30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Æsker til opbevaring af ting med egne hænder

Opbevaringskasser

Ofte akkumulerer huset mange små ting, der skal placeres et eller andet sted. Kabinetter og hylder til dette er som regel ikke nok, fordi de allerede er beboet med en række husholdningsartikler eller garderobeskabe. Derfor må vi finde en vej ud af denne situation. Til dette formål er kasser til opbevaring af ting, som du har brug for, enten at købe eller lave selv.

Tilbage i den fjerne fortid brugte vores forfædre kister til at opbevare forskellige baggrunde, som var dekoreret og malet. Nu er en smukt dekoreret kasse ikke bare et stilfuldt tilbehør, men et objekt, der dekorerer interiøret. Hvilke slags kasser findes, og hvordan man laver dette objekt med egne hænder?

Typer af kasser til opbevaring af ting

Kasser er forskellige i form, størrelse og materiale af fremstilling (karton, plastik, vinstokke) og indretning. Sådanne genstande mellem dem kan variere i stil. For eksempel kan de være:

 • Vintage - ved hjælp af metalstriber og småsten
 • Striks, dækket af et monofonisk væv eller papir;
 • Romantisk, ved hjælp af romantiske baubles til at dekorere;
 • Glamourøse - beklædte ringe, rhinestones.

Lagertanke er store eller kompakte i størrelse. Tilstedeværelsen af ​​et låg er en valgfri betingelse for dette møbel.

I de fleste tilfælde bruges karton til at lave kasser. Det kan være farvet eller monofonisk. Det er tilrådeligt at lim og dekorere en sådan kasse for at give det et udsøgt udseende.

Der er standard og korrugerede beholdere til opbevaring af ting. Hvis du vil opbevare i dem tunge og skrøbelige ting (tallerkener eller antikviteter), er det bedre at bruge bølgepapkasser. De er mere pålidelige, tættere og mere stive, da de er lavet af flere lag bølgepap. I en sådan beholder bliver ofte værdifulde ting tilføjet, da det praktisk talt ikke er genstand for deformation. Standardbeholdere (som i billedet nedenfor) er tyndere og svagere, så det er bedre at gemme lette genstande.

Kurvebokse til opbevaring af ting er kurve eller kasser. Disse er håndlavede varer fremstillet af en vinstok eller en kurv af avisrør. De har forskellige størrelser og farver. Sådanne kurve vil dekorere din lejlighed og blive et uændret emne af interiøret. De gemmer frugter og grøntsager, pyntegjenstande, ornamenter, samt rene eller beskidte undertøj. Endnu mere vellykket og mere interessant er et sæt kasser fra vinstokken. Et sådant sæt vil bringe en speciel stil til dit interiør.

I de fleste tilfælde bruges plastikbokse til at opbevare mad. De opbevarer også frø, linned, syning, strikning, værktøj. De kaldes også plastikbokse. Miljøvenlig plast vil ikke skade dit helbred, hvis det er et produktopbevaringsobjekt. Sådanne kasser er af forskellig størrelse, med låg og uden. Også i nogle af dem er der hjul og håndtag til brugervenlighed.

Udseendet af plastikbokse, for eksempel som i billedet nedenfor, er imponerende med lyse farver og dekoration. De er blonde og vævede, nemme at rengøre og holdbare at bruge.

Kasser til børns legetøj har et specielt udseende. De er indrettet lyst og farverigt, de kan tegnes af dine yndlingsbarns tegneserie og boghelt, som i billedet nedenfor. En sådan boks motiverer barnet til uafhængigt at folde legetøjet i et specielt "hus". At gøre sådanne beholdere brug af sikre materialer: pap eller plastik, så barnet ikke bliver skadet under spillet.

I de fleste tilfælde skal du bruge papkasser ved flytning eller under reparation. De pakker forskellige ting. Afhængigt af hvad du skal sætte i disse tanke, er de opdelt i store, mellemstore og små.

De er også forskellige i styrke. Standarden er mindre holdbar. I dem er det bedre at sætte lyse ting og bølgede - stærkere. I sådanne kasser skal tilføjes de værdifulde ting, der har en tung vægt. De er ikke beskadiget, selvom du placerer dem på en. Og den værdifulde last vil ikke blive beskadiget.

Der er kasser, hvor der er en speciel bøjle til nem bevægelse af tøj. Dette er praktisk, når du flytter, især hvis ting smuldrer.

Tip: Når du bevæger dig, skal du være opmærksom på bredden af ​​døråbningen. Bredden af ​​kassen skal svare til åbningens bredde. For smalere åbninger skal du vælge et papobjekt.

Opbevaringssystemer er hylder, herunder hylder og bøjler, og er designet til at opbevare forskellige materialer og genstande. For eksempel kan det stables hylder til sko og tøj eller specielle nicher, som opbevarer kasser og kasser til opbevaring af ting (som i billedet nedenfor).

Hvis du har mange ting, og dit hovedmål er at øge pladsen, så vil vakuumposer hjælpe dig. Takket være tætheden af ​​deres emballage reduceres tingene med tre gange. Sådanne pakker vil holde tingene intakte i lang tid, beskytte ting mod fugt og møller.

Vakuumbeholdere bruges til at bevare produktets friskhed. De giver dig mulighed for at holde vedvarende mad til tider længere, takket være ventilen indbygget i låget. Beholdere beholder frisk smag, aroma og nyttige egenskaber ved produkter.

Kasser til opbevaring af egne hænder

Af særlig værdi er bokse til opbevaring af ting lavet af egne hænder. Til dette formål tager de en færdig skoboks, en beholder fra husholdningsapparater eller lim den selv fra pap. Til registrering skal du have lim, saks, børste og dekorative materialer. Deres valg er fantastisk. Dette kan være indpakning af papir, stof, pailletter, frynser, bånd, perler og meget mere.

Anbefaling: Til limning af papir eller stof er det bedre at bruge et tyndt lag PVA-lim, og til limning af dekorative elementer passer den varme lim.

Sådan smukt dekorere og dekorere opbevaringstanken, se i denne video mesterklasse:

Hvis vores oplysninger var nyttige for dig, skal du forlade en anmeldelse nederst i artiklen. Du kan dele interessant design af lagertanke i kommentarerne.

Holde tingene hjemme: ideer, lave dine egne hænder, foto

Selvom du er minimalistisk, så har du stadig et stort antal forskellige ting, du har brug for et eller andet sted og på en eller anden måde gemmer. Du kan gøre dette med en kreativ tilgang, takket være, at du ikke kun en gang for alle kan sætte ting i orden i huset. Nogle måder at organisere ordre spiller ikke kun en funktionel rolle, men spiller også rollen som indretning. Vi foreslår at lære at organisere opbevaring af ting hjemme. Ideerne beskrevet i denne artikel kan realiseres ved hjælp af købte eller selvfremstillede arrangører. Du kan gøre det samme hjemme, bruge mindst penge og tid.

Holde ting og tøj hjemme: ideer

Kasser, kasser, kurve, kasser - alt dette kan omdannes til lagerplads. De samme arrangører kan bruges til præcist at udfolde kontoret, køkkenudstyr, legetøj, linned, sko. I sidstnævnte tilfælde er det især vigtigt at købe en speciel plastarrangør til opbevaring af ting derhjemme. Ideen om at bruge det er, at skoene ikke støv, men samtidig er det tydeligt synligt. Også en sådan beholder er i stand til at erstatte ti bokse. Og udsigten bliver meget mere æstetisk.

Prøv at gøre alle arrangører ens til hinanden eller henrettet i en stil. Det drejer sig især om dem, der ikke gemmer sig bag dørene på kabinetterne.

Vi gemmer linned, strømper, bælter og andre små ting korrekt

Når det kommer til tilrettelæggelsen af ​​opbevaringsrum, så kom straks til kropsarkitektens kasser med celler. De kan laves af forskellige materialer og indeholde et vist antal skillevægge. De mest almindelige er vævsarrangører, der kan foldes. De sælges i næsten alle hardwareforretninger. Men du kan lave en lignende arrangør af papkasser.

Dette vil kræve tom emballage, pap og indretning: farvet og selvklæbende papir, tapet. Placer æskerne inde i skuffen, hvor opbevaring af ting i hjemmet vil blive organiseret. Ideer til arrangement af pakker afhænger af deres størrelse og proportionerne af kassen. Lim alle felterne sammen. Hvis du ikke har færdige bokse, er der to muligheder for at løse problemet:

 • Mål længde og bredde af opbevaringsboksen. Start fra dimensionerne, lav det nødvendige antal kasser, samme højde.
 • Fra pap gør væggene, der vil blive indsat i kassen. Lim bunden. Derefter laves kartonskilleplader.

Forbered arrangøren med farvet papir, tapet eller selvklæbende indvendigt og udvendigt.

Opbevaring er klar! Det kan bruges til tilrettelæggelse af undertøj, strømper, bælter, kostume smykker, tørklæder, diverse tilbehør og så videre. Det vigtigste er, at du altid vil have alt lige ved hånden og nøjagtigt nedbrudt.

Selv en person har flere gadgets, som forskellige kabler er nødvendige for. Hvad kan vi sige om en familie af flere personer, hvor hver har mindst en telefon og en oplader til den. Og der er kabler fra kameraer, tabletter, laptops og computere, hovedtelefoner og så videre. Hvis alt dette er gemt på forskellige steder eller i en boks, men et dias, kan man ikke tale om korrekt opbevaring af ting hjemme.

Idéer med hænderne på arrangøren vil vi se nedenfor:

 1. Lav en kasse med cellerne som beskrevet ovenfor.
 2. Lav en personlig arrangør. For ham skal du tage papcylindere fra toiletpapir, papirhåndklæder, folie, madfilm eller pergament. Vælg en kasse eller kasser for kablerne. Skær det nødvendige antal identiske cylindre af samme højde. Deres størrelse skal være en centimeter mindre end størrelsen af ​​kassen eller boksen. Antallet af cylindre afhænger af, hvor mange kabler du har. Forbind cellerne sammen med et dobbeltsidet tape eller limpistol. Klarcylindre kan males med aerosolmaling. Det er stadig at sætte arrangøren ind i kassen og fylde den med snoet snoet kabler.

Har du mange øreringe, armbånd, vedhæng og andre ornamenter, men du ved ikke hvordan man skal gemme ting ordentligt? Idéer til et hjem kan se sådan ud:

 1. Køb et specielt tilfælde på begge sider, hvor der er mange lommer. Det kan hænge i skabet. I dette tilfælde vil der være mange forskellige ornamenter og tilbehør, der ikke forveksles med hinanden, og takket være gennemsigtige lommer kan du altid finde det rette objekt på én gang.
 2. Køb en beholder til piller i en uge. Det er sådan en lang, men smal blyantcase, hvor der er syv celler. Det vil være bekvemt at opbevare små ornamenter.
 3. Nørring øreringe kan gemmes på tape. Du skal blot indsætte det i par dekorationer og lægge i boksen.
 4. Lav en kiste, hvor alle par af dine øreringe passer. For at gøre dette skal du tage en dejlig lille boks med et låg, filt eller filt, en klæbemiddelpistol og en blyant. Skær de samme stykker stofstykker. Sæt filten på blyanten i røret. Strik stoffets ende. Træk blyanten ud. Lav flere sådanne rør. Indsæt alle emner i kassen, så de passer tæt sammen. Du kan gemme øreringe i slots.

For at få dine yndlings krydderier og køkkenudstyr altid til rådighed, skal du bruge følgende ideer:

 • Tag de samme krukker og hæld krydderierne ind i dem. Hvert skilt. Tilslut lågene til hylden ved hjælp af selvlukkende skruer. På denne måde kan du også spare plads.
 • Til kasser med køkken tilbehør, brug skillevægge. Hjemmelavede produkter er lavet af pap eller tynde plader af krydsfiner.
 • Brug indersiden af ​​kabinets døre. For eksempel hæng kroge eller kurve til husholdningskemikalier, svampe, poser med selvlukkende skruer.
 • Krydderier kan også opbevares på et magnetisk kort. Brug kun små krukker med jernlåg i dette tilfælde.

Opbevaring af ting derhjemme: ideer (foto) til badeværelset

Badeværelset er altid lille, men jeg vil gerne passe så meget. Til dette formål bruge små tricks:

 • For at sikre, at alt, hvad der ligger under vasken, har du i tankerne, skal du bruge et system med vertikal opbevaring. For at gøre dette skal du sætte alt i de hængende beholdere.
 • Sortér sminkebørster, bomuldsbud og diske og andre nødvendige små varer til forskellige krukker. Du kan gemme dem på hylderne eller i skabet. Jars zadekorirovate som dit hjerte ønsker, brug for denne maling, dekorative bånd eller bare hæld inde kaffebønner, sand, bolde.
 • Ovenfor toilettet hænger hængslede kurvekurve. Afhængig af størrelsen i dem kan du opbevare toiletpapir, et ekstra sæt håndklæder, en hårtørrer og så videre.
 • Brug forskellige hylder (for eksempel over døren).

Fremstilling af kasser til opbevaring af ejendele - omorganisering af kabinets indre rum

Det evige problem for alle husmødre: mangel på plads til at gemme de nødvendige ting. Men måske er problemet ikke i de små skabe, men i deres forkerte påfyldning? En kompetent organisering af opbevaring er en urolig videnskab. Et af de vigtigste stadier i sin forståelse er systematisering og adskillelse. Fremstilling af de tilbudte produkter hjælper med at sætte tingene i orden i et stort antal hauger, gør det nemmere at finde nødvendige og vil spare værdifuldt rum.

Vi laver kasser med egne hænder til opbevaring af ting med simpel konstruktion

Lad os overveje flere muligheder for montering med egne håndkasser til opbevaring af ting: Enkel og hurtig i udførelse, samt lidt vanskeligere at fremstille, men mere dekorativ i udseende. Artiklen vil beskrive to muligheder for at skabe bokse i detaljer, samt illustrationer (fotos) af faser af arbejdet i fire forskellige eksempler.

For at gøre den første har vi brug for følgende:

1. Papkasse af den rigtige størrelse.

2. Lim (eller "Crystal" er gennemsigtig, eller "PVA").

4. Papirklip af store størrelser.

5. Båndet er smalt eller bånd.

Til fremstilling af den anden mulighed vil vi have brug for materialer fra den første liste, bortset fra sidste afsnit, og i tillæg til dem følgende:

5. Nål med gevind.

Fig. (13-20) Fig. (21-22)

For at lave enkle kasser til opbevaring af ting selv, skal du holde fast ved følgende rækkefølge:

1. Trim eventuelt emnet på emnet på emnet. Eller lim dem til indersiden af ​​sidevæggene, hvis du vil styrke strukturen.

2. Ved snittet laves en krydsformet mærkning. Dets center skal svare til dimensionerne af bunden af ​​emnet, sideelementerne til dimensionerne af de fire vægge. Fra kontur af markeringen, trække sig tilbage med 1,5-2 cm og svæv en mere. Det er på det og vil blive skåret stof til dekoration.

3. Skær klippesegmentet af klippet ud, stryg det og udfolde det på et plant plan. Bunden af ​​kartonemnet er jævnt dækket med lim og sænket ind i midten af ​​den tilberedte stofbeklædning. Klem pressen og lad limen tørre helt.

4. Dæk en af ​​siderne af emnet med et klæbemiddel, og fastgør den passende del af mønsteret på den. Laterale kvoter foretaget tidligere, er det nødvendigt at bøje indvendigt under det limede lærred. De øvre godtgørelse bøjninger inde i præformen og forankringsorganer de bedste stof under anvendelse hæfteklammer (stoffets, når de er våde, ikke gled ned), fjerne dem efter tørring. Med samme princip arbejder vi med alle andre sideveje.

5. Arbejdets hjørner med lærredens fugter er maskeret med et bånd eller fletning, som også er limet. Det indre rum af produktet kan efterlades tomt, men det er bedre at lukke det med en klud. Dette gøres nøjagtigt som i udsmykningen af ​​den ydre del, kun med en lille forskel i kvoterne. De øvre tillæg er bøjet under bladet. Laterale tillæg på et hjørne er limet således: Tillæget fra en klud er limet til den tilstødende mur og fra den anden - den bøjer under stramt.

fremstilling af avisrør (5-8) kasse af filt

Master klasse om at skabe en dekorativ pejs fra kasser med egne hænder. Interessante foto-ideer og eksperimenter!

Vi pynter papkassen på en mere kompliceret måde

I dette tilfælde bliver det nødt til at svede lidt for at gøre kasserne til at gemme ting som denne plan. Processen ser sådan ud:

1. Vi tager aviser og skærer dem i strimler, der ikke er mere end 8 cm brede.

2. Vi sætter en strikkepind ind i boret og fastgør den ordentligt. Arbejdet udføres ved minimumshastighed.

3. Tag et stykke papir, et af dets hjørner påføres spidsen tættere på fastgørelsesstedet. Vi gør en tur med vores hænder og smør det med lim. Tænd boret og spol stykket ind i et langt tyndt rør rundt om striknålen. Slutningen af ​​segmentet er fastgjort med samme lim. Vi fjerner ikke elementet med det samme, vi venter til limen griber ind. Tilsvarende behandles alle papirskæringer.

4. Vi limer kanterne af papirelementer til bunden af ​​papematerialet. Det er tilrådeligt at lade dem stå under pressen. På hver side af bunden af ​​emnet skal der være et ulige antal elementer.

5. Vi begynder at bevæge sig fra bunden op, og vi fletter emnet med resten af ​​papirelementerne. Den vandrette strimmel skal omgå den første vertikale side, den anden på den anden og så videre.

6. Kanten af ​​den sidste spole er fastgjort med lim, overskydende lodrette strimler afskæres.

7. Det flettede produkt er dækket af en primer, efter tørring er det farvet, og så åbnes det med en lak.

8. En klud syes af stoffet, hvis dimensioner svarer til vægternes dimensioner inde i produktet.

Håndværk til dacha fra det praktiske materiale - praktiske og æstetiske!

Den første mulighed er absolut elementær med hensyn til fremstilling, så det er absolut umuligt for nogen. En lille indsats og inde i dit skab vil begynde at regere øverste orden. Den anden mulighed er vanskeligere, men du kan få en vidunderlig ting, at selv en synd i skabet skal skjule, kan den bruges, ikke kun til det tilsigtede formål, men også som et element af indretning i det indre.

1 kommentar til artiklen "Fremstilling af kasser til opbevaring af ejendele - omorganisering af kabinets indre rum"

Sådanne skillevægge med skillevægge er uundværlige og meget bekvemme ting!

Tilføj en kommentar Annuller svar

Layoutet af et lille hus er fordelene ved en sådan struktur!

 • Oversigt over moderne materialer til lydisolering vægge i lejligheden

 • Hvordan man vælger et badeværelse vandhane og ikke være ked af det

 • Sådan installeres vinduer i et privat hus fra betonblokke

 • Processen med at bygge flere etagers huse på monolitisk teknologi

  Ved fuld eller delvis anvendelse af materialer på et websted er det aktive direkte link obligatorisk

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  98 − 96 =