30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Billede af toilet reparation i lejlighed

Design af et lille toilet: fotos og tip

Mange ejere af lejligheder i den gamle prøve er ikke af erfaring bekendt med problemet med små badeværelser. Dette problem har to løsninger: lad det være som det er, og tolerer bare en række ulemper forbundet med en lille smule plads eller skabe interessante designmuligheder og lave et lille værelse et ægte kunstværk. Stol på din fantasi og prøv at skabe et interessant toiletdesign af en lille størrelse selv: billeder og videoer på internettet hjælper dig med dette. Nu er der et ret stort antal specialiserede steder og kanaler, der også hjælper med at undgå typiske reparationsfejl.

Et lille toilet kan indrettes på en moderne og stilfuld måde

Når du planlægger design af ethvert værelse, er der et vigtigt punkt - at vælge de rigtige materialer til finishen. Toilet er et rum, der bruges meget ofte, og som regel er der høj fugtighed i det, så materialer skal vælges som slidstærk, slidstærk og holdbar.

En væg på toilettet er malet i grøn farve

En meget god mulighed for at afslutte toilettet er keramiske fliser. Det modstår trygt fugtighed, ser attraktivt ud, er ikke bange for virkninger og andre mekaniske påvirkninger. Hvis du ser på internetbillederne af fliserne på toilettet, kan du se, at derfra kan du oprette et stort antal originale mønstre og ornamenter. Nu på markedet kan du hente en flise af næsten enhver farve og tekstur, så du kan give din fantasi en fuld sving. Hvis du ikke har nok af din egen designfantasi, vil toiletreparationsbilledet blive hjulpet af fliser.

Keramiske fliser - et populært materiale til design af toilettet

Udsmykning af væggene og gulvet på toilettet med kunstig eller naturlig marmor er også en meget praktisk mulighed, der vil koste meget, men vil vise alle dine gæster en god smag og økonomisk situation. Marmor - et af de mest holdbare materialer til efterbehandling, det er ikke bange for korrosion, fugtighed, tørrer ikke med tiden, ser luksuriøst ud. Den eneste ulempe er den høje pris, men det er det værd.

Vægge og vask i toilettet lavet af natursten

Et andet praktisk og smukt materiale til toilettet - plastpaneler. De er dyrere end fliser, men lettere og meget enkle at installere og betjene. At gøre gulvet i plastik er ikke altid tilrådeligt, men udsmykningen af ​​vægge med plastpaneler er en god ide. Derudover kan plastik stiliseres til ethvert andet materiale, det vil sige skabe illusionen af ​​træ- eller stenvægge. Foto reparationer af toiletplastikpladerne med egne hænder findes i stort antal på internettet, og panelerne selv er ret enkle at installere, så du behøver ikke særlige færdigheder til at installere dem.

Plastpaneler - en praktisk løsning til indretningen af ​​toilettet

For nylig er vandtæt tapet blevet et populært materiale til væggene på badeværelset og toilet. De ser godt ud i ethvert rum, tolererer helt høj luftfugtighed og andre negative virkninger.

Nyttig rådgivning! Gulvet på toilettet, som i badeværelset, skal ikke kun se attraktivt ud, men også være behageligt. Derfor er det en god ide at installere et "varmt gulv" system. Med gulvet på toilettet bliver det aldrig koldt, og du vil føle maksimal komfort for dine fødder.

Skabe med spejlede døre er funktionelle og øger visuelt rummet af et lille badeværelse

Udover traditionelle fliser, plast eller marmor, som ofte bruges til toilet design, kan træ anvendes. Det vil se originalt ud, og træpaneler vil skabe en ekstra følelse af hygge og komfort. Men der er en række nuancer. Træ er et materiale med øget følsomhed over for fugt. Billede af toilettet design 1,5 kvm. m. fra træet ser attraktivt ud, men du skal forstå, at bare brædderne her ikke vil være nok.

Materialer fra træ til indretning af toilettet skal behandles med vandafvisende forbindelser

Først bør du vælge det mest holdbare og fugtfaste træ. For det andet vil det være en god idé at desuden behandle det med specielle forbindelser, lakker og imprægneringer, hvilket vil øge driftsegenskaberne. I dette tilfælde vil designen af ​​toilettet med træpaneler glæde dig så længe som muligt.

Med hensyn til materialets farver er det bedre at vælge lyse farver. De giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet og give mange andre fordele.

For værelser med lave lofter er det godt at bruge i væggenes design et mønster med lodrette striber

Vigtige nuancer i toiletens design

Uanset hvilke materialer og farver du bruger i design, er det værd at tage højde for en række vigtige punkter:

 • Brug ikke materialer af samme farve. Toilettet er et rent utilitaristisk rum, men det er heller ikke umagen værd at lave et sterilt rum uden fremragende egenskaber. Hvis den overvejende farve på væggene og gulvet i toilettet er hvidt, er det værd at opdatere det med et originalt mønster af fliser eller dekorative elementer. Ellers vil der opstå følelsen af ​​en steril lægeafdeling, og det er ikke det, du har brug for på et toilet.

Lysfarvede indlæg vil lyse rummet, malet i hvidt

 • Beat design af kommunikation. Spørgsmålet om, hvordan man skal skjule rørene på toilettet er meget presserende, og der er mange muligheder for et svar. For eksempel kan de gemmes bag plast eller træpaneler. Sandt nok vil dette yderligere reducere rummet i rummet, så en interessant måde at løse problemet på - ikke skjule rørene overhovedet. Denne mulighed er god, hvis dit toilet er udstyret med nye rør, som ikke er pinligt at vise. På nogle billeder af designet af et lille toilet kan du se, at rørene ikke kun er lavet til et separat element i rumdesignet, men de ligner et ægte kunstværk. Med gamle rør kan du også eksperimentere med deres udseende, men hvis du ikke har de nødvendige færdigheder til dette, er det bedre at skjule dem bag panelerne. Video med demonstrationer af forskellige muligheder, som lukkede rør på toilettet, findes på internettet i mange tal, så der bør ikke være nogen problemer i dette;

Væggene på toilettet kan dekoreres med indskrifter lavet med hånden

 • bortskaffe VVS korrekt. Hvis du korrekt placerer toilettet, vægskabet eller hylde og andre elementer i interiøret, så kan du frigøre en temmelig stor mængde plads. Ellers skal du bare hente rummet op, og det vil være meget ubelejligt at bruge det;
 • Brug glas eller spejlpaneler for at øge pladsen. Spejl loft på toilettet - ikke den mest succesfulde mulighed, men glaselementerne på væggene vil være meget gavnlige at se på;
 • Døren i et lille toilet skal åbne udenfor, ikke indeni.

En hængslet toilet med indbygget tank

Nyttig rådgivning! Hvis du har et separat badeværelse, kan du øge toilets rum ved at kombinere det med badeværelset. Mange ejere af gamle lejligheder ødelægger simpelthen skillevæggen mellem toilettet og badeværelset, som et resultat, en, men et forholdsvis rummeligt værelse.

Design af et lille toilet: fotos af forskellige farver

Som allerede nævnt ovenfor giver lyse materialer dig mulighed for visuelt at udvide rummets grænser. Hvis du ser på internetfotoet af toiledesignet, og så læser dets virkelige parametre, kan du blive meget overrasket. Hvide fliser, paneler eller tapet - det er fantastisk at lave, så selv det mindste toilet vil se mere rummeligt ud. Derudover skaber lyse farver en renhed, hvilket er meget vigtigt for et værelse som et toilet.

Toilet i sort og hvid stil

Billede af tapet til toilettet i lejligheden viser, at selv det mindste rum, hvor det ikke er muligt at placere VVS, kan øges visuelt på grund af det korrekte valg af mønster og farve. Den bedste mulighed er et lyspunkt (ornament, mønster mv.) På baggrund af pastelltoner.

Men tror ikke, at toiletens indre rum nødvendigvis skal udføres i hvide eller lyse farver. Sort eller bare mørke vægge på toilettet - dette er også en god designmulighed. Ved hjælp af mørke toner skabes der en kontrast, som er meget attraktiv og stilfuld. Ja og hvidt VVS mod baggrunden af ​​mørke vægge og gulvet vil virke renere. Det vigtigste her er den korrekte belysning, for ikke at skabe en følelse af dysterhed. En god designmulighed - et lyst gulv og mørke vægge.

Væggene på toilettet er dækket af fugtbestandigt tapet

Og du kan gå endnu længere og bruge lyse og rige farver til design af toilettet. Billede af tapet på toilettet i lejligheden viser, at med det rigtige indfaldsvinkel kan et interessant interiør ikke kun være mørkt eller let. Men her er det meget vigtigt at kende foranstaltningen, ellers risikerer man at skabe et interiør, hvor det bliver psykologisk svært at være, og på et toilet er det uacceptabelt. Det er bedst at gøre en af ​​væggene lyse og farvede, og resten - mere monotont.

Smuk toiletvægge, malet i lyse farver

Toiletskåle og håndvaske til små toiletter

Som allerede nævnt, for at skabe et harmonisk design i et lille toiletrum, er det vigtigt ikke kun de rigtige efterbehandlingsmaterialer, men også sanitetsartikler. Heldigvis tilbyder moderne producenter et stort antal muligheder i forskellige størrelser og former.

Skab med indbygget håndvask og toilet

På nogle billeder af designet af et lille toilet i et panelhus kan du se en så praktisk og stilfuld ting som et indbygget toilet. Denne type sanitetsartikler er god, fordi det tager lidt plads, og al dens kommunikation er skjult inde i væggen. Ved en sådan toiletskål bygget i en mur kan der endog være en tank, som også væsentligt øger mængden af ​​ledig plads.

På toilettet kan du lægge en håndvask med en lille vask

Små dræn på toilettet er kun meningsfuldt, hvis der er steder at placere dem. Når rummet er meget lille, er det bedst at overføre sinken til badeværelset. Og hvis vi taler om et kombineret badeværelse, så er det bedre at vælge de mest kompakte muligheder.

Design af badeværelser, kombineret med toilettet: fotos af interessante løsninger. Idéer til registrering. Udvælgelse af efterbehandling materialer. Nuancer af planlægning og belysning. Nyttig rådgivning.

Meget interessant og fordelagtigt for små toiletter mulighed - combo. Denne opnåelse af tekniske tanker kombinerer funktionerne ikke kun et toilet, men også et bidet og et håndvask. Ikke den billigste løsning, men det sparer plads meget godt. I det kommer spildevandet fra vasken ind i toiletskålen. Forresten sparer det ikke kun stedet, men også vand.

Kombounitaz kombinerer funktionerne i en håndvask og toiletskål

Nyttig rådgivning! Brug af hængslet sanitetsartikler - en anden bekvem mulighed for et lille toilet. Selvfølgelig, hvis du ikke er sikker på styrken af ​​væggene i rummet, er det bedre at ikke risikere og installere en standard toiletskål eller vask.

Små dræn til toilet og kompakte toiletter - den bedste løsning til et lille værelse. Hvis det gamle hygiejneudstyr er i rummet, så er det bedst at blot demontere det og erstatte det med en mere moderne.

Hyggeligt toilet i rolige farver

Indstilling af den rigtige belysning

Det korrekte lys i toilettet er et andet vigtigt punkt, som ikke bør glemmes. De fleste toiletter har ikke vinduer, så du skal installere kilder til kunstigt lys. Det burde under ingen omstændigheder være for lyst, ellers kombineret med et let design vil dette give indtryk af et operationssted. Det er bedst at bruge spotbelysning med indbyggede lamper. På mange fotos af reparation af et toilet er det muligt at se små lyskilder, kompetent etableret på loft eller i vægge.

Tankevækkende belysning er et vigtigt øjeblik i designet af et lille toilet

Når du vælger belysningen, er det værd at fokusere på rummets overordnede design. Hvis du har mange hvide eller spejlflader på toilettet, skal du ikke installere en kraftig lampe. Generelt er en meget god mulighed for et belysningssystem på toilettet - en lysdæmper, det vil sige en belysningsregulator. Med sin hjælp kan du dæmpe lyset om nødvendigt og gøre det også lysere.

Spejlvæggen vil gøre pladsen til det lille toilet to gange så stort

Hvis du har et kombineret badeværelse, skal de vigtigste kilder til belysning placeres over håndvask eller spejl. En god mulighed for at spare plads er et spejl med indbygget belysning. Det vil være en god assistent til at anvende sminke og kan også fungere som den vigtigste belysningskilde, hvis lamperne på spejlrammen kan styres.

Spejlindsatser udvider toiletrummet

Grundlæggende tips til reparation af et lille toilet

På internettet kan du finde mange fotos af reparation af toilettet, design i den oprindelige stil og så videre. I sidste ende er valget af stil, materiale, farve af fliser eller tapet altid din, men der er en række enkle tips, der skal overholdes for en god reparation:

 • Udskift det gamle VVS med en ny - Toiletskåle og dræn fra den sovjetiske model, som regel stor, upraktisk og optager meget plads. Hvis du udskifter dem med moderne indbyggede VVS, så på denne måde kan du frigøre noget plads;

Toilet dekoration i økonomi stil

 • fjern gamle kommunikationer - udskiftning af støbejernsrør med nye PVC-kommunikationer gør det ikke kun muligt at spare plads, men også forbedre rummets udseende væsentligt. Nye rør kan ikke engang være skjult bag paneler, de håndterer med succes en rolle som et moderne element i et indre;
 • Hvis du ikke kan udskifte rørene på nogen måde, kan du skjule dem under lofter og paneler. En god mulighed er at gøre dette med et spejl eller et vægskab;

Når du installerer en toiletskål med en opbevaringstank, vil rørene være usynlige

 • Billede af toiletfliseres design ser godt ud og stilfuldt, men det er ikke den eneste løsning. Vær ikke bange for at bruge forskellige materialer, eksperimentere med deres kombinationer;
 • Brug de indbyggede lyskilder - en lysekrone eller endda en almindelig lampe vil også reducere størrelsen af ​​et lille rum betydeligt, men små, men kraftige lamper hjælper med at justere belysningen korrekt. Strømregulatoren vil også være meget passende til toilettet.

I toiletens design anvendes vandtæt stof tapet med fletning

Begynd reparationen er med at lægge gulvet. Hvis brugen af ​​"varmt gulv" system, så sørg for, at alle de nødvendige kommunikation blev annonceret på forhånd. Efter gulvet skal du tage vægbeklædningen op. Foto flise design til toiletter for et lille område vil fortælle dig, hvordan du vælger den bedste løsning, og talrige video instruktioner vil hjælpe dig med at undgå almindelige fejl, når lægning af fliser eller beklædning plast-paneler, installation af lys og VVS-installation.

Lette tilbehør og malerier vil tilføje farve til det monokrome interiør

Nyttig rådgivning! Når du reparerer toilettet med fliser, er det bedst at bruge sammenføjningen i leddet. Dette vil ikke kun spare plads, men også byggematerialer.

Mange mennesker betaler lidt opmærksomhed på toilettet, når de repareres, og helt forgæves. Ifølge statistikker, i dette lille rum en person tilbringer næsten lige så meget tid som i soveværelset, så den korrekte udformning af badeværelset - et meget vigtigt punkt. Nu på internettet kan du finde mange foto flise design i toilettet, som viser, hvordan selv de mindste værelser, kan du gøre en meget komfortabel og originalt forudsætning.

Ved at kombinere badeværelset og toilettet kan du få et forholdsvis rummeligt værelse

Selv et kombineret badeværelse af den gamle prøve kan om ønsket blive omdannet til et meget komfortabelt og moderne værelse. For eksempel er installering af et hygiejnebruser på toilettet en god ide, hvis du ikke er fan af badeværelset. Brusekabinen tager lidt plads, er meget funktionel og praktisk. Moderne modeller kan gøre hydromassage, spille musik og have andre interessante funktioner, så fordelene ved badeværelset her kan argumenteres.

Hygiejnisk brusebad vil gøre brug af toilettet mere behageligt

Ved reparation af toilettet med egne hænder spiller billedideer fra internettet en meget vigtig rolle. De viser, hvordan man bruger en lille mængde af materialer er mulig, selv fra et lille værelse i et panel Khrushchev at lave et kunstværk og et objekt af misundelse for alle gæster. Det vigtigste - vær ikke genert for at bruge din fantasi. Nogle funktioner i toilettet disse hylder med bøger, at have noget at læse under et besøg i det rum, andre dekorere det i en minimalistisk orientalsk stil. Du kan dekorere smukt, moderne og stilfuldt hvilket som helst værelse med en række anstrengelser. Hvis du er interesseret i udformningen af ​​et lille toilet, er fotoinstruktioner om dette emne på stort set store mængder på internettet.

Billeder med perspektiv udvide pladsen på et lille toilet

Selvfølgelig, hvis du ikke har erfaring med konstruktion, så er det bedre at overlade reparation og toiletbehandling til erfarne fagfolk, der vil gøre det hurtigt og effektivt. Fra dig behøver kun et værelse design eller endda en verbal beskrivelse med yderligere instruktioner og forbedringer. Men kun når man opretter et interiør med egne hænder, kan man opnå en ægte originalitet og tilfredshed med resultatet.

Reparation af badeværelse og toilet, foto af interessante løsninger

Maleri væggene i lejligheden: design, foto eksempler, modetrends, rådgivning fra fagfolk

Design af badeværelser, kombineret med toilettet: Interiørfoto og interessante løsninger

Korridor i lejligheden: design, foto-eksempler på interessante ideer

Suspenderede lofter fra gipsplader: foto, design af forskellige rum

Fliser på gulvet til korridoren og køkkenet: fotos, tips til valg og stuvning

Lille toilet design i fotos

Moderne (og ikke meget) lejligheder synger ofte utilstrækkelig planlægning: toiletter er meget små. Et lille værelse er nok til alle behov, men at placere der noget andet end en toiletskål vil være problematisk. Og på trods af den lille størrelse af rummet, med dets design, er der også spørgsmål. Vi tilbyder at se et billede af designet af små toiletter og drage konklusioner for sig selv.

Dette badeværelse er indrettet i standard beige og hvide fliser - mange ejere af lejligheden i post-sovjetiske rum udvej til et sådant farveskema.

Dette billede bruges allerede rødt fliser med mønstre, men farven opdeler toilettet i to dele, højden på toilettet.

Hvis toilettet ikke kun er lille, men også smalt, vil belysningen visuelt øge området. Væggene og loftet er med succes indlejret i et træ.

På trods af den lille størrelse på toilettet var der et sted på væggen, selv for billedet.

Og igen ser vi finishen med et træ i designet.

Ved udformningen af ​​et lille toilet, skal du ikke glemme de hængende toiletskåle - de sparer perfekt plads, hvilket er tydeligt synligt på billedet.

Ofte opstår der problemer med toiletopstillingen og på grund af skrånende planlægning - dette findes i lejlighederne. Der er dog plusser: skallen passer ind.

Pretty standard design af et lille toilet, selv om kvaliteten af ​​billedet er lam. Men smagen og farven, som de siger 🙂

På dette billede er det tydeligt bemærkelsesværdigt, at designet med en ansvarlig tilgang til fliseudvælgelse er mere stringent og konsistent. På trods af at beige skalaen ikke er gået væk.

Hvis den beige farve stadig tiltrækker, og der ikke er penge til flisen, kan du bruge PVC paneler.

Og dette er en brudt flise. For mere information om denne type finish, se billedrapporten om reparation af toilettet med brudte fliser.

På trods af toilettet er lille i størrelse, har det ofte nicher, der er gode til at installere en kedel eller montere et skab.

Og nogen foretrækker ikke at bryde sig med designet, men maler blot vægge med lysmaling. Det vil visuelt øge den lille størrelse på rummet, selvom det ikke er så hyggeligt der. Igen er det et spørgsmål om smag.

Hvis badeværelset er lille. men fra det vil du stadig presse ud alle saftene, du kan arrangere et sådant skab med dine egne hænder over toilettet.

Den kunstige tilsætning af små fremspring vil muliggøre en lille udvidelse af rummet. Hvis toilettet havde været almindeligt, ville pladsen til hylsten have besat tanken. Her er et helt moderne design.

Ved det store ønske i et lille toilet er det muligt at indeholde et hygiejnisk brusebad. En vandkande med en slange tager ikke meget plads, så hvis kommunikation tillader det - dristigt føre.

Det er et ret moderne design med baggrundsbelysning og efterligning af naturlige materialer.

Venstre - holderen og en børste, til højre papirkurven. Selv med en så beskeden størrelse at placere de nødvendige ting er det helt muligt.

Den lille størrelse på toilettet kan visuelt dækkes med vandret flisebelagt. Se på billedet: Faktisk er stedet der meget mindre end det ser ud til.

Og dette er et luksuriøst interiør, kun kongelige palæer.

Mørke og lyse fliser, fotoudskrivning, hængende toilet og døre lavet af træ - hvad er der mere nødvendigt i et lille område?

Simpelthen smukt og lyst design, som ikke bør være bange.

Store fliser med mosaik tekstur hjælper fortynder interiøret og undslippe fra monotont kedelige farver.

En simpel kombination af mørke og lyse fliser. Bemærk: sømene er specifikt dækket med en mørk løsning.

For at skjule rør og kommunikation skal du bruge glidestrukturer.

Når du vælger og køber et toilet, skal du være opmærksom på dens bredde: de smalle tanke vil spille i din hånd.

Udformningen af ​​et lille toilet er ikke nødvendigvis kedeligt!

6 ideer til design af et lille toilet + foto

Ikke alle kan prale af et rummeligt toilet i lejligheden, så for at kende flere måder, hvordan man udvider et beskedent rum, vil ikke skade. Designere har allerede samlet en tilstrækkelig oplevelse af at omdanne selv de mindste toiletrum til funktionelle og ret rummelige rum, og disse teknikker kan alle bruge, når de anvender deres eget toilet.

Det er vigtigt ikke at glemme, at dette rum ikke kun skal være attraktivt eksternt, men også funktionelt. Det er godt, at det moderne marked af efterbehandling materialer tilbyder et stort udvalg af forskellige finish, der er tilpasset effekten af ​​høj luftfugtighed, kan nemt rengøres, forringes ikke under påvirkning af aggressive rengøringsmidler mv. Du kan bruge en flise, vaskbar tapet, fugtbestandigt gipsplader, laminerede paneler, glas, plast osv.

Så på hvilke måder kan du visuelt udvide rummet af et lille toilet, gøre det mere funktionelt og æstetisk?

at bruge lyse farver i et lille rum til sin visuelle stigning - en ide der er lige så gammel som verden. Fantastisk mulighed for et lille toilet - hvid farve, som kan bruges til dekoration og lofter, og vægge og loft. I kombination med hvidt VVS og den vellykkede belysning af lokalerne vil være så sløret, at det simpelthen ikke er muligt at overveje den manglende plads.

Hvis sådan hvidhed ikke er til din smag, kan du altid bruge enhver lysfarve, og sort / hvid er velkommen: enhver farve kan kombineres med hvid. Toilettet kan for eksempel være dekoreret i grå-hvide farver, men det er vigtigt, så loftet er så let som muligt, fordi en mørk farve kan reducere selv det mest rummelige rum.

Mange designere anbefaler også at bruge lodrette eller vandrette striber, for visuelt at udvide rummet og ændre sin geometri lidt, men i et meget miniatyrt toilet er det bedre at bruge en monofonisk lys finish.

Ofte i toiletter bruger keramiske fliser, fordi det er let at rengøre, ikke kan påvirkes af fugt, har et godt udseende. Det er ikke nødvendigt at sprede alt fra gulv til loft med fliser: det er nok til at dække toilettet med halv eller 2/3 af højden ved at kombinere det med et andet efterbehandling materiale.

Fremragende alternativ til keramiske fliser - vaskbar maling. Denne indstilling er ideel, selv i tilfælde af, at væggen i badeværelset er ikke helt glat: under malingen, denne defekt er ikke så indlysende, og under fliserne, de absolut skal udjævnes. Alt denne procedure vil stjæle uvurderlige centimeter af rummet. Men hvis dit valg var stadig at male, skal du vælge en lys forår, lyse og pastelfarver, men fra hvid i dette tilfælde er det bedre at nægte - i snævre rum vægge hurtigt blive snavset og skal vaskes oftere, hvis det ikke er skræmmende for fliser , selv vaskbar maling er bedre at ikke vaske så ofte.

I nogle europæiske lande er det ikke ualmindeligt at bruge toilettet fugtbestandigt tapet. Denne ide kan bruges og vælge et lyst tapet med et mellemstort mønster.

Selv et lille toilet kan gøres kedeligt og interessant ved hjælp af særlige klistermærker. De kan limes til tapet eller malet vægge, og hele processen tager minimum tid og kræfter. På denne måde kan du skabe interessante billeder, indånde et bestemt humør, etc.

Glem ikke om kunstig sten, som kan kombineres kompetent med andre efterbehandling materialer, får ikke bare et mere rummeligt rum, men også et mere elegant værelse.

I et lille rum tildelt et toilet er det ulogisk at røre store dele af sanitetsartikler. Stop ved miniature modeller, ikke selvfølgelig at glemme deres egen trøst. Naturligvis er det i et lille toilet meget problematisk at placere noget andet end en toiletskål. Derfor er muligheden for "maksimal" at bruge toilettet der, komplet med en vask, men du skal nok glemme bidet, urinal og andre VVS-inventar. Men for et lille toilet er der en anden mulighed - kombounitaz, der ud over toiletens funktion også fungerer som et bidet og en håndvask. Det er meget praktisk, praktisk, og vigtigst af alt er disse steder brugt i det mindste.

Skal se og design af toilettet: optimalt, så det var med udgivelsen af ​​en skrå, men forbindelsen af ​​bølgen i dette tilfælde er kontraindiceret, fordi det kan sætte skub i toilettet, hvilket får rummet bliver mere komfortabel. Ejere af små toiletter kan rådes til at bruge dræningstanke med lille volumen, og det er fremragende, hvis de er indbygget i væggen, så visuelt bliver rummet opfattet lidt mere.

For at skabe illusionen om ledig plads kan du bruge hængslet VVS. Hvis nogen tvivler på det hængslede toilets pålidelighed, kan det klare ca. 400 kg, så det kan installeres sikkert i enhver lejlighed. Af den måde, hvis du lægger alle sanitetsartikler på toilettet langs en væg, så kan du spare meget plads.

Hvad angår alle slags møbler og tilbehør, bør de være på et minimum. Selvfølgelig er der ikke behov for et skab til alle rengøringsmidler og hylder til hygiejneartikler, men alt andet kan være overflødigt. Et skab med alt hvad du behøver er bedst placeret direkte over tønderen eller under loftet. Begge disse steder er fordelagtige ud fra et synspunkt, at de ikke er meget iøjnefaldende og således ikke forstyrre rummet.

Glem ikke om spejlet: Ud over sin direkte funktion udfører den også funktionen ved at udvide rummet. Korrekt placeret spejloverflade kan virke underværker og omdanne et meget lille toiletrum til et normalt mellemrum.

Forresten skal døren til det lille toilet åbne udad. Hvis det i så fald ikke er tilfældet, skal du sørge for, at det ikke berører de objekter, der er installeret der, når det åbnes. Ellers skal du ændre døren lidt.

Nå, hvis toilettet kan prale af naturligt lys, men så heldig ikke alle. Så du skal passe på korrekt kunstig belysning, så det lille toilet ikke så endnu mindre ud. Det vil kræve lysende belysning, men det vigtigste er ikke at overdrive det, så rummet ikke bliver til en slags driftsrum.

Hvis du i udsmykningen brugte hvide eller pastelfarver, vil de afspejle lyset, hvilket gør rummet lysere, så du behøver ikke kraftfulde lyskilder. Ideel til spot belysning, som er indbygget i loftet eller væggene. Hvis du giver alt dette med en lysdæmper, kan du justere lysstyrken.

Værelset, dekoreret med smag, opfattes altid meget bedre - det er ingen hemmelighed. Hvis du tager to identiske toiletter og dekorere en uden at overholde nogen retning, og i det andet for at skabe et bestemt design og afhente tilbehør i samme stil, vil forskellen være tydelig. Den anden mulighed vil virke meget mere rummelig. Derfor er rammen til spejle, kraner, toiletpapirholder, flasker til flydende sæbe og parfumer, lofter og andre detaljer valgt i samme stil med hinanden og i kombination med toilettet. Som et resultat bliver alle disse rent funktionelle elementer også genstand for indretning.

På trods af mange tro på at i et lille toilet ikke er et sted for smykker, kan de stadig passe komfortabelt her. Det vigtigste er at måle skalaen og kende foranstaltningen, så i toilettet kan der være plads til en lille blomst, et billede, fotos med landskaber mv.

Og selvfølgelig holde orden i dette rum, fordi et lille toilet, som enhver anden miniatureplads, hvis det er farvet, vil virke som et lille værelse, et skab, og alle dine bestræbelser vil komme til intet.

Toilettet i de fleste lejligheder er det mindste værelse, men samtidig et af de mest populære. Af en eller anden grund, under reparation, betaler de mindst opmærksomhed på det, men toilettet skal også være funktionelt og stilfuldt. Et par enkle tips hjælper dig med at organisere interiøret i et lille rum, så det bliver visuelt meget større og lettere.

Relaterede indlæg

Alt er meget vigtigt

kategorier

 • Balkoner og loggier

Udvælgelse af artikler om temaet: "Reparation og udsmykning af altaner og loggier".

Udvælgelse af artikler om emnet: "Reparation og udsmykning af badeværelset."

Udvælgelse af artikler om temaet: "Reparation og udsmykning af stuen."

Udvælgelse af artikler om temaet: "Reparation og udsmykning af børnenes værelse."

Udvælgelse af artikler om temaet: "Reparation og udsmykning af køkkenområdet".

Udvælgelse af artikler om temaet: "Reparation og udsmykning af hallerummet".

Et udvalg af artikler om emnet: "Reparation og udsmykning af et soveværelse".

Et udvalg af artikler om emnet: "Reparation og efterbehandling af toilettet."

12 tips, som brusebad til brusebad at vælge: typer, materiale, fastgørelse, fabrikant

6 tips til valg og maling af akrylmaling på vægge, lofter og gulve

10 tips til udsmykning af fleksible stenvægge

8 tips, hvilke rør til vandforsyningen er bedre at vælge: diameter, materialer

14 tips om, hvordan man vælger trælaks til indvendig og udvendig arbejde: lakker

10 tips til valg af gips 3D-paneler til vægge: form, installation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 5 = 1