30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

5 for fødselsdag

Tallene for fødselsdagen - eksempler og måder at dekorere på

Børnefødselsdag refererer til den kategori af mindeværdige begivenheder, som du vil gøre mest farverige og uforglemmelige, så barnet er glad, har det sjovt og husker, hvad en dejlig ferie var arrangeret af forældrene. Derfor gaver gives, overraskelser er lavet, venner inviteres, fødselsdagskagen er købt, alle slags dekorationer med festlige symboler er opfundet. Selvfølgelig kan du gå til butikken, købe bolde eller invitere hjemmepersonale, der hurtigt og kvalitativt dekorere huset. Men du må være enig, det er slet ikke interessant! Det er jo ikke naturen selv, der er vigtige, men processen med deres skabelse samt de vidunderlige minder tilbage fra ferien og forberedelsen til ferie. Hvis du overvejer muligheder for at dekorere en feriefest, skal du være opmærksom på disse trinvise instruktioner til at dekorere figurer på din fødselsdag med egne hænder.

Den mest populære eksempel på tallene, alderssvarende fødselsdag, er en mulighed, lavet af små kugler, som regel bestilt af forældrene på internettet (selvom med deres egne hænder for at gøre det meget simpelt). Men denne slags indretning er længe blevet kedelig og kedelig. Nu er der mange flere interessante og kreative muligheder, som du nemt kan gøre selv. De kan være store eller små, tre-dimensionelle eller flad, tom eller fyldt inde med lametta eller papirlapper (ligesom de mexicanske pinyanty legetøj), lavet i "piget" eller "drenget" stil (dekoreret med blomster og knopper, kvaster og frynser). Lad fantasien flyve ubegrænset, det er værd at prøve enhver form, farver, teksturer, størrelser.

Gør skeletter af store tal til fødselsdagen af ​​deres egne hænder

Den første ting at begynde med er fremstilling af en ramme. Normalt er den lavet af pap, der ikke bøjer og bryder under den efterfølgende dekoration. Så skal du bestemme størrelsen af ​​den fremtidige figur. Hvis du planlægger at lave en figur inden for A4-arkstørrelse, skal du straks søge efter den ønskede figur på internettet ved at udskrive den på printeren.

Hvis du vil have det større end A4, skal du gøre følgende:

 • Find på internettet et billede af en stor opløsning;
 • Udskriv et billede på to / tre (afhængigt af størrelsen) A4-ark på printeren;
 • Skær forsigtigt hver del;
 • Tilslut alle dele til stumpen, fiks med tape
 • Det resulterende mønster af figurer skal fastgøres til et færdiglavet ark af den rigtige størrelse, sporet langs konturen;
 • Følg den resulterende kontur, du skal klippe ud af figuren.
 • Hvis fødselspigen er mere end 9 år gammel, skal denne procedure gentages med det andet ciffer. For eksempel, hvis et barn er 10 år, skær tallene 1 og 0.

Således er skeletet af det flade ciffer færdigt. Du kan gå videre og lave et volumetrisk tal. For at gøre dette er det nødvendigt at udføre flere yderligere trin:

 • Efter at have sporet stencilen og udskåret den første del af produktet (frontal), skal du udføre disse handlinger igen, efter at have fået en lignende 2-nd figur (tilbage).
 • Derefter skærer vi den tredje figur ud, og placerer den i slutningen af ​​produktet (danner lydstyrken). Bredden af ​​båndet svarer til bredden af ​​den fremtidige figur. Og længden skal svare til omkredsen af ​​figuren (det er bedre at tage det med en margen).

For figurer med lukkede indvendige mellemrum (0, 6, 8, 9) skal du udskære yderligere sidestykker af den ønskede bredde.

 • Derefter er det nødvendigt at forbinde tre dele af figuren (de bageste og forreste figurer er placeret på siderne, endebåndet i midten) og fastgør dem med tape. Det er bedre at bruge nok scotch, så produktet ikke falder fra hinanden under dekorationen.
 • Vigtigt råd: Den nemmeste måde (hvis bredden af ​​papen tillader) er at skære et langt bånd, der omgiver figuren i endeområdet, bøjning ved hjørnerne. Dette er meget mere bekvemt end at skære enkelte stykker under hver fold og fastgør dem sammen.

  Hvis der ikke er noget ønske om at lim noget sammen, kan skumgummi eller skumgummi bruges som base. I dette tilfælde skal du tage et massivt stykke skum (skum) den ønskede bredde (svarende til bredden af ​​de færdige stykker), fastgøre stencil numre, cirkel det, skæres langs konturen. Således får vi et volumetrisk tal. Til skæring af skumgummi kan du bruge saks. Du skal skære skummet med en skarp kniv.

  Varianter af figurer indretning med trin-for-trin instruktion

  Når basen er forberedt, skal du vælge en af ​​mulighederne for at dekorere produktet. Når man vælger metoden til dekoration, er det bedre at stole på deres egen kapacitet, tilgængeligheden af ​​en række nødvendige materialer, samt alder, køn, fødselspræferencer.

  Det er værd at bemærke, at indretningen i vid udstrækning vil afhænge af produktets form (en flad eller storfigur). Vi håber at fra de præsenterede muligheder finder du noget, du vil kunne lide.

  I tilfælde af at dekorere figurer med papir, skal du have PVA lim, papir af forskellige farver (teksturer), en præfabrikeret ramme, en lille fantasi!

  Blomster fra servietter til fødselsdag med egne hænder

  Af servietterne er vidunderlige hjemmelavede blomsterknopper. Til fremstilling tager vi almindelige papirservietter, vi danner dem med et par servietter i hver, tilføjer stakken af ​​accordeonet, stramt forbinder tråden i midten. Begge ender er ret og afrundet. Vi begynder at adskille serviet lag for lag, vise deres ender og danne en slags blomsterknopper.

  De resulterende knopper limes ved hjælp af PVA lim til rammen af ​​figuren og forsøger at sikre sig, at pap ikke skinner mellem dem. Farven på servietter kan vælges som noget, men nuancer af lyserøde er at foretrække, fordi på grund af den lyserøde farve vil ligheden med ægte farver stige. Selvfølgelig vil denne mulighed være mere passende til pigens fødselsdag.

  Vigtigt råd: Jo flere servietter, der er involveret i dannelsen af ​​stakke, desto mere frodige og lyse knopper produceres.

  Servietter kan foldes som en rulle, en smule indsnævret ved bunden og udvidet i midten, hvilket giver dem lighed med roserne. Fastgør knopperne til den varme lim så tæt som muligt til hinanden, så en forening med en frodig bouquet af roser dannes i form af en volumenfigur. For at gøre disse ruller behagelige at vride, er det værd at indpakke dem rundt om blottet kanten af ​​blyanten. Denne teknik blev kaldt "vendt". Effektivt vil se rosa og røde nuancer af papir.

  Papir blomster kan skæres direkte fra servietter stencil, vedhæfte flere stykker tråd i midten, og derefter rette lagene, hvilket skaber en voluminøs blomst. Eller er der en måde til at skære væv tyndt bånd i en spiral, og derefter fast vride den ind i en charmerende små knopper af forskellige diametre. Da rammen er perfekt grundlag af skumgummi, som er praktisk at holde de knopper af papir ved hjælp af almindelige sikkerhedsnåle (kun knopperne først være sikker på at sikre det med lim eller tråd, så de ikke falder fra hinanden).

  Hver af disse muligheder er god på sin egen måde, de ser alle meget blid og feminin ud.

  Af bølgepap, skåret af smalle strimler, får vi en smuk figur "i dikkedarer". At skabe denne virkning skal skæres i stykker passende korrugering bredde efter trinvise lim papir bånd af et produkt ud fra den nederste række (efterfølgende lag skal være højere end den foregående, der dækker dens midte). Resultatet er en antydning af en plisseret nederdel, som vil blive "klædt" figur. Denne mulighed ser meget elegant ud. Hvis produktet er tre-dimensionelle, skal hvert lag være helt viklet omkring det, fix og derefter komme til det næste niveau.

  For en større visuel effekt kan du forkorte båndene fra det korrugerede "græs", hvilket gør hvert stykke papir en slags frynse.

  Tip: Hvis det nye lag er gjort anderledes end den foregående farve, vil denne indstilling være original og levende, hvilket selvfølgelig vil appellere til børn. Du kan dekorere figuren i form af en regnbue med 7 farver.

  Ud af de bølgede blade er vidunderlige blomster til at dekorere figurerne til fødselsdagen af ​​deres egne hænder. Steg-for-trin fremstillingsvejledning:

  • Skær papirstrimlerne (omtrentlige dimensioner - 50x3 cm). På de resulterende strimler skal vener placeres lodret med en højde på 3 cm;
  • Vi strækker båndet fra oversiden og skaber originale bølger;
  • Vi bøjer den øvre "bølget" del med ca. 5-8 mm;
  • Vi holder båndet til bunden, ikke bølget, vi begynder at sænke det langsomt;
  • Gradvist bliver det mærkbart, at den nederste del (1,5-2 cm høj) begynder at danne sig i lighedens form og den øvre del - ind i en blomsterknap, der ligner en rose;
  • Det sidste stadium er bundet med en tråd (et tyndt gummibånd i papirets farve) en del af blomsten mellem stammen og knoppen, så den ikke vikles
  • De resulterende rosettes af bølgepasta på rammen.

  Ud over servietter og bølgepap kan du bruge tyl (organza). Så bliver billedet af produktet blødere og luftige. Generelt kan disse muligheder (knopper, plettering, frynser) laves af forskellige typer papir i henhold til dine præferencer.

  Hvis der er planlagt en festlig fest på gaden, og du er bange for regn eller bare ikke er fanciers af papirfejl, skal du være opmærksom på disse fantastiske måder at dekorere med klud.

  Denne vidunderlige måde at dekorere figuren på fødselsdagen ser ikke kun kreativ og stilfuld ud, men også meget enkel i ydeevne:

  • Vi tager stoffet af den ønskede farve;
  • Vi skærer stoffet i bånd af medium bredde;
  • Ribbons vi binder i buer (for lange smalle bånd til at gøre det er ikke nødvendigt, da buer kan vise sig "slap");
  • Buerne er fastgjort til bunden af ​​figuren med varm lim (det er først nødvendigt at pakke rammen med en klud i buenes farve, så papen ikke vises gennem dem).

  Din figur vil se ud som om det er en flok farverige sommerfugle.

  Tynde og ikke lange bånd kan dekorere en figur, hvilket gør båndene frynsede. Til dette, i midten af ​​båndet, skal du binde en knude og klæbe den til bunden. Det skal bemærkes, at knuderne nødvendigvis skal være tæt på hinanden for at skabe en kontinuerlig flerfarvet belægning af frynser.

  Denne indstilling ser fantastisk ud, og det er ret nemt at lave. Steg-for-trin fremstillingsvejledning:

  • Fra satinstofet (satinbånd) skær 3-4 cirkler (hver bør være lidt mindre end den forrige);
  • Tænd et lys, dens flamme lidt svidning kanterne af vævssnit, så de er ikke frynser og ligne blomsterblade;
  • Vi sætter kronblade i hinanden, så den mindre er i midten;
  • Inde i den resulterende knopp, kan du holde en engelsk pin, fastgør dem til rammen (det er bedst at bruge en skum base).

  For at oprette dette originale billede skal du have en pap-base og et snoet af tråde til din fødselsdag. For at oprette det skal du tage trådene, fastsætte dem på basis af dobbeltsidet tape eller PVA-lim, efter at du har pakket dem rundt om figuren, så du ikke kan se papens huller. Du kan give fuldstændig fantasi: Brug forskellige farver, i et hvilket som helst tal og rækkefølge, lav mønstre fra tråde eller endda påskrifter. Du kan bruge hældningstråde (skift farve som tangle unwinds).

  Også en interessant mulighed er at skabe en figur ved fletning af tråde af små anerationer, hamret i en træplade. Nelliker udgør et skelet af en figur, og ved hjælp af tråde skabes dens kontur og indvendige farvefyldning. I dette tilfælde får du et rigtigt billede lavet af dig selv.

  Bemærkelsesværdig indretning af figuren kan laves af familiefotografier, som viser fødselsdagens dreng og hans familie. Dette er en af ​​de enkleste, klareste og mest følelsesmæssige muligheder i vores samling. Alt du skal gøre er at indsætte ægte eller trykt på printeren og klippe ud billedet på figurskeletet.

  Du kan endda vedhæfte billeder til væggen med stifter i form af et nummer. Det vigtigste er at vælge rigtig lykkelige og glædelige billeder, hvor der er en smilende fødselsdagspike.

  Du kan lave en figur af, hvad barnet er afhængigt af. For eksempel oprette en base fra Lego-konstruktøren, dekorere den med balloner, friske blomster, knapper, frimærker, mønter, i papier-mache teknik, ved at bruge tørre blade eller blomster (hvis han kan lide at samle dem til herbariet). Det vigtigste er en kreativ tilgang, et ønske om at overraske og bedes en elsket. Forresten vil en sådan gave appellere til både barnet og den voksne.

  Figuren med egne hænder vil være en fremragende gave til forældre, bror, søster eller nær ven.

  Tallene på fødselsdagen af ​​deres egne hænder: detaljerede mesterklasser med billeder

  at lav et tal på din fødselsdag med dine egne hænder, du først nødt til at engagere sig i fremstilling baser, og derefter dekorere det til din smag - papir, bølgepap, servietter, bånd eller organza. Til fremstilling af simple volumetriske baser normalt bruges pap, i dette tilfælde skal du bruge et stort stykke pap, kan du bruge en papkasse fra husholdningsapparater: køleskab, vaskemaskine, TV. Boks bør adskilles i ark og læg dem på arbejdsfladen, mest sandsynligt, vil du nødt til at sidde komfortabelt på gulvet, så du vil have plads til at udføre en handling.

  På pap skal du tegne omridset for det valgte ciffer, fordi det bliver stort, er det usandsynligt, at du vil kunne udskrive skabelonen på printeren. Hvis du tegner et nummer på computeren i høj opløsning, kan du udskrive den på flere ark papir og derefter lim og klippe konturen. Hent skabelonen fastgjort til pap og også cirkel. Du skal få to identiske emner, de skal skæres forsigtigt ud, så kanterne er lige. Ud over de to emner i form af tal, vil vi også have brug for strimler af pap, hvorfra sidevægge vil blive lavet. Størrelsen af ​​tallene kan være alt, hvad du vil, afhængigt af pappladen, der står til din rådighed. Sidebjælken bestemmer bredden af ​​din volumetriske opkald.

  Når du har klar alle kartonemner, kan du fortsætte med at designe en tredimensionel figur, limning af kanterne med malingstape. For at gøre det mere holdbart kan du klæbe hele overfladen med et maletape og oven på et lag tyndt papir. Nogle gange i et hult ciffer forlader et hul nedenunder eller ovenfra, og derefter fylder det med klitter, som en mexicansk piñata.

  Nummer 1 til fødselsdag ved egne hænder

  Når du ved hvordan det virker 1 cifret til fødselsdag med egne hænder, Det er kun at vælge materialet og vejen til at dekorere det. Det mest populære materiale til dekoration er bølgepapir, kun de forskellige måder at bruge det på er forskellige. Et andet materiale, som du absolut vil have brug for i arbejdet, er lim. Hvis du er udsmykning Tsiferki papir, vil det give en sikker pasform PVA lim, men hvis du beslutter at bruge en satin bånd, sisal, organza eller knapper, kan du bruge en silikone lim.

  Nummer 2 på fødselsdagen af ​​deres egne hænder

  En enkel måde kan udføres og smuk, tredimensionel ciffer 2 til fødselsdag med egne hænder. Denne teknik ligner et ansigt, der er velkendt for alle børn, og også med dets hjælp med at udføre originale håndlavede gaver til Valentinsdag.

  Du kan bruge korrugering af en farve eller flere, hvilket skaber et stribet mønster. For det første skal arkene skæres i strimler 5 cm bred, og så alt bandet fastsætte en bunke og skæres i kvadrater af side 5 cm. Således til dekoration af store tal, vi vil bruge firkantede bølger 5 af 5 centimeter, men til mindre fundamenter kan reduceres, og størrelsen af ​​pladsen : 4 ved 4 cm eller 3 ved 3 cm.

  Nu da vi har alle de firkantede papirer klar, kan vi begynde at dekorere. Vi har kun brug for et værktøj - en simpel blyant eller pen. Du kan bruge en tallerken eller låg, hvor du skal hælde PVA lim.

  Hovedtræk ved trimningen er at skabe en fluffy indretning, så kvadraterne skal placeres meget tæt på hinanden, så papirstykkerne sidder fast. Gradvist, du zadekoriruete hele grundlaget af korrugering af en farve eller anderledes, du kan lave strimler - lige eller skrå. I et ord kan du i denne teknik dekorere kartonbasen og skabe en række mønstre.

  Figur 3 på egen fødselsdag

  Volumetriske tal for fødselsdagen af ​​deres egne hænder vil blive en ægte dekoration af den festlige indretning, hvis de er dekoreret med blomster eller pomponer lavet af bølgepapir. Vi lavede allerede blomster fra bølgepap, da vi organiserede originalen den 8. marts. For en ven kan du forberede en papirbuket med slik eller dekorere hallen, for i denne teknik kan du oprette tsiferki, ikke kun til fødselsdag, men til de otte til forårsmorgen ferie.

  Denne strimmel er klar til vridning: Drej den stramt, og træk den derefter for at rette den færdige blomst. Når du snor strippen, kan du også gøre rynker for at gøre blomsten ser delikat og fluffy. Du vil se, at blomsten på den ene side vil have bølget kronblad og på den anden - en tæt spiral. Afhængigt af hvilken slags korrugering du vil bruge: blød eller hård, får du en helt anden effekt. Tråd, som du vil pakke blomsten, er det ønskeligt at vælge farve på papir, fordi det på nogle steder kan se gennem indretningen.

  Man kan ikke helt sikkert sige, hvor mange færdige blomster du skal dekorere et kartonemne, men du kan nemt bestemme det selv, når du får den første blomst og måler dens størrelse. Under alle omstændigheder kan du altid afslutte blomsterne, hvis de ikke er nok. Det er vi sikre på figur 3 med dine egne hænder til fødselsdag, zadekorirovannaya bølgede blomster, vil være et udsmykning af enhver børneferie.

  Ciffer 4 med egne hænder til fødselsdag

  En masse forskellige muligheder, som kan vise sig figurer til fødselsdagen med egne hænder, foto master klasser vil blive bedt om, samt andre ideer til inspiration, kan du spionere på vores hjemmeside. Du kan altid ændre farveskemaet, som i butikkerne for at skabe korrugering kan du finde enhver farve, der efterlader et stort rum for fantasi. Tallene kan udføres i den farve, hvorpå resten af ​​ferieindretningen bliver gennemtænkt.

  Ciffer 4 med egne hænder til fødselsdag Det vil vise sig frodigt og lyst, hvis vi bruger bølgede pom-poms til dets udsmykning. De udføres i samme teknik som store papirpompon blomster, som ofte bruges til at dekorere hallen, hvor den højtidelige begivenhed vil blive afholdt. Således kan din figur passe perfekt ind i den festlige indretning, fordi alt bliver indrettet i en stil.

  Figur 5 på din fødselsdag med egne hænder

  Den unikke vilje figur 5 til fødselsdag ved egne hænder, hvis du dekorere det med blomster fra et satinbånd. Denne mulighed kan bruges, hvis de tal du forbereder til en voksenferie, for eksempel på 50 års jubilæum. Du kan dekorere emnerne med smukke satinroser, for det er du nødt til at skære kvadraterne i et bredt satinbånd og scorch deres tip over lyset, så du får et rundt kronblad. Af disse kronblade er en rosebud snoet, som derefter limes til bunden på den varme lim.

  Ved at oprette figurer for drengens fødselsdag med egne hænder, Det er bedre at bruge hvid, blå eller grøn farve, i stedet for bølgede farver til dekoration, kan du bruge pomponer eller frynser. På årsdagen for pavenes fødsel kan du lave den samme udsmykning, men på forsiden af ​​tallene sætter du billederne og dekorerer papirstopene på siderne.

  Kommentarer (0)

  Besøgende i gruppen gæster, kan ikke kommentere denne publikation.

  diskussioner

  13 460 stillinger

  Det kan også bruges som en piñata))

  Noget tidskrævende og lave bogstaver er bedre ikke på tærsklen, men de vil tjene dig i et år og kan fint passe ind i det indre, der minder om en god fødselsdag!

  Dette projekt er en interessant måde at skabe overdrevne bogstaver og tal på

  - pap (du kan bare klippe en gammel boks)

  - knivsaks til skæring

  - Limpistol og varme limstænger til den

  - gips burlap (eller andet stof, der er åben væv)

  - plastbeholder / skovl

  - slibepapir børste -

  Trin 2: Brug et pakningsbånd (scotch tape) til at klæbe alle vægge af papbræt. Inde også.

  Trin 3: Fortynd gipset, konsistensen skal være som yoghurt

  Trin 4: Hæld gipset i forme i halvdelen

  Trin 5: Skær strimlerne af burlap-du behøver kun et lag af burlap. Sænk det i gips og spred det oven på det første lag af gips. Lad det tørre (ca. 4 timer eller i berøring, det er allerede hærdet).

  Trin 6: Når gipset hærder - fjern fra formen ved at skære pap med en kniv.

  Trin 7: Når karton er blevet fjernet, brug sandpapir til slibning.

  Trin 8: Udført! - Hvis du kan lide udseendet af gipset, kan du lade det være hvidt, eller du kan prøve at male bogstaverne.

  Trin 9: Denne MC bruger grafitpulver til at give bogstaverne et metallisk udseende

  Med ornament og varme ønsker! Dette er en usædvanlig ide for en gave! Du føler?

  Oprindeligt Brev "nøgne, kan være beige, blå, pink og orange. "

  - udskrive bogstav skabeloner

  - skåret ud af pap på en skabelon med et dusin kopier

  - og lim dem sammen for at få en tredimensionel

  Video lektion - hvordan man laver en volumetrisk figur på fem af papiret.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  26 − 18 =