30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Æg af perler

Lav påskeæg fra perler

Syrefarvning af påskeæg eller termoklister kan ikke overraske nogen. Men dekoreret med perler træ æg, hvis de udføres pænt og med fantasi, vil gøre opmærksom på enhver æstetik. En sådan gave, hvis den er lavet af egen hånd, bliver en ønsket påske souvenir.

Selvom du aldrig har været engageret i beading, men virkelig ønsker at lave påskeæg fra perler med dine egne hænder, er der 2 typer design til "doven", hvor vævning som en proces ikke forventes. Den første - limning arbejdsstykket med en perle tråd. Vi skal bruge:

 • farvede perler;
 • sytråd (fiskelinjen er bedre at tage ikke, da det er sværere at klæbe det jævnt);
 • en æg-billet af træ (helst med stativ);
 • Universal limtype "Second" eller "Moment"
 • træpind med en spids ende.

Mekanismen for "vævning" er meget simpel: på overfladen af ​​billetet, fra den øvre ende, påføres lim (i små portioner) og spiraler, en tur bag spolen, og gevindskårne perler lægges på den. For at dreje spolerne nøjagtigt skal du rette den beaded tråd med den skarpe ende af stokken. Det er også hensigtsmæssigt at distribuere lim langs overfladen af ​​emnet med en pind. Veksle farverne på perlerne i spolerne, danne mønsteret for det fremtidige håndværk (se video 3).

At dekorere et påskeæg med teknikken til pasta er ikke svært, men det er ikke muligt at gøre denne proces hurtig. For at sikre, at fletningen er pæn, uden lumens og bukende limstød, er det nødvendigt at omhyggeligt trimme hver tur (især i den store del af billet) med en pind. Du kan lave en sådan souvenir i gennemsnit 7-8 timer.

En anden måde at dekorere æggene med perler uden vævning er at dekorere emnet med bånd, hvor du kan brodere med perler eller glasperler nogen mønstre. Udover høstet har vi brug for en smal (op til 1 cm) dekorative tape, perler, nål og tråd.

 • Det første skridt er limning af æg med et satinbånd. Sådan udføres limningen så præcist som muligt uden forvrængning, se video 4. Hemmeligheden ligger i båndets konstante spænding.
 • Det andet trin er at sy perler til båndet. Alle nyanser af processen ses i video 4. I tape kan du i princippet brodere ethvert mønster med perler - fra simple geometri og slutter med en kompleks sammensætning afhænger alt af masterens færdigheder. Den nemmeste måde at dekorere satinbilletter med perler på er at sy den langs linjerne med at lægge båndene.

De højeste piloter er påskeæg lavet af perler, helt dekoreret med et beaded net. Ved første øjekast ser det ud til, at fletningsæg på denne måde er en kompleks og langvarig procedure, men der er en forenklet teknik til begyndere. Kør dette væve dig selv kan endda begynder, vigtigst af alt, følg videoinstruktionerne.

 • træ æg (størrelse standard). Du kan også bruge en plastikpose fra kindergiganten, men øvelse viser, at det er mest hensigtsmæssigt for begyndere at arbejde med træbilletter.
 • sølvperler №10 - 1 pakke (25 g)
 • blå perler måler 3x4 mm - 230 stk;
 • sølvfarvede perler rr 3x4 mm - 100 stk;
 • fiskelinje d 0,25 mm - 1 spole;
 • tynd nål til perler;
 • saks;
 • lighter til sangtips.

Fletningen af ​​æg ifølge denne ordning er universel, da den passer til de øvre og nedre dele af billet. For håndværket skal du væve tre grundelementer - bæltet og to hætter, hvorfra æggens fletning er dannet af perlerne.

For en detaljeret beskrivelse af vævemønsteret, se nedenfor. Prøv at observere den samme tæthed af vævningen (de perler, hvorfra blomsterkernerne dannes, bør ikke hænge på linjen), men emnet skal være fladt, dets kanter må ikke bøjes.

For et detaljeret diagram over vævningen af ​​bæltet, se billedet herunder. Teknik til udførelse er ens - fletning runde perler.

Når alle tre dele af fletningen er klare, er det op til den lille, der går sammen med en fiskelinie. Du vil have en udsøgt souvenir oprettet i løbet af få timer.

Lidt mere kompleks, men ret tilgængelig til at mestre teknikken til vævning "tøj" til æg fra perler hedder peyot (peyot). I modsætning til åbningsnet giver det en tæt pasning af perlerne til hinanden (et andet navn for teknikken er en "mursten" søm). Aubergine er lavet direkte på en træ emne, i færd med at arbejde, vokser det bogstaveligt tøj fra perler (figur 1-8).

Påskeæg fra perler: mønstre til perler, mesterklasse

Påskeæget er en religiøs attribut, der er af stor betydning og en lang historie. Det symboliserer fødslen af ​​et nyt liv, renhed og evighed. Og hvis et farvet kyllingæg kun kan ses på en lys ferie, så kan kunstig nyde året rundt. Lavet af egne hænder bliver det en original gave. Påskeæg fra perler er så smukke, at de kan blive de mest charmerende dekorationer af et hus. Der er forskellige teknikker til fremstilling og mønstre af vævning påskeæg med perler, men de giver dig alle mulighed for at få en original souvenir.

Den første ting du har brug for til perleæg på perleræg er fundamentet. Skallen kan bruges fra under nutiden, men den er skrøbelig nok og kan når som helst knække eller smuldre. Du kan lave en hul figur. Men dens ulempe er, at den ikke holder formularen godt, og processen med at gøre båden bliver endnu vanskeligere og omhyggelig.

Hvad kan bruges som grundlag:

 1. Særlige træ billets beregnet til maleri. De sælges i butikker for kreativitet eller kan bestilles hos en tømrer.
 1. Plastæg og containere fra under børns slik.
 1. Billets fra gips fremstillet af egne hænder.
 1. Grundlaget kan skæres af specielle blomster svampe og polystyren.
 1. Arbejdsemnet kan laves i papier-mache-teknikken, det vil få den rigtige form og ikke tung. Den limede skal kan ikke fjernes.

Når basen er klar, bør den farves i en farve, der passer til perler eller neutrale. Så hulrummet mellem perlerne vil være usynligt, og ægget af påskeæget fra perlerne vil være mere præcist. Hvis du planlægger at lave et åbent mønster, så kan fundamentet laves i kontrastfarver for at fremhæve linjerne med vævning.

Master klasse på fletning æg

At bide et æg fra en tud til den anden er besværlig. Det er nemmest at klæde emnet i perler i dele. Denne tilgang vil gøre tegningen.

Step-by-Step Master Class Påskeæg perler:

 1. Et bælte er bundet over den brede del af ægget. Og det kan være både vandret og lodret.
 2. Kanterne er forbundet. Det er vigtigt, at bæltet er fastholdt arbejdsstykke.
 3. På hver side skifter ægens tud skiftevis, for reduktionen i rækkerne reduceres antallet af perler gradvist.

Et lodret bånd bruges, hvis ægget ikke er helt flettet og på siden er det nødvendigt at forlade et vindue til billedet, blomsten eller anden indretning. Ved kanten af ​​hullet er der ofte tilladt en perle af store perler eller en flagellum af kontrastfarve. Denne template masterclass af beading påskeæg kan bruges i enhver teknik.

Beadwork af påskeæg i vævningsteknik er den enkleste. Perler ligger præcis i en række, som giver dig mulighed for at lave et mønster eller en indskrift. Men processen er lang og omhyggelig. Denne teknik er ikke egnet, hvis perlerne er af forskellig størrelse og tykkelse. For at mønsteret skal ligge symmetrisk og jævnt, er det nødvendigt at på forhånd tegne mønsteret på påskeæget fra perlerne i betragtning af størrelsen af ​​perlerne og emnet.

Skematisk for vævningsteknik:

Hvis du ikke kan lave ordninger med fletning påskeæg med perler med billeder, så kan du oprette en gradient. En glat overgang fra lyset til den mørke base ser lige så interessant ud. Dekorer sådan souvenir kan væves separat elementer, der sys med en fiskelinje. Det kan bare være bogstaver ХВ eller цветочки, høns, kaniner.

Mosaic teknik anses for at være den mest tætte, i modsætning til vævning, er perlerne udlignet i forhold til hinanden. Gabet mellem perlerne er minimal. Mosaic teknik giver dig også mulighed for at skabe forskellige mønstre og påskrifter. I modsætning til den tidligere teknik viser mosaikmønsteret sig at være mere jævnt, da der ikke er meget forskel på perlernes størrelse.

Ordningen med mosaikvævning:

Til mosaikteknik kan en eller to nåle anvendes. Den ene er et produkt med et lige antal perler i bredden og to nåle med et ulige antal.

Teknikker til vævning og mosaik kan bruges til at udføre kyllinger, påskehunde. For at gøre dette skal æggene væve næb, ører og vinger. Lignende vævning, lavet på tråd, bruges til fremstilling af understøtninger til almindelige krishnok og dekorative testikler.

Minus i ægfletningen ved vævning og mosaiksteknik er, at de tager lang tid at fuldføre. Det tager også en masse perler. Alternativ - åbningsnet i form af et gitter.

Ordningen med openwork vævning:

Påskeæg af perler, flettet med et net, laves hurtigt nok, og materialet forbrug er lille. Hulrum i rhombusser kan være af nogen størrelse. Openwork produkter ser luftige og blide ud, de er perfekte til at dekorere ferie souvenirs. Påskeægens mønstre kan variere lidt, og nogle gange kan en gennemsigtig tråd med perler ses blandt rhombusserne. Dette gør håndværket endnu mere interessant og højtideligt, især hvis den gennemsnitlige perle er stor.

Det er vigtigt at have et kvalitativt og jævnt grundlag, når man vælger denne teknik. Farven kan være i perlerens tone, men kontrasten ser smukkere ud. At se gennem patchen af ​​påskeæg fra perler så smukke, kan emnet være lakeret eller glitret med palæer.

Hvis der er absolut ingen tid eller der ikke er nogen færdigheder til vævning med perler, så er det muligt at lave en original håndlavet påskeæg fra perler på en forenklet måde. For ham udover emnet skal du have lim, en gennemsigtig tråd og en række dekorative tilbehør.

Perler sættes på en streng i en hvilken som helst farvesekvens. Arbejdsemnet er smurt med lim (det er vigtigt, at det er gennemsigtigt) og spiral lægge en streng med perler. Du kan også sætte tematiske bogstaver, figurer og ikoner. Udover perler kan emnet indsættes med pailletter, krystaller og blomster. Tilføj satinbånd og farvede snørebånd. En skødesløst faldet fjer vil gøre håndværket endnu pænere. Vi må ikke glemme den smukke stand, så den festlige testikel kunne ses i al sin herlighed og gik ikke ubemærket.

Påskeæg lavet af perler er ikke kun smukke, men også meget spændende. At beherske de enkleste ordninger under styrken selv til børn. Hvis du har nok tålmodighed, kan du lave originale håndværk til ferien.

Teknikker til fletning påskeæg med perler til begyndere

Tradition at male, male på påske hårdkogte kyllingæg går tilbage til dybden af ​​århundreder. Markering den dag, hvor den opstandne Jesus Kristus, kristne dekorere ferie bordet og give hinanden malede æg, opfatte dem som et symbol på nyt liv, godhed, nåde, rigdom og velstand. En perfekt gave til den vigtigste ortodokse ferie kan være påskeæg lavet af perler lavet af sig selv.

Dem, der aldrig har været engageret i beadwork, bliver nødt til at være tålmodige og lære af det grundlæggende. Eller vælg en enklere version af dekoration påskeæg med perler - en metode til indsætning.

 • For at arbejde har du brug for ægte æg, madfarve, salt og eddike, PVA lim, tandstikkere, tynd fiskelinje (kapron tråd), perler, perler. Æg før dekoration skal svejses som normalt, kogt.

perler og perler bordeddike bordsalt

En beaded streng i en række er simpelthen skruet på et æg, der tidligere er limet med lim. Du kan starte pastaen både fra rumpen og fra midten af ​​ægget. Det vigtigste er at fastgøre og klæbe enden af ​​tråden.

Hvis buket er bredt, i lukket form skal dens diameter nøjagtigt matche æggets diameter i den bredeste del. En strimmel med et færdigt mønster sættes på og limes fast til skallen midt i ægget. Yderligere, fra "bæltet" til de afsmalne ender, lim ægget med enkeltperler eller lim lange enkeltstrengede perler tråd.

 • En mere kompleks måde at dekorere påskeæg på er ved fletning med perler.

Teknikken til fletning af æg med et beaded net eller klud kan være anderledes. Valget af mønster og temaer for håndarbejde er begrænset kun af mesterens fantasi og færdigheder. Men i hvert fald ser sådanne symbolske souvenirs flotte, festlige og meget elegante ud.

Enkelt mønster af fletning æg til begyndere - video tutorial

Før du starter håndværket, skal du købe materialer til at lave boblende påskeæg. De er de samme uanset den valgte teknik til beading. I arbejdet med håndværk skal du:

 • Billets i form af æg.
 • Perler og perler af forskellig farve og størrelse.
 • Clay.
 • Nåle til fastgørelse og opsamling af perler i et mønster.
 • Tynd nylon tråd eller linje.

For at lave et påskeæg fra perler, kan du bruge en hel skal fra et ægte æg:

 1. For at gøre dette blæser indholdet af rå æg ud gennem de små huller, der er lavet i enderne.
 2. Skallen er "styrket" ved at klæbe den med stykker blødt papir (aviser, servietter) i papier-mache-teknikken.

Arbejdsstykket kan helt fremstilles af papier-mache, hvilket giver det en ægs form. For nemheds skyld er dens bund gjort fladt, så "ægget" er stabilt. For skønhed og æstetik er lagene af tørret papir udjævnet med fintkornet sandpapir og dækket af akrylmaling.

Shell, styrket af avis oprettelsen af ​​forberedelsen af ​​æg fra avisen i papier-mache-teknikken

 • Perler til dekoration påskeæg kan købes som noget. Bedre kvalitet anses for at være tjekkisk glas, men hvis der ikke er en, vil kineserne gøre det samme.
 • Farvepaletten, såvel som størrelsen af ​​perlerne, bestemmes ud fra det valgte mønsterskema, mønster.
 • Normalt bruges hvide, creme, blåperler, nogen pastellfarver til baggrunden. Til mønsteret - en lys flerfarvet i flere versioner.
 • Køber perler, du skal huske at det sælges ikke for stykke, men af ​​vægt. Derfor er den nemmeste måde at bestemme det ønskede antal perler på et specielt bord med et udvalgt mønster af det fremtidige mønster (tegning).
 • Tråde og nåle til beading findes i de samme butikker. Tråd skal vælges meget tyndt, men stærkt, med et tværsnit der passer til størrelsen af ​​hullerne i perler. Nåle til arbejde har brug for en speciel - meget tynd, fleksibel, med et lille øje.

Teknik til vævning af et diamantformet net af perler

En simpel måde at væve på er let nok, du kan mestre det på kort tid. Baste påskeæget med et maske "i en rhombus", selv en nybegynder needlewoman er i stand til.

 1. Arbejdet begynder med, at perlerne på fiskelinjen samles i en sådan mængde, at diameteren af ​​den lukkede række svarer til æggets diameter i dens bredeste del. Antallet af perler skal være et flertal på 6, dvs. 24, 30, 36, 42 osv. Afhængigt af størrelsen af ​​emnet og perlerne. Luk kæden ved at passere nålen med en fiskelinie i den første vulst.
 2. Herefter skal du ringe 5 perler, tælle den 6. i den færdige kæde og læg en nål i den. Det viser sig en diamant. I samme princip flettes resten af ​​rhombene og afslutter rækken på den første perle.
 3. Den anden række af et rutenettet af rhombusser begynder at væve, passerer en nål på en rhombus med en udgang gennem midten, tredje, en perle. Tråden er plantet med 5 perler, nålen indføres i den nærliggende rhombus tredje perle. Efter trin-for-trin instruktionerne skal du oprette et andet og flere efterfølgende rækker af et rutenettet ridser, der vil flette midterdelen af ​​ægget.
 4. Klaret bælte sættes på emnet og begynder at flette de aftagende dele. Sættet og fastgørelsen af ​​perler udføres i samme rækkefølge som vævningen af ​​2. række, men nålen er ikke plantet med 5 men 3 perler. Når diameteren af ​​emnet falder, tages kun en perle.

Der er en anden måde at væve mesh netting på. Et sæt perler fortsætter med at gøre 3 stykker, men nålen passeres gennem en diamant, der passerer den naboland. Flyvning af æggets skum, ordningen kan ikke klæbe til, og forbinde perlerne i enhver rækkefølge.

Ved samme princip laver vi en fletning med et "rhombisk" gitter af anden del af ægget. Væg den sidste perle i mønsteret, lav en fastgørelsesknude, skær tråden og gem den.

Tosidet vævningsteknik

En metode, der er ideel til dem, der kun mester beadwork. Denne teknik - tosidet vævning eller håndvævning - selv erfarne mestre vælges oftest til at dekorere påskeæget med perler.

Den nemmeste måde er at lære fra perler af to kontrastfarver. En væve lige rækker, den anden ulige. De første 2 rækker vejer sådan:

 1. Træk tråden i 2 perler.
 2. Ret og indsæt nålen i 1. perle.
 3. Igen streng på en tråd 2 perler.
 4. Udfør nålen med en fiskelinie i 3. perle.
 5. Ifølge denne ordning er to rækker vævet. I den første perle

er forbundet med hinanden, i den anden er de fastgjort til perler af den første række.

 • For ikke at forveksle med den størrelse og væve smuk, klæbende til overfladen af ​​emnet klud fra perler anbefalede væve bælte 2 første række, at sætte det på ægget og derefter at væve den næste serie. Endene af bæltet skal forbindes, strammes fast og binder trådens ender.
 • Når bæltet er helt klar og fastgjort på emnet, er det muligt at begynde at flette de aftagende dele. Du skal gøre dette omhyggeligt og reducere antallet af perler i hver efterfølgende række. Til lærredet ligger nøjagtigt, bør antallet af perler reduceres jævnt og passere tråden gennem et lige antal perler i den foregående række.

Teknikken til håndvævning er ikke kun egnet til dekoration af påskeæg. Ved hjælp af en lignende ordning kan du skabe en smuk indretning til andre håndværk og souvenirs. For eksempel lave dekorative påske perler, som kan bruges til at dekorere interiør eller gave som en gave til venner, familie, kolleger.

En meget enkel metode til mosaikvævning er perfekt til begyndere. Duken er polstret uden en ordning, det er ikke nødvendigt at beregne, hvor mange æg perlen vil forlade hele fletningen. Det er nok at forberede perler med udvalgte nuancer, tynd linje og nål.

Hvis dette er den første oplevelse at lave perler, skal du ikke vælge de komplekse flerfarvede mønstre. Det er nok at begrænse sig til et par pastellfarver.

Mosaic beadwork til at dekorere påskeæget udføres i følgende rækkefølge:

 1. Lav en blomst med en perle i midten og med 6 kronblade omkring.
 2. Perler af anden række snæver mellem "kronblade". For at gøre det lettere at forstå, hvor den anden og den første række vævning er, anbefales det at bruge perler af anden farve.
 3. Antallet af perler i 3. række øges ved at udvide lærredets område. Derfor væver mellem perlerne i anden række ikke en, men to perler. For at kæderne skal være lige, skal tråden føres ind i samme perle, hvorfra den blev opdrættet, og derefter tråd i den første vulst på 3. række.
 4. For at skabe den 4. række af en mosaik flettet på en nål, er en perle plantet, sammenvævning dem mellem perlerne fra den foregående kæde.
 5. Den femte kæde går til forlængelsen, så du skal rekruttere mindst 3 perler ad gangen.
 6. Den sjette række er vævet, strækker sig på en streng af 2 perler. For at strikke var ensartet, passerer nålen gennem 3 perler af 5. række.
 7. Efter at have afsluttet den 6. kæde af mosaik fra perler, kan du starte fletning af æg. For at gøre dette er det færdige plaster fastgjort nøjagtigt i midten af ​​en af ​​enderne af emnet. Fastgøring kan laves med en pin eller lim.
 8. Den syvende række er til ekspansion. For at sikre ensartethed i parring, er nålen føres gennem to perler 6. række, er den linje trukket på en perle, der udføres på hver tredje nål gennem perle 5. række.
 9. Når du vælger den 8. kæde, skal du fokusere på afstanden til den forrige række og størrelsen af ​​perlerne, der bruges til at væve mønsteret. Fortsæt fra dette, ring 2 og 3 perler igen. Træk gennem hver anden perle i den foregående række.
 10. Kæder nr. 9 og 10 er skrevet i samme rækkefølge, men for 9 række på strengen strengen på en perle, og for den tiende - straks på 2.
 11. Efter afslutningen af ​​den 10. kæde af mosaikken er det muligt at væve i en beaded fletning ethvert mønster eller mønster. På dette stadium er fantasi ubegrænset - du kan sikkert vælge enhver ordning og skabe et mønster til at dekorere påskeæget på det.
 12. Passerer midten af ​​ægget, bør fletningen gradvist indsnævres. Sæt og væv af perler producerer i en lignende rækkefølge, men i retning af fald. At tegne (mønster) var symmetrisk fra alle sider, du skulle navigere i de akser, der passerer gennem 6 kronblade af blomsten.
 13. Afslut påskeægens mosaikfletning på samme måde som det begyndte - skabelsen af ​​en blomst med en enkelt perle i midten. Tråden er fast, idet den har bragt den i flere perler af de øvre kæder.

Påskeæg fra perler kan betragtes som komplette. Men du kan desuden gøre stand til en souvenir. Denne del kan laves af samme perler eller andre dekorative materialer - perler, farvede satinbånd, folie, farvet bølgepap osv.

Den nemmeste måde at holde stand til et påskeæg, flettet med perler, kan laves af en stribe karton og blonder. For at gøre dette limes en stribe karton af den ønskede bredde i en cylinder, og en blonde "nederdel" limes på toppen. Desuden kan kanten af ​​blonder være dekoreret med perler, perler, rhinestones, satin blomster, fjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =