30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Billede af kunsthåndværk lavet af kegler

Håndværk af kegler med egne hænder: 78 usædvanlige billed ideer

I verden, sandsynligvis, ved kun babyer ikke, hvad de støder på. Dette naturlige materiale tjener ikke kun til at dekorere træer, men også kilden til mange håndlavede håndværk. Efter lidt tid kan du lave farverige farverige husprodukter og forvandle interiøret med designer håndlavede artikler. Og også lave kollektive sammensætninger af gran, cedertræ, pinjekegler, der tiltrækker hele familien til arbejde. Efter at have afsat meget lidt tid til kreativitet, vil du springe ind i et eventyrs magiske verden. Hvis du har en rig fantasi, så vil det ikke være svært for dig at gøre noget håndværk. I mellemtiden har vi hentet de mest populære sange.

Kegler kan ikke kun kombineres med indvendige emner, men skaber også frittstående dekorationer. Du kan også altid lave sjove små dyr, og processen med at skabe produkter vil intrigere ikke kun barnet, men også den voksne.

Ved brug af kegler kan du oprette:

 1. Dekorative sammensætninger, der ikke kun giver komfort og nytårs indretning, men også opfrisker interiøret. Kategorien af ​​sådanne håndværk kan omfatte: en krans ved døren, ikebana, topiary, lysestage.
 2. Nytårets produkter. Her kan designerens fantasi vende om i alle retninger, fordi du kan starte med en lille sammensætning eller endda lave et kegtræ.
 3. Figurer af dyr. Bear cub, pindsvin, egern, goblin, pingviner, snedækket ugle - et sæt af sådanne helte vil ikke forlade ligeglade ethvert barn. Og fremstillingsprocessen vil give en masse fornøjelse og vil belønne et gebyr for godt humør for hele dagen.

Før du begynder at lave håndværk lavet af kegler, bør du omhyggeligt behandle keglerne:

 1. Det forurenede materiale skal vaskes og tørres naturligt.
 2. Mindre forurenet materiale skal rengøres med en børste.
 3. Unripe og ikke-frigivet kegler skal anbringes i en let opvarmet ovn med en let åben dør. Du vil bemærke, at fugt vil fordampe fra de våde kegler, og de uåbnede vil gradvist åbne op som en gran lapnika.

Hvis ideen kræver lukkede kegler, så skal du undgå at åbne kronbladene i tømrerlimet i 30 sekunder. Ved omdannelsen suges keglerne i vand og binder dem derefter med en tråd, hvilket giver den ønskede form. Materialer til håndværk kan efterlades i naturalier eller dækkes af kunstig sne, lak, maling. Alt vil afhænge af det udtænkte håndværk.

Et af de mest populære håndværk på tærsklen er juletræet. Gør det nemt nok. Overvej to muligheder.

Til arbejde har vi brug for:

Trinvise instruktioner til at lave et juletræ:

 1. Lav en base i form af en kegle lavet af pap.
 2. Lim keglerne til keglen med intervaller.
 3. Mellem koner, vedhæft nåletræer eller klitter.
 4. Juletræet er klar. Det er stadig at dekorere nytårets skønhed.

Dernæst overveje den 2. version af nytårstræet.

Materialer til fremstilling af håndværk Juletræ af kegler:

 1. Fra pap gør grundlaget for vores juletræ i form af en kegle.
 2. For god strukturel stabilitet skal du placere papir eller papir inde i strukturen.
 3. Af pap, skær en cirkel eller brug en træstativ og fastgør en kegle til den.
 4. Lim konerne til konen fra top til bund. For at undgå store lumen, drej konerne i hver række i modsat retning.
 5. Hvis du limede alle støtene, så er hovedparten af ​​fartøjet færdig.

Stadigere i boliger finder du smykker lavet af kegler, lavet til nytår eller juleferie med egne hænder. Dybest set er det fyrretræ eller graner eller træer i potter.

Ved arbejde med kegler er det meget vigtigt at bemærke deres fordele:

 • naturligt materiale uden kemiske urenheder
 • behagelig nåletræ
 • spare penge takket være produktion af keglernes kulisser.

Af kegler, hvis du ønsker det, kan du lave næsten ethvert legetøj, du bør kun vedhæfte en lille fantasi og nogle gange tålmodighed. At lave smykker til et juletræ er en god idé til håndværk. Når alt kommer til alt laver du ikke bare disse ornamenter med dine børn, men dekorere det nye års skønhed eller dekorere interiøret med ting. Af de mest elementære håndværk kan du lave dværge.

Trin-for-trin instruktion om hvordan man laver et gnome:

 1. Forlad en bump uændret, og tag det som grundlag for kroppens gnomics.
 2. Tag hovedet af hovedet på kastanjen. Lim derefter skæget.
 3. Ben og hænder er fremstillet af stof og fyldt med sintepon eller bomuldsuld.
 4. Tøj er syet af filt.
 5. For gnomes bør pigerne spidse spidsen af ​​tråd.

Længdeformede knopper kan tjene som dekorationer i huset eller blive en vidunderlig dekoration til et juletræ. Til fremstilling af eksklusive pick-ups til gardiner, tag et fløjlstof og fastgør fyrkeglen i enderne.

En anden vidunderlig dekoration af vores indretning kan være et nytårs farvede krans af shishechek. At lave dette håndværk tager ikke meget tid.

For kransen skal du:

 • kegler (antallet afhænger af længden af ​​kransen);
 • lim;
 • reb;
 • Sprøjtemaling (du kan bruge enhver maling);
 • pailletter.
 1. Forbered keglerne til farvning ved først at rense dem.
 2. Sprøjt malingen på støtene.
 3. Efter drys keglerne med paljetter. Vent, indtil materialet er tørt.
 4. Tag rebet og lav noter på det, hvor du placerer støjen.
 5. Forlad 10 cm reb for at binde en krans.
 6. Påfør en dråbe lim på bunden af ​​keglen og lim den til reb. Hold bumpen stramt i 5 sekunder for et fast greb.
 7. Gør det samme med de andre kegler.
 8. Kransen er klar.

Også som et nytårs udsmykning af huset vil en artefakt i form af en snefnug fremstillet af kegler lavet med egne hænder, se meget elegant ud.

For at lave snefnug er det bedre at bruge gran eller lange fyrkegler.

Tag 6 kegler og lim hinanden sammen. Centeret for vores håndværk kan være dekoreret med en lille papir snefnug eller blonde. Inden for 5 minutter er vores snefnug klar.

Forberedelse af huset til ferien begynder med en tærskel. Dørens høstramme giver plads til vintermotiver og tager dem til en vintereventyr. Lav et nytårs krans er ikke svært.

Først skal du skære kransens bund i form af en cirkel af plast, pap, fleksible grene eller ledninger. På keglerne lim små ringe, forudindstil indretningen til kegler eller efterlade i sin oprindelige form. Ved hjælp af snøring skal du klæde bumpene på ledningen. I slutningen af ​​arbejdet, drej kanterne af ledningen og dekorere med en stor bue.

Grundlaget for en festlig krans kan også være aviser. Spol dem tilbage i en ring og fastgør dem med tråde i en cirkel. Hvis huset har et organza eller andet materiale, skal du pakke det omkring den resulterende ramme. For at simulere gran grene, brug grøn eller lys grøn regn. Lim konerne til regnen og tilføj til sammensætningen af ​​plastfrugter.

Du kan købe en klargjort base til en krans i butikker. Dekorer det med egern, nødder, kegler og lav dit eget individuelle design. Du kan dekorere med alle slags materialer: maling, gnistre, bånd, perler, perler.

Sådan laver du en smuk kugle af kegler

Du kan ændre indretningen af ​​dit interiør ved at lave en usædvanlig kugle af kegler og æbler. At gøre det er ret svært, men hvis du følger vores instruktioner, så vil du klare opgaven.

For bunden af ​​bolden lav en cirkel med papir, crumpling det som når man laver snebold. En anden mulighed for grundlaget kan være en skraldespand. Du kan gøre formen af ​​bolden ved at fylde den med bomuld, bomuld eller en avis. Åbningen af ​​posen skal lukkes eller forsegles. Grundlaget for håndværket er klar.

Vi fortsætter til hovedkompositionen og limer keglerne, jævnt fordelt omkring omkredsen. Efter den naturlige tørring af produktet er sammensætningen klar.

Det sidste stadium er belægningen af ​​bolden med lak eller sne. Det færdige produkt kan sættes i en gryde eller vase, eller blot vedhæftes med en tråd til loftet.

En god ide til at skabe et usædvanligt interiør er de skårede træer - topiary. Nogle gange kaldes de træer af lykke og lykke.

At gennemføre ideen du har brug for:

 • bump;
 • gips eller svamp;
 • en krukke af ler eller plastik;
 • gren af ​​træ;
 • Blade af avis eller blomster svamp;
 • tråd;
 • aerosol maling.
 1. Skab en bold fra avisen og pakk den med tråde.
 2. På bunden af ​​keglen anbringes lim og lim den på bolden så tæt som muligt.
 3. Lim de andre bump på bolden. Prøv at vælge kegler af samme størrelse.
 4. Pinch enden af ​​fyrretræen og lav et hul i bunden af ​​bolden.
 5. Fastgør grenen i bolden med lim.
 6. Farve den resulterende kuglemaling. Skålen er dekoreret med tørrede blade, grene, perler, farvede bånd.
 7. Forbered gipsen til arbejde: fortynd det i en gryde, og lav indrykket fra kanten på 3-5 cm.
 8. Indsæt grenen med bolden i gipsopløsningen, og fastgør den, indtil den tørrer.
 9. Forkæle gipsen med små kegler eller mos.

For at give romantik og skabe et nytårs komposition til festbordet, svarer et tændt lys i et smukt lysestage. Udstrålingen af ​​festlampe vil ikke kun give trøst, men vil også diversificere interiøret. Gør dette tilbehør selv kan endda et barn. Indretningens vigtigste materiale er kegler, og de resterende materialer vælges afhængigt af tilgængeligheden.

For at skabe et festligt stearinlys skal du bruge:

Alle elementerne i dekorationerne er placeret på et underlag og malet. Udfør maleri med åbne vinduer eller udendørs. I midten af ​​cirklen fra pap bør limes et stearinlys og forberedte dekorationer. Oprindeligt ser sammensætningen ud som en gren af ​​et nåletræ.

En anden mulighed for at skabe et stearinlys kan være udsmykningen af ​​færdige lysestager med kegler og kviste. Usædvanlige stearinlys fås fra glasburer. For at gøre dette skal du sætte sukker eller kunstig sne på bunden af ​​krukken. Dekorer toppen med blonder og sæt et par koner fast. Behandl sammensætningen med aerosol med sne.

For at lave en usædvanlig kurvkande, brug vores tips.

Materialer til at skabe en kurvkande:

Bunden skal startes for at forbinde fra den centrale bump, og så til at forbinde 8-16 i en cirkel, indpakningstråd eller fiskelinje.

For den anden række af kegler, lav en cirkel med mindre diameter. For en høj kurv, lav en 3 cirkel.

Forbind to cirkler af kegler til hinanden med lim og ledning. Kurvenes håndtag er lavet af wire og zadekoriruyte kegler. Drej håndtaget igen og drej bumpene.

At være engageret i kunst kreativitet er lige så nyttig både for voksne og for børn. I hvert arbejde anvendes princippet om kombination og afspilning af kontraster. Fordi forskellen i farve, form og størrelse dikterer deres regler i fartøjet.

 • gran kegle;
 • 4 halvt åbne fyrkegler;
 • en stor åben fyrkegle med en rund top;
 • hatte fra acorns;
 • alder kegler;
 • syl;
 • lim;
 • saks.
 1. En aflang fyrkegle er en bjørnepuls legeme.
 2. Påfør lim til de dele af skalaerne, der tilsluttes.
 3. Tilslut dele af produktet, så vægten af ​​en bump fixer skalaerne til den anden.
 4. Fra pinjekegler, lav poter.
 5. Bjørnens bagben gør kegler større end forbenene.
 6. Hovedstykket vil være en åben fyrkegle.
 7. Fra hattene af ørn gør ører og en næse og strammer fast med lim.
 8. Fra sort peber, lav øjne og næsespidsen.

Hvis en pose med kegler er ophobet i huset, er skabelsen af ​​en stor bjørn egnet til dig. Størrelsen af ​​legetøjet er valgt i overensstemmelse med antallet af kegler.

Lav et skelet af bjørne lavet af papier-mâché eller monteringsskum. Fyld rammen med papir, og læg tyngre materiale i benene for stabilitet. Lav det øverste lag af kegler og fiks med lim. Øre, lav et puslespil af pompomerne.

Du kan også lave en smuk pindsvin lavet af kegler fra tilsætningen af ​​plasticine.

Til pindsvin har du brug for:

For at lave en pindsvin udføres alle handlinger skiftevis i henhold til instruktionen:

 1. Tag ler og blottet ud en langstrakt næse.
 2. Fastgør det til bunden af ​​keglen.
 3. Fra en anden farve af plastin, lav en tud, øjne, poter.
 4. Løs dem i håndlavede artikler.
 5. Derudover laves en plasticine ører og fastgør dem.
 6. Håndværket er klar.

Naturen har altid inspireret folk til at arbejde, fordi alt er underordnet det i det. Efter at have vist en lille fantasi, kan du oprette ikke kun legetøj, men hele mini-byer af naturlige materialer. Og skabelsesprocessen vil forene familien og give alle mulighed for at vise designer evner.

For tilbagemelding skal du udfylde formularen på Kontakter-siden.

Alle materialer på webstedet er copyright. Kopiering uden et aktivt link er strengt forbudt!

Sådan laver du håndværk fra kegler - 75 billeder af usædvanlige ideer

Kegler er en af ​​de mest tilgængelige, men samtidig atmosfæriske naturlige materialer. Dekorationer og dekorelementer fra dem passer perfekt til vinterinteriør og i hjørnet af sæsonbetonede håndværk i børnehave.

Fordele ved at arbejde med kegler:

 • Kegler er miljøvenlige materialer;
 • De besidder en charmerende nåletræs aroma;
 • Materialet har praktisk talt ingen aldersbegrænsninger. Arbejde med kegler som voksne og børn. Og fælles arbejde vil præsentere mange positive følelser;
 • Brug af klumper i indretningen, du kan spare meget på nytårs dekorationer til huset.

Lidt kreative tricks:

 1. Under indflydelse af varme, herunder stuetemperatur, udløber keglerne. For at forlade keglerne i deres oprindelige form og forhindre deres åbning, sænk dem i 30 sekunder i en hvilken som helst gennemsigtig lim (f.eks. Tømrer). Når materialet er helt tørret, kan du begynde at arbejde med det.
 2. Hvis du har brug for kegler af en bestemt form, så sug dem først og lad dem være i flere timer i vandet. Derefter, med et reb (eller tråd), giver keglerne den ønskede form. Lad dem tørre.

Håndværk til kegler

På grund af sin enkelhed og økologiske kompatibilitet er kegler et glimrende materiale til at arbejde med børn. Deres usædvanlige struktur vil give barnet nye taktile fornemmelser og vil fremme udviklingen af ​​fine motoriske færdigheder, hvilket er meget vigtigt i barndommen. Og et vidunderligt håndværk kan være stolt ikke kun af barnet, men også af hans forældre!

Idéer til tematisk arbejde med børn:

  • skov- og skovbrugsemner;
  • nogen repræsentanter for dyrenes verden (pindsvin, drager, bjørne, svin osv.);
  • fugle (ugler, pingviner, kyllinger osv.);
  • Nytårs dekorationer.

  Et særligt sted er optaget af kegler i nytårets interiør. De skaber en utrolig vinter atmosfære, og er i stand til at give interiøret et komplet udseende kun ved sin tilstedeværelse. Et fremragende element i nytårets indretning kan være gyldne kegler, til skabelsen af ​​som du har brug for: kegler, farverig akrylmaling og pailletter.

  En anden variant af indretningen med brug af kegler er nytårs suspension. For at få den originale og effektive suspension skal du bruge: kegler, satinbånd og en lille fantasi.

 • Kegler er også et fremragende materiale til udsmykning af nytårstræet, lysekrone og andre indvendige genstande. Og processen med nytårs kreativitet vil hjælpe med at skabe et festligt humør for voksne og børn.

  Et af de mest atmosfæriske nytårsdekorationer er en krans. Til en festlig krans kan du bruge forskellige naturlige materialer og dekorative elementer. Nåletræer, kegler, bær, bånd, julkugler, perler - og det er kun en lille del af det, du kan bruge til at lave dit eget mesterværk.

  En masse muligheder kan tænkes på for at dekorere lysekronen.

 • En keglkugle kan ikke kun blive et vidunderligt nytårsudsmykning, men også en fremragende accent af ethvert interiør. Det kan hænge på et bånd under loftet, en lysekrone eller på en dør, anbragt i en gennemsigtig vase eller dekoreret med et nytårs bord. Bump, lim, perler, blade og meget tålmodighed - dette er alt hvad du behøver for at skabe det.

  • Du skal bruge:
  • den store klump;
  • tæt karton;
  • saks;
  • lim;
  • et lille glas til lysets diameter.

  Skær en kartoncirkel ud, hvis diameter er ca. 2 gange diameteren af ​​glasset med et stearinlys. Vi demonterer keglen på pladerne og lim dem med "poter" langs kanten af ​​den snitte cirkel. Efter det første lag er klar begynder vi at sy det andet lag af plader i hullerne. Antallet af efterfølgende lag afhænger direkte af lysestatens ønskede højde. Tør lysestagen og læg i midten et glas med et stearinlys. Hvis du vil færdiggøre indretningen kan være med akrylmaling, perler, pailletter og andre praktiske materialer.

  Familieklyngen

  Et websted for mødre og bedstemødre - Klipper af familiehunder

  kategorier

  • 8. marts (11)
  • Ikke kategoriseret (4)
  • Smykker med egne hænder (4)
  • Valentinsdag (8)
  • bagning og bagning (7)
  • strikning til børn (2)
  • strik til hjemmet (5)
  • strik dig selv (2)
  • strikning (1)
  • strikning (3)
  • gæster på døren (1)
  • land håndværk (23)
  • landejendomme (24)
  • fødselsdag (3)
  • Børn kommunikerer (1)
  • interiør design (26)
  • spil til fods (1)
  • hvordan man klækker stilfuldt (46)
  • vi maler negle (søm kunst) (23)
  • nytår (41)
  • omeletter og gryderetter (6)
  • gaver (9)
  • papir håndværk (19)
  • håndværk fra stof (4)
  • naturligt materiale (23)
  • Arbejd og Erhverv (1)
  • reparation (1)
  • have og have (1)
  • salater (1)
  • bryllup (9)
  • lære at tegne (3)
  • syning af babyer (1)
  • syning til børn (2)
  • syning til hjemmet (5)
 • annonceenhed 1

  hjælpe børn

  Håndværk fra SHISHEK - 35 bedste ideer + instruktioner.

  God eftermiddag, i dag lavede jeg en stor artikel dedikeret til håndlavede kegler (fyr og gran). Jeg samlede forskellige TECHNICS arbejde med kegler. Og jeg vil forsøge at fortælle i detaljer, hvordan man opretter hvert af de håndværk, der præsenteres her. I artiklen vil du se børns håndværk lavet af kegler og plastik, arbejdet er mere seriøst for en konkurrence i skole eller en have, som kan gøres ved hjælp af forældre. Kort sagt vil der blive samlet de bedste eksempler, interessante løsninger og succesfulde fund i verden af ​​shish kreativitet. Et håndværk af kegler til nytår, jeg lægger det i en særskilt artikel Nytårs håndværk af kegler - 100 ideer til børn.

  Så lad os se, hvilke ideer Jeg har samlet håndværkene fra keglerne til dig i dag.

  af skrællede kegler.

  Hvis du skille bump på vægten (til at trække deres knibtang), er det muligt ud fra disse blodplader sætte et billede (fluffy hund, naturlige landskab, eller bare sådan en forfærdelig ugle.

  Kan gøre Cone af papir ... og ved hjælp af en limpistolen (solgt på en byggevare for $ 5) til limning af hele keglen med skalaer af kegler, der overlapper hinanden (som en kraniet). Få juletræet. Begynd at limse keglerne med skalaer fra keglens nederste del ... og gradvist flytte række efter række til toppen af ​​keglen.

  Ved samme princip kan udlægges tortilla shell, eller en hat svampe.

  Eller meget gode ideer, som hun selv beder om shish skalaer - det er Hedgehogs. Kroppen er støbt af plasticine. Vi holder ryggen med skarpe vægte. Og sløret er dannet af et bundt. Spørgsmålet om, hvad man skal lave denne pakke? Så jeg tror at du kan prøve fra almindelige frø skiver tynde kviste... Eller tag kage fra majs og skær den med saks på tynde lige spåner - saml dem i et bundt, bundt bøj i halvdelen (bøjningsstedet bliver næsespidsen). Endvidere er denne bøjede bjælke fluffet ... så den spredes ud i spidsen omkring siderne - og denne lim er klistret ind i næsedelen af ​​lerfartøjet.

  Forresten har jeg tænkt - sandsynligvis kan mundingen laves og ikke fra det naturlige materiale af majshud ... men skæres fra papir (små smalle strimler) ... eller tage elementære tråde (lav en flok, bøj ​​den i halvt, fold bøjningslinjen ind i en tut-navlestreng). Måske skal tråden så stivelse, så de holder en stiv form.

  Med samme princip gøres her dette børns håndværk - PROTEIN af kegler og plasticine.

  For det første er et legeme skulptureret ... så på kroppen med en blyant grænser af zoner er afgrænset. Vi vil dække en zone med en skala skalaer, i den anden zone en lavvandede hvirvel af papir (eller naturlige materialer).

  Når kroppen er klar, vi Vi skimmer hver for sig af plasticine en hale... og dens øvre del med denticulate skalaer. Og den nedre del af halen er dækket af hvidt tyndt skærepapir.

  Du kan støbe af plasticine ORLA ... eller en anden fugl - fra keglens skalaer gør du fadern.

  Du kan lægge sådanne skalaer til Fairy House. Dette hus er lavet meget nemt. For at gøre dette har vi brug for en courgette af langstrakt form (vi bør ikke købe en frisk courgette med tynd hud, som er let at gennembore med en kniv ... men grøntsagshaven er allerede gul eller mørkegrøn, hvis hud ikke er ligefrem en negle, men også en kniv, ikke første gang. Sådan en solid grøntsagshave squash sælges på markedet. Gå gennem markedsrækken, skub et negle på den slanke og vælg. Hvis din courgette ikke vil være i formen SÅDAN PUNKTERET som i billedet af huset nedenfor - bare rolig ... bare dit tag i huset vil være lidt anderledes form (ikke så langstrakt, men mere afrundet). Skønheden i dit håndværk lavet af kegler er ikke mindsket. Og vigtigst af alt Prøv at vælge en, som du kan sætte på røven - og at den ikke falder ... Men hvis det gør det, er det okay - du kan bare sætte plastin under sin base.

  Yderligere ... HVORDAN SKAL DU GØRE EN PUMPEHUS FRA EN PUMPE MED EN TAGE AF STØRRELSER.

  Courgetter kan efterlades helt (fjern ikke midten) - men vær forberedt på at courgetten med tiden kan rotere indefra. Og du kan afskære det nedre røv. Tag indholdet af skeen ud og tør det i solen, så dets skorpe hærder indefra (så dit hus vil være evigt og vil ikke rådne).

  Zucchini maling i brun (hvis gouache maling - maling efter en god obryzkayte alle pokarshenny zucchini hårspray, maling så stop at få dine hænder beskidte)

  Detaljer om døre, vinduer og roser over døråbningen LAPE DIN HÅND. Støbning er bedst fra polymer ler (plast), som størkner i ovnen.

  MEN hvis du ikke har nogen plastik, så saltede dejdragter (vand + salt + lim PVA + mel + papirserviet). Jeg tilføjer lim til den saltede dej og et lille stykke papirserviet, så dejen ikke knækker når det er tørt, men det er glat og velholdt i fast form.

  ELLER du kan blænde alle detaljerne håndværk fra plasticine... men at det ikke flyder i solen, skal det hærdes. Som hærder, en lak i dåser (fra en bygning butik) ... eller en hårspray ... eller en neglelak. Den eneste bivirkning er, at figuren vil skinne fra lakken. Men det er ikke skræmmende. Det vigtigste ved hærdning af plastin er ikke at forsøge at huske det (lakskorpen kan knække). Derfor vil lakken være dækket af klar-til-spise vin og vinduer.

  (vi tager den øverste del af keglen)

  Og hvis keglerne begynder at bestråle fra spidsen - og lad keglespidserne stå i skalaer. Så til sådan scaly caps Du kan klæbe runde puder eller pomponer. På pladsen af ​​linned klud du sætte vat kugle (eller polstring polyester), indsamling firkantet kant i strålen og bundet nitochkoa (vender sig knude (ligesom et pindsvin i tågen fra filmen) Denne runde knude på toppen (hvor uafgjort), der dækker Shishkova hat -. Lim.

  Og vi får en eikel. Sådanne acorn acorns kan hænges som en indretning på en krans af kurvstænger.

  Du kan bruge polushplastovogo æg i stedet for linned tasker ... på forhånd bør det farves (for eksempel i guld maling).

  Eller sådan en kegle toppen kan tjene som en rustning til en plasticine skildpadde.

  Og nu skal vi gå videre til håndværk lavet af GOAL kegler. Vi starter med fuglene ... så tager vi dyrene ... og så de små mænd.

  (fyr og gran)

  Her er en så smuk idé om pingviner fra granskegler, der kræver plasticin og hvid maling. Fra plasticine laver vi hoved og vinger - og dækker pusik med maling. Eller du kan gøre vinger fra kagen fra kornets ører.

  Herunder på billedet viser man, at hjælpematerialet kan tjene stykker af filt, pap, fjer samt acorn hatte (de kan bruges som fuglens bulende øjne - vend hatten tilbage, maler den i hvid og trækker en elev med en sort markør.

  Hvis keglerne er stablet oven på hinanden, så kan du lave sådanne håndværk-ugle. Vinger og øjenbryn er lavet af stykker bark, øjne og næse af papir. En papirkirkel til et ugles øje kan skæres i en cirkel med saks og gennem disse hak gør de snoede tråde - så vi får udtryksfulde stråler i øjnene af keglens ugler.

  Og hvis fyrkeglen ruller i bomuldsulden fyldt med fibre, får den en fluffy hvid farve. Fra sådanne fluffy kegler kan du gøre hvide ugle, nestlings, snedækkere eller forsøge at lave en fluffy doggie.

  Det er muligt fra en kegle at lave en påfugl. Til dette håndværk har du brug for et tykt hovedpapir og blødt crepepapir til halefjerning.

  Og her er en anden version af samme race af håndlavede artikler. Her er princippet det samme, men fuglen er ikke længere en påfugl, men en kalkun.

  Her er en anden version af en fugl af kegler. Vinger på spurven er lavet af barkstykker, og hovedet er en kugle syet af frottéklud (hvis du har stykke terry klud, du kan donere for at skabe dette fugleskindstof passer også). Bedre når serviet er hvidt ... så kan du male den forreste del af kyllingens hoved med sort maling. Plus, det er en flok klud, der blev trukket ud med en knivspids, indpakket denne strakte kniv med en tråd nederst (så den fikseret) - og malet sort. Til hovedet syet eller limet perler øjne.

  Eller du kan lave et hoved fra pom-pom. Tag den sædvanlige hvide tråd og pakk den i to holey krus ... som normalt gør du med dine egne hænder (google, du finder en sådan lektion).

  Eller du kan gøre hovedet til en fugl fra en konventionel skumkugle. De sælges i ornament butikker, eller de kan bestilles i online butikker (de er meget billige). Og hvis fra Kina at bestille på stedet ali-ekspert ... er det generelt billigt.

  Hovedet fra plasticine vil vise sig meget højt, og fuglen vil falde ...

  Men du kan stadig gøre det hoveder af ping-pong bolde.

  og hovedet kan klemmes ud af uld (solgt uld til filtning) ... for billigt overhovedet. Det skal sættes i en skål med varmt sæbevand - og lige ned i vandet for at rulle ud af det ... bolden op, da bolden bliver strammere og strammere ... (2-5 minutter er det nødvendigt at køre i lang tid). Og så får vi det og tørrer det. Og vi får en bold lige så tæt som en filtstøvle. Den er let og klæber fast til keglen, uden at opveje og overbelaste fartøjet.

  Ben til fugle kan laves af en ledning ... en ledning kan opnås fra store stationære færdigheder. Vinger af papir er fastgjort til leret inde i skalaerne.

  ZAPLI, SWANS OG FEET fra kegler.

  Her er eksempler på høje fugle fra lange kegler. Halen til venstrefuglen med billedet nedenfor er lavet af en stribe papir, der er klistret med skalaer, trukket fra keglen.

  Hvis du har fjer (poddergivali af en pude, for eksempel), så kan du lave smukke svaner ud af kegler. Halsen kan rulles ud af plasticin og wire.

  Her er nogle eksempler på håndværk med fjer - strudser af kegler. Hals og hoved er støbt af plasticine. Secret stabilitet sådanne tynde og lange halse i tråden, der er skjult inde i disse halse (er rullet i ler) som metalrammen ... trådende rager udad og det sidder fast i en klump.

  På grund af fleksibiliteten i trådhalsen kan den bøjes i alle retninger og give en bøjning til vores håndlavede kegler (som på nederste billede). Forresten, bemærk at en af ​​fuglene er lavet i form af FLAMINGO ... og i baggrunden ser vi en lyserød et keglens lam.

  FRA PINE STICK.

  Hedgehogs lavet af kegler er lavet på to måder. Enten støber vi en næse af plastik og fastgør den til en bump. Enten denne mule vi skar ud af filt (pap). Vi lim øjenknappene og lim filten til bumpen.

  Men ideen om at skabe bjørne af kegler. Grov posttråd (til forsegling af voksforseglinger) - egnet til vikling af næse og mund på en bjørn. På den kødfulde næse limer vi først plastik, så tråden stikker.

  Men egern - hovedet er lavet af pom-pom (solgt i smykkebutikker) hænder og ører fra trådbørster (også solgt der).

  Og herunder ser vi mus, hvis hoved er enkle kegler af grå filt (eller fleece).

  Hvis du køber stykker af pels, kan du lave her sådanne håndværk lavet af kegler til nytårstræet. Endnu mere nytårs artikler fra naturlige materialer, jeg lægger det i en separat artikel og så vil der være et link til det.

  MENNESKER som håndværk lavet af kegler.

  Husk lidt højere, forklarede jeg som fra et stykke filthår - i sæbevandt vand - for at rulle en filt fast bold. Her fra sådanne bolde og kegler er det muligt at lave små mænd.

  Eller du kan erstatte filtboldene med ping-pong eller træ.

  Her er et eksempel på håndværk MAMA OG BABY lavet af kegler og filt ... Mors hår er lavet af orange filt uld. Håndtag er også lavet af uld rullet ind i en flagellum i varmt sæbevand.

  Men en familie af gnomes af kegler. Håndværk lavet af filthoved og stykker af filt eller fleece stof + klokker på hatte.

  Stadig den samme håndlavede artikel. Gnomes af kegler - på hovedet af hver gnome cap (en celle fra en papirkurv tilfælde til æg). Benene er blade, indsat på en pap, Beard fra et stykke af en bomuldsskive, limet til mundstykket af pap.

  Og til gnomes-familien kan du lave endnu et firma med kegler - skovindbyggere i den magiske skov - Fey. Lychego ruller ud af leret - til toppen af ​​hovedet for at klæbe en flok skivede tråde - op i hatten fra eikelen. Og bagfra holder du klare vinger af pap eller filt.

  Og flere af keglerne kan du lave smukke skiløbere i lyse tørklæder. Hår - et bundt af tråde. Scarfs - et stykke juletræsland.

  Caps sådanne skiløbere kan hækles eller strikkes. Tørklæder skære fleece eller blød crepe papir (kan være lige et hvidt stykke papir iskomyasit stærkt ... og skar hans tørklæde - det er blødt og let at vende rundt kegler Ski pap (eller pinde af is) ... tandstikkere tjene som ski poler ..

  Endnu flere håndværk lavet af kegler i nytårstemaet FASHION GOLF ... OLENI ... TREE ... KRISTISKE SKRIVER ... Jeg overførte det til en særskilt artikel. Der vil du lære hvad der kan gøres fra kegler til nytår.

  Og jeg har også nogle artikler om håndlavede artikler fra et andet materiale.

  Jeg ønsker dig kreative ideer.

  2 kommentarer til posten "Håndværk fra SHISHEK - 35 bedste ideer + instruktion."

  Jeg kunne godt lide det.

  hvem kom op med dette websted? han er meget sund 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 36 = 41