30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Berry irga foto

vigtigste

tilbage til hovedsiden

Alle materialer samles på ét sted, kom ind!

bær, blomster, unge og voksne planter

Hvad handler dette projekt om, og hvorfor kan vi lide irga?

skriv til os - vi vil være glade

Irgi fotos - canadisk igra, irma lamarca, bær, blomster, blade.

Her har vi samlet de bedste billeder fra artiklerne fra vores hjemmeside og billeder, der af forskellige årsager ikke er blevet offentliggjort. En fotosamling viser, hvordan igra ligner i forskellige årstider.

Bær (frugt) irgi

Beskrivelser af store stofarter findes her.

Beskrivelser af dekorative sorter her

Hvordan Irga ser på forskellige tidspunkter af året

16 gamle botaniske tegninger af forskellige typer irgi (kilde).

Sød busk med sunde bær - igra

Siden oldtiden har folk vurderet de helbredende egenskaber hos grønne planter. Blandt dem kan man skelne mellem en smuk busk - irg, bær, bark og blade har en række nyttige egenskaber.

Denne løvfældende busk vokser i hele den nordlige halvkugle. Det kan findes i Nordafrika og Amerika, i Fjernøsten, Kaukasus og Krim. Ofte vokser det på skovglider, i bjerge og blandt tykninger af forskellige buske.

Irga føles perfekt på enhver jord, med undtagelse af marshland, hvor der er stående farvande. Det vigtigste er, at der er nok lys til at modne frugt. Under sådanne forhold er bærene store, saftige og nyttige. Det drejer sig især om dyrkede sorter. I gennemsnit er der fra hver sådan buske mulighed for at indsamle op til 15 kg bær under hele frugt modningstiden.

Generel beskrivelse af bushen og dens nyttige egenskaber

Den løvfældende busk buskræber optræder selvfølgelig sin æreplads i forstæderne af de grønne elskere. Særligt attraktivt er planten i det tidlige forår. Når de første blade vises på grene, er busken dækket af øde villi. Udefra ser det ud til, at han er klædt i et sølvsål, hvilket giver planten en enestående charme. På irgis foto kan du se mange dejlige blomster, der dekorerer forårsbushen. De er lyserøde eller hvide.

Når blomsten begynder at falde sammen med dem forsvinder og ømme villi, der dækkede de grønne blade. Ofte kan bushens blade være oliven eller pink i farve.

Barken på stammen er som regel grå eller brun med en lyserød tinge. Til berøring er den lidt fløjlsagtig.

Bøsens blade og bark besidder fremragende medicinske egenskaber. De tørres grundigt, knuses og opbevares i et køligt rum. Nyttige stoffer varer ca. 2 år.

Anlægget skelnes af en tæt krone af enkle grønne eller grå blade. I frugtperioden på busken kan du se miniature med rosa tønder frugt, samlet på en børste. Ældre bær er malet i cremefarve, og når de er modne, får de lilla eller lilla farve.

Irgi bær har en behagelig smag. Den friske sødme og saftighed tiltrækker unge børn og voksne. De elsker at spise og have fugle, og derefter bære frøene af irgi i hele distriktet.

Bærene skal indsamles fra busken kun i moden form. Ellers vil de miste deres helbredende egenskaber.

Sammensætningen af ​​hvert foster indbefatter et stort antal nyttige stoffer:

Hver af disse komponenter har en gavnlig virkning på den menneskelige krop.

Nyttige egenskaber ved bær irgi manifesteres, når det bruges:

 • at styrke tarmens vægge
 • forbedring af fordøjelsen af ​​fødevarer
 • med hjertesygdomme eller blodkar
 • med mangel på vitaminer
 • mod tonsillitis eller tonsillitis;
 • at opretholde en kost;
 • som beroligende.

Ofte er saften fra frugterne af denne busk tilskrives de ældre, for hjertets gode arbejde. Blomstringens tinktur hjælper med at normalisere søvn og tryk. Det præsenterede billede af irigiumbærene viser tydeligt dets ydre egenskaber.

I madlavning bruges frugten af ​​busken til at lave forskellige drikkevarer, syltetøj eller syltetøj. Råbær bruges som fyldning til tærter, tartlets og endda kager. Fra dem får du en duftende marmelade og lilla marshmallow.

Frugter er i stand til at tørre, samtidig med at vitaminsættet bevares. Om vinteren kan du forberede et afkog for at øge immuniteten.

For at opnå størst mulig gavn af brugen af ​​vidunderlige bær er det nødvendigt at tage hensyn til kontraindikationer og nyttige egenskaber hos irgi. For eksempel, hvis en person lider af dårlig blodkoagulabilitet - frugterne kan gøre ham skade. Det drejer sig især om dem, der arbejder med forskellige farlige enheder. Når man bliver skadet, vil blødningen være meget vanskeligere.

Også bæren er nyttig som beroligende, men dens hyppige anvendelse fører til en langsom reaktion. Det er værd at tænke på bilister, der er i konstant spænding. På et kritisk tidspunkt kan de miste deres årvågenhed og lide. Derfor er det mere rimeligt at overholde det gyldne princip - det er bedre at gøre tingene anderledes end at sidde fast på en.

For ikke at miste den modne høst af bær, er det ønskeligt at installere et fugleskræmsel på bushen. Ellers vil din vitaminforsyning blive genopfyldt af fugle, der elsker irgis lilla frugter, og folk vil forblive med ingenting.

Kendskab til sorter af sorter

En dejlig grøn plante, der udsmykker landhuse og villaer, tiltrækker gartnernes opmærksomhed. På fotoet af igraen vises buskeren mod baggrunden for andre parkkulturer, som et lyst højdepunkt. Ifølge nogle oplysninger er der omkring 25 arter af denne plante. Nogle af dem er især smukke.

En charmerende sort i de nordlige breddegrader er den canadiske Irga. Nogle kender det som en vinbær eller drue af nordmenn. Af sine bemærkelsesværdige frugter fremstilles en mirakeldrink, som ligner vin.

Busk kan vokse op til 7 meter. Dens aflange stængler danner en bred, tæt ovalformet krone. Bladene på busk har en ovoid form, en usædvanlig farve. Når planten kun blomstrer, er de brunlige, om sommeren - grå, og om efteråret - rødlig eller gylden.

Til berøring er bladpladen blød med en blød fuzz, lidt ru. Busken vokser i slutningen af ​​foråret med store hvide blomster, der samles i yndefulde børster.

Frugten af ​​busken ligner en hund rose. Runde lyserøde "æbler", som de modnes, erhverver først en blå og derefter en lilla nuance. Moden frugt er dækket af voksbelægning. Smagen er sød, fordi bæren indeholder lidt syre og en masse sukker.

I naturen er der forskellige typer af sådanne buske. Beskrivelse af sorter af Irgi canadiske angiver alle de herligheder af denne nyttige plante:

 1. Skifer. En sådan canopy canadisk udmærker sig ved store sorte frugter, som har øget sødme. Busken vokser op til 2 meter og er dekoreret med en bred krone af hængende grå grene. I foråret er bladene malet i grønt, og om efteråret bliver de rødt.
 1. Mundy. Funktion af denne sort - afrundede søde bær, undertiden fladt. Busken har en spredningskrone og vokser op til 3 meter.
 1. Ballerinaen Opdrættere dyrkede sorten. Går 6 meter højt i voksenalderen. Feature - farven på bladene. I første omgang er de bronze i farve og i sidste ende bliver grønne. Om efteråret erhverver de en lilla nuance.

Snehvide blomstrer opsamles i en børste, hvor mørkerøde frugter udvikler sig. Når de modnes, bliver de næsten svarte.

Hvis der er et ønske om at dyrke buske i byforhold, tolererer "Ballerina" perfekt gasforurening. I dette tilfælde akkumulerer bær ikke skadelige stoffer.

Den løvfældende store buskplantage - Lamarcki Ilga når op til 5 m i højden. Det skelnes af grønne ovale blade med en serrated ramme.

Blomsterbilleder af lille størrelse, hvid. På en busk vises i en stor mængde, der ser meget smuk ud. Frugterne af Lamarcki argi har nyttige egenskaber, derfor bruges de i vid udstrækning til madlavning.

Denne frugtbærende løvformede bush vokser op til 3 m i højden. Den har en bred krone, der består af tynde grene. I begyndelsen er de af sølvfarve, og med alder erhverver de en brun skygge. Ved spidserne af de unge skud dannes der corymbose blomsterstande, der ligner stjerner. Knopper er som regel hvide med en lyserød tinge. Blomstrer omkring 10 dage. I løbet af denne periode ser bøsningen særligt attraktiv ud mod andre haveplanter.

Irga Ordinære kan vokse på ét sted i ca. 15 år. Hun er ikke bange for stærke vind, tørke eller frost.

Healing bær vises når busk er mindst 4 år gammel. Efter størrelse er de lidt mindre end de af kunstige kunstige sorter. Farve - mørkblå, næsten sort med hvidlig belægning.

Løvfældende havebusk - erguga rotifolia når 4,5 m i højden. Hendes unge skud sænkes lidt. De er malet i en lysebrun farve.

Bladeplade, i gennemsnit - 3,5 cm bred og 4 cm i længden. Den øverste del er malet i en mørkegrøn farve, den nederste med en blidt hvid nuance. I efteråret er der en skarlagen og lyse gul farve. Formen er i form af en ellipse, spidsen er oval. Kantens kant er crenelleret.

Blomstrer i form af corymb-lignende børster op til 10 blomster af hvid, gullig eller flødefarve. Bær på busken vises først grønne, derefter skarlagen. Når de er modne modtager de en mørkblå, næsten sort farve. Hver frugt er kendetegnet ved en grå belægning. De har nyttige egenskaber, lidt syrlige efter smag. Ripen gradvist, startende i juli.

Denne buskes busk i blomstringen ligner en duftende kirsebær. Det er en kompakt udgave af et prydplante med en højde på 2 til 6 m.

Irga har et stort ovalt blad med små indsnit. Under blomstringen er de praktisk talt usynlige på grund af de mange hvide eller lyserøde blomsterstande. Senere er busken dækket af helbredende bær med en usædvanlig sød smag.

Repræsentanter for denne sort lever til 30 år. Dette gør dem ledere mod baggrunden for andre frugtbuske.

Irga spiny kan tolerere frost over 15 grader, som det er værdsat af indbyggerne i Sibirien.

Når du er blevet bekendt med en sådan smuk plante, kan du se, at det er en dobbelt fordel. Dette er den oprindelige udsmykning af villaen og et lagerhus med nyttige stoffer til rådighed. Er det klogt at gå forbi en storslået haveorggy? Det er værd at tænke på.

Nyttige egenskaber hos irgi

shadberry er en uhøjtidelig plante fra familien af ​​lyserød. Dette lave træ i vores land er ufortjent plantet udelukkende som et prydplante, der blomstrer smukt om foråret. Selv om det har et stort antal vitaminer og andre elementer, der er nødvendige for kroppen. Den helbredende egenskaber af sine bær har været kendt for menneskeheden siden oldtiden, og irgaen er desuden et vidunderligt fødevareprodukt.

Beskrivelse, distribution og udseende af irc

Buske af mellemstørrelse, med små frugter af violetblå farve, igraen er yderst uhøjtidelig og kan findes næsten overalt i verden. Som regel er en irga et lavt træ eller en busk, der har runde eller ovale blade, både lyse og mørke. Ved begyndelsen af ​​efteråret tager træets blade en mørk rød skygge.

På vores steder bruges det ofte som et prydetræ. I foråret er den dækket af miniaturehvid eller delikat mælkfarver uden lugt.

De mest populære distributionssteder er følgende lande:

I skovene vokser peberrod ofte som en vildbusk spire ud af frø. Særlige "distributører" af hendes frø er fugle.

Grove frø af irgi, som ikke bliver beskadiget, fordøjes af fuglens tarm og spredes således over lange afstande.

Der er mere end 19 typer irgi, der hver især adskiller sig i form og skygge af blade, størrelsen af ​​bær og modningen.

Her er blot nogle af dens sorter:

 1. Igra rundbladet - Den mest populære sort, der findes i vores land. Det er det største træ fra sin familie. Det skelnes af store og massive blade med rund form og lige grene. Frugterne af denne plante har en lilla farve og en lille sødlig smag.
 2. Irga kirsebær - Det er en multi-stammede busk, nåede en højde på 5 meter busk stammen har en glat mørkebrun bark og blade -. Oval. Ved begyndelsen af ​​efteråret erhverver bladene af sådanne irgas en lys gul farve. Store frugter af denne sort har en lilla nuance og en meget sød smag.
 3. Irga Canadian - Dette er et stort træ (op til 8 m) med tynde grene pegende nedad. Friske blade af irgs er forskellige pink, lilla eller kobber farve, med begyndelsen af ​​efteråret bliver mørk rødlig eller orange. Frugterne er mellemstore og har et mørkt lyserødt kød.

I Rusland vokser et træ som regel tæt på hegn. Nyttige egenskaber af sine frugter, gartnere og gartnere er undervurderet forgæves. Irga er en fantastisk plante, der kombinerer usædvanligt søde bær og sundhedsmæssige fordele.

Den terapeutiske virkning af bær irgi forklares af deres rigdom i vitaminer og mineraler.

 • naturligt sukker (ca. 13%);
 • cellulose, pektiner, farvestoffer og tanniner, organiske syrer og anthocyaniner;
 • vitaminer i gruppe B, vitamin P og vitamin C;
 • betacaroten;
 • Minerale stoffer: kobber, kobolt, jern og mange andre.

Til medicinske formål skal bladene af irgi høstes i slutningen af ​​foråret, barken af ​​busken er mest nyttig i efteråret. Frugterne af irgi høstes i løbet af modningstiden, som regel er dette midt på sommeren.

Til medicinske formål anvendes buskeknopper som:

 • en beroligende, forbedrer søvn og styrker immuniteten
 • forebyggelse af forgiftning, hjerte-kar-sygdomme og gastrointestinale sygdomme;
 • midler til styrkelse af væggene i blodkar, forøgelse af leddets elastikthed;
 • midler til forbedring af synet
 • med et fald i blodtrykket.

Til medicinske formål anvendes den i form af:

 • infusioner af friskbagt, frosset og tørret bær;
 • infusioner af blomster og blade
 • afkog fra barken.

Ved madlavning anvendes iren ufortjent mindre sjældent end andre bær. I grund og grund er dets frugter brugt til fremstilling af syltetøj, drikkevarer, desserter og bagerifyllinger. Irgu kan også anvendes frisk - bær, der ikke har været varmebehandlet, behold det maksimale antal elementer, der er nødvendige for menneskekroppen.

Hvordan man effektivt tabe sig?

Den mest almindelige metode til behandling af irgi er brugen af ​​afkogning af bær og buskfrugt frisk. Regelmæssig brug af hendes gaver vil helbrede og forebygge mange sygdomme.

Hidtil er de følgende medicinske kvaliteter af bær kendt:

 • sænke kolesterol i blodet;
 • forebyggelse af nyre- og leversygdom
 • forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme og aterosklerose;
 • forebyggelse af åreknuder
 • nedsat risiko for hjerteanfald;
 • lindring af smerte i tilfælde af forgiftning, tarmforstyrrelser;
 • relief af tonsillitis (gurgling med en drink);
 • behandling af purulente sår (anvendelse af befugtet i bandager);
 • slippe af med periodontal sygdom og stomatitis (mundskyl med afkog af bær).

Foruden bær er bladene, blomster og bark irgi, som nogle gange virker bedre end specielle præparater, til stor gavn for organismen:

 • infusion af blomster vil hjælpe med at klare hjertesvigt og hypertension;
 • infusion af blade vil hjælpe med at helbrede pancreatitis, ledsaget af diarré;
 • lader irgi helbrede sår - for dette er det nødvendigt at pålægge en bandage fugtet med infusion på såret;
 • afkog af barken, kan du desinficere halsen med en kold, lindre forbrændinger og fordøjelsessygdomme - afhængig af sygdommen, er et afkog anvendes både internt og topisk, ved at anvende plasteret.

Når du starter behandling med bær, er det umagen værd at få råd fra din terapeut eller anden behandlende læge. Da loggen også har en liste over kontraindikationer, kan bushens selvhelbredelse skade kroppen. Af stor betydning er vejen til at spise bær.

Brugen af ​​frugterne af irgi kan påvirke kroppen som følger:

 • fremkomsten af ​​allergier - plantebær er et kraftigt allergen, de bør ikke bruges af mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner og børn op til to år;
 • Tarmsystemet - når du bruger frisk bær irgi med mælk;
 • langsom reaktion og hæmning - med overdreven brug af bær eller for hyppig brug af dem.

 • hæmofili;
 • lavt blodtryk
 • allergier;
 • individuel intolerance
 • børns alder - op til to år.

Mange mennesker elsker Irgu for sin usædvanlige, friske og søde smag. Dens smag og nogle vitaminer bevares efter varmebehandlingen. Fra frugterne får du usædvanligt lækre syltetøj, drikkevarer, pudder, syltetøj og andre desserter.

For at forberede compote skal du have følgende ingredienser:

Opløs sukker med vand og kog. I den kogende sirup sættes friske eller frosne bær, og efter nogle minutter reduceres varmen. Ser komposten i kølet tilstand. Du kan tilføje 1 g citronsyre til den forberedte compote.

At lave mad frugt drikkeklar, det er nødvendigt at vaske det nødvendige antal bær, strække dem og klemme saften med en sil. Hæld klemmen ud med vand og kog i flere minutter. Fortynd bouillon med den resulterende saft, tilsæt sukker til smag. Lad stå og servere, alt efter smag, både i varm og kold form.

Til marmelade er følgende ingredienser nødvendige:

Rens forsigtigt og vask bær. Hæld sukker med vand og sluk. Færdige bær hæld kogesirup og lav mad over lav varme.

Irga er godt og i kombination med andre bær, for eksempel med sort eller rødbær. Fra blandingen af ​​bær kan du tilberede en lækker juice eller gelé. Irgu kan føjes til bagværk.

Den vidunderlige bær af irga vil bevare nogle af vitaminerne efter kogning. Det betyder, at mad og drikkevarer fra det også vil medføre store fordele for kroppen.

På trods af forekomsten af ​​kontraindikationer bør bæren ikke udelukkes fra sin kost. Det vigtigste er altid og i alle henseender observere foranstaltningen. Husk: Sundhedshemmeligheden ligger ikke kun i det rigtige, men i en række næringsstoffer. Det er ikke værd at misbruge frugterne af irgi samt andre frugter og bær.

Nu er jeg ikke bekymret for overskydende vægt!

Denne effekt kan opnås om få måneder, uden diæt og svækkende øvelser, og vigtigst af alt - med bevarelsen af ​​effekten! Det er på tide at ændre alt. Bedste slankekompleks af året!

Tilføj en kommentar Annuller svar

kategorier

For samarbejde kontakt venligst via e-mail: [email protected]

© 2016 Alle rettigheder forbeholdes. hjælpe kvinder med at tabe sig.

Kopiering af materiale er kun muligt med et aktivt link til webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =