30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Billeder af kælderen

Kælderenes design i et privat hus - ideer til arrangementet af kælderen gulvet

Kælderen design i et privat hus: hvordan man omdanner et boligområde til en beboet ø

Kælderen er som regel den mindst attraktive plads i huset. Alt fordi det er sædvanligt at opbevare unødvendige ting, gamle møbler, redskaber, dåser med pickles, sport / have værktøjer og andre redskaber. Resultatet af denne "opbevaring" er fuldstændig kaos, ledsaget af en stor ulejlighed i forbindelse med driften af ​​lokalet. Men alt kan være anderledes! Kælderenes design i et privat hus kan nemt omdannes til et beboet familierekreationshjørne.

Trin af modernisering af stueetagen

Hvis du beslutter dig for helt at ombygge kælderen, skal du være forberedt på en række arrangementer. Langsigtet tilstedeværelse af mennesker i et halvt underjordisk rum kræver skabelsen af ​​behagelige forhold, som det er nødvendigt at udføre følgende tekniske systemer:

- ventilation. At være praktisk talt underjordisk er plinten berøvet muligheden for naturlig ventilation. Derfor er det nødvendigt at oprette et tvungen luftudvekslingssystem med et kraftigt udstødningsdesign;

- opvarmning. Udbruddet af koldt vejr er særlig akut i stueetagen. For at sikre en behagelig temperatur for kroppen (mindst 20 grader Celsius) anbefales det at opvarme det indre af kælderen i huset. Det er ikke overflødigt at installere et system af varme gulve. For at spare på opvarmning kan væggene færdiggøres med varmeisoleringsmateriale. Termisk isolering forhindrer varmetab og øger rummets energieffektivitet;

- vandforsyning. Vandforsyningssystemet vil være nødvendigt, hvis et badeværelse eller en swimmingpool er placeret i socle. I andre tilfælde kan du undvære det. Desuden skal VVS forbindes med kloaksystemet, som ofte ligger over kældergulvet. For at sikre kloakens normale funktion, hjælper specielle pumper med at stramme vandet op.

- elektriske netværk. I mangel af dagslys (eller dets delvise penetration gennem små vinduer under loftet) er det nødvendigt at organisere et kunstigt belysningssystem i rummet. Derudover er der brug for elektrisk ledninger til tilslutning af husholdningsapparater og elektroniske apparater;

- andre netværk. For at udstyre biografhallen, spillezonen eller arbejdshjørnet i kælderen, skal du foretage tv- og internetkabler.

Idéer til udformningen af ​​kælderen i huset

Hvad kan du gøre en kælder i? - du spørger. Ja, noget! Hvis i boligens del af huset er der ingen mulighed for at tildele plads til din egen hobby eller sjov tidsfordriv, skal du sikkert gennemføre projektet i stueetagen. Vi foreslår at overveje de seneste ideer om rationel udnyttelse af rummet i samfundet.

Teknisk værelse. Sådanne husholdningsapparater, som kedler og kedler, passer sjældent ind i det generelle koncept om en bolig. Så hvorfor ikke sætte disse enheder sammen med alle tekniske kommunikation i kælderen? Her har de altid fri adgang, og der er ingen grund til at bekymre sig om deres kompatibilitet med den omgivende situation.

Vaskeri. På trods af det moderne udseende af moderne vaskemaskiner og tørretumbler er det langt fra altid muligt at vælge en model, der passer til badeværelset eller køkkenets design. På baggrund af dette, kan konstruktionen af ​​kælderen i et privat hjem være "fit" under vasketøj behov: tilsluttede apparater, placere en tørretumbler og strygning område.

Træningsrum. Stueetagen er et godt sted at dyrke sport. I stedet for en simulator, som normalt gemmer sig i hjørnet af rummet eller i skabet, er det muligt at installere et komplet sæt af simulatorer. For hallerens udstyr er det nødvendigt at lægge et stærkt gulvbelægning og vægge til at vedlægge et støjsikkert materiale. Således vil støj fra driften af ​​sportsudstyret ikke forstyrre de feriegæster i hoveddelen af ​​huset til husstanden. En af væggene er ønskeligt at lave et spejl, så rummet syntes mere rummeligt.

Børns verden. Forældre forbyder ofte børn til at køre og spille mobile spil i stuer. Men det mobile barn har brug for plads så meget! Hvorfor ikke omdanne det indre af kælderen i huset til et børneområde? Her vil barnet kunne lege, spille sport eller være med venner, ikke være bange for at forhindre voksne.

Billiard værelse. Denne idé vil appellere til den stærke halvdel af menneskeheden, og den smukke halvdel vil ikke gøre indsigelse mod en sådan lounge zone i huset. Ved indretning af et værelse skal der lægges særlig vægt på belysning. Over billardbordet er det nødvendigt at arrangere ensartet loftsbelysning; i resten af ​​samfundet kan du gøre med spotlights eller sconces. Ud over poolbordet loungeområde er ofte udstyret med en sofa, et lille bord og bar, hvilket skaber et behageligt miljø for venlige sammenkomster.

Hjemmeunderholdning hall. Rummelighed + afstand fra opholdsstue = et ideelt sted at oprette en forlystelsespark. Ved at udstyre en biografhal eller et spilområde med automatiske maskiner og præfikser i kælderen, kan du straks afskære lyde fra soveværelset, stuen eller børnehaven. Ud over elektronik er der også et blødt hjørne og et lille køleskab i bunden for nemheds skyld, når man ser film.

Workshop, plads til en hobby. Designet af kælderen i huset kan udformes under hensyntagen til husholdningernes hobbyer. At spille trommer (violin, klaver, trompet osv.) Forhindrer dine kære i at slappe af? Bare rolig: Opret din egen musikstudio i kælderen - du kan næppe finde et mere isoleret sted! Selvfølgelig kan kælderen omdannes til et kunstværksted, et modelleringshjørne, en værksted og. Ideer til at dekorere en kælder i et privat hus er lige så varierede som en hobby.

2018 Det er nemt. OBS venligst! Oplysningerne offentliggjort på portalen er kun til orientering. Sørg for at konsultere en kvalificeret tekniker. Alle ophavsrettigheder tilhører deres rettighedshavere

Idéer til kælderen: hvordan man rationelt bruger underjordisk gulv

Kan du lide min kælder? Hvilested i kælderen

Mange ved ikke engang, hvor nyttigt, funktionelt og hyggeligt kældergulvet kan være. Karmens design kan ikke være ringere end nogenlunde til de øvre rums skønhed og originalitet.

Vi tror, ​​at titelbilledet nemt overbeviser dig om gyldigheden af ​​denne erklæring. Man behøver kun at glemme, at der er "tre hvaler", hvor den komfortable brug af kælderen er baseret. Dette: vandtætning, belysning og ventilation - deres gennemførelse bør gives mest opmærksomhed.

Denne vejledning og videoen i denne artikel indeholder en masse nyttige oplysninger om dette emne. De vil også tilbyde flere gode ideer om den praktiske anvendelse af socle rummet.

Kælderrummet er dannet af bygningens fundamentvægge, som "samtidigt" kan også være fundamentet selv. Men oftest stole de på fundamentet af armerede betonplader eller på et monolitisk bånd.

Fra niveauet af at trænge ind i kælderen afhænger højden af ​​kældervæggene også. Stueetagen kan kun kaldes en kælder etage, hvis den er begravet i jorden mindst halvdelen af ​​dens højde.

 • Hvad angår størrelsen, kan der være flere muligheder. Ofte er huset designet fuldt kældergulv, hvilket svarer til selve huset og kan have en separat udgang til gården.

I en anden version kan det være en kælder: stort og rummeligt, men ligger kun i en del af huset. For eksempel: under den tilstødende garage eller sommer køkken.

 • Under køkkenets gulv kan arrangeres og en lille rund kælder med en smuk luge, som ikke kun opbevarer forsyninger, men også vine. Til sin konstruktion kan der anvendes en række forskellige materialer: træ, sten, mursten, betonblokke.

Det kan godt være en kælder fra ringe - armerede betonprodukter beregnet til opførelse af drikke- og kommunikationsbrønde.

 • En sådan konstruktion vil være kapital og holdbar. Det vigtigste er kun at foretage en kvalitativ tætning af leddene mellem ringene og en monolitisk, godt isoleret fra fugtbunden. I en sådan kælder vil selv mus aldrig få fat i, og lufttemperaturen vil altid være konstant.
 • Ordningen for anordningen af ​​en plastkælder

  • I et feriehus, i en garage eller en lade kan du installere en sømløs kælder. Det er en cylindrisk eller kubisk kapacitet af plast, som sælges komplet med en luge, stige, hylder og ventilationsrør.

  Prisen på et sådant produkt afhænger af dets størrelse. Den mindste kælder, med dimensioner på 1,2 m * 1,2 m * 1,5 m, koster omkring 14 000 rubler. Den maksimale størrelse af en plastkælder er 4m * 2m * 2m, og det koster allerede 90000 gnid.

 • Det er ikke en kendsgerning, at brugen af ​​et færdigt sæt vil spare budgettet specielt, da kapaciteten ikke er installeret i udgravningsgraven. Dens bund og vægge skal være præ-betonet og forstærket, som det tydeligt ses på billedet ovenfor.

  Men der er ingen grund til at bekymre sig om vandtætning, ventilation og interne faciliteter. En sådan kælder er den mest hygiejniske, vil altid have et pænt udseende - det er nok at vaske det ud en gang om året indefra.

 • Kælder af natursten

  • Men stadig, en fuld kælder gulv under huset, er af største praktiske interesse for ejeren - det er muligt at bruge sin plads meget forskelligt og med fordel. Det er vigtigt, at i kælderen kan være placeret flere værelser til forskellige formål - såvel som i stueetagen.
  • I forstæder hjem med egen vandforsyning, under huset kælderen kan bores lille diameter, kaldet abessinske godt. I dette tilfælde er der placeret et hul i kælderen, hvor pumpestationen er placeret.

  I det tekniske rum på kælderen er der installeret en vandvarmer med en kollektor og en opbevaringstank til vand.

  Home gym i kælderen

  • For at arrangere alt dette udstyr, i princippet, et lille nok rum. Den resterende del af stueetagen kan bruges som noget: bygge et drivhus at opdrætte fisk eller krebs (læs voksende kræftformer i kælderen: det bedste), gøre en swimming pool, fitnesscenter, hjemmekontoret eller blot en luksus lounge med et billardbord.

  Arrangementet, udsmykningen og designen af ​​kælderen vil kræve betydelige økonomiske omkostninger.

  For at sikre, at de ikke er forgæves, skal der i byggeprocessen være særlig opmærksomhed på teknologien i produktionsværker, især de skjulte. Disse fejl er trods alt vanskelige, og nogle gange umulige at korrigere.

  Til kælderen var tør og varm

  I de ovenstående etager af bygninger er ventilation tilvejebragt af vinduer. I rum uden vinduer, samt høj fugtighed, i de indvendige lejer vægge normalt gøre ventilationskanaler.

  Kælderen, som intet andet rum, har brug for luftning - fordi det kan akkumulere fordampning fra de øvre lag af jorden.

  • Tilstedeværelsen af ​​vinduer, selv små, den underjordiske etage spænder ikke altid, så spørgsmålet om ventilation i dette tilfælde er mere akut. Løs dette problem i kælderen - disse er de tekniske huller i fundamentets vægge, der ligger i deres øvre omkreds, i den ovennævnte del.

  Eksterne og indvendige beklædninger af vægge bør ikke dække disse åbninger - de hænger blot et metalnet.

  Hulen udefra i kælderen

  • Hvis kælderen er helt forsænket, er der bygget en pit med en rist uden for enheden for at blæse en enhed eller endda et vindue; Således, og rummet kan blive ventileret, og lys, i det mindste lidt, vil falde ind i kælderen. Men det regnvand falder ikke ind i det, dræning skal arrangeres rundt om kassen og omkring omkredsen af ​​husets vægge.
  • Det kan ikke kun løse problemet med stormvand, men også grundvand - i tilfælde af sæsonstigning i niveauet. Generelt skal dræningssystemet, og ikke kun eksternt, men også internt, gives under alle omstændigheder, især hvis du skal bygge et boligområde i kælderen.
  • Stol ikke for meget på, at grundvandet ligger i dit område dybt. Gennem årene kan den hydrogeologiske situation og dermed grundvandsniveauet ændre sig.

  Dette lettes ofte ved at drive jord (kvicksand), såvel som for meget nedbør, faldt ud på kort tid.

  Luft i kælderen og dræning synker rundt om i huset

  • Nægter at udføre rensninger i væggene i kælderen er kun mulig, hvis der er installeret et ventilationssystem. Grundlaget for huset skal isoleres fra fugt og isoleres med kvalitet - ikke kun indefra, men også udefra, hvilket minimerer muligheden for at øge fugtigheden i kælderen.

  Hvis du beslutter dig for at udstyre undergrundsgulvet med dine egne hænder, skal du kigge efter materialer om dette emne, de er også på vores hjemmeside (se Sådan udrustes kælderen: rådgivning om organisationen). Og nu snakker vi om, hvordan du kan bruge kælderrummet og hvordan du kan dekorere sit interiør på en original måde.

  Hvis kælderens omkreds svarer til husets fulde størrelse, og det er temmelig stort, så er der med minus det tekniske rum stadig meget ledig plads, som du kan bruge efter eget valg.

  Det er kun vigtigt, at formålet med lokalerne svarer til deres højde:

  • Hvis der kun er 2 m-2,2 m, udover kedelrum, vaskerum og drivhus, kan der ikke udtænkes noget i kælderen. For at finde boligkvarterer i underjordisk gulv kræves der mindst 2,5 m, som i første omgang skal lægges i projektet. Derfor, på hvordan du vil bruge kælderen, tænk på forhånd.

  • Højde er ikke kun nødvendig for et behageligt ophold hos mennesker, men også for at installere et falsk loft, uden hvilket det er svært at lave normal belysning i kælderen. Dagslys der trænger næsten ikke ind, og hvis det er, så i utilstrækkelig mængde.

  For at løse dette problem er store flade armaturer indlejret i lofterne, eller glasrammer med intern belysning indsættes.

 • Som en ekstra lyskilde, over hele området af loftet eller langs omkredsen er punktlampe monteret. Derudover er vægge og lofter dekoreret med dekorative nicher med belysning, hvilket ikke kun forbedrer rummets isolation, men også visuelt kompenserer for manglen på vinduer i den.

  Alt dette kan du se i eksemplet ovenfor, hvor der tilbydes en variant af kælderenes design.

 • Stue i kælderen

  • På næste billede ses i kælderen en rummelig stue med tilstødende spisestue og køkken, kun adskilt fra hinanden kun visuelt. Stuen kræver ikke så lyse belysning som kontor eller kontor, så kun her bruges traditionelle lysekroner og spotlights.

  Loftet, i dette tilfælde tjener som et indretningsindretningselement i interiøret: Over gæstegruppen er en træhovedkonstruktion, der symboliserer loftbjælkerne.

 • Men over køkkenet er der installeret en suspenderet struktur af gipsplader. Det har en stor forskydning fra loftet, hvilket muliggjorde indførelsen af ​​et split-system til tvungen ventilation i loftet.

  Det er netop det, vi talte om i det foregående kapitel. Som du kan se, er loftslofter en løsning på mange problemer, der opstår under kælderen.

 • Vinbar i et privat hus

  • Men det kan ikke være nødvendigt, hvis du for eksempel vil lave en vinkælder der. Dette værelse er designet, som regel i gotisk stil, med lysekroner og væglamper, der efterligner kandelaber. Dette design giver mulighed for færdiggørelse af vægge med natursten.

  Loftet i dette tilfælde kan enten være træ eller, som på billedet ovenfor, kanten. Her blev gipsplader brugt til dets ansigt, og de blev dækket med patina for antikken.

 • Der er mange andre gode ideer til kælderen. For eksempel - arrangement af et hjemmebiograf i det.

  Et sådant rum behøver slet ikke dagslys - bare et lille lys. Derfor kan det nedhængte loft ikke installeres, men simpelthen liner bunden overlappe med en kork, som det er gjort i vores næste eksempel.

 • Hjemmebiograf i kælderen

  • Design af lokaler samt dekorationsmaterialer til deres design vælges ud fra deres specifikke formål. Hvad er nøgleelementet i det indre af kælderen gulvet, så dette er en stige - det skal ikke kun være smuk, men også bekvemt for at flytte. For at kunne etablere en så bred og lige stigen march, er der brug for et vist rum (se Hvordan man laver trin i kælderen: en komfortabel trappe i det oprindelige indre).
  • På en sådan stige kan du ikke bare gå, men uden problemer at bære møbler, husholdningsapparater. Hvis husets areal giver dig mulighed for kun at montere en spireltrappe, hvorigennem det er svært at komme ned, er en separat udgang til gaden på forhånd i kældervæggen anbragt. Det ville være rart at have en sådan udgang under alle omstændigheder, da det i tilfælde af brand kan være den eneste mulige måde at evakuere folk i bygningen.

  En trappe til kælderen

  • Hvis du mener, at kedlen, og selv drikkebrønden er placeret i kælderen, er det ikke svært at varme det. Dette kan være kendt for alle væg radiatorer eller vand varme gulve. Den mest hensigtsmæssige mulighed for yderligere opvarmning til kælderen kan betragtes som en infrarød varmefilm. Fordelen med den termiske film er, at den ikke behøver at blive monteret over hele gulvområdet.

  Derudover kan den installeres i væggene. En sådan introduktion vil ikke kun bidrage til opvarmning af lokalerne, men også fordampning af overskydende fugt fra strukturerne - og derfor for at forhindre dannelse af kondensat.

  For kælderen, som er udstyret med et fuldt udbygget boligareal, er dette meget vigtigt. Så beslutte, hvordan du vil se din kælder, og der er altid måder og måder at løse dette eller det pågældende problem på for sin behagelige arrangement.

  til favoritter Version

  Kommentarer

  Og vi havde store problemer med trappen til kælderen. Vi flyttede til huset og besluttede at lave et motionscenter nedenunder. Vanskeligheden er, at der er meget lidt plads, og trappen er meget stejl. På grund af opførelsen af ​​væggene og tilstedeværelsen af ​​ikke-bærende vægge kunne de ikke lave skruen, så nu er der ingen sportshal, vi vil ikke have noget som dette, fordi vi simpelthen ikke kan sænke noget der.

  Vi har der 5 kvm, hvem kan fortælle mig, om det er muligt at lave en vinkælder der, og hvilken fugtighed er der brug for? Bare om vinteren er der våde pletter, jeg ved ikke engang, hvad de skal gøre.

  Jeg kan anbefale "rebild", hvis der er god vandtætning og ventilation i dette rum, kan du lave en mini-sauna (elektrisk) eller et kontor til personlig "privatliv".

  Selv om alle samme sammenklappelige simulatorer kan trækkes selv med sådanne dimensioner af indgangen ...

  Sådanne muligheder, det er selvfølgelig vidunderligt, hvis du har penge)) Jeg har for eksempel et billardbord bare ikke og vil ikke. Og jeg bruger det som et lille opbevaringsrum - alt, hvad jeg ikke ønsker at tage ud af huset, er gemt.

  Jeg er helt enig med Sergei, at udstyre kælderen - det er ret dyrt for dem, der har et lille budget. På os er størrelsen af ​​en kælder beskeden, derfor kun brugt til opbevaring af grøntsager ja pickles af everyones. Og vi vil udstyre det som en vinkælder! Generelt uden særlige dikkedarer som svømmebassiner og fitnesscentre

  Jeg har en lille kælder under huset, jeg besluttede at bruge halvdelen af ​​det under saunaen og den anden halvdel under værkstedet. Har forstærket det på 50 centimeter, har styrket fundamentet med beton. Væggene i saunaen var foret med vogn, installeret "burzhuyku", og i den anden halvdel blev væggene lavet af gipsplader, gulvet blev dækket med fortovfliser. Komfortabelt og komfortabelt.

  Han raked sine egne hænder: en konstruktionsmanual. Arrangementer med en stald + 78 billeder

  Siden oldtiden har folk til langsigtet opbevaring af produkter brugt kældre (kældre, underjordiske mv.). I den moderne verden har de ikke mistet deres relevans.

  Men når der er behov for dem, opstår spørgsmålet: hvordan man laver en kælder med egne hænder?

  I dag er der mange slags kældre. Deres typer kendetegnes primært af typen af ​​byggemateriale, dybde og placering.

  Så er der:

  • jordkældre, en kælder af mursten, sten, træ, lavet af beton og metal kældre;
  • på niveau over jorden: over jorden, begravet kældre, halvdybde, bulk og på en bakke;
  • balkon kælder, kælder i huset, under terrassen, kælder under garagen eller køkkenet, eller en stand-alone opbevaring.

  Men alle disse typer af lagerfaciliteter har oftest mulighed for at bygge kun i forstæderne. Derfor er så almindelige billeder af kældre i landet - som et eksempel på deres brug.

  Nogle mennesker kan blive forvirret af ideen om en balkonkælder, men det er den eneste mulighed for dem, der ikke har deres eget websted, for at gemme billigt et stort antal produkter.

  Essensen af ​​sådan opbevaring i en træ kasse med et tæt låg, lagt med en varmeisolator. For at have samme temperatur, brug en glødelampe, som er tændt fra relæet og kontakttermometeret.

  Underjordiske under nogle strukturer opført under opførelsen af ​​hovedstrukturen. Dette er den billigste og bedste mulighed for denne type kælder. Dens vægge er fundamentet for strukturen, og loftet er loftet på kælderen gulvet.

  Ved at bygge en kælder under bygningen opføres der som en almindelig kælder.

  Det sker imidlertid, at opbevaringen af ​​forskellige grunde skal bygges separat. Det er på disse typer kældre, at vi vil dvæle mere detaljeret.

  Valget af placeringen af ​​den fremtidige kælder er meget vigtig. Det afhænger af antallet af personer i familien (jo flere mennesker, jo større kælderen), omfanget af grundvand (hvis bræen er i vandet, er det usandsynligt, at det vil fortsætte), tilgængeligheden af ​​(den mere praktisk tilgang til det, jo bedre).

  Som svar på spørgsmålet om, hvordan man opbygger et lager, den bedste løsning for en familie på 4-5 personer vil premise 2 af 2 meter til 3 meter dyb, som står på den højeste sted af plottet.

  Under sådanne forhold kan kælderen i hytten gøres langsomt og kvalitativt, så det vil stå i mange år.

  Måder at bygge en kælder præcis 2: polstret og nedadgående. Med den nedsatte version af kældercellen er bygget på overfladen og kun så gradvist begravet i jorden, idet jorden tages ud.

  Den pitched måde er den mest almindelige. I dette tilfælde skal du først lave en pit for den fremtidige kælder størrelse med en øget tolerance på en halv meter, og allerede i den samler de en kælder.

  At vælge en fundament mulighed og udgrave selve hulen, opstår problemet - hvordan man opbygger en kælder yderligere?

  For at gøre dette skal du udføre følgende arbejde:

  • forberede fundamentet
  • oprejste vægge
  • gips dem;
  • gøre vandtætning;
  • udføre indretning
  • konstruere en overlapning
  • at arrangere ventilation.

  Basen fremstilles ved at udjævne bunden af ​​udgravningen. Derefter kastes mursten, sand og brudt mursten i mindst 20 cm. Det resulterende lag skal hældes med opvarmet bitumen.

  Fra oven er det nødvendigt at lægge forstærkningen med en diameter på 6 mm og hæld betonopløsningen. Tykkelsen af ​​det opnåede lag skal være 10-15 centimeter. Når betonen størkner på bunden, lægges der en boks.

  Væggene er lavet af mursten. Dens tykkelse er 1 mursten.

  For at murværket skal være stærkt, er det nødvendigt at bruge en ledning med en diameter på 4 mm med et interval på 4 rækker. Særligt vigtigt er dets anvendelse i hjørner.

  Plastered vægge fra 2 sider (udenfor og indeni). For at gøre gipsmørtelen bedre ved at lægge væggen behøver du tomhed.

 • Efter plastering er det nødvendigt at vente en måned, indtil opløsningen tørrer. Denne periode er mest ønskelig for gipsets yderligere styrke.

  For at beskytte kælderen mod fugt er det nødvendigt at dække væggene med varm bitumenmastik og lim 2-3 lag af tagmateriale. Ruberoid er overlappet, det første lag er lodret, og det andet lag er vandret.

  Når basen er nået, er det nødvendigt, at ruberoidarkene findes på den og forsigtigt limes. Efter at have udført dette arbejde kan rummet mellem pitvæggen og kassen dækkes.

  Efter alt arbejdet er det tid til at starte det indre indhold af undergrunden. Alle bestemmer det - du kan hvidvaske væggene, eller du kan dække dem med fliser.

  Bunden er ønskelig at dække med en tagbeklædning, fastgjort med bitumen, og læg flisen allerede på toppen.

 • Cover den resulterende boks kan være en betonplade og træ (bar, log, bord).

  Overlapningstypen afhænger helt af materialets økonomiske muligheder og tilgængelighed.

  Luftning i kælderen er et vigtigt element i sin normale arbejdskapacitet. For at skabe ventilation anvendes 2 rør (udstødnings- og luftindtag). En af dem er placeret på gulvniveau, og den anden er tættere på loftet.

  Diameterne på rørene afhænger af kælderens volumen, det skal tillade luft at cirkulere.

  Rørmaterialet kan være anderledes (metal, plast, asbestcement). For vinteren skal rørene lukkes med skraver både udvendigt og indvendigt.

  Hvis din kælder er en separat bygning, og over det ikke vil blive udstyret med andre faciliteter, er det tilrådeligt at bygge pogrebnitsu - taget af de beskyttende og design funktioner. Hun vil redde kælderen fra faldende regn og kan harmonisk indskrives i landskabet på stedet.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 70 = 79