30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Æg faberge

Gruppen

oplysninger

Holdet blev dannet i 2003 i Orel, og har i øjeblikket fire LP'er i sin diskografi. Albumet "Provocation" er udgivet på den legendariske russiske label MOROZ Records.

Derudover kan du på salg finde den officielle MP3-samling af sange fra de første tre diske.

Æg faberge

Spor spor er forbudt i dette land () på anmodning af ophavsretsindehavere.

Lytning til et spor i dette land () er forbudt på anmodning af indehavere af ophavsret.

At afspille og downloade spor fra zaycev.net er forbudt i dette land () på anmodning af ophavsretsindehavere.

Lytning og download af spor fra zaycev.net i dette land () er forbudt på anmodning af indehavere af ophavsret.

Copyright © Zaycev Media Group Ltd., 2004-2014

Æg Faberge

Ideen om at skabe en sådan gruppe kom samtidig til at tænke på to deltagere i projektet, som spiller i gruppen til i dag. En af dem var forfatteren af ​​navnet Niels (vokal, tekster), den anden - Guchok (trommer).

Dette skete i foråret 2003. Et grundlæggende krav, der adskiller gruppen fra andre, var brugen af ​​blæseinstrumenter (dudes) i kombination med excentriske tekster og vanvittige show.

Den første kollektive struktur indbefatter: Niels, Guchok, Kostik (guitar) Hind (bas) Artyom "Paspartu '(rør) Makulerer (fagot), Bondar (backlinks) Letov (horn). Men denne gruppe af ansatte ikke behøver at spille en enkelt koncert: Letov gik bort på eget initiativ, og tjener desværre snart tilbage til Moskva (indskrevet i ulemper), og i september, måtte tage en ny bassist. De blev gammel ven Gutjkov og Peter Kostik, der nu spiller i "æg".

I oktober blev den første koncert givet. Det var i Oryol Philharmonic ved ceremonien at præsentere præmier til nogle webdesignere. Publikum var relevant og reagerede svagt. Først da Niels væltet nogle reklamestande med sin fod, bevægede folkene sig, men det var allerede slutningen af ​​koncerten.

I januar 2004 stoppede Kostik efter hardkoreøvelser, og de stoppede med at spille i bandet. I stedet for kom Den, der forbliver den faste guitarist af "æg" indtil nu. Ca. samtidig Kozhar (trombone), Jean-Paul (trompet) og Sasha (tuba) kom til gruppen, som spillede flere forestillinger med dem og forlod bandet i maj.

Den næste koncert var en forestilling i nogle Pankov seichen i Orel-fagforeningshuset i slutningen af ​​januar. Denne aften blev husket af en dårlig lyd og skarer af beskidte, uforsigtede punks. Efter denne koncert bliver gruppen bekendt med Igor Pavlovich Belonozhko, som tilbød dem deres tjenester som lydingeniør.

I foråret 2004 gav "Æg" flere "kammer" koncerter: to i kælderen af ​​det gamle CC "Jubilæum" (en af ​​dem med Moskva "Clown's Ball") og en i kunsthallen. Samtidig begyndte arbejdet på det første album "Jamaicanske Wolves".

I april blev gruppen inviteret til Orgelfestival Rock Music "Rock-side". Der var ikke noget stort ønske om at spille der, men arrangørerne var enige om. "Festival" var en to-dag, og "Æg" skulle udføres i slutningen af ​​den anden dag. Folket spredte ikke, som ønskede at se alt dette. Men under talen begyndte nogle håndværker metodisk at slukke for enheden: først skærme og derefter alt andet. Apotheosen blev lyden af ​​trommer og rør (du kan ikke slukke dem))) blandet med koret af fans, skrigende sange i stedet for Niels.

Om sommeren forlader Passepartout bandet, hvor Andrey kommer snart (baritonsaxofon).

15. august spiller "Æg" i Livni (dette er et regionalt center i Orel-regionen) på festivalen af ​​hukommelsen Tsoi. Faktisk var det deres koncert, da efter bandet som følge af dem blev apparatet brændt ned og "festivalen" fortsatte i en fjerdedel af kraften.

I efteråret "æg" forlod Tolik og Bondar, og Kozhar forlod Moskva. Samtidig kom Stas "Pten" (trombone) og Alevtina (alt saxofon).

I september blev albummet færdigt og konsolideret. Præsentationen fandt sted den 14. oktober i Orel på klubben "Extrim". Til denne koncert fik "Æg" en særlig pris på "Komsomolskaya Pravda" i udnævnelsen "Den bedste klubkoncert 2004".

I november spillede holdet en hooliganfest i Oryol "Mystery", i december - i "Ocean of Dreams". 30. januar 2005 i klubben "Extrim" blev der afholdt en koncert med Moskva-bandet "Shlyuz". 6. februar "Æg" spillede i Moskva "Parabar" med "Necondition". I marts - i Oryol "Extrime" med "Distemper". Den 9. april spillede holdet i Parabar med Moskvas ClockWorkTimes. 16. april - forestilling i Bryansk "Solaris" med "Purgen" og Bryansk punk. 24. april - en koncert i "Parabar" med "Necondition". 20. maj - performance i Oryol TC "Salyut" med "Distemper". 10. juni - igen Bryansk (Aquarium Club).

Om sommeren forlader Jean-Paul, Andrei og Alevtina til Moskva. Passepartout kommer tilbage til bandet igen, og i efteråret kommer Dima (tenor saxofon). 27. august spillede "æg" to koncerter. Den første - i Orel på festival for alternativ musik, den anden - i Bryansk på Freakshow.

Den 25. september udfører holdet i Moskva klubben "B-2" på Ska-festivalen med "Mail Factors" og "Havana Club".

I oktober, "yaytsy" vises på to hool fest: Den 1. oktober Orel ( "Mystery", sammen med «Klovn 's Ball»), den 8. oktober i Bryansk ( "Solaris", sammen med tyske «Moscowska»). 30. oktober - koncert i Oryol "Salute" med "Distemper". 30. november spillede "æg" i Zheleznogorsk klubben "Matis". 14. januar - forestilling i Moskva i "Sort Hvid "med" Necondition ". 22. januar - koncert i klubben "Relax" på Dubrovka.

På dette tidspunkt i gruppen af ​​8 personer: Niels (vokal), Guchok (trommer), Dan (guitar), Pete (bas, kor), Stas "PTEN" (trombone), Jean-Paul (trompet), Dima (tenorsaxofon ), Passepartout (trompet). Selvfølgelig kan det niende medlem af gruppen betragtes Belonozhko Igor, der rider med "æg" til alle optrædener hvor som helst.

Det er bemærkelsesværdigt, at i Zaporozhye (Ukraine), i 1995 er der en gruppe af samme navn. Zaporozhye navnebror i slutningen af ​​90'erne var kendt langt ud over deres hjemby. Så bandet var vinderen af ​​den internationale rockfestival i Oberhausen (Tyskland) og spillede på andre internationale begivenheder, turnerede Ukraine og Rusland. I slutningen af ​​90'erne bandet var så godt kendt i byen og ud over, at koncerten tidsplan var pakket til bristepunktet, og gruppen selv til for alvor at arbejde på egen hånd, og uden at højtydende niveau, og opfordrede de nye permanente musikere. og i 2001 blev det delt i en gruppe af "Faberge" og det andet hold har allerede gået i glemmebogen ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 64 = 70