30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Afløb strækloftet

Hvordan man selvstændigt aflader vandet fra et strækloft

Hvis der var en ulykke, og naboer fra toppen begyndte at oversvømme din lejlighed, så er der risiko for, at hele ejendommen bliver forkælet. Men hvis du har suspenderet lofter, kan en sådan tragedie undgås. Al væske akkumuleres i "bubble9raquo; og det ser temmelig truende ud, men det materiale, hvorfra et sådant loft er lavet, er faktisk designet til sådanne belastninger.

Aftapning af vand fra et strækloft kan udføres uafhængigt, hvis man følger nogle nyttige råd.

I tilfælde af oversvømmelse skal alle elektriske apparater umiddelbart i loftet afbrydes straks. På trods af at materialet er holdbart, er det bedre at være sikker for at undgå risikoen for kortslutning eller personskade i lokalet. Hvis du er bange for at dræne strækloftet med dine egne hænder, kan du kontakte det firma, der installerede det eller reparationsorganisationen. Specialister vil hurtigt og nemt rette op på problemet. På den anden side, hvis du stod op om natten og fandt et dejligt billede i din lejlighed, har du måske ikke tid til at vente på herrene. Derfor skal man være parat til at handle selvstændigt.

Hvordan man laver vand af et strækloft

Takets materiale er selvfølgelig designet til det faktum, at naboerne fra oven kan begynde at oversvømme dig, men det kan ikke desto mindre modstå så lang tid. Der er altid risiko for lækager. Derfor er det i tillæg til at deaktivere elektriske apparater også bedre at tage alle personlige ting ud af rummet og skjule møbler.

Når du har sikret rummet, skal du forberede så mange beholdere som muligt, hvor du senere kan dræne spændingen fra loftet.

Når "bubble9raquo; blev dannet i rummet, problemer med at bestemme det sted, hvorfra vandet vil slå sammen, nej. Normalt er det et hul fra et armatur placeret på loftet. Men hvad skal jeg gøre, hvis en sådan katastrofe er sket i badeværelset eller på toilettet, hvor belysningsarmaturerne normalt er knyttet til væggene? I dette tilfælde skal du vælge det nærmeste til bubble9raquo; vink og dræn vandet gennem det.

Hvilke fejl er der ofte tilladt, når man dræner vand

Oftest beregner ejerne af lejligheden forkert mængden af ​​vand, som de modtager "ved udgangen." Da processen med afvanding af væsken ikke kan sættes i pause, er det ofte ofte, at lejere oversvømmer lokalerne. Derfor er det bedre at forberede så mange tomme beholdere som muligt.

Desuden beslutter nogle boligejere at fjerne vand fra strækloftet alene, og det er for sent at indse, at samtidig holde en "bubble9raquo" Hænder og skifte bækkenet er simpelthen ikke fysisk muligt. Sørg derfor for at passe på, at der er nogen i nærheden fra hjemmet eller naboerne, der kan tjene tomme spande.

For at kunne dræne vandet korrekt skal du først estimere den omtrentlige mængde akkumuleret væske i loftet. Derefter skal du finde det bedste sted på "bubble9raquo;", gennem hvilket vandet vil hælde. Et vigtigt punkt bør tages i betragtning. Selv hvis du laver en meget lille punktering, vil den stadig vokse hurtigt under væskens vægt.

Så, for at udføre udledningen af ​​vand fra strækloftet, skal du stå på en stabil trinladder (vær forberedt på, at det tager cirka 40 minutter). Derefter skal du fjerne lampen og gennem hullet for at se inde og prøve at estimere vandmængden. Hvis der er for mange væsker, skal du bruge en slange, hvis ene ende skal sænkes ned i afløbstanken, og den anden ende indsættes i hullet fra den fjernede belysningsenhed. Når spanden eller bassinet er fuld, skal slangen trykkes og udskiftes. Fremgangsmåden fortsætter, indtil der ikke er fugt tilbage i loftet.

Hvis der ikke er lyskilde på loftet, kan dræning af strækloftet gøres "over kanten". Bestem nærmeste vinkel til bubble9raquo; Forbered en beholder for vand. Derefter trækkes forsigtigt kanten af ​​strækloftet op, så det er flush med bunden af ​​bubble9raquo; Du behøver ikke at rykke materialet, det er ret elastisk, så det er bedst at gøre alt langsomt og forsigtigt. Derefter afløb vandet forsigtigt i en forberedt beholder.

Forsøg ikke at glatte bubble9raquo; med hånden vil det føre til, at vandet spredes over loftet. Derefter vil det ikke være muligt at helt dræne al væsken, og i sidste ende vil restene begynde at blomstre og lugte ubehageligt, hvilket i fremtiden vil føre til dannelse af mug, hvilket er ekstremt svært at fjerne.

Hvis du selv drænet vandet, så er det jo bedre at ringe i herrerne, som helt tørrer loftet med specielle varmepistoler, hvilket også giver overfladen tilbage til den oprindelige spænding.

Og alligevel være ikke bange for hvad du så "bubble9raquo;" fordi det er takket være ham, ikke kun at alle dine ting forbliver tørre, men du vil også undgå dyre reparationer af lejligheden.

Hurtig afløb af vand fra strækloftet med egne hænder

Afvanding af stræk loft - en procedure, der kan gøres uden hjælp fra specialister strakt lærred - en moderne måde at efterbehandling loftet, gør det muligt at opnå ikke blot en perfekt overflade, men også for at beskytte ejendommen fra det uventede oversvømmelse. Når du vælger en belægning, husk at ikke alle anvendte materialer kan holde fugt. Så stoffet strække loftet vil ikke kun passere vand gennem sig selv, men vil kræve yderligere udskiftning. Filmoverfladen holder floden i den resulterende boble, som derefter kan fjernes med hånden.

Oversvømmede lofter: hvad skal man gøre først

I en situation, hvor naboerne pludselig er oversvømmet, er opkald af eksperter ikke altid muligt. Installationsvirksomheder arbejder ikke døgnet rundt, så nogle gange må man selv løse problemet.

Du skal ikke bekymre dig om loftet er stærkt sagget: Et holdbart materiale kan modstå belastningen i tilstrækkelig tid. Hvis belægningen lækker, så var installationen dårlig. I dette tilfælde er det nødvendigt at slippe af med vand så hurtigt som muligt ved den valgte metode.

Hvis det nedhængte loft oversvømmes, er det først og fremmest nødvendigt at slukke for strømmen og tage ud af værelset værdifulde ting

Efter at have opdaget at loftet var oversvømmet, er det nødvendigt at gøre følgende:

  • Afbryd strømmen for at undgå elektrisk stød;
  • Tag alle de værdifulde ting og udstyr ud af rummet
  • Dæk møblerne med cellofan eller en film;
  • Forbered tomme beholdere.

Vælg derefter en del af loftet, hvorfra vandet vil fusionere.

Sådan fjerner du vand fra et strækloft selv: hvilke handlinger kan ikke tages

Gennemførelsen af ​​en uafhængig fjernelse af vandboblen er nøje at følge trinvise instruktioner. Ellers er udskiftning af stretcher og reparation af gulvfladen uundgåelig.

Der er flere typiske fejl, der er lavet, når oversvømmelsen fjernes med egne hænder:

  • Manglende evne til korrekt at estimere mængden af ​​akkumuleret væske;
  • Ønsket om at gennembore den dannede boble;
  • Eliminering af følgerne af oversvømmelsen med improviserede midler.

Fjernelse af vand fra strækloftet, må under ingen omstændigheder gennembryde den dannede boble

Et hul, selv det mindste, kan ikke gøres i loftet under alle omstændigheder. Hvis lærredet blev skåret i det mindste med 2 millimeter - under det dannede tryk bliver hullet øjeblikkeligt til et stort hul, hvorfra vandet vil strømme.

Et korrekt estimat af vandmængden er vigtigt for at forstå, hvor mange tomme beholdere der er nødvendige for at eliminere det. Ved afløb af væsken er det ikke muligt at søge efter ekstra spande eller bassiner, så forbered den nødvendige mængde retter på forhånd. Fusioneret vand kan hældes lige i vasken.

Sådan drænes vand fra et strækloft gennem en monteringsring til en armatur

Ikke alle stræklofter har en speciel ventil, der bruges til at dræne vand i tilfælde af oversvømmelse. Derfor er den hurtigste og nemmeste måde at fjerne væske fra loftets overflade at dræne den gennem en monteringsring designet til at installere en lysekrone eller lampe.

At udføre det arbejde, du har brug for:

Før du starter, skal du slukke for strømmen. Vand er en fremragende leder, så du bør beskytte dig mod elektrisk stød.

Tøm vandet gennem monteringsringen, glem ikke at slukke for strømmen

Først skal du fjerne lysekronen eller spotlighten, stå på den forberedte trinladder. Sæt derefter slangen ind i hullet, fastgør den anden ende over den tomme beholder. Nu skal du løfte boblen med vand og lede væsken til den side, hvor monteringsringen er placeret. Sådan arbejde er bedre udført sammen: Man vil lede vandet og ændre påfyldningskapaciteten, den anden - Hold slangen fast og fastspænd den på det rigtige tidspunkt.

Det hængende loft fra vand: hvad skal man gøre med kanten af ​​overfladen

Det er også muligt at dræne vand fra den dannede boble gennem overfladen af ​​overfladen. Denne metode anvendes i tilfælde, hvor loftet ikke har et hul til en lysekrone eller en lampe.

Den første ting fra den valgte side af loftet fjernes soklen eller camouflagebåndet. Yderligere fra under rammen kommer en del af lærredet forsigtigt, hvorunder en tom beholder er substitueret.

Kanten af ​​materialet skal udjævnes med vandboblens bundpunkt. For at gøre dette skal den trækkes meget langsomt og forsigtigt, så hele vandmængden ikke hælder til gulvet.

Hvis det hængende loft lækker fra vandet, kan du dræne vandet gennem kanten af ​​kludenes overflade

Derefter hældes væsken i beholderen og styrer materialets spænding, dets strømning. Til vand spredes ikke over overfladen, du behøver ikke at forsøge at glatte boblen med dine hænder. Resten af ​​væske i et lukket kapillarrum vil føre til dannelse af mug og svampe.

Sådan tørres strækloftet efter oversvømmelse: hjælp specialister

Stretch klud efter strækning som følge af oversvømmelse vil ikke vende tilbage til sin oprindelige form uden varmebehandling. Hvis udledningen af ​​vand kan udføres uafhængigt, er det bedre at tørre overfladen ved hjælp af specialister.

Forsøg på at udjævne materialet er ubrugeligt. Loftet får først sit udseende først efter opvarmning.

At tørre strækloftet er bedst ved hjælp af opvarmning

Virksomheden, der leverede service til installation af båren, giver normalt serviceattest og garanti for en bestemt periode. I løbet af denne tid kan du kontakte firmaet for at få hjælp til at fjerne oversvømmelsen selv og dens konsekvenser. Specialisten udfører det nødvendige arbejde, som også omfatter opvarmning af strækloftet med en varmepistol, som vil genoprette det oprindelige udseende.

Når garantiperioden er udløbet, eller anlægget tager installatører ikke repræsenterer interesser i en bestemt virksomhed, er det ikke nødvendigt at fortvivle og forberede til køb af et nyt blad. Du bør kontakte et firma, der beskæftiger sig med vedligeholdelse af stræklofter og udføre det nødvendige arbejde for et moderat gebyr.

Sådan drænes vand fra et strækloft (video)

Ved en uventet oversvømmelse af et strækloft er det ikke nødvendigt at panikere: det holdbare materiale er i stand til at holde tryk på vand nogen tid. Afskaffelsen af ​​den dannede boble kan laves uafhængigt og ikke adressere fagfolk. For at gøre dette er det nok at følge enkle instruktioner. For at genoprette en jævn overflade er det dog nødvendigt at kontakte montagefirmaet: Den oprindelige oversigt over loftet vil kun blive returneret af en specialist ved hjælp af en varmepistol.

Vi fusionere vand fra et strækloft uafhængigt - foto og video instruktion

Stretched loft er en hyldest til moderne mode. Det ser ikke kun udroligt smukt ud i rummet, men det er af praktisk betydning i oversvømmelsen. Det er ikke ualmindeligt, når naboerne ikke holder på toppen af ​​deres VVS og vandet begynder at sive gennem leddene i betongulve i din lejlighed. Og måske bor du på sidste etage og i løbet af det næste regn begyndte husets tag at lække. Det truer med at ødelægge den nye reparation og dyre møbler, men hvis du har et nedhængt loft, vil det ikke give de utilsigtede konsekvenser. Det er nok at vide, hvordan man dræner vand fra et strækloft, grundlæggende tricks og klart udfører sekvensen af ​​værker.

Vil noget loft redde fra oversvømmelsen?

Nogle installatører af lofter pris deres produkter med magt og hoved, og alle tilskriver egenskaberne for vandretention. Men dette er kun delvis sandt. Faktum er, at det materiale, som lærredet er lavet til, spiller en stor rolle. Hvis denne sømløs loftsdugen, derefter ved dets fremstilling anvender en kompleks vævestof med en yderligere imprægnering af en polyurethansammensætning. Denne imprægnering er designet til at give vandtætte egenskaber af panelet, men dette er ikke altid effektivt.

Stoffet loftet i et stykke tid kan modstå vandtanken, men i sidste ende vil det stadig begynde at ose. Som et resultat skal et sådant loft ændres fuldstændigt, for efter vandet vil der være pletter og grimme gule pletter, der ikke kan vaskes af. Derfor anbefaler vi ikke at installere lofter på stofbasis i værelser med stor sandsynlighed for oversvømmelser, dvs. i badeværelserne og køkkenerne.

For disse værelser er PVC-lofter helt rigtige, men glatte eller matte værdier gør det ikke. PVC-film er vand, og en enkelt dråbe kan modstå 100 liter vand på en gang, kun kraftigt strakt og dannede en enorm boble. En sådan film vil ikke brydes, fordi den er meget holdbar. Risikoen for brud er, i tilfælde af at rummet er oversvømmet med varmt vand, under indflydelse af hvilken filmen endnu mere strakt og kan trykke på for at skarpe genstande eller møbler hjørne, så filmen vil rive.

Men som regel er oversvømmelsen med varmt vand sjældent, og mens vandet finder vej til underetagen, vil det få tid til at køle ned. Vinylfilm efter fjernelse af vand har egenskaben til at genoprette dets oprindelige egenskaber.

Sådan drænes vand fra et strækloft selv

Hvis oversvømmelsen fandt sted i løbet af dagen, det vigtigste er nødvendigt straks at afbryde lejligheden. Alle ved, at vand er en fremragende dirigent og i kontakt med det på et elektrisk apparat kan opstå en kortslutning og brand, for ikke at nævne det faktum, at manden begyndte at stige ned fra loftet vand, udsat for elektriske stød og er undertiden fatal. Ring derefter til firmaet, der installerede loftet. Ifølge kontrakten er de forpligtet til at dræne vand gratis. Men det er ikke altid muligt at gøre dette, hvis virksomheden ikke allerede eksisterer i øjeblikket. Dette er tilfældet, hvis du formåede at ansætte en en-dags virksomhed. Ring derefter til ethvert andet firma, der er involveret i installation af stræklofter. De kommer til sådanne udfordringer hurtigt, men deres tjenester kommer til at betale omkring 4.000 rubler.

Og hvad skal man gøre, hvis oversvømmelsen fandt sted om natten eller på en fridag, så sker det som regel, når dette er mindst forventet. Vi bliver nødt til at handle på egen hånd og også forestille uønskede konsekvenser, som et gennembrud af filmen. Derfor er det nødvendigt at udtage de mest værdifulde ting så meget som muligt for at dække møbler med folie. Det er nødvendigt at forberede vandtanke, jo mere jo bedre. Det er bedre at ringe til en anden for at få hjælp, de fleste ubehageligt vil dræne vandet og skifte skovle. Hvis boblen formes i badeværelset, vil det være lidt lettere - bare slange ned i badeværelset.

Det første skridt. Bestem stedet for dræning af vandet. Ideelt set, hvis det er et hul under lampen. Hvis loftet er solidt eller der ikke er mulighed for at fjerne belysningsarmaturet, skal man komme til boblen gennem et af hjørnerne. Anslå den omtrentlige mængde vand for at vide, hvor mange tare du skal lave mad. For specialister til at bestemme boblens volumen er det ikke svært, de laver en beregning.

Det andet trin. Fjern maskeringsbåndet, der dækker det teknologiske hul, og fjern forsigtigt hjørnet af loftet fra baguetten.

Hvis vi virker gennem lampen, skal den først fjernes.

Næste du nødt til at tage en længere slange og sætte det i favn af blæren gennem hjørnet eller åbning for lyset, så podsasyvaya efterhånden drænet, og mens din assistent løber at hælde vand, du venter på en tom beholder til at bøje slangen.

Hvis slangen ved hånden ikke var muligt, trækker filmen til vandstanden, så det strømmer gennem hullet, som det ses på dette billede.

Det tredje trin. Vandet er sikkert fusioneret, nu skal vi vente til morgen eller mandag for at kalde alle de samme herrer med en varmepistol. Med hjælp fra det vil specialister tørre film- og loftdækslet for at forhindre dannelsen af ​​mug.

Derefter vil filmen blive plantet på sit retmæssige sted, og ved hjælp af samme pistol eller industriel hårtørrer vil det oprindelige udseende af strækloftet returneres. I tilfælde af at du ikke har midlerne til at ringe til mastrene, så skal du efterlade døren åbent for et par dage, så alt inde er tørret korrekt. Efter at have returneret filmen til sit sted, behandles kanterne med en konventionel hårtørrer. Denne metode er egnet, hvis oversvømmelsen ikke var katastrofal og filmen praktisk taget ikke strækkede.

Du kan se hele processen med at gemme loftet på denne video

På grund af manglende erfaring og ønsket om at gøre alt hurtigt, har vi tendens til at lave fejl.

  1. En stor fristelse er for uerfarne mennesker at gennembore boblen og dræne vandet gennem hullet, der dannes. Dette skal ikke gøres under alle omstændigheder. Under det enorme vandtryk vil selv det mindste hul bryde ind i et stort rush, som ikke kan afhjælpes. Kun at erstatte loftet med en ny vil afhjælpe situationen.
  2. Kør ikke en bølge. Så det ville være ønskeligt at justere det akkumulerede vand manuelt til åbningen til belysningsanordningen. Dette kan ikke gøres, ellers kan du ridse loftet eller drive vand til de steder, hvor det bliver sværere at køre det ud. Over tid vil den akkumulerede fugt i kroge begynde at blomstre og svampen starter. Det behøver vi slet ikke.

For ikke at ødelægge strækloftet er den bedste løsning at overlade arbejdet til specialister. Desuden, hvis du skal fjerne filmen til drænet, som kan rive under fjernelse. Normalt, efter oversvømmelsen, sammen med vand, bygningsaffald, gips, strømmer nogle småsten til loftet. Specialister fjerner let loftet, renser det, tørrer filmen og bunden overlappende og returnerer derefter rummet til sin tidligere form. Omkostningerne ved arbejde afhænger af kompleksiteten af ​​processen, men som vi allerede har sagt, kan du henvende dig til dit "indfødte" firma for gratis fjernelse af oversvømmelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 7 = 17