30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Alarm i garagen med egne hænder

Chevrolet Aveo Sedan Samez RS pro Sport> Bortjournal> alarm på garagen med egne hænder

Ved opførelse af en garage blev det besluttet at installere et alarmsystem. Siden da købte RS var et regulært signal, købte konvoj 100 udenovil og gamle sat på garagen. Nu er garagen den samme som maskinen til at være bevæbnet, stødsensoren og grænsekontakten er installeret for at åbne døren. Strøm kommer fra computerens strømforsyning

Chevrolet Aveo Sedan 2006, benzinmotor 1,5 liter., 100 liter. Med., Et fremadgående drev, en mekanisk transmission - det er simpelt så

Efter min mening var det nødvendigt at sætte en bevægelsessensor på detektionen. Omkostningerne er omkring 240 rubler. Giv det 12V strøm og få et relæ, der vil fungere pålideligt og smidigt, hvordan disse mekaniske knapper opfører sig er uforståeligt!

Klasse! Men sirenen er for tilgængelig.

Er der skematiske diagrammer? der er et signal, et spørgsmål om hvordan man forbinder det. Sirenen, sensorerne, endepunkterne er forståelige, som med andre ledninger er der en lås mv.

Til garagealarmen - grundlæggende nuancer

Funktioner af sikkerhedssystemer til garagen

Garagen kan beskyttes med et konventionelt alarmsystem installeret i hytter og private huse. Men disse systemer er ret dyre, og deres installation i baglokalet, som i det væsentlige er en garage, er økonomisk urentabel. Derudover er garager placeret på fjerne steder, hvor det centrale strømforsyningssystem er ustabilt (eller slet ikke).

Det indenlandske marked tilbyder bilister en sikkerhedsalarm designet specielt til garager. Disse sikkerhedssystemer er i stand til at udføre det minimale nødvendige sæt funktioner og fungerer effektivt under ugunstige driftsforhold, der er typiske for garagerum.

I garagekooperativer kan både individuelle og kollektive alarmsystemer installeres. I dette tilfælde kan det kollektive system tjene som flere kasser såvel som alle lokaler, der ligger på kooperativets område.

I tilfælde af et forsøg på uautoriseret forsøg på at infiltrere kriminelle i beskyttede lokaler, kan et alarmsignal overføres samtidigt:

1. Kollektivt alarmsystem

Det kollektive system er mest gavnligt for medlemmerne af garagen kooperativet fra det finansielle synspunkt.

Det kræver dog visse betingelser:

 1. Retten til adgang til kooperativets område skal kun være tilgængelig for ejerne af garagenes kasser og medarbejderne i kooperativet.
 2. Det er nødvendigt at organisere døgnet rundt videoovervågning af det beskyttede område.
 3. Biler bør kun efterlades som ejere i boksene vedhæftet dem.
 4. Alle kasser skal være udstyret med brandslukningsudstyr.
 5. Det er nødvendigt at etablere streng kontrol over alle køretøjer, der forlader kooperativets område.

Installation af et kollektivt alarmsystem og dets videre vedligeholdelse skal udføres af certificerede virksomheder, der har erfaring med at udføre lignende værker.

Som regel tilbyder disse virksomheder at installere:

 1. Et trådløst system, der bruger radiokanalen til at sende information om hacking til centralkonsollen. Efter behandling af det indkommende signal aktiverer kontrolpanelet automatisk sirenen og ringer de programmerede telefonnumre.
 2. Penetrationssensorer er den enkleste type alarmsystem, når du installerer det på indgangsportene og i grubet inde i garagen, installeres specielle moduler, som, når et indendørs bevægelse er detekteret, udløser en alarm på centralkonsollen.
 3. Et autonomt system, som i princippet fungerer som trådløst, men udfører sine funktioner i mangel af et centraliseret strømforsyningssystem.

Individuelle alarmer beregnet til installation i garagerum er kendetegnet ved en række funktioner og pris. De bruger forskellige sensorer:

 1. Alarmer, der i tilfælde af at en sikkerhedsføler udløser, inkluderer en alarm sirene.
 2. Trådløs GSM-signalering, der meddeler ejeren om uautoriseret adgang til garagen.

Valget af individuelle alarmer er et personligt anliggende for hver bil ejer. Det skal dog huskes, at besparelse på signalering er risikabelt nok. Køber en billig signalering af et ukendt mærke, en potentiel ejer risikerer at miste sin bil.

Ved valg af alarm til en garage skal der lægges særlig vægt på:

 1. Fabrikantens mærke.
 2. Antal sensorer, der skal tilsluttes.
 3. Fleksible indstillinger.
 4. Nem installation.

På nuværende tidspunkt findes ganske billige alarmer på markedet, som inkluderer en sirene, når sensorer udløses. Det skal dog bemærkes, at flere og mere ofte garageejere, når de træffer beslutning om at købe alarmer, vælger trådløse GSM-enheder.

Blandt dem er der enheder, der arbejder fra:

 1. AC strøm.
 2. Autonome strømforsyninger.

1. Intellektuel GSM-signalering "Erita Micra 2M" til en pris af 4900 rubler

En af de mest populære modeller, der er designet til at beskytte stationære genstande, herunder garager. Det virker både fra vekselstrøm og fra et autonomt strømbatteri. Tillader tilslutning af kablede sensorer til indgangene på 4 zoner.

Blandt de tilsluttede sensorer er:

 1. IR bevægelsesføler.
 2. Magnetisk døråbning / lukningsføler.
 3. Brandsensor mv

Alarmen udløses, når sensoren udløses af en SMS-besked eller et opkald med en talemeddelelse.

Derudover giver enheden:

 1. Selvovervågning af balancen på det indbyggede SIM-kort og fortæller ejeren om tilgangen af ​​den programmerede tærskel.
 2. Aktivering og afbrydelse ved hjælp af et opkald uden forbindelse (elektronisk nøgle, SMS besked, timer osv.).
 3. Tilslutning af alarm sirene og pæren.
 4. Tilslut til en computer via en USB-port.
 5. Overvågning af centralstyrken og afladning af backupbatteriet.

Produktet fungerer støt i en lang række temperaturer (-35 ... + 55 grader Celsius). Samlede dimensioner, mm - 128h75h30.

Alarmen er lav pris, da sættet kun indeholder:

Alt andet udstyr skal købes separat. For at øge effektiviteten ved at beskytte garagen er det muligt at tilslutte eksterne sensorer til basenheden. Derudover anbefales installation af en vibrationssensor til store porte.

2. Trådløs GSM-signalering "Garage 1" til en pris på 6799 rubler.

Blandt produktets kendetegn:

 1. Kan tilslutte op til 50 sensorer.
 2. Tilstedeværelse af stemmeanmodninger.
 3. Fjernlyden af ​​rummet.
 4. Giver kontrol over situationen på webstedet og ledelsen ved hjælp af SMS-kommandoer, telefonopkald og fjernbetjeningstaster.

Manglerne i enheden inkluderer behovet for at arbejde med SIM-kort kun mobiloperatører MTS og Beeline. Brugen af ​​Megafon mobile netværkskort anbefales ikke.

3. Stand-alone GSM-signalering "Express GSM", der er 4075 rubler værd.

Trådløst alarmsystem er oprettet specielt til enkeltpersoner og har en række originale funktioner:

 1. Den oprindelige indstilling af enheden tager ikke mere end 5 minutter.
 2. Driftstiden fra en autonom strømkilde er mindst 6 måneder.
 3. Definerer bevægelse i en afstand på op til 10 m.
 4. Opstilles ved hjælp af online-tjenesten Express GSM eller mobiltelefon.
 5. Tilstedeværelse af seks fjernbetjeninger (fjernbetjening).
 6. Muligheden for at fjerne alarmen fra et telefonopkald.

 1. Afstandsbetjeninger, m - 50.
 2. Antallet af telefonnumre til anmeldelse er 6.
 3. Autonom strømforsyning - et lithiumbatteri CR123A med en spænding på 3 V.
 4. Samlede dimensioner, mm - 90х57х46.

GSM-alarmer til garagen er meget populære. Dette fremgår af vurderinger fra rigtige brugere:

 1. Petr Sergeevich skrev, at "Garage 1" virker i 1,5 år. To vintre fungerer godt uden problemer. Det er meget bekvemt, at der er en indbygget mikrofon. Nu anbefalede jeg mig til en ven.
 2. Lev skriver, at han købte enheden "Eriteya Mikra 2", installeret og meget tilfreds med sit arbejde.
 3. Alexander skrev, at han bruger alarmsystemet "Express GSM". Der er ingen problemer. Det anbefales at tilføje en ekstra indgang for at forbinde magnetens føler. Hans forslag er accepteret af producenten til gennemførelse.

Alarm i garagen med egne hænder

På trods af det faktum, at hjemmemarkedet er fyldt med sikkerhedsanordninger af forskellig kompleksitet, kan du på internettet finde et stort antal ordninger og designs af lignende selvfremstillede enheder. De er også forskellige i niveauet af kompleksitet - fra de enkleste til de mest komplicerede elektriske kredsløb ved hjælp af flere mikrokredsløb. Her er et af de enkleste eksempler på at lave GSM-alarmer i garagen med egne hænder.

Til fremstilling af en simpel GSM-signalering skal du bruge:

 1. Push Button Cell Phone.
 2. Magnet.
 3. Reed switch med normalt lukket kontakt.
 4. Rocker switch eller skifte switch.
 5. Loddejern.
 6. Ledninger.

For at indsamle selv den mest enkle enhed selv, skal du have evnen til at udføre elektrisk arbejde og primær viden inden for radioteknologi.

Vi starter arbejdet ved at forberede telefonen. For at gøre dette har du brug for:

 1. Indstil et hurtigtopkald med en knap. Abonnentens nummer skal svare til det nummer, som alarmen vil komme til.
 2. Demonter telefonen og give adgang til tastaturets matrix.
 3. En tråd loddetråd til slutknappen.
 4. Den anden ledning er loddet til den knap, som det hurtige opkald blev tildelt.
 5. Ledningerne loddet til knapperne er forbundet til kontakterne på reed-kontakten. En af ledningerne skal forsynes med en kontakt.
 6. Telefonen skal være forsynet med opladeren. Fra et standardbatteri fungerer telefonen kun, hvis der ikke er nogen netspænding.
 7. På portens døre er det skjult at installere en magnet og tværtimod en reed switch. Installationen skal udføres på en sådan måde, at når porten er lukket, skal reedkontakternes kontakter være åbne, og når porten åbnes, lukkes de.
 8. Alle andre elementer i enheden skal placeres på et tilstrækkeligt uhåndterligt sted i garagen.

Princippet for enheden er som følger: Når du åbner dørbladet, lukker rørkontakten og starter et hurtigt opkald på telefonen. Som et resultat sendes et opkaldssignal til det forudindstillede nummer, hvilket indikerer en uautoriseret åbning af garagen.

 • HQsignal - videoovervågningssystemer. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af materialet er muligt ved placering af et aktivt link til vores kildeside.

  Stand-alone GSM alarm system til garage

  Måder at beskytte garagen mod indtrængning og hacking eksisterer meget, fra dyre alarmer til fysisk sikkerhed eller installation af fælder. Hver af mulighederne for at beskytte garagen er indstillet til sin "prey9raquo;" og de er alle på deres egen måde effektive. Hvis der kræves et system med høj responsrate og en relativt pålidelig metode til at underrette eller sende et signal, foretrækker ejerne i dette tilfælde at bruge alarmsystemet til at beskytte garagen. I dette er der en vis sans fornuft, jo hurtigere GSM-signalet eller meddelelsen kommer, desto større er chancerne for at stoppe din garage.

  Hvordan virker autonome GSM alarm til en garage

  Som standard består sikkerhedssystemet af flere moduler:

  • Sensorsystem, nogle gange et foto eller videokamera;
  • Betjeningspanel med GSM signal sender. I nogle modeller er styreenheden opdelt i to enheder: kommando og transceiver;
  • Strømforsyning og sirene-revun.

  Betjeningen af ​​GSM-alarmer adskiller sig lidt fra de klassiske kablede systemer. Efter drift af sensoren, fx sensor åbne garageporten, skiftede GSM-modul og udføres sekventielt på flere opkaldsnumre er programmeret i den elektroniske medium eller hukommelsesenhed. Parallelt hermed sendt en SMS-besked i form af en kode eller navn på den udløste sensoren, hvis det er installeret et videokamera i det komplette sæt, kan den overføres til et foto angriber.

  Signalering med GSM-video til garagen betragtes som mere modstandsdygtig overfor falske alarmer, koster mere og kræver særlig viden til opsætning af softwaren. Men på samme tid, hvis indbrudstyven ikke blev tilbageholdt på kriminalitetens scene, vises garagens ejere dokumentarisk materiale, der ofte hjælper med hurtigt at finde den kriminelle.

  Udvælgelse og installation af GSM alarm system

  Til dato er der et stort antal forskellige GSM-alarmer, med et stort antal forskellige funktioner og muligheder. I gennemsnit vil beskyttelsen af ​​garagen ved hjælp af et sådant system koste dig 5-7 tusind rubler pr. Sæt, ca. 1 - 2 gange til installation af alarmen i garagen og månedlig genopfyldning af kontoen afhængigt af kommunikationshastigheden.

  Sådan vælges et alarmsystem til en garage

  Vær opmærksom på følgende, når du vælger et alarmsystem:

  1. Vælg en simpel ordning med evnen til at styre sikkerhedsenheden fra tastaturet, uden at bruge nøglefob eller applikationer på Android-telefoner. Jo enklere systemet er i ledelsen, desto mere pålideligt er det i drift.
  2. Kittet skal indeholde mindst to sensorer - en bevægelsesføler og en tændingsføler - røg. Hvis der er en komfur med et åbent forbrændingskammer i garagen, er der ingen mening om at installere en røgdetektor i garagen. Det er bedre at installere en ekstra bevægelsesføler, hvis effektivitet er en størrelsesorden højere end andre typer sensorer;
  3. Under betingelserne for et garagekooperativ er det meningsløst at installere en sirene-revun i en garage, medmindre naturligvis området har fysisk beskyttelse. Ellers vil falske alarmer og sirener skabe mange problemer med naboer;
  4. signalledningstilslutning skal fungere pålideligt ved enhver temperatur og i stand til at forbinde til en ekstern ekstra batteri kun så der er ingen fare for udbrænding af forsyningskredsløbet ved kortslutning eller overspænding under svejsning naboer.

  Hvis en hacker kender eksistensen i GSM signalering garage, bruger han e "glushilkoy9raquo;, aktionsradius, som ikke er mindre end 15 m, eller på anden måde at neutralisere signal.

  Hvis du vil, i dag er der masser at vælge imellem, mange enkle og pålidelige alarmsystemer. For eksempel produkter af mærket "Sapsan9raquo; eller "The Guardian9raquo; ved funktionalitet er ikke ringere end kinesiske eller tyske GSM alarmsystemer. Samtidig er de lettere at oprette og mere pålidelige i drift. For eksempel giver "Peregrine 4PRO" ud over standardfunktioner mulighed for at lytte til telefonen gennem mikrofonalarmlyden og støj i garagen.

  Alarm til din egen garage

  Hvis du har erfaring med elektronisk udstyr, kan du selv installere GSM-signalering i garagen. Næsten alle GSM-systemer har tre hovedtilstande: test, sikkerhed og pligt. Systemelementets samlings- og koblingsskema kan fås ved hjælp af den ledsagende dokumentation eller fra netværket, samtidig med at man læser om de problemer og problemer, der skyldes fejlen ved den forkerte installation.

  Før fjernelse og installation af GSM alarmer i garagen er det nødvendigt at samle elektronikken i hjemmet og teste dets drift i alle tilstande. Hvis der ikke er noget problem, kan du gå og sætte elektronikken i garagen. Først og fremmest vælges et sted til installation af kontrolpanelet.

  Ofte installerer alarmproducenter en enkelt bevægelsessensor i panelet, så du skal sætte panelet på en sådan måde, at sensoren dækker så meget af garagen som muligt. Men det var ikke slående for bekendtskabere, der kom "på besøg", tilfældige besøgende og nysgerrige forbipasserende.

  I de fleste tilfælde i garagen er der henholdsvis en bil, der er et stort antal skraverede områder, så det er ikke ude at installere to eller endda tre sensorer i garagen.

  Det er sværere at spørgsmålet om, hvordan man installerer GSM-alarm i en garage fremstillet af stålplader eller sandwichpaneler. Den gode screening evne til vægge kan kun overvindes ved hjælp af et eksternt radiomodul, som installeres på taget i et beskyttende beklædning af slagfast plast.

  Sådan monteres GSM signaleringsordningen alene

  Hvis du ønsker det, kan du ikke købe et færdigt sæt eller et kit til installation, og prøv at lave et simpelt radiomodul med en sensor, der åbner garagedørene. For at gøre dette har du brug for en gammel, men fuldt funktionel GSM-telefon med en oplader, en nærhedsføler med et betjeningselement og et sæt ledninger.

  Telefonen skal forsigtigt demonteres, fjern gummibåndet med opkaldsknapperne og strømstyring. Kortet er på plads under folien spor kalder knappen forsigtigt kontakte og to loddemetal tråd afvikles med længden af ​​placeringen telefon installation til det punkt at montere en kontaktløs sensor på døren.

  Fra, hvordan du vælger placeringen af ​​sensoren, afhænger stabiliteten af ​​det selvfremstillede alarmsystem til indbrud og neutralisering. Sensoren i sig selv kan være et par ampulreafbryder og magnet eller en konventionel lavspændingsmikrokontakt.

  Når du trykker på mikrokontakten, lukker kontakterne, og telefonen reagerer som om du trykker på opkaldsknappen. Det er fortsat at blokere alle indgående opkald og SMS-trafik, deaktiver PUSH-meddelelser, og indstil menuen for at ringe til dit telefonnummer.

  Når dørene lukkes, vil dørbladet trykke på mikrokontaktens kontakt og holde fast uden at tænde, indtil porten er åben. Efter frigivelsen vil kontakten virke, og abonnenten vil blive ringet til telefonen. Hvis porten er løs og kan klappe fra vinden, skal designet færdiggøres med bløde gummipakninger.

  GSM alarm er blevet en de facto standard på grund af dens pålidelighed og lang rækkevidde. I dag, med få undtagelser, er der ikke plads, hvor mobil kommunikation dækning ikke eksisterede, henholdsvis et signal om et forsøg på at trænge ind i garagen vil komme til dig i form af en besked eller opkald. Meget mere vanskeligt at udvikle den rigtige algoritme til at reagere på den modtagne opkald, men disse problemer er også forholdsvis let at løse output til en vagtfirma.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 − = 10