30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Billede af billedet på væggen

Rigtigt arrangere accenterne i indretningen: billeder i hallen

Malerierne er i stand til at omdanne hallens indre til det bedre og gøre det komplet. I oldtiden var billedet et tegn på velstand. Kun edle mennesker havde råd til at dekorere sit værelse. I dag er forskellige billeder brugt i indretningen af ​​mange værelser: køkken, soveværelse, stue og hall. Selvfølgelig kan ikke alle få arbejdet hos en berømt kunstner, men reproduktion er ret overkommelig for folk med en lille indkomst.

Maling på væggen i hallen: en række muligheder

For indretningen er kun indholdet af lærredet vigtigt, og ikke dets omkostninger. I dag er der flere typer malerier, som ofte bliver et udsmykning af lejligheder og offentlige steder.

Til hallen, lavet i loftet stil, abstrakte malerier

 • Maleri med abstraktion vil blive et lyst element i indretningen. Originale billeder og ikke-standardhistorie vil være en fremragende udsmykning i salen.
 • Lærred med foto - Ikke-trivial mulighed for hallen. Den bruges i højteknologiske stilarter og minimalisme.
 • Modulære malerier - En variation af den foregående variant. De blev moderigtige ikke så længe siden. De bruges ikke kun i hallens indre, men også hænger i kontorer, cafeer og restauranter.
 • plakater. De fleste fejlagtigt tror, ​​at den sidste mulighed er et billede på et tyndt ark papir. Der er dog plakater, der ikke kan skelnes fra ægte lærred. Denne moderne opfattelse af billedet i dag udføres så kvalitativt, at det undertiden er svært at skelne det fra elitearbejdet.
 • panel - vægmalerier. De ser passende ud i ethvert rum. For hvert værelse er der en slags med egenskaber og en vis størrelse. Panelet kan være lavet af stof, med baggrundsbelysning. Ofte er denne mulighed bestilt i stor størrelse, så den optager hele væggen.

Husk, at følelsen af ​​proportioner, når du udsmykker et værelse med billeder, er simpelthen nødvendigt. Selvom du kan lide kunstgallerier, bør du ikke vende hallen til en af ​​dem.

Hvad skal de modulære malerier på væggen i hallen: foto

Da hallen er et hvilested for alle familiemedlemmer, er det nødvendigt at erhverve et kunstdragt, efter at have hørt alle husets lejere. Moderne interiør er ofte dekoreret med et opdelt billede - et modulært billede.

Et træk ved modulære malerier er adskillelsen af ​​en enkelt sammensætning i flere dåser

Her er et par af de mest populære temaer, der er valgt til at dekorere et værelse:

 • Naturlige landskaber. På grund af sorten kan du vælge præcis det maleri, som alle vil lide uden undtagelse. På væggen vil det se ud som et vindue ind i verden af ​​naturlige skønheder.
 • Smukke billeder med blomster er også efterspurgt. Hver plante er personificeringen af ​​noget: orkideer - harmoni, liljer - ro, peoner - kærlighed.
 • Billede af byen vil være til gavn for aktive mennesker, især gunstigt med mænd i familien. For et værelse i en klassisk stil passer malerier, der skildrer de gamle gader i de europæiske byer. Elskere af moderne interiør foretrækker at se skyskrabere eller en natby.

Modulære malerier skal være af mellemstørrelse, ikke omfangsrige, men ikke for små, så de ikke går tabt på væggen. Hvis du vil hænge et ark over en sofa eller et bord, skal du vælge et billede med en bredde mindre end dette møbel.

I interiøret skal reglerne for kombination af farver overholdes. Et modulært billede er ikke en undtagelse, det er valgt med disse anbefalinger i tankerne.

Hvad er tilladt: billeder til indretningen af ​​hallen

Billeder skal matche rummets generelle stil. Hvilke billeder skal man vælge til hallen i lejligheden? Alt afhænger af interiøret. Værelset i udsøgt stil kræver et billede med en smuk massiv ramme. I moderne design anvendes ofte plakater eller lærred i sort / hvid farve. Billeder af smukke malerier til publikum kan ses i tematiske magasiner og på internettet. En vigtig placering vil også være.

Til hallen, der er indrettet i minimalistisk stil, sorte og hvide malerier

Der er flere anbefalinger, der hjælper med at placere kunstfarverne korrekt:

 • Billeder af stor størrelse, hvis der er flere, kan hænge i træk. Dette vil gøre væggen lysere og mere interessant.
 • Stærk symmetri giver den indre stabilitet. Hvis rummet er nøjagtigt det, skal billedet hænge på midten og derved lægge vægt på harmonien i designet.
 • Tøj af ulige størrelse vil bringe dynamik til rummet, hvis de hænges asymmetrisk.

Designere i USA, der skaber et interiør i en moderne stil, tager ofte hele væggen til malerier og kalder det "kunstmuren" ("kunstmuren"). Lommetæpper erstattes undertiden med plakater, plakater eller fotografier. Udført i sort / hvid, vil de tilføje et strejf af chic til værelset i kølige farver.

Vægmalerier til hallen: råd om udvælgelsen

Hvis der stadig er problemer med at vælge det rette lærred, vil nogle få anbefalinger hjælpe med at finde inspiration og finde et passende billede til interiøret.

Indretningen af ​​hallen kan være stærkt accent med malerier af naturlige temaer

 • De, der ønsker at lave et værelse i den klassiske stil, vil blive hjulpet ved at besøge museet eller blive bekendt med gallerierne af mesterens malerier. Billeder af værker af berømte kunstnere er nemme at finde på internettet.
 • Hvert billede bærer i sig selv en vis følelsesladning, der investeres af dens skaber. Hvis lærredet tiltrækker øjet, inspirerer eller hæver stemningen, skal det absolut købes.
 • Værkerne af nutidige malere kan ses i kunstgallerier og udstillinger.
 • Tekstilens plot er vigtigt. Seascapes, som skildrer et roligt hav og skibe, der flyder på bølgerne, vil fylde rummet med friskhed. Og billedet af en storm og et druknet skib er forbundet med angst og fare. Sommer saftige landskaber findes ofte i malerierne til stuen.

Glem ikke de grundlæggende regler, der bruges i interiøret. For en lille hal er det værd at vælge malerier i lyse farver. Sådanne nuancer gør rummet visuelt mere rummeligt.

Hvordan man vælger billeder i hallen (video)

Billedet bliver ofte en stav-zashchalochkoy, når rummet har en følelse af ufuldstændighed. Korrekt udvalgte linned udsmykter hoveddelen af ​​lejligheden, bliver genstand for generel beundring. Maleriet, der er skrevet fra hjertet, er i stand til ikke kun at blive et element af indretning, men også for at inspirere sin ejer, for at genoprette mental ligevægt.

Billeder i det indre 55 billeder

Når malerier blev betragtet som en luksus, og udformningen af ​​husets malerier kun havde råd til velhavende herrer. I dag kan enhver tilføje indlæg til maleriet med indkomst. Og for et par århundreder siden blev udsmykning af billederne af huset gjort for at understrege deres rigdom i dag - med hjælp fra billedet skaber et unikt design. Hvordan vælger du et billede til dit hus, og hvilke finesser skal der tages i betragtning ved udsmykning af et soveværelse, køkken og stue?

I flere år har abstrakte malerier haft popularitet - de er gode, fordi der ikke er nogen plot her, hvilket betyder, at billedet kan hænge i ethvert rum. Også, abstraktion vil blive en lysende accent af interiøret og vil mætte det med energi. Med hensyn til korrekt placering af billeder - skal billedets centrum ligge i niveauet af dine øjne, og hvis flere billeder hænger op ved siden af ​​hinanden - skal de justeres på nederste kant. Og mere nuance - jo mere plads, jo større størrelse kan du vælge et billede, for en lille plads er det bedre at hente et lille billede.

Billede i køkkenet - fra plakat til akvarel

Det vigtigste, der er værd at huske, når man vælger malerier i køkkenindretningen - de bør ikke være museumsudstillinger eller have historisk værdi. Hvorfor? Fordi i køkkenet vil du lave mad, stege og svæve, og billedet vil simpelthen forværres. Præference bør gives til enkle og ukomplicerede billeder.

 • Som et billede kan der vises et sort-hvidt foto eller en plakat, især hvis billedet er placeret i en billedramme. Hvis køkkenet er domineret af kolde grå, metalliske og brune toner, vil et sort og hvidt billede tilføje en smuk indretning.

 • I køkkenet, hvor blå, creme og beige nuancer dominerer, vil billedet se godt ud i gul farve - det kan både være et geometrisk billede og et billede af blomster, landskaber

 • Køkken i stil med "minimalisme" som ethvert lyst billede - rød, orange, grøn eller gul. Især god vil se lyse billeder i køkkenet, som er lavet i hvide toner

 • Hvis køkkenet er lille og lofterne er lave, skal du vælge billeder i lodret format. De tilføjer visuelt til rummet med "vækst"

 • Hvis du er i køkkenet er der et par lyse accenter, såsom en lysekrone med grøn og orange boble eller puder på stolene af skarlagen farve billede kan vælges til at matche til den lyse indretning. Til scarlet puder et billede med et billede af en buket blomster eller valmuer

Hvis du stadig vælger et maleri malet med akvareller, skal du placere det under glasset og ikke hænge på vægge der er på solsiden. Forresten er akvarellen bedst at se på elegante køkkener i den klassiske stil, og du kan vælge både landskabet og portrætterne. En anden ting - hvis køkkenet du smidigt går ind i gangen, sætter du i gangen billeder af samme tema. Forresten er gangen det eneste rum, hvor du sikkert kan hænge billeder. Her ser det godt ud:

 • lyse blomster
 • portrætter med forskellige følelser af mennesker
 • saftig abstraktion
 • farverige landskaber

Billeder i det indre af stuen vil gøre rummet "livligt" og stilfuldt

Stuen er det rum, som alle forsøger at mætte med maksimal indretning og dekorationer. Kun ved hjælp af billeder kan stuen gøres dynamisk eller omvendt - reserveret og stramt.

 • Følelsen af ​​dynamik vil blive bragt af billeder, der vil blive hængt asymmetrisk

 • Følelsen af ​​stringens og "stabilitet" vil blive bragt af malerier, der er hængt i streng symmetri. Hvis billederne også er af samme størrelse, vil rummet virke som et forretningskontor

 • Hvis du vælger et stort billede eller flere store billeder, skal du arrangere dem asymmetrisk og i en anstændig afstand fra hinanden, så hvert billede opfattes separat

 • I den "klassiske" stue kan du hænge et billede af olie, mens billedet kan være noget. For eksempel i et tegneværelse i mørkebrune eller kirsebærtoner er det bedre at hænge en kopi af renæssance- eller renæssance malerier. I rummet med lyse farver ser et billede med havudsigt, en himmel eller et portræt godt ud

 • For en minimalistisk stil stue, vil billeder af lyse blomster, bylandskaber eller træer passe dig. Også i minimalisme passer abstraktionen perfekt ind

 • En moderne løsning til indretning af stuen er et modulært billede, som omfatter flere segmenter af forskellige størrelser. Alle segmenter er forbundet med en ide, men er opdelt i to eller fire dele. Vælg et billede af solsikker eller landskab

Også billedet i stuen kan strukturere interiøret. Hvis du hænger et billede i midten af ​​rummet, fremhæver det symmetrien i rummet. Hvis du hænger et stort billede på en tom væg - det vil skabe en følelse af integritet.

Billeder i soveværelset - rolige farver og pastelfarver

I soveværelset er det bedst at vælge malerier, der vil understrege atmosfæren af ​​fred og komfort. Ideal - billeder i bløde og pastelfarver. Det er klart at undgå maleriernes værdi, hvor der er scener af kampe, mord og fest. Hvad er vigtigere - for soveværelset at vælge er et billede, der er tæt på dig i atmosfæren. Hvis du kan lide blomster, skal du vælge billeder af planter, som havet - hænge seascape.

 • Atmosfæren af ​​appeasement vil skabe billeder med et billede af skoven eller pastorale scener

 • Et brev af romantik vil blive bragt med billeder, hvor himlen, skyer eller oversøiske fugle er malet

 • I soveværelset i stil med minimalisme eller art deco vil sort og hvid billeder se bedst ud. Det kan være bybilleder, malerier med kærlige par eller portrætter

 • Hvis du i soveværelset allerede har et lyst sted eller varierede accenter, kan du vælge et billede "parvis" til lyse farver. For eksempel, gardiner, puder og sengetæpper, du har grøn eller blå, skal du vælge det billede, hvor denne saftige farve dominerer

Vil du sprede indersiden af ​​soveværelset? Hæng op ad flere forskellige stilbilleder - på den ene væg lader det pastorale landskab hænge på den anden - en lys abstraktion, og på den tredje - et billede med et marint tema.

Malerier i det indre af huset ved Feng Shui - hvad man skal vælge og hvor man skal hænge

Selv sådan en lille smule som billedet i interiøret kan ændre den velkendte vektor for livsudvikling eller familiens måde. Ifølge Feng Shui bør valget af malerier være tankevækkende og forelske sig i et nyt billede - så vil det bringe lykke. For indretning bør ikke vælge:

 • Aggressive historier, billeder af oversvømmelser, brande, aggressive dyr eller jagt - disse billeder ændrer den positive energi i huset

 • Billeder af ødelagte bygninger, ældre eller knuste retter - disse billeder vil medføre ødelæggelsens energi i huset

 • I et rum er det bedre ikke at hænge kardinalt forskellige billeder, så deres energi blandes op, og atmosfæren i huset er ikke fyldt med komfort og hjertelighed

 • I soveværelset er det bedst at hænge billeder af vand - det vil bringe fred og tiltrække finansielle strømme. Det vigtigste er at vælge rolige motiver - de målte floder, kuglepenne, og for at undgå vandfald og sejt vand

 • For stuen er at vælge et dynamisk billede med en aktiv historie - de vil bringe glæde og fylde huset med positiv energi. Hvis venner samles i stuen, kan du hænge et billede af ædle dyr. Hvad angår farve - den bedste nuance til stuen er blå og blå - disse farver aktiverer livsstrømmene

Billeder til stuen - hvilke man skal vælge? 80 Billeddesign Indstillinger

Uendelig indretning af interiøret er billedet. De accentuerer deres opmærksomhed, sæt stil, berige farvepalet og give fuldstændighed til værelset.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan man vælger billeder til stuen og placerer dem, så rummet har en individualitet, ser frisk og nyt ud.

Plukker billeder på væggen i stuen er let, hvis du har en smag, føler farverne og har en ide om at dekorere interiøret.

Ellers er det bedre at henvende sig til designere, der passer og stilfuldt fylder din stue med værdige eksemplarer. Overvej de almindelige teknikker til fremstilling af vægdekorationer.

Oliemaleri. Indrammet af et tungt baguette maleri, lavet med olie, supplerer perfekt den klassiske stil. Imidlertid vil abstrakte værker af paletteknickknacks dekorere enhver nyfanget dekoration.

 • Akryl. Billeder i det indre af stuen, malet med akrylmaling, kommer til et sted i stil med retro og pop art.
 • Akvarel. Luft akvarel billeder vil bringe endnu mere harmoni til stilen i Provence, Shebbie-chic og land.
 • Grafik. Overdækket med glas grafiske værker grænser til en pæn ramme, tjener som en højdepunkt i den kreative eklektiske stil.
 • Poster. En simpel og samtidig "lækker" indretning bruges inden for skandinavisk stil, højteknologi og minimalisme.

 • Udskriv på lærred. Værkerne er trykte gengivelser af kendte kunstværker og har ingen værdi.

  Dette er en demokratisk version af billedet, som kun symboliserer indretningens luksus kun fjernt.

  Foto. Nuværende fotografers værker giver ofte oprigtig beundring. Mange af dem er retfærdigt indrettet til at dekorere væggene i stuer i de bedste huse. Du kan også bruge billeder af høj kvalitet fra et personligt arkiv.

 • Moderne malerier til stuen bruges som en selvstændig indretning eller som en del af en mere kompleks sammensætning.

  Overvej billederne af malerierne i det indre af stuen, som vi tilbyder til inspiration og tegning af interessante ideer. Du vil bemærke de vigtigste gode steder til at dekorere væggene i rummet.

  Over sofaen. Her er billederne den mest harmoniske. På dette sted kaldes de for at fylde tomrummet og balancere interiøret.

 • Over brystet. Billedet eller kombinationen af ​​malerier ser godt ud over kommode, især hvis du supplerer indretningen med passende tilbehør.

  Ved pejsen. Ubeskrivelig varme og komfort opnås let i et privat hus med pejs, hvis du dekorere det med smukke malerier.

  Galleri på fri væg. Kunstmur - en meget populær modtagelse af europæiske designere. Det består i at fylde hele væggen med malerier, plakater, fotografier, broderede værker og postkort, som omhyggeligt kombineres med hinanden og overholder det påtænkte tema og farvepaletten.

  På hylderne. Hvis du ofte skifter de omgivende billeder, skal du lægge arbejdet på hylderne i stuen - det gør det muligt for dig ikke at krænke integriteten af ​​væggene forgæves.

  Billeder i stuen over sofaen

  Dekorere plads med et enkelt billede, der er ingen steder at vente. Et stort enkeltbillede ser selvstændigt og stilfuldt ud.

  Værker af enhver form og størrelse er velkomne, for det meste olierede, men også andre teknikker er mulige.

  Dernæst fortæller vi dig, hvordan du sætter et sæt billeder i zonen over sofaen, så den færdige sammensætning hævder.

  Tre malerier af samme størrelse, aflange opad i formularen, der kommer i en række. En fremragende løsning til modulære malerier eller lignende værker skabt af en forfatter.

  Ni arbejder i tre rækker. Velegnet til fotografier eller sort / hvid grafik i firkantet form. Antallet af billeder kan varieres ud fra størrelsen.

  Udgangen skal være et firkant eller et rektangel med samme afstand mellem job.

  Stort billede og tre små. Hovedarbejdet kan være et tryk på lærred, resten - plakater eller fotografier.

  Det vigtigste vertikale arbejde indebærer at placere små billeder til venstre eller højre for kolonnen, vandret - ovenfra eller under. Det er vigtigt at overholde direkte imaginære linjer langs kompositionens omkreds.

  Tre billeder, indesluttet i en firkant. Kitets elementer kan slås ud af linjerne på det rigtige firkant, men det er vigtigt at holde lige afstande mellem dem.

  Miniature galleri. 5-8 malerier af forskellig størrelse og formater placeres i form af et rektangel. Gabet mellem små arbejdspladser er lidt reduceret, større - stigning.

  Ny trend i de senere år er blevet modulære malerier i det indre af stuen. Et stort meningsfuldt billede, der flyder jævnt på hver næste lærred, ser meget imponerende ud og livlig animerer interiøret.

  Værkerne kræver ikke baguetter eller rammer, og samtidig har de integritet og fuldstændighed.

  Når du vælger billeder og deres placering, skal du overveje det generelle koncept i stuen, farveskemaet og personlige præferencer. Det er dejligt, hvis værelset er dekoreret ikke med sjælsomme billeder, men med værker, der inspirerer, vær venlig at øje og have en vis betydning for dig personligt.

  Ved hjælp af vores billedmalerier i forskellige interiører kan du finde eller kombinere din ideel til stuen.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 11 = 18