet, stolt. Han giver udseende af en kongelig patina af arrogance og gør dig behandlet med største alvor. Bordovy - en universel skygge. Det passer til alle farvetyper. Desuden er denne farve slank.

Kirsebærkoffens farve har en indre styrke. Selvom han ser tilbageholdende, har sin oprindelse fra den røde farve, hvilket betyder, at den har en toning virkning, en effekt.

Bourgogne farve er kombineret med en beige-pink, lilla, farven på roser eller "hot læber", med rød, hvid og gul guld, farven på den amerikanske salvie, med "Atlantis", farven på en frø i afmagt, Baltic, kobolt, rød og lilla, glycin, lys beige, mørkebrun, sort.

Dyre brun skygge. Selv om han selv er ganske dæmpet, kan du skabe lyse kombinationer med ham.

Brun, som grøn, farven på modenhed og stabilitet. I et rum med dyrt materiale og tilbehør vil øge din betydning og tiltrækningskraft for andre.

Denne skygge passer til alle, undtagen repræsentanter for farvetypen "vinter".

Farve mokka kombineret med lyserødt, beige og pink, jordbær, safran, mørkerød, lysegult, okker, Billard, farve ærter, blå, havblå, mørkeblå, glycin, pink-beige, brunlig beige, brun og mørk brun farve.

Farve af amerikansk malurt eller sand

Skyggen ligger meget tæt på ikke lyst guld, men det er tilbageholdenhed, respektability, intelligence, constancy.

Farven på den amerikanske malurt vil være meget nyttig i en kostume: den gør ikke opmærksom på sig selv og giver samtalepartneren muligheden for fuldt ud at koncentrere sig om problemerne. En lys, blød skygge skaber en positiv mening om dig i partnerens øjne.

Denne skygge passer til repræsentanter for farve-typen "forår" og "sommer". Overvej en sådan kombination med en sand farve som en bleg lyserød, Kiselny, kirsebær, tranebær, rød, bordeaux, gylden, gullig-grøn, bleggul, smaragdgrøn, bleg grøn, Baltic, koboltovy, glycin, lys beige, gul brun, brun.

Farve af amerikansk bjerg eller pink-beige farvetone

Det ligger tæt på den naturlige krops skygge. Han ryster fantasi. Hvis du vil tiltrække mænds opmærksomhed, vil denne skygge være velkommen.

Fra farven på det amerikanske bjerg er det værd at bemærke repræsentanterne for farvetypen "efterår", da i deres ansigt vil blive givet en usund rød. Du bør ikke vælge ting i denne farve og farvetype "vinter". For dem er denne skygge for bleg.

Pink-beige farve vil være mere rentabel på garvet hud. Pink og beige kombineret med sådanne nuancer som bleg pink, lilla, mørk lilla, Kiselny, rød, lys orange, okker, mose-grøn farve af salvie, grå-blå, kobolt, blå-grå, neutral beige , farven på kaffe med mælk, lys beige, gråbrun og mørkebrune farver.

Farve "tidlig hvede" eller vinter gul

En blid gul skygge, der ikke gælder for enten kold eller varm. Fyldt med femininitet og charme. På grund af sin midterposition og lyssignal passer den til repræsentanter for alle farvetyper. Med det kan du oprette eksotiske kombinationer, både lyse og bløde. Det vil se godt ud på kontoret og på banketten. Hans hovedgave vil være glæde og ømhed, som vil snige sig ind i det kontemplative hjerte, og naturligvis vil denne areol falde på sin ejer.

Farve "tidlig hvede" eller vinter gul, kombineret med victorianske lyserød perle lyserød, lysegul, jordbær, laks, sand, bambus, bleg grøn kolde og varme farver, malakit, denim blåt lys og mørke nuancer, violet, korporal , gråbrun og gulbrun.

Coral perle pink farve

Bleg, delikat skygge. Det vil se godt ud både på hvidt og på solbrændt hud. Perfekt kombinerer med ornamenter lavet af perler, månesten, perlemoreskaller, turkis. Dit billede i denne farve vil være mystisk og vægtløs. Farven er god til både middag og sommernætter.

Kombiner denne koralfarve med de samme ikke lyse nuancer. Såsom gul og hvid, koral pink og fersken, mørk lilla, akvamarin, azurblå, himmelsk, denim, hyacint, lilla, bleg lilla, blå-grå, hvid, beige, guld, kød, brun, mørkebrun.

Denne varme skygge ser godt ud på den gyldne hud. Og hvis du har en kold skygge af kroppen, så kan du opdage denne farve med en god sydlig brunbrun. Og hvis hverken solarium eller strand du ikke skinner i de hårde sommerdage, kan det hjælpe med autobrun (det giver en gylden skygge, som på den sædvanlige måde er svært at opnå). Denne farve er god til både kontor og fritid. Nyd denne varme skive sommer.

Du kan lide en kombination af bleg koral fersken farve med gylden, gulerod, Alizarin, rustne, rødbrun, oliven, azurblå, blå-grå, jeans, hyacint blå, lilla, hvid, grå, gylden, varmt lys beige, lyserødt brun, mørk brun.

En anden universel farve. Denne solrige farve anses for at være kold, sandsynligvis fordi den ligner en vintergryning. Men det er farven på forårskyllinger. Lysegul er en naiv, uskyldig, glædelig farve. I modsætning til gul undertrykker han ikke andre. Det er ikke fængslet, men frisk, lys, strålende. Han vil se og se. Lysegul passer perfekt til sommer kjoler og sarafaner, badetøj og pareos.

Den lyse gule er for det meste kombineret med tilbageholdte farver. Såsom valmue, geranium, kaprifolium, rød, mørk rød, bleg orange, orange sherbet, sand, guld, grøn, bleg grøn, neon grøn, turkis, denim, violet, blå violet, brun, mørkebrun.

Et antydning af orange, en lysstyrke, der ikke ødelægger repræsentanter for farvetypen "sommer". Reduktion i lysstyrke giver i denne farve ømheden af ​​romantisk kærlighed, som vil stå ved moders mod og ikke tvang fra barnet. Persimmonfarve vil gøre dit billede dynamisk og omgængeligt. Der vil altid være eventyr i nærheden af ​​dig.

Denne orange nuance kombineret med lys rosa nuance, magenta, rødbrun, rød, rød, gul, okker, smaragdgrøn, billard farve, neon-grøn, blå, elektriske, lys azurblå, orange og beige, farven på mokka og chokolade farve.

En rig, krydret farve. Og blød og lyst på samme tid. Den rød-terracotta farve er givet af øst, med sin fritid, af stormfulde farver ved solnedgangen. Denne farve kan bringe fred og ro og ... en tørst efter eventyr. Farven er velegnet til en aftenklæde, badedragt, tøj til afslapning eller til en kostume. Udsmykningen kan være koral, guld, sølv, smaragd, granatæble, diamanter eller alexandrit.

Denne koral nuance kombineret med en bleg gul, magenta, mørk rød, skarlagen, sennep, farve æg trøske, azurblå, himmelblå, blå-grøn, preussisk blå, mørkegrå, sølv, guld, hvid, lys grå, brun, sort - Brun.

Lyserød lilla skygge. Kold, mættet, moderat lyst. Det passer til repræsentanter for farvetypen "sommer" og "vinter". Til denne farve kan du vælge lyse tilbehør og sko. Denne farve er skarp og eksotisk. Om eftermiddagen glæder han sig med sin styrke, og om kvelden bliver tusmørket mystisk. Iris er farven "fra skib til bold", hvis du vil have efter arbejde, omgå huset for at komme ind i klubben, så passer denne farve bedst til dig.

Han kombineret med blomster som bleg lyserød, fuchsia, mørk pink, rød, farven på rosen, orange, orange sorbet, bleggul, gyldent, lys sand, oliven, grøn, blå, blåbær, lilla, violet, brun og mørk brun.

Koral lyserød-orange

Eller en skygge af skarlaget, fra den klassiker, der skelner fra kulde. I de nordlige regioner i Rusland findes denne farve ikke i det naturlige miljø. Det er eksotisk, men det ser dyrt og inspirerende ud. At kombinere denne farve er meget nøjagtig. Gør denne farve grundlæggende eller brug i et lyst tilbehør, såsom et bælte, perler mv. Brug ikke i et 1: 1-forhold med andre lyse farver. Fortynd det med bløde og neutrale nuancer.

Overvej en kombination med koral lys rosa-orange gul-grøn, lilla, gul og lilla, tomat, sand, grøn, himmelblå, himmelblå, farven på den sorte hav, mørkeblå, sølv, guld, hvid og beige, krop-White , grå, brun, mørk brun.

Varm rødfarve, ikke så klar som klassisk, men ikke mindre mættet. Han vil ikke skære øjnene, han vil være velegnet til alle former for udseende. Udvidelse af din garderobe, tilføjer dristigt koralrødt, fordi Lady i rødt - billedet af en smuk dame, for ham helt på skulderen. Du kan bære det overalt og når som helst: farve til både sommer og koldt vejr; til hvile, til en ferie og til arbejde.

Ikke dårlig kombination koral rød-orange farve med en lys gul, pink-orange, lys rosa, lys rosa-orange, rødbrun, dæmpet gul-orange, med farve foråret grøn, preussisk blå, grå, lilla, guld, sølv, hvidt sand og lys beige, mørk grå, brun, mørkebrun.

En indviklet lyserød skygge, der er svært at identificere. Ideel til et koldt, ikke-kontrastende udseende. Hvis tsvetotipu "sommer" vil være i stand til at producere denne farve i din garderobe, vil det være en perle blandt de andre er ikke lyse, vidunderlige farver. Sølv, koral, perler, månesten, ametyst, topas, diamanter eller alexandrit er velegnet til lilla pink.

Farverne, der passer til den koral lilla-lyserød: champagne farve, lys rosa, pink, Crimson, bordeaux, dæmpet gul-orange, akvamarin, preussisk blå, mørkegrå, lilla, guld, sølv, hvid og beige, pesochno- beige, lysegrå, brun, mørk brun.

Coral crimson adskiller sig fra crimson med en mindre pinkness. Denne farve er tættere på rød: intens, ekspressiv, den er stadig koldere end den klassiske røde. Coral-Crimson er perfekt til både kontor og ferie. Denne farve er også acceptabel i efterår og vinter, da den kombineres hovedsageligt med mørke farver. For kolde optrædener, som ikke har råd til lyst kran, er denne farve en udsmykning. Vide om det og nyd det med glæde.

Kombiner koral Crimson med sand, lilla, blå-lilla, røde kirsebær, farve foråret grøn, farve malurt, berlinerblåt, mørkegrå, mættet lilla, sølv, beige-pink, beige-gul halm, medium grå, brun sepia , mørk-mørk grå.

Bright sommer sommerfugl. Denne kolde skygge har ikke råd til alle. Bløde træk af udseende neon-pink crush, alle vil se et lyst sted, ikke dig. Men hvis du prøver det, står der en farve mere ligner dig, så vil du slippe af med denne uheldige omstændighed. Perler, turkis, sølv, guld, koral, gule vil passe til denne farve.

Tag interessant kombination af neon lyserød koral med lys gul, pink med blid varme, kulde, pink, rød, safran, grøn, menthol, azurblå, denim, himmelblå, mørk blå, sølv, guld, hvid, beige, grå, lys beige, brun, mørk brun.

Grænsen mellem lyserød og orange er krydset, men forblev et sted i nærheden. Farven er ret lys til "vinter" og er helt forbeholdt "sommer". Tilstrækkeligt varm til "forår", "efterår" og neutralt til "sommer". Denne farve kan kaldes universel. Det er blødt og krydret, ligesom smagene i øst. Delikat solnedgang farve af himlen på en varm dag før skumringen. Tilbehør til denne farve kan være turkis, koral, rav, ametyst, guld sølv.

Kombination med koral pink-orange kan bygges både i kontrast og i lighed. Varme nuancer vil give følelsen af ​​sommervarme, kold - nærheden af ​​havet, sommerregn. Prøv at ham at afhente rav, blød varm pink, kølige skygge af pink, mørk pink, gylden kobber, dæmpet limegrøn, himmelblå, jeans, himmelblå, kongeblå, sølv, guld, hvid, beige, grå, hvid, lys -beige, brun, mørk brun.

En kompleks, blød, omsorgsfuld farve. Det ser ud til at være varmt og synes at være koldt. Med ham passer perfekt med skinnende ting broderet med bånd, perler. Farve festlig, men ikke påtrængende. I denne farve vil du ikke være nervøs, fordi han selv personificerer hvile. Hvis du ønsker, hvad ville du have følt glad og afslappet (når du foregive, du begynder at tro, men tro gør underværker), så farven for dig.

Hvilken farve kombineres med koral pink-ferskenfarve? Det samme bløde og hyggelige. Sand, gulerod, koral lyserød-orange, blød solrig, dæmpet purpur, olivengrøn, himmelblå, denim, hyacint, kongeblå, grå, sølv, guld, hvid og beige, beige, brun, mørkebrun.

I denne rækkevidde er det en kold skygge. Jeg ville kalde det klangfuldt. Det er lyst nok, men diskret. I denne farve er den samme linje mellem orange og pink. Billedet der skaber en lyserød koral - sensualitet og utilgængelighed, på grund af dens afkøling og sofistikation. Tøj af lyserød koralfarve kan være hverdag og fest. Kombiner det med guld, sølv, perle, turkis, topaz tilbehør.

Kombiner koral lys pink med honning, farven på en rød rose, sand, Alizarin, grå-pink, oliven, azurblå, denim, grå-blå, kongeblå, sølv, guld, hvid og beige, beige, farve, sepia, brun-rød, med mælkechokolade farve.

Denne farve er så lys, at den næsten lyser i mørket. Pas på med det, det kan let formørke dig (undtagen "vinter"). Men i dygtige hænder argumenterer ethvert valg. Hvis du ser på øverste venstre billede, kan du se de sorte solbriller af en pige med et ikke-kontrastfuldt udseende. De kompenserer for manglen på lysstyrke. Du kan også bruge lyse fælge og bandager.

Kombiner denne koralfarve med de samme levende farver som han gør. For eksempel, rav gul, magenta, mørk rød, rød-orange, blå, akvamarin, blå-grøn, preussiske blå, mørkegrå, sølv, guld, hvid, beige nuancer af grå, beige gul skygge, lys grå, brun, sepia, sort og brun.

Eller farven på en rød rose. Dette er ikke længere en lys rød farve, men heller ikke fuchsia. Beslutsomhed og vægtede løsninger, reaktionshastigheden og evnen til at absorbere en enorm mængde information på kort tid. Det er en skygge af røde roser. Men pas på med denne skygge og sæt det på et forretningsmøde. Hvis dine partnere er ret udmattede, vil skyggen irritere dem og ikke inspirere tillid.

Farven på "varme læber" er velegnet til repræsentanter for alle farvetyper.

Kombiner farven på en rød rose med en lyserød-beige nuance, lys magenta, koral, rød-orange, bleggul, farven på den amerikanske salvie, smaragd, hvid og grøn, kobolt, grå-blå, antracit, rød-lilla, glycin, brun-beige , creme, gråbrun og brun.

Eller en skygge af koralfarve. Dette er også en af ​​yndlingsfarverne, men det er helt sikkert at bære det, desværre kan repræsentanter for farve-typen "foråret" nuværende. Se på billedet, da manuskalens hudfarve ligger ved siden af ​​geraniumfarvet kjole. Korrekt position kan være intens garvning eller kombinere geranium med de blomster, du går.

Koral farve kombineret med pink, rød, mørk rød, orange sorbet, gul-orange, med blød solgul og sandfarvet, samt guld, mose farve, oliven, farve trøske æg, azure, jeans, lilla, mørk lilla, brun, mørkebrune, gråbrune blomster.

Eller orange lyserød farve. Hans eksotiske i hans plage. Denne skygge er tæt på den elskede til enhver tid ferskenblomst, måske forklarer dette sin overdrevne popularitet. Desuden spiller han fantastisk på garvet hud, men på den blege kan det virke unimpressive.

Orange pink passer til repræsentanter for farvetyperne "forår", "sommer", "efterår". Og det vil blive kombineret hovedsageligt med bløde, komplekse farver. Såsom: lys lilla, rød, alizarin, fersken, mursten, gyldent, lys sand, beige, farve af ærter, estragon, farve æg trøske, grå grøn blå jeans, lilla, mørk lilla, brun, mørkebrun.

En kombination af farver i tøj. blå

Kombinationen af ​​farver i kvinders tøj (Fotokort, Bord)

I tøj af blå farve vil du føle dig meget komfortabel og sikker. Det ser godt ud på enhver kvinde. Vindende er kombineret med hvid og elfenben.

Denne farve anses traditionelt turkis. Han er lys, men ikke blændende. Energisk, omgængelig, denne farve står overfor alle. Farve kan ændres i kombination, det vil give dig en særlig personlighed.

Denne farve er god både på stranden og på kontoret, og på en fest og i hjemmet vil det være behageligt. Pass ikke forbi denne farve: universal, farve med et tegn, det vil være ideelt i enhver garderobe.

Fra smykker til at kombinere vil være guld, sølv, perler, topas, rav, koral, turkis. Eventuelle blå nuancer i sten og smykker er velkomne.

Overvej farvekombination af turkis med en lys pink, røde roser, gul okker, koral pink, orange, blå grøn, kølig lys grøn, akvamarin, lilla, blå, hvid blå, hvid, halm beige, sølv, guld, bronze, brun.

Denne farve svarer til akvamarin. En blid, blid, flydende farve af klart havvand. Det kan ikke kaldes lys eller lys. Det passer til enhver farve.

Denne farve i sin rolige lyksalighed er bedre at bære i hvile, sommerfester. Afslapning, som bidrager til denne farve, vil være overflødig i hverdagen. Ornamenter, der passer til en kjole eller bluse af denne turkisfarve: pink-orange koral, skaller, perler, guld og sølv. Til ham, dekorationer af farven på en blege nellike, gule og orange nuancer af sten eller smykker. Det er ønskeligt at anvende uigennemsigtige sten.

Pale turkis farvekombination: med fersken-rosa, karmin, gylden gul, pink koral, koral appelsin, søgrøn, kølige nuancer af grøn, himmelblå, bordeaux, lavendel, akvamarin, beige, sølv, guld, bronze, brun.

En frisk, ømt violet farve, det skaber en virkelig forår, solrig stemning. Denne skygge vil opfriske ansigtets hud, blødgøre linjerne, lægge vægt på hårets farve.

Bleg lilla vil se godt ud både på forår, sommer tøj og på undertøj. Kjoler, dragter, jakker af denne skygge skal bæres i hvile og helligdage. På kontoret vil en bleg lilla distrahere fra et seriøst humør til specifikke aktiviteter.

Pale lilla kombineret med farver som pink, rød, magenta, lilla, gul, beige, grøn og gul, abrikos, gulerod, mynte, grøn ært farve, himmelblå, violet-blå, ametyst nuancer, gylden beige, gul brune nuancer.

En rig lilla skygge. Piercing og ro på samme tid. Kun det kontrasterende udseende kan bære sit angreb. Modet af lavendelskyggen lægger vægt på selvtillid, selv om det for kontoret stadig ikke er egnet. Lys og "løsrevet fra virkeligheden" bidrager han ikke til arbejdsmiljøet. Men hvis du beslutter dig for at erobre med sin mystik, så er denne farve bedst egnet til dette.

Lavendel farve foretrækker kontrasterende kombinationer. Såsom en perle-pink, fuchsia, gul okker, bleggul, lys orange, giftig grøn, lysegrøn, menthol, blåviolet, sky blue, drue, mørk lilla, beige, brun og mørk brun .

Rolig, afbalanceret nuance af lilla. Det kan kaldes hver dag. I modsætning til alle andre nyanser af lilla, vil det ikke medføre en stærk resonans i hverdagens kontoropgaver. Men hovedelementet er ferie, rejser, hvile.

Ligesom lavendel vil blå-lilla inspirere tillid, men ikke på bekostning af lysstyrke, men på grund af stabiliteten af ​​den fremherskende blå nuance.

Med blå lilla kombineret farver som svagt lyserøde, jordbær, gul, abrikos, lys orange, farven af ​​salvie, malakit, mynte, indigo, lyseblå, ametyst, blåviolet, gul-beige, tan, brun

Lilac ametyst eller lilla pink farve

Sexet, forførende, komplekst. Dette er en mere blid og lys relativ af en rød-violet nuance. Det har mere begejstring end sløvhed. Amethyst farve sammenlignet med andre nuancer af lilla er mere dynamisk, så i disse farver kan ses sportstøj, vil mere dæmpede toner af ametyst passer ind i stilen i kezhl.

Ligesom alle nyanser af lilla er lilla ametyst dårligt egnet til kontorarbejde, men det er mere end andre, der passer til hverdagen.

Overvej sådanne kombinationer lavendel ametyst som med farve kaprifolium, madzhentovym rødlig, grønlig-gul, gylden, lys orange, menthol, mynte, blege lys grøn, kobolt, elektrisk blå, mørk lilla, lilla, fersken-beige, lys brun, gulbrun.

Klassisk lilla, medium farvetone. Lys personlighed, romantik, femininitet. Det er ideelt til repræsentanter for farvetyperne "forår" og "vinter".

Denne skygge rammer fantasien med sin helhed, raffinement og, som det ikke er mærkeligt, en sjældenhed. Udover kvindelighed er der noget andet i denne skygge: et mysterium forbundet med en anden verden. Derfor kan lilla farven tiltrække naturer, der er tilbøjelige til metafysik, og fremmedgøre praktiske mennesker.

Lilla farve kombineret med pink, rød, lysegul, okker, bleg gulerod, menthol, smaragd, blege lys grøn, søgrøn, denim, rød-violet, violet-lilla, beige, abrikos, bleggul brun, rødbrun.

Denne farve svarer til farven på havbølgen. Dette er den mest ikke lyse turkis, det passer også til alle, men det er især værd at se på repræsentanter for farvetypen "sommer". Ikke påtrængende, forsigtig, blød farve tjener dig ikke mærkbart. Ikke fokuserer på dig selv, farve, præsenterer først og fremmest dig, skygger huden godt, øjnene giver en blågrøn glans eller skaber en kontrast med brune øjne.

Mørk turkis farve er så alsidig som turkisblå.

Af kostume smykker egnede gennemsigtige sten af ​​enhver blå, lilla, lyserøde nuancer; perler, rav, agat, granatæble, turkis. Guld og sølv dristigt kombinere med denne farve.

Hvilken farve passer denne turkis farve? Blød, ikke fængelig. Måske vil du nyde en kombination af turkis med koral lilla pink, hindbær koral, gul, lys sand, orange sorbet, blå lilla, lilla, bleg lavendel, bordeaux, lavendel, farve trøske æg, fløde, lys beige, sølv, guld, bronze, brun .

Det betragtes også turkis. Dette er en mere sportslig mulighed, denne farve er ofte t-shirts. Men kjoler, se, se også godt ud. Denne lyse skygge er blid på sin egen måde og er mere velegnet til hvile, ferie, sport end til kontoret.

Med det vil det se rød koral, guld, sølv, perler, turkis, topas, diamanter og ametyster, lilla, gule, orange og rosa sten.

Hvad kombineres med turkisfarven? Visse mættede farver, såsom mørke rødt, lysegul, pink-koral, orange, grøn-turkis, lilla-blå, blå, regatta, lys turkis, mørk lilla, lavendel, grå, sølv, guld, beige-brun, brun.

Viola er en blå farve. Det passer til alle farvetyper. Farve ekspressiv, fængende, men det bliver ikke trætte øjne. Derudover er han meget feminin og elegant. Efter en lang vinter bror violaen, en af ​​de første blomster, der blomstrer i solen, og hvad hvis ikke blomster gør sådan en elegant forår? Den blå farve af ferien og hverdagen, med det hverdage er lettere, og weekenden er mere intens.

Denne farve er velegnet til et par sonorøse farver. Såsom magenta, lilla, mørk pink, rød, mørk rød, orange, orange sorbet, lys gul, gylden, lys sand, forår løv, neon grøn, blå, blåbær, lilla, dyb lilla, brun, mørkebrun.

Mørkeblå farve. Kold, mættet, det kræver en lys makeup. Det er snarere en aftenfarve, og i kombination med flydende væv kaldes det til at erobre i den vage flimmer af lys.

Det passer til repræsentanter for farvetyper "sommer", "efterår" og "vinter". Men bemærk, denne lyse farve giver pletten til huden. Han slår din figur og forbedrer kontrasten mellem ansigt og hår.

Mørkeblå kombineret med svagt lyserøde, amarant, kirsebær, appelsin, gul-orange, bleg solskin gul, sand, blå-grøn, med foråret greens, akvamarin, bratsch, blå, fra lys bleg lilla, mørk lilla, brun, mørkebrun, sort-brune blomster.

Som i koral nuancer, i turkis er der fængsomme toner. Men du har brug for lyse farver for et lyst liv. Lys turkis farve er overraskende sjælden og smuk farve. Han tiltrækker sig selv, bærer med ham. En tropisk diva, en fugl i paradis, er definitionen af ​​det billede, der skaber denne farve. Men ikke alle har råd til det. For denne farve skal udseendet have den højeste kontrast. Det kan udbydes af repræsentanter for farvetypen "vinter" og "forår", forudsat lyse make-up.

Kostume smykker til lyse turkis tøj bør vælges fra gennemsigtige sten af ​​enhver blå eller grøn nuance. Undgå blegede ornamenter. Guld og sølv, perler, koral og turkis passer dig også.

Hvilken farve kombineres med turkis? Det samme lyse, klangfuldt. Kig efter sådanne kombinationer som pink, gul, gul-grøn, pink koral, neon grøn, mørkeblå, blå elektriker, akvamarin, navy, pink, lilla, regatta, creme, grå, sølv, guld, beige-brun den gamle bronze.

Lilla, som koral eller turkis kan være meget lys. I dette tilfælde forstærkes alle egenskaber af farvetone.

Lys-lilla farve - en indikator i definitionen af ​​farve-typen "forår", da udseendet af farvetype "sommer" vil blive dårligt beskadiget af det. Hvis du er "forår" eller "vinter" og ønsker at skille sig ud fra mængden, så vil en lys lilla skygge give dig øget opmærksomhed.

Kombiner den lyse magenta farve med pink, rød, solgul, abrikos, orange, turkis, grøn, lys grøn farve shartez, blå bratsch, azurblå, lys lilla, bleg lilla, lys beige , lysebrun, brun.

En kombination af farver i tøj. grå

Det ser ud til at være kedeligt nok i sig selv, men i kombination med gul, pink eller rød, erhverver den en speciel magi og virker ikke så kedelig mere. Grå farve passer til unge damer i mode.

1 / Glycine farve eller grå-lilla skygge.

Hvis den lilla, lyse, mættede skygge, så glider glycin flimmer. Han miste ikke ømhedens ømhed og romantik, men opnåede ro, stabilitet og visdom af grå. Denne skygge vil tale om mesterskabets konstanthed, karakterens sensualitet og modenhed. Det anbefales ikke at repræsentere for farvetypen "vinter".

Kombiner blå-lilla nuance med svagt lyserøde, baby pink, jordbær rød, mørk rød, safran, bleg gul, lys gul, guld, farve trøske æg, sump-grøn, mørk grå, blå, denim, blå, beige , gråbrune, mørkebrune nuancer.

Farve: Østersø eller gråblå

Kombinationen af ​​farver i kvinders tøj (Fotokort, Bord)

Denne hengivenhed til ideen, udholdenhed i dens præstation, intellektualitet, evnen til at slippe alt overflødigt. Denne skygge er behagelig, det gør ikke opmærksom på sig selv, men gør dig afslappet og træffer mere rationelle beslutninger.

Den baltiske farve vil se godt ud på repræsentanter for farvetypen "forår", "sommer" og "efterår". Denne skygge vil være passende både på kontoret og på ferie.

Grå-blå farve kombineret med pink og hvid, lilla, mørk lilla, farven på en rød rose, fersken, sand, okker, smaragd, azurblå-grøn, blå, kobolt, el-blå, hvid-blå, glycin, beige og fersken , gråbrun og mørk brun.

En kombination af farver i tøj. lilla

En af de få farver, der passer til alle, uanset hud og hud. Det skaber ideelt et indtryk af luksus og chik af hans elskerinde.

1 / Drue-gotisk eller mørk drue farve.

Det er en mystisk, aften, lilla skygge. Hvad skjuler bag det mørke dæk? Passion, skjulte ønsker, den mørke side af "I" ... I modsætning til sort er gotisk drue mere følelsesmæssig farve. Det har mere personlighed og karakter end andre nuancer.

Kombiner mørk drue med pink, magenta, fuchsia, orange-rød, mørk rød, abrikos, gul-grøn, bleg gul, lys grøn, lys smaragd grøn, grå-blå, blå, lilla, neutral beige, gul -beige, lysebrune, brune farver.

En kombination af farver i tøj. grøn

Billard farve eller malurt farve

Denne skygge i sig selv er ikke iøjnefaldende, men hvis du bliver bemærket, vil det være svært at rive dine øjne. Billardrum - farven på ro, respektabilitet, visdom og held og lykke. Og hvilken slags kvinde passer ikke på lykken af ​​formue? Derudover kan du med denne skygge lave lyse, grandiose kombinationer.

Overvej kombinationen af ​​farver af malurt og blød lyserød, viktoriansk pink, rosa, rige rød, alizarin, orange, kobber-ryzhevogo, lysegul, abrikos, farvede æg trøske, lys grøn, grå-blå, blå, lilla, orange beige, brunfarvet og chokoladefarver.

Sjælden, lyse og rolige på samme tid. Han arvede alsidigheden af ​​turkis nuancer og roen i en mørk turkis farve. Farven vil slå rod i ethvert klædeskab. Kombinationer med denne farve kan begrænses, beskedent intelligent. Denne farve kan være til stede både i forretningsstil og i afslappet, til hvile.

Ornamenter lavet af guld, sølv, smaragder vil se godt ud ved denne farve. Stones er bedre at vælge gennemsigtige: pink, blå, orange, kold grønne nuancer. Til det vil udsmykninger fra et træ nærmer sig.

Hvad er farven på det turkisgrønne? Kombinationer ikke påtrængende, men med karakter kan opnås med blidt-rosa, koral lilla-pink, bleg sand, lyserød koral, okker, regatta, smaragd grøn, lyseblå, mørk pink, grå, brun, lilla, blå-lilla, beige pink, sølv, guld, bronze, brun.

Farve "Atlantis" eller turkis-grøn farve

Selvtillid, uafhængighed, personlige ansvar, kreativitet er kvaliteter, der udtrykker Atlantis farve. I denne farve vil du føle dig fri fra det "umulige", og partnerne vil se dig i ubegrænset potentiale. Atlantisfarven er universel og passer til alle farvetyper.

Turkis-grøn kombineret med rød, farven på en rød rose, safran, gul, orange, guld, guld, akvamarin, malakit, kobolt, kongeblå, blå, glycin, lilla, lys rosa-beige, brun, mørkebrun

Denne lyse skygge af blågrøn farve - en af ​​de få universelle farver er perfekt til repræsentanter for alle farvetyper. Måske er du overrasket over dette navn, fordi forårsgræserne normalt ser lysegrønne ud. Men denne farve passer perfekt til ånden i forårstemperaturen. Dette er en meget energisk farve, der er i stand til at vække fra vintergrå og apati.

Udtrykte farver passer til denne skygge af blågrøn. Såsom: geranium, pink, iris, rød, mørk rød, orange, orange sorbet, sand, lys gul, guld, viola, blåbær, lys lilla, lilla, lyse violet, brun, mørkebrun.

Kombinationen af ​​farver i kvinders tøj (Fotokort, Bord)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 3