30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Billede af buer i lejlighed

Billede af dekorative buer i lejligheden og tips om udsmykning

Tænker på det overordnede design af det indre af den fremtidige lejlighed eller hus, vil du nødt til at tænke på design af døråbninger samt overgangen fra et værelse til et andet. Og hvis en mester ser en middelalderlig tunge sten eller træbøjle overlappende, så trækker en anden 's fantasi luftige lys og lette græske buer. Afhængigt af den valgte indstilling vælges materialet til at skabe og afslutte det dekorative arkitektoniske element i det planlagte interiør. Uanset om det er en åben buekonstruktion uden døre eller klassiske indgangsbævede døre, hvad enten det er en dekorativ sten, et træ eller en let gipsplader, er det naturligvis op til ejeren eller designeren selv at beslutte. Under alle omstændigheder bør bue strukturen være organisk og kompetent tilpasning til det opfattede indvendige koncept.

Billede af dekoration af buer med en dekorativ sten i lejligheden med egne hænder

En af de mest populære muligheder for udsmykning af døråbninger er udsmykningen af ​​buen omkranset med en dekorativ sten. Der er mange forslag til standard dekoration af buer. Det forekommer, hvilket er enklere: Jeg bestilte - betalt - modtaget. Men mange hussejere, som sande folkemusikhuggere, anser individuel, stykke design meget mere at foretrække.

Enig, når i dine drømme trækkes en alvorlig indgang til de middelalderlige slotshaller, og du bliver tilbudt en linjal af en munter farverig mursten, det bliver i det mindste svimlende.

Derfor, hvis du kan tage sager i egne hænder og skabe et helt unikt interiør - gå til det!

Dekorativ sten flerfarvet:

Og dette er kun nogle få af hypostaserne i praktisk finishmateriale. Ud over at imitere naturlige materialer ved hjælp af dekorative sten, er det muligt at skabe en mursten murværk effekt med varierende grader af aldring.

Desuden er den dekorative sten det bedste eksempel på et korrosionsbestandigt miljøvenligt materiale. Det er meget lettere end mange naturlige materialer og er derfor enkelt og bekvemt til selvmontering, når du dekorerer buede åbninger.

Faktisk er selve skabelsen af ​​buen bedre betroet byggespecialisterne, men dens finish er helt muligt at gennemføre en hvilken som helst håndværkere.

At arbejde med en dekorativ sten er lettere ved en hel række vigtige punkter:

 • Efterbehandling kræver ikke en ideelt planeret overflade
 • Tilstedeværelsen af ​​mange yderligere komponentelementer gør det nemt at simulere den komplekse lindring af den dannede belægning;
 • Små, sammenlignet med naturlige materialer, vægten af ​​dekorative fliser.

For at opnå det forventede resultat er det tilstrækkeligt at kende egenskaberne ved det valgte efterbehandlingsmateriale og observere murernes elementære regler. Først og fremmest er det nødvendigt at beregne det nødvendige antal fliser, der er nødvendige for arbejde. Præference gives til en smal flise af dekorativ sten, i krumningsområderne, og når man udsmykker de indvendige hvælvinger og en bredere flise med glatte og glatte linjer med buede åbninger.

Beklædning udføres som regel på to standard måder:

Valget af beslutningen om at lave en buen i dette eller det indre er gjort ud fra den generelle stilistik i rummet og ejerens præferencer. Normalt er valgmuligheden valgt med bevarelse af sømme. Det er mere dekorativt og ret teknologisk ukompliceret. Det vigtigste her er ikke at overdrive bredden af ​​restene.

Den forberedte overflade af archway er jordet og skæret for bedre klæbning af klæbemiddel og dekorative sten. Som klæbende opløsninger kan cementblandinger og "flydende negle" anvendes. Tørre blandinger, der tilbydes af byggeforretninger, skal udarbejdes nøje efter producentens anbefalinger. Klæbemidlet anbringes på den dekorative flise, som derefter presser på arbejdsfladen i adskillige sekunder. Udsmykningen er lavet fra bunden opad.

Et vist problem er slutningen af ​​væggenes samling og den faktiske overflade af buen. For visuelt at skjule leddene af vinkelrette overflader anbefales det at lægge den dekorative flise på buebuen med et udløb uden for hjørnekanten, der svarer til ca. tykkelsen af ​​flisen selv. Trimming fliser er lavet med en hånd sav. Det sidste stadium er udsmykningen af ​​sømene. Dette gøres efter tørring af murværk. Sømene fyldes til fuld dybde med fugemasse, hvorefter overskuddet fjernes, og svejsens overflade behandles med en speciel børste.

Billede af en smuk bue dekoration i lejligheden

Som regel regnes enhver buet konstruktion i lige stor grad både til indretning af interiøret og med det formål at optimere boligareal og forbedre dets funktionalitet.

Det menes, at det er bedst at lave en bue i hallen, korridoren eller stuen. Faktisk afhænger det hele af layoutet og størrelsen af ​​lokalerne, hvor dette arkitektoniske element skal placeres.

Ofte ser boen på stuen og køkkenområdet sig meget imponerende, hvilket giver mulighed for at skabe en atmosfære af intimitet, intimitet og hygge, eller tværtimod højtidelighed og rummelighed.

En fuldstændig uventet effekt opnås ved at bruge buer mellem loggierne og de tilstødende rum.

Buen kan skelne eller kombinere boligareal, hvilket er særligt vigtigt i børne- og soveværelsesværelser samt i multifunktionelle lokaler. Det er således muligt at lave arbejds-, legepladser og afslapningszoner.

Meget funktionel bred grænse zone med en bar med en bar tæller. En unik dekoration af køkkenet i landets stil vil være efterligning af et ildsted lavet af sten eller mursten i den gamle stil.

Elskere af Art Nouveau kan fuldt ud sætte pris på de forskellige fantasy asymmetriske typer buer, der giver udtrykkelighed og unikhed til beboelsesrummet.

De buede konstruktioner suppleret med hylder vil muliggøre rationel brug af hvert centimeter af det begrænsede rum af småboliger. Derudover er det ved hjælp af gipspapelbuer let at forklare mange ulemper ved et typisk layout og forskellige lidt æstetiske elementer af kommunikation.

Det er sædvanligt at skelne mellem følgende typer buer, der er forskellige i form af buen:

 • Romersk klassiske buer med en symmetrisk halvcirkel af hvælvet, ideel til værelser med højt til loftet;
 • Buer i Art Nouveau-stilen, som mest gunstigt ser i små lejligheder med lave lofter;
 • Slaviske rektangulære buer med små glatte hjørner, universelle til ethvert interiør;
 • Østenbuer med en karakteristisk form af en hvælving i form af en spids kuppel, der anvendes til indretning i marokkansk stil;
 • Thai buer med en skrå side, velegnet til mange interiør stilarter;
 • trapezformede buer med skarpe afskårne hjørner, positivt udseende i en træramme og repræsenterer en fremragende version af det klassiske engelske interiør;
 • portaler - de mest enkle og beskedne medlemmer af buefamilien, der maksimalt sparer pladsrummet;
 • nicher - psevdoarochnye lukkede strukturer, der støder op til væggen, og bruges som rammehylder til bøger, musikcentre eller tv;
 • runde og ovale buer, visuelt glatte hjørner og strenge planlægningslinjer, der bruges til at skabe stilfulde og fashionable interiører.

Forskellige typer buer:

Billede af gipsplader buer i lejligheden

Blandt alle de eksisterende muligheder for skabelse af buede strukturer er installationen af ​​en gipsplankbue måske den mindst besværlige. Fremstillingen af ​​en bue fra dette materiale er inden for kraften af ​​stort set alle hjemmestere.

Gipsvæg, takket være sine unikke egenskaber og relativt lave omkostninger, giver dig mulighed for at skabe design af enhver form og kompleksitet. Og en af ​​sine væsentligste fordele er muligheden for intern montering af forskellig belysning.

Den monterede bue struktur er fastgjort i døråbningen med loft og bue profiler, hvorefter steder af alle leddene er grundigt shpaklyuyutsya.

Efter afslutningen af ​​installationen kan gipspapirbuer blive dekoreret med ethvert valgt materiale.

De vigtigste fordele ved buer fra gipsplade er:

 • gipsplader er nemme at behandle, det kan være lavet af enhver form, og det kræver ikke brug af specielle dyre værktøjer og enheder;
 • Ved hjælp af gipsvæg er det nemt at skjule de eksisterende mangler ved vægge og døråbninger.
 • Det er miljømæssigt sikkert, da det er lavet af naturlige materialer.

Med fremkomsten af ​​muligheden for at montere buer fra gipspladsejere af typiske og eksklusive boliger, blev problemet med at dekorere eller modernisere dit interiør uden at opbygge en stor ødelæggelse af lokalerne, forladt.

Der er mange muligheder for buer. I alle arkitektoniske stilarter og med den mest utænkelige indretning. Klassikere, moderne, barok, gotisk, land og hi-tech er alle kun en lille del af den mulige brug af buer i det indre.

Du så på et udvalg af buer i lejligheden. Flere billeder kan ses i afsnittet Lejlighed.

Interiør af en studie lejlighed

Billede af korridor design i lejlighed

Billede af toilet design

Foto fliser på badeværelset

Billede af balkon design

Et stort udvalg af smukke billeder af buer i lejligheden i god kvalitet.

Gratis katalog med billeder af naturen, kvinders skønhed og interiør af lejligheder.

Du kan se billedet online, samt lægge et billede på dit skrivebord eller på et fly.

Alle rettigheder forbeholdt og beskyttet ved lov.

Enhver gengivelse af materialet på webstedet uden vores skriftlige samtykke er FORBUDDET!

Arch i lejligheden - foto ideer

Til dato har mange lejligheder buer. Sandsynligvis er hver person, der i de sidste ti år har lavet reparationer i sin lejlighed, tænkt på at installere mindst en bue i stedet for den sædvanlige rektangulære døråbning. En sådan løsning ser faktisk usædvanlig og kreativ ud.

Først hjælper buerne med at spare plads. De giver mulighed for at undersøge indretningen helt. Men for at designen skal se harmonisk ud, skal hver bueskytte have sit eget udseende, hvilket skaber en vis atmosfære i den lejlighed, du har brug for. Som med enhver indvendig detalje har buer deres egne opgaver.

Det er umuligt inden for rammerne af en artikel at nævne absolut alle bogens funktioner, da de er så forskellige som designmulighederne for din lejlighed. En bue kan fungere som en grænse mellem to zoner, for eksempel mellem en stue og et køkken, men det behøver ikke at adskille ensemblet, men tværtimod skal visuelt forene det. Ofte skiller en sådan designløsning til ejerne af små lejligheder. Trods alt gør buen rummet mere rummeligt, ikke rodet, eksklusivt.

Typisk forsøger indretningsarkitekter at komme væk fra ideen om at opbygge et helt rum ved hjælp af en bue. Generelt kan vi sikkert sige det til en moderne lejlighed, især et lille område, er buen den mest uundværlige del af interiøret.

Det vil gøre dit hjem mere hyggeligt, og interiøret er levende og moderne.

Der er et stort antal varianter af buer, der hjælper med at skabe den nødvendige atmosfære. Men generelt kan de sikkert opdeles i to hovedgrupper: aktiv og passiv.

Passiv betragtes som enkel i dets design af buen. De findes oftest i moderne lejligheder. Men de aktive buer betragtes som usædvanlige, komplekse og åbner en glimrende udsigt over flere værelser på en gang. Komplekse buer er som regel også aktivt dekoreret med forskellige elementer, selvom det i virkeligheden selv allerede er en smuk, selvforsynende udsmykning.

Naturligvis afhænger indretningen af ​​buen som helhed af den stil, hvor rummet eller dit værelse eller endda hele lejligheden er lavet. Hvis lejligheden er lavet i jugendstil, så er bugen bedst lavet af træ, da dette materiale vil se mest organisk ud i denne lejlighed. Meget stilfuldt, i dette tilfælde vil et tyndt maleri langs kanten af ​​buen se ud: det kan fokusere på alle hovedgenstande bagved. Nå, hvis du er fan af højteknologisk stil, så husk at bue også skal svare på alle kanoner i denne designretning.

Gør buer i lejligheden: Foto

Fremstillingen af ​​åbninger i form af buer har været brugt i lang tid og er ofte et af karakteristika ved stilen i design. Derfor skal planlægning af reparationer i lejligheden, hvor du skal dreje døråbningen til en buet, du skal gå videre til valget af dets design, materialer til fremstilling og efterbehandling.

Buen er en måde at forbinde to værelser på, og udseendet skal forbinde og være en fortsættelse af det indre af hver af dem. Der er mange stilarter af dekoration, på billedet dekoration af buer i lejligheden kan du se forskellige muligheder for indretning.

For at øge komforten i Chrusjtjov, små lejligheder, flytter ofte skillevægge mellem rum eller helt nedrivning.

En måde at forbedre layoutet og skabe et spektakulært udseende af indretningen er at øge døråbningen og gøre den oprindelige bue.

En sådan åbning kan ændre opfattelsen af ​​rummet, gøre det uigenkendeligt, dekorere, understrege den valgte stil. Og hvis døren tjener til at adskille, isolere værelserne, så bøjer strukturen tværtimod sammen værelserne, gør interiøret mere lys, sublimt, elegant og indrettet i klassisk stil, Empire, kan tilføje storhed og pompositet.

I de tilfælde, hvor der er behov for at lukke gangene mellem rum, er der forskellige løsninger. Muligheden for moderne industri giver mulighed for at lave døre af forskellige former, herunder åbningens størrelse og konfiguration, brug glidende, foldede modeller;

I nogle tilfælde kan du bare hænge egnede gardiner.

Der er mange måder at skabe buer på. Blandt dem er det let at finde den rigtige mulighed, der er tilgængelig til at installere med egne hænder.

For at gøre buen brug naturlige og dekorative sten, mursten og aluminium profil, plast og MDF bord.

Konstruktioner af enhver form, kompleksitet, opnås fra gipsvæg. Dette universelle materiale kan let producere kvalitetsglatte eller halvcirkelformede overflader med dekorative udskæringer, reliefs, indbyggede hylder, belysning, yderligere efterbehandling elementer.

Kan færdiggøres med træ, sten, fliser eller simpelthen være gipset, indsat med dekorative rulle materialer, for eksempel film, tapet.

Ud over udformningen af ​​åbningerne placeret på grænsen til adskillelsen af ​​tilstødende rum er der udsmykning af dekorative buer. De er designet til at dekorere lokalerne, hvilket giver visse funktioner.

Processen med korrekt konstruktion, færdiggørelse af åbningerne i en bestemt stil er ret krævende, kræver specielle færdigheder og viden.

Blandt de mest populære arter er der flere af de mest populære og ofte fundet - klassiske eller romerske buer. Deres hovedtræk er en halvcirkelformet form med en klart defineret højre bueradius.

Designet har ikke yderligere fremspringende eller asymmetriske dele, det passer til store værelser med højt til loftet.

Ornamenter er elementer, der er forbundet med den valgte stil. Disse omfatter: støbning molding, friser, malet detaljer, forgyldning, lys farve. Buerne placeret i den rummelige hall suppleres af udsmykningen i form af søjler, halvkolonner.

Buer i jugendstil eller britisk. Deres egenart ligger i afkortningen af ​​radiusen, buen buen har en lidt modificeret retificeret form, afrundede hjørne stykker.

Sådanne sorter er velegnede til både store haller og til installation i gangene med lave lofter.

Slaviske type. Åbningerne er rektangulære med glatte hjørner. Brug disse sorter til alle lokaler, hvor de kombineres med resten af ​​dekorelementerne.

Semiarctic eller Thai. Ofte bruges til at skabe et usædvanligt originalt design i forskellige rum.

De har fundet måder at udjævne hjørner på og udføre sidens radius.

Portaler. De mest populære arter. De er buer af rektangulær form med forskellige typer dekoration.

Nogle prøver er ægte kunstværker, dekoreret med stucco, farvet glas, blomster.

Trapeze. Dette design ligner portens version, med klart definerede glatte kanter og syede hjørner af den skråformede form.

Trombenbue. Det er et dekorativt design af en rektangulær åbning i form af en overbygning over det, øger lysets indtrængning i rummet, tjener som et indretning af interiøret.

Moderne materialer giver ubegrænsede muligheder for at skabe buer af forskellige modeller: i form af en ellipse, asymmetriske figurer, buede linjer, ikke-standardformer.

Under alle omstændigheder vil brugen af ​​buen gøre lejligheden usædvanlig, i modsætning til andre, dekorere interiøret, vil være dens højdepunkt.

 • Reparation i korridoren i Khrusjtjov
 • Afslutning af loggia indeni: Billeder
 • Efterligning af mursten til indretning

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 67 = 71