30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Æg Kinder

Video om kinderoverraskelser se online

Du kan se videoer fra YouTube med børneoverraskelser gratis hos os. Vi har udarbejdet en enorm samling af alle de bedste videoer om chokoladeæg. Nu har du et godt sted, hvor du kan nyde alt på ét sted. Du kan åbne kinder overraskelser med vores videoer.

Video kinder overraskelser for børn, du kan se online her på russisk. Disse videoer er velegnede til piger og drenge. For at se videoer, du ikke behøver at registrere, er alt tilgængeligt i simpel tilstand. Du skal kun vælge favoritvideoen og klikke på afspilningslisten.

Chokoladeæg: fordele og ulemper. Chokoladeæg "Kinder Surprise"

Slik er en god godbid for hele familien. I butikkerne er der mange af dem. Ikke desto mindre har chokoladeæget været en stor succes i flere årtier. Lad os tale om, hvordan sådanne produkter tiltrækker købere.

Måske for hver person er udtrykket "chokoladeæg" forbundet med mærket "Kinder Surprise". Dette er et af de mest populære virksomheder, som gav mange børn og voksne en fantastisk verden af ​​slik og legetøj.

Chokoladeæg er en fremragende gave til dit barn. Udover sødme får han også et lille legetøj. Afhængigt af sorten skal den enten høstes uafhængigt eller udvindes i en færdig form. Sådanne overraskelser udvikler børns motoriske færdigheder og fantasi. Chokoladeæg "Kinder 9raquo; - Dette er en glimrende løsning for dem, der ønsker at give deres barn en masse glæde og levende følelser, mens de ikke bruger mange penge til at købe.

For nylig viste de første konkurrenter af Kinder på hylderne af butikkerne. Dette chokoladeæg er "Chupa-Chups". Tidligere forsøgte virksomheden at konkurrere med "Kinder" på en anden måde: de lavede slik på en pind i en stor pakke, hvor der var skjult et lille legetøj. Resultaterne var dog ikke særlig imponerende. Derfor "Chupa-Chups9raquo; og besluttede at frigive deres chokoladeæg.

I modsætning til den sædvanlige "Kinder" bliver der kun lavet nye slik med en overraskelse fra en slags chokolademælk. Ikke desto mindre frygter det ikke købere, og forældre er glade for at købe både disse og andre produkter til deres babyer. Chokoladeæg "Chupa-Chups" er mindre end hovedkonkurrenten. Og som følge heraf har han lavere vægt og pris.

Hovedkonkurrence blandt producenter af børns chokolade med en overraskelse udfolder naturligvis om legetøj. Mesterskabet er fortsat for dem, der hurtigere og bedre vil fange de populære helte blandt børnene og skabe overraskelser i deres art.

Som vi allerede har bemærket indeholder chokoladeæget "Kinder Surprise" et lille legetøj. Ifølge mange er de seneste samlinger ikke særlig imponerende. Dette er især tydeligt for børn og forældre i halvfemserne. Fordi på det tidspunkt var der en masse interessante legetøj: biler hold, hajer, flodheste, glødende i mørket støbt, frøer, killinger, præfabrikerede figurer af dyr, der er i stand til at bevæge deres haler, og åbnede munden, som om smilende barn, og mere.

Hvis du ser på, hvad der nu tilbyder et chokoladeæg som en "overraskelse", så udtrykker mange forældre i det mindste forvirring. Faktum er, at moderne teleprodukt til børn består udelukkende af forskellige comers, cyborgs, feer og en hel masse helt uforståelige for mange mennesker. Som et resultat af dette, i "fylde" 9raquo; Chokoladeæg har næsten ikke længere tilføjet legetøj, der skal samles i dele. For den klassiske "Kinder" er det ikke så godt.

I dag er der en klar tendens til at opdele alle produkter, herunder produkter, i to grupper: "for piger" og "for drenge". Ifølge mange forældre er dette ikke det bedste valg. Især er det bemærket af dem, der blev født i samme halvfemserne, og nu opdrager de deres egne børn.

Samlinger for drenge og piger er meget forskellige. Hvis man ser på situationen fra psykologens side, læres de små skønheder fra bleen til et luksuriøst liv og fremtidige forsvarere fra faderlandet - til krig og kampe. Figurer af små lyse sorceresses fra tegnefilm klædt i chic outfits, prinsesser af Disney eventyr, forfærdelige monstre fra moderne populære børneprogrammer. Alt dette tillader ikke, at børnene udvikler sig på behørig vis.

Hertil kommer, at hvis en god kig på legetøj, der for nylig blev sat til salg med en chokolade æg, kan du se, at, eller fantasi fra producenten er slut, eller er det en slags "vittighed": samling af legetøj i "chokolade" blev gentaget. I øjeblikket sælges "Kinder for boys", hvor hajer og flodheste er skjulte. Nøjagtig de samme legetøj kunne købes på hylderne i 90'erne.

Og hvad synes mødre og dads om chokoladeæg, som de dristigt køber for deres børn? Så de fleste forældre mener, at det ikke giver mening at bruge en stor sum penge på slik, herunder "Kinder" (prisen er nu ret høj). Ikke desto mindre er det nødvendigt at købe en "overraskelse i chokolade", da børn er meget interesserede og lidenskabelige med hvad der er skjult inde, nemlig et legetøj. Men til den pris, du beder om et chokoladeæg, kan du købe dit barn en fuldgyldig mælkchokolade, som ikke er anderledes end "Kinder". Ikke desto mindre er det ikke et tungt argument for et barn, og han beder stadig om sødme med et legetøj, der er skjult i det. Således er chokoladeæget "Kinder Surprise" til denne dag en god gave til ethvert barn.

Også voksne tror, ​​at de fleste moderne legetøj ser latterligt ud og de bliver fattige. F.eks. Nævnes i mødes og dads kommentarer, at der ofte er nævnt en "jomfru" samling af puppe-prinsesser i Disney-verdenen. Ifølge dem har legetøj næsten ingen krop, et stort, uforholdsmæssigt stort hoved med de samme store øjne. Intet andet end de fælles træk med tegneserieprinsesser har ingen tal.

Uanset hvad det var, er det op til dig at beslutte, om du skal forkæle din baby med chokoladeæg eller ej. Det er bedst at bruge dem som en belønning eller opmuntring, snarere end at købe hver gang du og dit barn går i butikken.

Master-klasse: hvordan man laver en stor børne-overraskelse selv

Billeder fra webstedet: youtube.com

Gaver og overraskelser elskes af børn i ethvert land, og vores børn er langt fra at være undtagelser fra reglerne, og hvis det er et spørgsmål om en børneoverraskning, så endnu mere. Det originale æg, lavet af chokolade, har et sjovt legetøj indeni, men det er usandsynligt, at det vil fungere, indtil du åbner det. Sandt nok er der metoder til at finde ud af, hvad en mystisk skat dulmer en kinderoverraskelse til, og oplysningerne kan ses på vores hjemmeside, men nu handler det slet ikke om det. Sandsynligvis så hver forælder på netværket billeder af store, bare store kinder overraskelser og spekulerede på, hvordan man laver en børne overraskelse hjemme og om det er muligt at crank dette overhovedet. Svaret på dette spørgsmål er bekræftende, det er helt muligt at lave en sådan gave, og det vil ikke engang være nødvendigt at anvende særlig arbejdskraft.

Steg-for-trin instruktionsvejledning til alle: hvordan man laver en stor overraskelse kinder selv

Foto fra siden: babyblog.ru

En rigtig god børneoverraskning er bare drømmen for hvert barn, det er så godt at modtage en gave, der er større end en fodbold. Finde ud af at gøre en stor Kinder for klogt ved oplevelse af den voksne vil ikke være på alle noget arbejde, men i endnu højere grad, når han som barn havde allerede formået at stifte bekendtskab med denne teknologi, ligesom papmache, fordi på denne måde vil blive foretaget jakke eller cockleboat din kæmpe testikel.

I modsætning til vrangforestillinger blev papir-mâché-teknikken opfundet ikke i Frankrig, hvor den straks blev afhentet og begyndte at lave storslåede dukker, men i Kina omkring to hundrede år før begyndelsen af ​​vores tidsalder. Teknikken blev ikke brugt til at skabe legetøj, papir mache blev lavet med smukke hjelme og stærk rustning, der var designet til at beskytte krigeren i kamp. Sandt nok, for mesterens arbejde anvendte stoffer og lakker, og ikke papir og pasta.

Det nødvendige udstyr og materialer til arbejde: hvordan man laver en børne en papier-mache overraskelse

For at gøre alt perfekt, skal du forberede de nødvendige materialer, og her er der noget valg, som vi vil fortælle. I de fleste tilfælde er det bedst at bruge cigaret eller avispapir til håndværkets hoveddel, men hvis der ikke er en til rådighed, kan du bruge de sædvanlige ark til printeren. Det er sandt at suge dem med lim, men det er ikke det værste der kan ske i livet, men du kan så fortælle alle dine venner og bekendtskaber, hvordan man laver store overraskelser.

Foto fra siden: podelki-doma.ru

 • Ballonen er stor nok. Det er ligegyldigt hvilken farve det vil være, det vigtigste er, at det ligner et æg i form, bare en meget stor kylling og måske en struds.
 • Ethvert papir: det kan være en avis, ark til en printer, A4-størrelse, papirpapir og så videre. Forbered dig på, at det kan tage meget.
 • Tyndt stof, hvis du vil gøre æggeskall hårdere, form for at forstærke det.
 • Vandet er almindeligt, fra hanen.
 • Udskrivning med navnet "Kinder-surprise". Det kan farves eller hustruer i sort og hvid, som du kan farve dig selv.
 • Sakse, en beholder med almindeligt vand, en nål, samt en tråd og akvareller, eller endnu bedre, en gouache plakat, der er i enhver butik. Dens farver er lyse og mættede, og prisen er helt acceptabel.

Den første version af indskriften på kinderoverraskelsen.

Her er den anden version af indskriften, som vil være underholdende for maling, hvis der er inspiration og fritid.

Du skal også have lim og der er flere muligheder. For det første kan du tage den mest almindelige PVA lim, den vil klare opgaven så bedst som muligt, men ideelt bør pastaen udarbejdes af dig selv. Opskriften er ikke kompliceret, alle kan prøve.

Majsstivelsepasta til fremstilling af æggeskaller

Faktisk er alt enklere end det, og for arbejde er det nødvendigt at købe den mest almindelige majsstivelse i butikken i mængder på op til halv kilo. Alt dette afhænger af, hvor stor din kinderoverraskelse er i sidste ende. Jo større størrelsen af ​​den fremtidige gave, desto flere forbrugsvarer vil være brug for, det vil sige, det er bedre at købe det med et lager, og opbevar det derefter i en tæt lukket krukke eller pakke.

Foto fra siden: liveinternet.ru

Vi tilbyder dig et minimum af pasta, som i processen kan tilberedes flere gange, så er det vigtigste at holde proportionerne.

 • Tag en spiseskefuld stivelse med toppen og rør den med to sådanne skeer af almindeligt vand fra vandet.
 • Derefter skal du fortynde den resulterende blanding uden klumper med en halv kop kogende vand.
 • Vi sætter beholderen på en langsom ild og rør det forsigtigt, indtil vores pasta bliver mærkbart tæt.

Forsigtigt, men vedvarende blande, lidt køligt, og alt, pastaen til at skabe en testikel børne-overraskelse er klar!

Kinder-overraskelse fra papier-mache: en mesterklasse for alle

Når alle de materialer, du har købt, og limen er tilberedt, eller bare købt i butikken, er det tid til at starte arbejdet selv, hvilket ikke er så svært som det måske forekommer i starten. Det er værd at vide, at du helt sikkert skal være tålmodig, da det bliver nødvendigt at tilbringe en god aften på arbejdspladsen. Men det er bestemt det værd, men ser på din babys glæde, som selv næppe ville have gættet at lave en kinder hjemme. Vi opblæser bolden på forhånd til den ønskede størrelse og binder den med en tråd. Det er bedre at tage en streng for en streng, det kan nemt løses, når det bliver nødvendigt at blæse bolden væk. Spor størrelse og form, testiklen skal nødvendigvis ligne sin naturlige modstykke.

Foto fra siden: liveinternet.ru

Alt papir, du har, skal du forsigtigt skære i stykker, og jo mindre de er, desto mere ideelle former kan oprettes. For et så hårdt nok job, som en stor børneoverraskning, vil der være nok stykker med en side på fem til ti centimeter. Stærkt små stykker bør heller ikke skære, som med dem er det meget nødvendigt at bruge potter, men hvis der er humør, er det muligt at prøve.

Foto fra siden: podelki-doma.ru

Dipping hvert ark i en beholder fyldt med varmt vand, vil det tage lidt tid at vente på papiret at suge. En masse af gennemblødt og blødgjort stykker papir skal simpelthen anvendes på kuglen, der overlapper hinanden, indtil hele overfladen af ​​det er helt dækket af et papirlag. Det er nødvendigt at gøre alt hurtigt, da papiret selv har evnen til at tørre for hurtigt og kan begynde at flakke væk. For at forhindre dette kan du forsigtigt bløde de allerede indsatte plader og væde dem med vand.

Efter det første lag er visnet, skal du lade det stå om femten til tyve minutter. Først efter dette kan du fortsætte med at arbejde, smøre hele kuglen eller forberede på forhånd med en pasta, ifølge opskriften til næsten gamle kinesiske herrer eller lim PVA. Fra oven skal du lim et nyt lag papir, og sørg for at der er meget lim, det er vigtigt, fordi det skal suge hele papiret.

Foto fra siden: podelki-doma.ru

Hvis du ønsker at styrke skallen på din testikel, skal du lave et specielt forstærkningslag, som nødvendigvis vil styrke overfladen til at bryde. For at gøre dette kan du bruge strimler af tyndt væv, vigtigst af alt, at den har god absorptionskapacitet. Stoffet bør også forsigtigt forsynes med lim og lades tørre i nogle minutter. Det er sandt, det er ikke nødvendigt at gøre dette, du kan gøre med et papir.

Foto fra siden: podelki-doma.ru

På toppen af ​​stoffet, hvis du anvender det, påføres et lag papir igen, efterfulgt af en tredjedel, så barnet overraskende æg er hårdt nok og svigte ikke på de steder, hvor du vil tage det for hånd. Tør et æg, du har brug for, i det mindste fra aften til morgen, det vil sige otte til ti timer. Hvis det ikke tørrer godt nok, kan det gå i stykker, når bolden fjernes, og det vil ødelægge alt og skal gentages igen.

Foto fra siden: podelki-doma.ru

Når produktet er helt tørt, er det nødvendigt at udføre en "operation" for at fjerne bolden fra dets indre hulrum, som tjente som en skabelon til børneoverraskelsen. For at gøre dette skal tråden eller tråden være løsrevet, og hvis den ikke virker, skal du bare stikke bolden med en nål og derefter holde halen og gradvist frigive luften fra den. Fjern bolden i en blæst form gennem hullet vil ikke være meget svært, det er sikkert, men selve hullet skal straks forsegles med papir.

Dekoration er vigtig: hvordan man laver en stor kinder som den virkelige

Foto fra siden: podelki-doma.ru

Når papiræget er helt klart, er det kun nødvendigt at gøre det som det, der svarer til den ægte kinderoverraskning, det vil sige at male det og indsætte det allerede kopierede og trykte på printerens indskrift - det originale logo. Og det gør ikke ondt for at lytte til nyttige råd og anbefalinger, så alting viste sig smukt og smukt.

Foto fra siden: liveinternet.ru

 • Æg kan være fuldstændigt malet med hvid maling for at gøre det mere glattere og glattere.
 • Skær brevene ud, og farv dem om nødvendigt på mønsteret, som er komplet på internettet.
 • Alle bogstaverne på indskriften skal klippes så præcist som muligt, undtagen de steder, hvor de berører hinanden. Så indskriften vil ligge mere flad på den sfæriske overflade.
 • Lim bogstaverne til papirprøven, og sørg for, at det er glat, ellers ser det ikke ud til at være pænt.
 • Øverste af ægget af kinderoverraskelsen kan males med rød maling, og du kan lade den være hvid, så er alt allerede valgfrit.

Foto fra siden: babyblog.ru

Når alt er helt klart, er det nødvendigt at skære et stort hul i bakken af ​​håndværket for at skære gennem en kontorkniv, hvorigennem en improviseret børneoverraskning kan fyldes op med slik, legetøj og andre vidunderlige gaver. Hvis "låget" efter det ikke vil holde fast, lim det bare på scotch, så det åbner og er praktisk, og lukkes derefter igen. Således kan du være sikker på, at der ikke er noget kompliceret, men glæden ved babyen er nøjagtigt sikret dig.

Billeder fra webstedet: youtube.com

Tak for mesterklassen. Meget informativ, så alt er beskrevet detaljeret, at jeg lige nu vil løbe til butikken for en bold, pasta og papir!) Jeg vil snart gøre en gave til barnet. Måske endda på nytårsaften!)

Mange tak for artiklen! Min kone og min søn gjorde alt - min søn kunne godt lide ballonen meget, og min kone kan lide at skære noget og male fra papir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 51 = 54