30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Billede af arbors fra et træ

Pavilioner af træ: billeder og ideer. Gør det selv

Gazebo med egne hænder af træ

Hvad er årsagen til den relative lethed af erektion sommerhuse med egne hænder af træ? Selvfølgelig er det først og fremmest tilgængeligheden af ​​alle de nødvendige materialer, der kun kan bruges i byggeri. Du skal blot besøge en stor isenkræmmer og sammenligne priser på høj kvalitet holdbare bar på de mest basale mursten eller metalrør og bjælker (det vigtigste materiale, der anvendes i metal haven havepavillon), så snart det bliver klart, hvordan estimatet ville være billigere.

Det andet vigtige punkt er at spare på værktøjer, der skal bruges. Selv om man overvejer at de fleste af dem nu kan tages på lejekontoret i den nødvendige tid, er det stadig for dyrt at bruge en svejsemaskine og et værktøj til at arbejde med metal. Så hvordan man opbygger en havepavillon helt med sine egne hænder lavet af træ uden nogen magt er ganske reel, men hvis bevæbnet med elektrisk sav (som allerede har så mange sommer beboere i økonomien), vil processen accelerere til tider, men føler ikke nogen mere.

Og den tredje vigtige grund til, at du skal se træ pergola med egne hænder, tegninger som du kan finde på enhver byggeportal - det er et letvægts fundament, der ikke kan bruges til opbygning af en murstenstruktur. En fuldgyldig haveveranda med egne hænder, funktionel og komfortabel, er bygget på murstenstolper, det meget enkle kolonnerfundament. Tæl, hvad bliver besparelserne, hvis du ikke arrangerer et betonggulv eller endda en båndbase.

Før du taler om bygningens træk, skal du beslutte dig for konfigurationen af ​​den bygning, du vil se på dit websted. Konceptet er trods alt så bredt som begrebet håndværk fra træ med egne hænder, fra små legetøj til fuldgyldige paladser. Så i situationen med pergolaer lavet af træ, foto som er under - det kan være enkle understøtninger, dekoreret med klatreplanter, det kan være en gitterpergola, som ikke kun er lys og elegant, men også meget fashionabel konstruktion. Og det er alt for ikke at nævne tømmerhuse, brede, rummelige, lukkede pavilloner, der mere ligner individuelle gæstehuse.

Den lettere i vægt og enklere design, jo færre trin skal du bygge det. Kompleksiteten kan bestemmes, selv på scenen tegninger af pergolaer lavet af træ. Hvis der er mange detaljer, menes et stort antal led, udskæringer, ledd, så for begyndere kan en sådan pavillon være en umulig opgave. Omvendt, hvis du ser tre eller fire vægge, selv en fast, men alle de andre tværgående, ud over dette projekt omfatter et halvtag og et minimum af boligindretning - velkommen til at bruge netop sådan en tegning.

Blandt de enkleste design er det nødvendigt at udpege de mest elementære, men deres funktionalitet er i de fleste tilfælde tilstrækkeligt til alle landets behov. De er en generel konstruktion, som omfatter et bord, to bænke, i fortsættelse af ryggen, hvor støtterne er opstillet og som følge heraf er taget arrangeret ovenpå. Det færdige resultat er et bord med en baldakin, som kan suppleres med stofklæder, og du kan bruge den som den er. lignende pavilloner lavet af træ ved egne hænder, fototegninger som du kan finde på nettet, er bygget på princippet om en børne designer eller havemøbler. Det vil sige at plader med ujævne stænger af de givne størrelser tages, fastgjort i knuder ved hjælp af metal tilbehør. Som du kan se i illustrationen, som er placeret ovenfor, kan størrelsen af ​​sådanne markiser variere fra den laveste til det mest rummelige, hvor mere end fire personer kan rumme komfortabelt.

Som vi allerede har sagt, var pergola det fashionable design af haven arbor, det vil sige væggene, som repræsenterer krydsede planker. Så indenfor får nok luft, men samtidig vil du føle dig hyggeligt og beskyttet mod udefra. Fortsat udviklingen af ​​pergolaer, du kan supplere det med krøllede planter for at få det perfekte ornament af stedet i en romantisk stil. Til disse formål bruges de mest ofte duftende klatrede roser og planter, der ligner dem, hvilket ikke kun skaber et varigt grønt omslag, men også giver en storslået blomstret duft.

Valget af gulvbelægning kan også være afgørende, når du vælger en bestemt model. I en række traditionelle muligheder er gulvet en integreret del af hele strukturen arbours til sommerbolig fra et træ, så det er monteret først, og så alt andet. Sådanne havepavilloner kan endda flyttes fra sted til sted i fuld sammensætning, da de er en monolitisk struktur.

Eksempler på sådanne pavilloner du kan se på billedet ovenfor. Det er meget vigtigt for dem at vælge det rigtige sted på stedet - området skal være fladt og godt vandtæt. Især vedrører det fugtige jordarter, kontakt med som vil være dødelig for træ. I dette tilfælde skal du grundigt komprimere et lag af sand eller grus, og det er også godt, hvis du har en sådan mulighed, at lave en helt konkret base. Så kan du installere gulvet uden frygt for at det vil rådne. Hvis du ved, at jorden er fugtig nok, og ofte varme lidt regn denne del af dit sommerhus, er det bedre at hæve gulvniveau kunstigt, ved hjælp af hans kolonner af mursten, beton plader, en anden sort gulv eller andre muligheder.

Håndværk af træ til en dacha til elskere af kunstskæring kan blive en integreret del af begrebet et havehus. Ud over gulvet og det smukke tag, indenfor skal du have møbler, i hvert fald afføring og et bord. Gør dem smukke, udskåret usædvanlige, du kan endda med et lakonisk og simpelt design af væggene, så hele sammensætningen sammen vil ligne et kunstværk. En interessant detaljer er den centrale polstøtte. Det kan eller ikke har nogen funktionel opgave, men som et dekorativt element til hakkede logbygninger er det simpelthen uerstatteligt.

Foto af arbors fra et træ til en sommerbolig

Vi er vant til det faktum, at møblerne i sådanne bygninger skal have stole og et bord, så der er plads til de meget hyggelige møder med venner og familie, som vi kan lide. Men for dette kan du bygge en stor, bred arbor med grill, og selv med et helt sommer køkken. Men nogle gange vil du bare have et sted at slappe af i sommervarmen, et sted hvor du kan gå på pension med en bog eller sove om dagen. Til dette er der ikke indstillede stole og bænke, bøller, der kan udfoldes eller blot dækkes med madrasser eller bløde puder.

Lignende modeller, du kan se på foto arbors fra et træ til en sommerbolig, som er placeret ovenfor. De hævder, at haven struktur ikke nødvendigvis skal være forbundet med at lave mad eller spise mad, men uden det kan det blive det mest elskede sted på hele stedet. Hvis territoriet er stort, så kan sådanne miniaturebygninger være meget, for alle familiemedlemmer baseret på deres behov for en sådan ferie. Men en sommer køkken med hænderne bedre at sætte et eller andet sted i nærheden af ​​hovedhuset, eller fra de vigtigste avlsbygninger, hvilket gør for hende og større gulv, der vil modstå tung vægt af møbler og væg sikker

Når det kommer til lysthuset, som et centralt element i landskabsdesign, som i udseende skal være originalt og ikke kun behageligt inde, er det værd at overveje strukturen i orientalsk stil. Sådanne designs er meget populære, og de kan gøres til ordre, fordi de har en række komplekse elementer, der ikke er lette at gentage med dine egne hænder. Men som et resultat, midt i området eller på bredden af ​​den interimistiske dammen, i et krat af træer, du bliver nødt til at vente på en smuk pavillon med en flyvende tag.

Pavilions til dacha med egne hænder af træ

På de vigtigste stadier af byggeri arbours at give deres egne hænder af træ vi kan tale i lang tid, men i princippet adskiller de sig ikke meget fra processen med opførelse af et andet materiale. Du skal også starte med at forberede webstedet og lægge fundamentet - mursten søjler, som yderligere kan betones inde i jorden. Over overfladen skal murstenene på alle punkter i fundamentet have samme højde, som vi tjekker ved hjælp af niveauet.

Derefter danner vi det hårde gulv - lægger pladerne ud af mursten til mursten og forbinder dem med hjælp af skruer eller større hardware designet til træbearbejdning. Herefter lægges bordet allerede på tværs for at få en platform. Da dette er et groft gulv, kan du bygge et andet lag oven på det, men glem ikke om vandtætning og behandling med specielle imprægneringer af hvert bræt, der deltager i konstruktionen.

Jo lettere vægten af ​​dit færdige tag er, desto mindre kan støttene være, eller de kan være mindre robuste (henholdsvis billigere sorter af træ). Det er på disse understøtninger vil lyve al lasten, da væggene oftest udfører en rent dekorativ rolle. Hvis dette indebærer et projekt, så kan taget også laves ved hjælp af gulveteknologi, det vil sige at lægge brædderne, men i en vis afstand fra hinanden. Fra regnen vil et sådant tag ikke redde, men fra solens stråler og sommervarmen er ret. En anden mulighed er et sadeltag, som er flisebelagt. Paulus, ved den måde, også bør være skrå og give dræning, fordi kampen mod enhver stagnation i vandet - det er altafgørende betingelse for udnyttelse af træprodukter.

Pavilioner af træ

Træet er måske det mest almindeligt anvendte materiale til at lave lysthus. Denne kærlighed fra ejerne af private huse og dachas til træet er ikke uden grund, fordi træet overfører en bestemt energi, som har tendens til positiv tænkning. I et træ lysthus er det meget lettere at føle komfort og hygge end i en struktur lavet af et andet materiale.

Selv de enkleste træarrangementer til dachas ser godt ud, for ikke at nævne dem, hvis design er unik. Hvis arboret fra et træ er skabt på det rigtige projekt, anvendes materialer af høj kvalitet, og arbejdet er lavet med kærlighed og opmærksomhed, så vil dette design helt sikkert blive et kendetegn for ethvert websted.

Arbor fra et træ kan opstilles med egne hænder uden tiltrækning til fagfolk, og derfor vælges det af dem, der ønsker at spare på installationsarbejder. Derudover spiller træk af træ en vigtig rolle. I enhver byggeforretning kan du sammenligne omkostningerne ved træ og alternative materialer til lysthuset og drage konklusioner om, at det er bedre at bruge træ.

Også når du bygger et sommerhus til en dacha fra et træ, behøver du ikke bruge komplicerede værktøjer, som du har brug for at leje. Har ikke brug for tungt udstyr til løftemateriale. Et sæt værktøjer, der er nødvendige til træ lysthus samling har hver vært, og hvis noget ikke er der, er det ikke et problem at bede en nabo eller købe i butikken. For eksempel kan elektriske værktøjer udskiftes manuelt. Byggeprocessen vil sænke, men effekten forbliver den samme.

For at montere bunden under en pergola af træ kræver der ikke meget arbejde og materiale, da en let version, for eksempel haug, er egnet. Et sådant fundament er ikke egnet til konstruktion af tungere strukturer, hvilket derfor medfører en afmatning i byggetiden og en stigning i anlægsomkostningerne.

Hvis ejeren af ​​et hus på landet foran målet er at vælge et site vellykket design af en træ pergola, er det nødvendigt at nærme sig dette emne grundigt. Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvad arboret er bygget til, og hvilken funktionalitet der kræves af den. Der er stor variation mønstre af træ pavilloner, der spænder fra den simpleste himmelseng med et let tag og slutter med fuldgyldigt vinter version med grill.

Derudover bør du overveje, hvor meget erfaring med at arbejde med træprodukter har en mester. Dette vil give et svar, hvilket design vil være acceptabelt til uafhængig produktion. Hvis der er for mange dele på tegningen, betyder det, at for mange elementer skal skæres, justeres, fastgøres. For en nybegynder i tømrerarbejde kan en sådan struktur blive overvældende, så selv på scenen for at vælge design af et design, skal du være opmærksom på denne vigtige detalje. For dem, der har lidt erfaring med håndtering af træ, er et simpelt design med et minimum af forbindelser perfekt. For eksempel, en sommer lysthus bestående af søjler, forbundet med håndlister og med et enkelt tag.

Også en enkel men funktionel nok struktur lavet af træ egnet til en dacha vil være en, der består af flere bænke og et bord. Og taget gengives som en fortsættelse af forretningerne. Således opnås en baldakin, under hvilken et hvilested er udstyret. For at skabe mere hygge kan designet blive dekoreret med stof og kan forblive i sin oprindelige form.

Sådanne primitive landbønner fra et træ er bygget ved at samle visse mellemstore barer i en konstruktion. Fastgørelse af strukturen sammen laves enten med metal hjørner eller bolte.

For nylig er flere og flere arbours af forskellige former bygget med en pergola af træ, som helt eller delvis dekorerer deres vægge. Pergola - dette er designet, som er en slags trægitter, som i billedet.

Det giver dig mulighed for at komme ind i lysthusets indre med frisk luft, men mens du er inde i strukturen, vil du føle dig sikker, som bag en mur. Og hvad er pergolas dekorative virkning? For at skabe et mere romantisk design, kan du sætte på det pletistye planter. Hvis det for eksempel er roser eller andre blomster, vil en utrolig aroma fylde hele pladsen på arboret og gøre ro i det utroligt behageligt. Selv lysthus kanopien kan være med sådan udførelse.

Også vigtigt er materialet og mønsteret på gulvet i strukturen. Hvis pladerne er lagt ud på en cirkelformet måde, vil en sådan belægning være mere dekorativ end simpelthen lagt parallelt. Hvis gulvet er malet i samme farve som hele lysthuset, så skabes indtryk af at forene strukturen fra træet. Og hvis du vælger det, kan det være en klar accent af konstruktion.

For dem, der beskæftiger sig med træ udskæring, kan lysthuset blive et felt for at udtrykke deres fantasier. Unikke udskårne motiver kan dekorere ikke kun arborets vægge, men også dens tag samt indretning. Hvis møblerne gengives i udskåret stil, og havepavillonet holdes beskeden og simpelt, kan du opnå en unik effekt ved at kombinere de to stilarter. De udskårne arbors fra træet er unikke, hver af dem er unikke og er en afspejling af den mester, der udførte arbejdet.

Hvis du installerer et havepavillon af hakkede logs, så er det ofte i midten af ​​det, især i en rund og sekskantet struktur, der er en stangstøtte eller bare en træstamme, som også kan blive et fremragende dekorativt element.

Normalt som møbler i et havepavillon sæt bord og stole eller bænke. Men hvis der er et ønske og muligheder, kan træet fra et træ omdannes til en ægte heltidsversion af et hus med grill og en fødevarezone. Sådanne arbours er isolerede og glaserede. De kan også være af en bred vifte. De mest interessante af dem er vist på billedet nedenfor.

Også indeni kan installeres komfortable komfortable sofa, hvor der er mulighed for ikke kun at sidde, men også at lyve. En god ide er at strække sig mellem hængekøtternes støtter. Så hvile på naturen vil få en skygge af nogle primitive.

Hvis stedet tillader det, kan du placere flere små pavilloner med bløde puder inde, hvor det er så dejligt at slappe af efter en lang dag. Denne mulighed vises på billedet.

Hvis du planlægger et sommerhus med et sommer køkken, så skal det være placeret i nærheden af ​​hovedhuset eller udhus. Det vil være praktisk, hvis du forbinder det.

Hvis du vil have lysthuset at være centrum for opmærksomhed på stedet, kan du være opmærksom på designerne i orientalsk stil. De er noget vanskelige at installere, da de har mange elementer, der ikke altid kan opfyldes uafhængigt. Nå vil sådanne bygninger se rundt om dammen eller endda på en improviseret ø, hvor der er vand omkring. Du skal bare tage sig af broens design for at komme ind.

Grundlæggende trin til selvinstallation

Bygningen af ​​lysthuset er ikke meget forskellig fra installationen af ​​en anden struktur. Det begynder også med design. Tegningerne tager nødvendigvis hensyn til placeringen af ​​strukturen, dets dimensioner, udseende, materialer og andre vigtige nuancer.

Derefter ryddes stedet for konstruktion, hvorved stedet bliver renset, det frugtbare lag fjernes, og layoutet er lavet.

I overensstemmelse med den valgte type dannes bunden til lysthuset. Til opførelse af træ er et kolonner fundament velegnet, for hvilket brøndene keder sig i hjørnerne og om nødvendigt langs sidevæggene. I dem er der lagt en sandpude, hvorpå der er dannet søjler af beton eller mursten. De udføres i samme højde, ovenfra er der lagt et tagmateriale for at forhindre fugt i at komme ind i træet.

Dernæst er dannelsen af ​​det hårde gulv, det vil sige gulvbelægningen af ​​loggen. På bjælkerne er en terrassebord lagt i den rækkefølge, gulvmønsteret er udtænkt.

Fra gulvet er støtterne og deres øverste sele monteret. De bjælker, som kassen er dannet på, er allerede monteret over og tagmaterialet er lavet. Mellem søjlerne er skinner eller blanke vægge lavet, afhængigt af den planlagte struktur.

Wooden arbors - en kombination af høj kvalitet og rimelig pris. De vil være gavnlige for at understrege alle fordelene ved hjemmesiden og den fremragende smag af ejeren. En ferie i en sådan miljøvenlig struktur vil kun gavne og vil genoplade nye kræfter.

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

Se billeder af træbårne

Hvor dejligt er det at hvile på din haveplot! I sultret vejr er det bedre at vælge en krog til hvile. Den ene hvor der ikke er nogen lyse stråler af den varme sommersol. Og hvis du allerede har et lysthus, så er det absolut værd at bruge det. Og hvis ikke? Så kan du bygge det selv eller bestille fra fagfolk. Under alle omstændigheder skal du bestemme hvilken af ​​træpavillerne der passer til dig.

Og for dette skrev vi denne artikel. Her kan du se de mest almindelige typer af arbors fra træet og se deres billeder. Vi valgte billederne, så det var lettere for dig at beslutte dig for valg af fremtidig konstruktion.

Og så lad os gå videre til sorterne af disse bemærkelsesværdige bygninger. Alle arbours kan opdeles i to typer. Det er åbent og lukket.

Et eksempel på sådanne strukturer, du kan se på billedet.

Dette er en hexagonal lysthus. Som udsmykning blev trægitter brugt. Det er installeret på et belægningsplader.

Nedenfor er et lignende lysthus. Det er lagt på simple klodser. Dets tag er lavet i kuplet form. Inde er lette bærbare møbler af træ.

Denne struktur adskiller sig i form fra tidligere. Som udsmykning anvendes gitteret også. Men derudover tilføjes to kasser med friske blomster.

Denne type bygninger er designet til varmt vejr, da det ikke er glaseret. I samme og dens fordel. I sådanne bygninger er det behageligt at tilbringe tid på en varm sommerdag, gemmer sig fra den varme sol eller uventet sommerregn. Derudover har åbne arbors deres poler:

  • Ofte har de en ret simpel konstruktion
  • De tager mindre materiale end lukkede
  • Mange af disse arbors ser smukke ud
  • I dem er du altid ude i luften
  • Nå og som allerede nævnt ovenfor kan de skjule sig fra den varme sols klid og uventet regn

Hvilke byggematerialer anvendes til opførelse af lysthus?

Wooden pergolaer er bygget af brædder, tømmer eller logs.

Pavilioner af tømmer er meget stærke. Strålen er et stærkt og pålideligt materiale. Bygningerne fra det viser sig at være grundige. Og med korrekt forarbejdning kan det stå meget tid, der glæder deres ejere komfort og hygge.

Dette er et lysthus projekt med en metalhaard. Det er lavet uden et fundament, der er fælles for mange mennesker. Hans rolle spilles af en fortovflise af flere farver.

Og her vil du se en firkantet bygning med et spidst tag.

Et fremragende projekt af en åben havepavillon med grill og specielle gardiner fra solen. Det er især rart at forkæle dig selv med en shish kebab på en god sommerdag.

Sådanne pavilloner er ikke ringere i styrken af ​​bygninger fra træet. De kan også have et langt "liv", hvis de håndteres korrekt. Antiseptika bruges til behandling. De hjælper fra dårligt vejr, insekter spiser træ og rådner.

Deres fotos kan du se nedenfor.

Blandt alle typer træarbeider vil jeg især fremhæve de udskårne. Sådanne bygninger er simpelthen et kunstværk af erfarne træskærere. Deres skønhed glæder øjnene og hjerterne til glade ejere af sådanne bygninger! Jeg synes ikke, det er værd at beskrive dette mirakel i form af tekst. Det er bedre at give dig mulighed for at se dem selv! Se billederne!

Udhugget arbor fra tømmer

Lad os nu gå videre til næste visning.

Pavilioner af træsten og andre materialer kan tilskrives denne type. Denne variant af bygninger er interessant, fordi den kan placeres ikke kun i varmen, men også i en relativt kølig tid. Normalt lukkede havehuse har ruder, døre og bliver til en slags små huse.

Der er også en vinter variant. I det er der som regel opvarmet mure, loft og tag. Og som en dobbelt eller tredobbelt glas enhed er installeret. Til opvarmning i dem kan du bruge pejse, komfurer eller medbringe opvarmning. I sådanne bygninger bliver det ikke koldt selv i svær frost!

Mere detaljeret kan du se dem ved at se på billedet:

Ved dette valg af billeder ender, hvis det er interessant at se interessante billeder, så kan du se på artiklen: "Design af lysthusbilleder" eller søg på denne side. Der er mange af dem.

Din mening om hvad der er blevet læst og set her, kan du skrive i kommentarerne under denne post!

Jeg blev ligeglad med CIGARETTES! Bare sæt det på en gang. Læs mere

Jeg betaler for LIGHT 2 gange mindre! Lige fast i en almindelig stikkontakt.

Find en nem måde at spare på med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 3 =