30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Badeværelsesskab

Hvordan man vælger en funktionel badeværelse kasse

Badeværelset i enhver lejlighed udfører en række funktioner. Først og fremmest er dette stedet for daglige hygiejneprocedurer i anden og tredje - for opbevaring af snavsede tøj og opbevaring af husholdningskemikalier. Det er meget vigtigt at harmonisk placere badekasser til vaske- og sanitetsudstyr i ét rum.

Badeværelsesmøbelsæt

Sådan vælges en funktionel kasse til et bad

Der er mange møbler til badeværelset. Headsets, separate hængende og gulvelementer med dimensioner designet til både store rum og kombinerede badeværelser. Enhver farve, materialer, typer, lavet udelukkende eller i en budgetvariant. Hvad er de kriterier, du skal følge, når du vælger en badeværelse skuffe?

Hængende skuffer på badeværelset

 • ophængt kabinet;
 • gulvskab;
 • blyant taske;
 • reoler;
 • natbord;
 • tøjvask kurv;
 • indbygget garderobe;
 • arrangører.

Lad os overveje hver type separat.

 1. Et vægskab er et uundværligt møbel i små rum med en tæt besat gulvflade. Passer perfekt til opbevaring af rene badehåndklæder, husholdningskemikalier, personlig pleje. Dørene på kabinettet svinger eller glider, hvilket også er meget vigtigt i et trange rum. Et spejl kan integreres udenfor døren. Højden af ​​fastsættelse af sådanne møbler er planlagt med fokus på familiemedlemmernes bekvemmelighed.
 2. Gulvskab - godt kombineret med ophængte møblerelementer. Nogle gange er det kastanje, hylde eller blandet type. Det bør have en kasse til opbevaring af snavsede tøj, samt husholdningskemikalier og sanitær rengøring af lejligheden. Personlige hygiejniske forsyninger af familiemedlemmer kan placeres på toppen af ​​kabinettet øverst i særlige arrangører.
 3. Pencil etui til et badeværelse er den optimale løsning til smalle badeværelser, når møbler ikke mister sit arbejdsområde på grund af at strække sig til vækst. Funktionalitet er den samme som for udendørs møbler, kan en ekstra bonus blive integreret spejl og hylder til opbevaring af tandbørster, tandpasta, barbermaskiner til skabslåger og ude af syne.
 4. Racket er faktisk det samme blyantshus med velventilerede og let tilgængelige hylder. Af plusserne - luftens rummelighed og mindre traumatisk fare. Af minerne - fuld synlighed af kabinets indhold.
 5. Skuffen med skuffer i badeværelset er indbygget under vasken. En god løsning for at spare plads. På grund af VVS i det er det svært at organisere rummet. I dette tilfælde kommer forskellige arrangører til hjælp, som kan placeres på kabinets vægge indefra og på skabets svingdøre.
 6. En vasketøjskurv - kan være et selvstændigt element og kombineret med interiøret eller være en arrangør til andre badeværelsesmøbler. Store og dybe fletter er designet til at opbevare beskidt tøj, små og mellemstore - til opbevaring af håndklæder og badekåber.
 7. Et indbygget (eller hemmeligt) skab er monteret på plads eller tilpasset til dette formål pencil tilfælde, hvis badeværelset har konstruktive nicher. For effektivt at bruge rummet er en rille i væggen suppleret med hylder, skuffer, hængslede døre. Kabinets indvendige størrelse og funktion er afhængig af niches originale dimensioner. Under alle omstændigheder er dette en rimelig løsning til optimering af badeværelset.
 8. Arrangørerne er vidunderlige assistenter til bestilling og indførelse af alle de nødvendige ting i forbindelse med badeværelset. Kurve, kasser, bøjler, små hylder, kopholdere, tapede, og andre varianter af arrangørerne vil være i stand til mest funktionelle måde at organisere en lokal lagerplads til badeværelse tilbehør og andre midler, især hvis de anvendes sammen med andre typer af møbler.

Beholdere til vaskeri

Et badeværelse er et sted med høj luftfugtighed

Særlig opmærksomhed ved valg af møbler skal vendes til de materialer, hvorfra den er lavet. De mest populære materialer er:

 • plast;
 • træ, MDF, spånplade;
 • gipsplader vandafvisende;
 • Rattan-bambus;
 • metal;
 • glas.

Oftest er de hængende skuffer i badeværelset lavet af plastik. Dette forklares af materialets vandafvisende og kemiske neutralitet. Af minerne - designens skrøbelighed og skrøbelighed.

Curbstones under drænene er lavet af et mere holdbart materiale - træ eller dets derivater: et spånplader eller en fiberplade. Men som lining af kassen anvendes plastikpaneler for at beskytte materialet mod at blive vådt. Træ møbler er holdbare, selv om det er bange for fugt, men MDF og spånplader under påvirkning af vand kan i sidste ende begynde at adskille.

Våd dampspartikler opsamles på overfladen af ​​panelerne af ophængte møbler. I en lang periode med hængslede kasser er det nødvendigt at afskære badekarret fra andet rum med et vandtæt gardin.

Gipsvæg er et af de mest kontroversielle materialer til brug på badeværelset. Og selvom den findes i vandafvisende modifikation, skal den bruges med forsigtighed. Han har en enorm minus - hans skrøbelighed. Til opførelse af hængende skabe eller skuffer er det bedre at vælge et andet materiale. Men for indlejret i niche designene vil det gøre.

Naturlige materialer af bambus og rotting er bemærkelsesværdige for opbevaring af tøjvask. Deres holdbarhed afhænger af imprægnering med vandafvisende materialer og omhyggelig indstilling. De er gode arrangørkasser.

Curbstones eller skuffer under vasken i badeværelset er nogle gange lavet af metal. Den er lavet med speciel sprøjtning eller krom. Sådanne møbler ser meget stilfuldt ud. Det vigtigste - ikke ridse overfladen. Disse møbler er meget dyrere end plastik.

Et andet usædvanligt materiale er glas. Det producerer ganske interessante og avantgarde designs. Hærdet glas bruges til møbler, men det er stadig farligt at droppe tunge genstande på den. Og glasset er der en anden funktion - det er på spejlet, se alle pletter og stænk, og glas kasser ikke skjule deres fyld.

Når du udstyrer dit badeværelse med møbler, skal du overveje den sikre fastgørelse af kasser og elektrisk isolering af lamper og stikkontakter. Tæl længden af ​​skufferne i åben tilstand, bredden af ​​lågernes døre. Forestil dig, hvordan alt dette vil være placeret på et lille område af badeværelset. Jo mindre plads til forsøg, jo mere opmærksomhed skal du være på detaljer.

10 løsninger til smart opbevaring på badeværelset

Den interne organisation af kabinetter og skuffer hjælper med at tage et nyt kig på problemet med opbevaring af ting i badeværelset

Der kræves en hår tørrer, krøllejern og retting hår, en elektrisk tandbørste og en barberkniv hver dag. Men hvis du holder dem åbne, skaber det følelsen af, at der er et konstant rod på badeværelset.

Har du små børn i dit hjem, som har svært ved at nå skalen? Eller måske har du svært ved at få genstande fra de øverste hylder? Glem alt om at trække afføring fra værelse til rum, fordi du kan løse dette problem mere elegant. Glidende eller foldetrin er kun en nødvendig ting i badeværelset, som bruges af alle familiemedlemmer (og alle har deres egen vækst). Placer det direkte under vask eller højskab, og dit barn får alt, hvad han har brug for.

Du vil ikke tro, men ordren i kasserne kan sættes en gang for alle, hvis du bruger interne skillevægge og skillevægge. Alt hvad du behøver - er at sortere alle de elementer i badeværelset på "temaer" (kamme, barbermaskiner, kropsplejeprodukter, etc.) og til at afsætte et særskilt afsnit for hver gruppe. Se, hvordan det virker. For en hel facade, tre skuffer, med hver af dem har en indsats, der kan fjernes på et tidspunkt, og så rent sted. Skillevægge og skillevægge virker på princippet om designeren, det vil sige, du kan altid organisere rummets plads til dine behov.

Køb modeller med innovative guider og hængsler.

Mange mennesker står op for deres slægtninge og går på arbejde i travlt. Selvfølgelig er de meget værdsat og elskede, men få mennesker kan lide at vågne op til nedbrud på lukningsbokse og døre. Og det er bestemt ikke behageligt for nogen at klemme fingrene med for stramme skuffer. Det er derfor, ingeniører har udviklet en moderne, bløde skinner og hængsler til møbler, dørlukkere og systemet «push-open», der handler på princippet om "pres for at åbne." Alle disse innovationer erhverver særlig værdi i familier, hvor der er børn og ældre. Møbler med en sådan "påfyldning" er stille, sikker og pålidelig.

Locker med spejl døre er en klassiker til ethvert badeværelse. Men hvis du kommer til at opdatere interiøret, kigge efter eller bestille en model, hvor spejlet er ikke kun udenfor, men også inde. Hvorfor? For det første hjælper det interne spejl dig hurtigt med at finde skjult i dybden af ​​små ting. For det andet vil du være i stand til at se på os selv fra siden og bagfra, hvilket er meget vigtigt, hvis du for eksempel laver en kompliceret frisure. I modellen, der præsenteres i dette billede, er der også et forstørrelsespejl, uerstatteligt, når man anvender makeup. Og takket være den vejledning, som et spejl glider op og ned, vil de være i stand til at nyde og unge damer.

Er din lejlighed lille, og der er ikke plads til tøjvask? Så er der ikke mere at gøre, men registrer en vaskemaskine på badeværelset. Bare gem det i skabet. I lukket tilstand ser denne podstolye ud som en kommode med seks skuffer. Men i virkeligheden er hele højre side en falsk dør af tre facader af skuffer holdt sammen. Bag hende gemmer den indbyggede vaskemaskine.

Har du nogensinde smadret dit hoved mod skabets åbne dør på badeværelset? Og måske kan du ikke lide swingende døre, fordi de lukker anmeldelsen og hele tiden forstyrrer passet? I hvert fald, hvis komfort og sikkerhed er, hvad du har brug for fra badeværelset, skal du tænke på at købe skabe med skydedøre eller skydedøre. Ofte fremstilles sådanne modeller med et halvautomatisk drev, hvilket gør dem endnu mere praktiske at bruge.

I standard badeværelse, hver kvadratcentimeter på kontoen, så i dag tilbyder møbeldesignere næsten unikke løsninger til at bruge plads med maksimal fordel. Kig på dette kolonneskab. I stedet for traditionelle smalle og dybe hylder er der indbygget et inddrageligt modul. Søg efter det rigtige, gravende dybere og dybere, er det ikke nødvendigt, fordi alle kosmetik og bad tilbehør på en placering synlige på et øjeblik "smart" opbevaring er blevet normen, og i tillæg til sådanne udtagelige moduler designere er kommet op med en masse nyttige værktøjer :. Corner kabinetter , roterende rundkørsler til dybe rum, ekstra rum på indersiden af ​​dørene og meget meget mere.

For nylig har spejle spejle dukket op på badeværelset med et indbygget LCD-tv. Nu, vask, kan du se udgivelsen af ​​morgennyhederne og iblødsætning på badeværelset - en række favorit tv-serier. Musik elskere vil være mere komfortable skabe med indbyggede højttalere for at forberede en vanskelig dag eller en behagelig aften, du kunne lytte til din yndlingsmusik.

Hvilke af disse nyheder vil du gerne bruge i badeværelset? Eller måske har du allerede smarte møbler? Del din mening og fotos i kommentarerne.

Seneste billede Jeg kunne godt lide meget

Sidste + spejl-dør op + non-blanking spejl mine favoritter)

selvom køleskabet til kosmetik klatrede, ville det være super))

men jeg kunne godt lide # 9 og 4. Jeg spekulerer altid på sådanne smukke blomster og grønt græs i billederne, hvor får de lyset til sig selv?

Idéer til organisering af pladser til opbevaring i badeværelser

Et smukt, hyggeligt, rummeligt badeværelse, hvor alt er placeret med rationalitet og praktisk er drømmen om nogen af ​​os. I store badeværelser til at organisere steder at opbevare de nødvendige forsyninger er ikke svært og kræver ikke særlig opfindsomhed. Men med arrangementet af små badeværelser, skal du ofte løse problemet med mangel på ledig plads til hylder, skabe, kommoder. Men efter at have vist kreativ fantasi, efter at have lyttet til råd fra designere og bygherrer, kan du omdanne badeværelset til et originalt rum:

Der er mange måder at udstyre badeværelset med specielle steder til opbevaring af genstande. Med den korrekte organisering af rummet kan du kompakte placere en masse nyttige og nødvendige ting.

Traditionelle metoder til lagerudstyr

Den nemmeste måde er at samle færdige håndvaske med kantsten. Men ikke altid udformningen af ​​rørledninger og slanger er det muligt at bruge standardmøbler, så de fleste beboere skal beskæftige sig med individuelle projekter i opbevaringssystemet.

Den enkleste løsning er at designe modulære hylder fra flere kasser med kubisk form. Denne mulighed er den billigste og er helt tilgængelig for alle:

Konventionelle stativer kan varieres med hylder af forskellige størrelser, konfigurationer. Sådanne åbne strukturer ser meget imponerende og usædvanlige ud:

Det mest populære og traditionelle sted hvor du kan placere flasker med hygiejneprodukter, kasser og pakker med vaskemidler, håndklæder og meget mere er pladsen under håndvasken:

Indbyggede skabe med døre harmonisk kombineret med åbne hylder til opbevaring af håndklæder og andre ting:

For bedre bekvemmelighed er det bedre at arrangere hylder med håndklæder ved siden af ​​håndvask eller brusebad:

Under vasken er det let at arrangere skuffer, adskilt af partitioner - det er en glimrende mulighed for at holde alle de nødvendige varer i orden. Konfigurationen af ​​interne kasser kan være meget forskelligartet, afhængigt af om du gemmer varer i vandret eller lodret position:

Kasser under håndvaske kan udstyres med metalstænger, på hvilke håndklæder kan trækkes:

Inddragelige hylder på udtrækkelige mekanismer er meget praktisk og praktisk: du kan få de fjerneste ting:

Meget bekvem og kompakt udrulningsbokse med lodret måde at lagre objekter på:

Sådanne lodrette stativer kan udstyres med ekstra udtag til hårtørrere, stylere og andre enheder:

Indbyggede møbler er meget praktisk og praktisk, da det er skabt direkte til et bestemt projekt og tager højde for alle nuancer af planlægning. Et stort indbygget opbevaringssystem, hvor der er åbne hylder, og skabe med døre, og skuffer vil indeholde alt nødvendigt tilbehør i rækkefølgen:

Opbevaringsområder kan være et system, der kombinerer individuelle skabe under vasken og indbygget i hyldernes skuffer, kommoder og skabe:

Symmetrisk placeret nicher er perfekte til at arrangere hylder. De vil give et komplet udseende til interiøret på badeværelset:

Enhver uddybning i badeværelset kan også bruges til tilrettelæggelse af stande og hylder. Denne metode kræver ikke søgning efter ekstra plads og byggematerialer:

Sådanne stande kan være placeret i nærheden af ​​badet eller brusebadet. Dette er meget praktisk, fordi Hylderne udgør en monolitisk enhed med vægkonstruktionen. Hvis du trimmer dem med det samme materiale som væggene selv, så er disse mini-nicher nemme at rengøre fra forurenende stoffer:

Ved hjælp af indbygget design med hylder og skabe er det nemt at skjule eventuelle fejl i rummet, rørene, målere og andet udstyr:

Console strukturer til at placere bad tilbehør og forskellige kosmetik er den mest egnede mulighed for små værelser. Hylderne kan være lavet af forskellige materialer.

I loftets stil (det kaldes også industrielt), vil metalstrukturer passe organisk:

Hylder af træ ser meget stilfuldt ind i badeværelset og er egnede til økologiske og rustikke stilarter:

Glas hylder, udstyret med ekstra belysning, skabe en vægtfølelse og vil være passende i enhver stil:

Konsolmoduler er praktiske og rationelle: de tager ikke meter fri plads, rod ikke pladsen, de kan placeres på eventuelle frie områder af væggene i bunden og i toppen:

Suspended curbstones, der er placeret under håndvasken, er ikke kun et kompakt opbevaringssted for ting. Sådanne modeller gør det muligt at sidde komfortabelt nær vasken:

Hvis kommode med et konsolsystem er stort nok, skal du oprette yderligere understøtninger ved kanterne. Afstanden fra gulvet til boksens begyndelse kan også bruges som ekstra lagerplads, f.eks. Ved at installere en gitterstand:

Normalt forbliver væggen over toilettet ubrugt, men i et lille badeværelse kan dette område bruges med rationaliseringsfordele, hvis du vedhæfter der lyse hylder:

Hvad du skal overveje, når du organiserer opbevaring på badeværelset

De nødvendige nuancer i arrangementet af badeværelser:

 1. god ventilation, fordi Håndklæder, badekåber og vævet af vinstoffet tilbehør, trædele fra overskydende fugt bliver hurtigt ubrugelige;
 2. god belysning for nemt at finde de rigtige varer;
 3. Brug materialer, der er nemme at rengøre, ikke rust og hvorpå vandpletter ikke er meget mærkbare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 10 =