30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Vindskovl med egne hænder

Hvordan laver man en vejr med egne hænder. Trin-for-trin instruktion med foto

Hvordan laver man en vejr med egne hænder. foto

Weathervane kan laves manuelt med træ og metal, plast og tin, og dets udseende kan være et ægte kunstværk. Rådhuset er mange europæiske byer dekoreret med smukke, unikke vejrhane i form af fugle og dyr, bygninger og skibe, fantasifigurer, og så videre. D. På grund af den oprindelige udseende og en enkel, funktionelt design, har enhederne opnået enorm popularitet blandt ejerne af landsteder, hvor de er, for det meste er bare dekoration.

De vigtigste stadier af fremstilling af vejrfløjte

For at lave en weathervane med dine egne hænder, først og fremmest forberede sin reduceret skitse på en millimeter eller et andet mærket papir eller en skabelon af den figur, du kan lide i fuld størrelse. Derudover skal du bruge følgende materialer og værktøjer:

 • plademetal tykkelse på 1,5 - 2 mm;
 • tråddiameter på 3 mm;
 • Stålrør med en diameter på 15 mm, 22,5 mm, 25 mm;
 • kobberrør Ø18 mm;
 • 50 mm rørsektion Ø 60 mm;
 • rullet metal kvadrat 15x15 mm;
 • stålkugle Ø 80 mm;
 • bold fra kugleleje Ø 15 mm;
 • rullet metal rundt Ø 12 mm;
 • metalplade 60x60 mm med en tykkelse på 12 mm;
 • Vinkelsliber (USM, bulgarsk);
 • elektriske puslespil;
 • en hammer;
 • mejsel;
 • sæt af filer;
 • elektrisk boremaskine og et sæt øvelser til metal;
 • svejsemaskine.

Nedenfor vil vi snakke om, hvordan man laver en weathervane med egne hænder. Ved hjælp af vores instruktioner og tegninger kan du gøre alt arbejdet på en dag. Korrekt fortolkning af vores anbefalinger vil hjælpe fotografier af individuelle stadier, såvel som videoer.

Processen med at lave en weathercock med dine egne hænder kan opdeles i flere faser:

 • forberedende aktiviteter
 • skære figurer ud
 • forberedelse af bommen
 • fremstilling af drejemekanisme.

At arbejde med metal er vigtigt ikke at glemme sikkerhed. Svejsearbejder skal udføres i et ventileret område, væk fra brændbare og smørende materialer. Det er vigtigt at bruge specielle handsker og et beskyttende skjold, og vælg tøj af naturlig klud af tilstrækkelig tykkelse.

Som et eksempel foreslår vi at bruge skitser og tegninger af weathercock i form af meget populære figurer i vores land hane eller kat. Dimensionsnettet giver dig mulighed for at overføre billedet til et metalark, og øge det til den ønskede størrelse.

Stencils weathervane. foto

Figuren viser dimensionerne af vejrfløjens drejeknude og pilen, hvorigennem vindens retning bestemmes.

Tegninger af weathervane. foto

Trin-for-trin instruktion om, hvordan man laver en vejrvane

Ved første etape skæres en figur af katten ud af et metalark med en forudpålagt kontur. Stålstukken skal være låst for at forhindre dens forskydning. Bedst at bruge låsesmed clamps, som metalpladen er fastgjort til arbejdsbordet.

Lav en vejrflise med egne hænder. foto

Fjern græsserne langs kanten af ​​emnet ved hjælp af en kværn med en etableret slibning Cirkel.

På vanskelige områder udføres behandlingen ved hjælp af en bred, tynd en fil.

Fastgør en metalfigur på en bænk, en boremaskine med en boremaskine Ø 12-15 mm lav huller til næse, overskæg og øjne.

Lav en vejrflise med egne hænder. Foto instruktion

En karakteristisk oval form af kat øjne opnås ved at dilatere de borede huller med en halvcirkelformet film og nål filer.

3 mm ståltråd skæres i segmenter, der måler ca. 100 - 120 mm, hvorefter fra kanten af ​​hver del trække sig tilbage 10 - 20 mm og lave en L-formet bøjning. På denne måde opnås lageret til whiskers.

Kattens næse kan laves fra rundmetal rullende diameter op til 20 mm. Kanten af ​​stangen er afrundet med hjælp fra samme USM.

For at simulere formen og funktionerne i strukturen af ​​kattens næse, mejsel på præparatet gør karakteristiske buler.

Af arbejdsemnet afskæres det forberedte fragment omkring 5 mm tykt og får den del af den rigtige størrelse.

Næse samling udføres ved hjælp af svejsemaskine. Derefter indsættes overskæget i de forberedte huller fra forsiden og svejses dem fra den forkerte side.

Efter svejsning skal sømme behandles slibemaskine indtil der opnås en glat, glat overflade.

Weathervane med egne hænder. Foto instruktion

Den samme instruktion vil være nyttig for dem, der besluttede at gøre deres egne hænder til en vejrvane i form af en pik.

Fortsæt derefter med at fremstille arrow, hvilket angiver retningen. På metallet overføres konturerne af hendes hale og pegdelen, hvorefter figuren skæres ud elektrisk stiksav.

Som basis for bommen anvendes to stykker af en firkantet stang med et tværsnit på 15x15 mm. På samme tid er fjerdragt svejset til et fragment, og til det andet - et stykke i form af et tip. Svejsepropper rengøres omhyggeligt.

At lave drejelig enhed, Bor huller med Ø 13mm bor i dæk og stålkugle.

Låget svejses til en rørledning på 50 mm med en diameter på 60 mm.

På to modsatte sider af stålkuglen, den såkaldte lejligheder - riller for en klar pasform af enderne af bommen. En stang med et kugleformet element svejses til bunden af ​​drejerenheden.

Når begge dele af bommen er fastgjort til bolden, fortsæt til sikring vejrhaner. For at forbinde figuren med det sfæriske element skæres et halvcirkelformet fragment i bunden, hvorefter delene svejses sammen. For at undgå sprøjtning af smeltet metal på figuren er det dækket af et ark tin. Det er meget vigtigt at orientere detaljerne korrekt - vinklen mellem pilen og drejemekanismen skal være nøjagtigt &09deg;.

stabilitet Katteformen bestemmes af fastgørelsespunkterne - dens forben er svejset til stålkuglen, og de bageste ben berører bunden af ​​markøren.

For at sikre at strukturen kan rotere frit, anvendes disse dele. Som et understøtningselement vælges et segment af den runde stang.

Støtte stang skal passe tæt ind i røret, hvorefter kantens kanter skoldes.

bold, som er nødvendig for let rotation struktur, enhver fedtsmurte og indsat i den brede rør, hvorefter det er angivet et rør af kobber eller messing.

Efter montage af skovlens drejeskive med egne hænder, konstruktionen farves og etablere på taget.

Video weathervane producent

Videoerne nedenfor vil være i stand til at give det mest komplette billede af alle stadier af fremstilling weathercock med egne hænder. Du kan bruge videoinstruktionen til at samle et simpelt design, eller fortsæt med at konstruere en vindindikator med en generator og belysning. Under alle omstændigheder vil produktet, der er lavet omhyggeligt og med en sjæl, glæde ejeren og hans familie i mange år og pege retning mod vinden.

Den populære tro på, at hvis du møder en skorstensfejer på gaden, vil hele dagen have held og lykke, som afspejles i de vejrhaner med konturerne af den karakter. I dag er et sådant møde næsten urealistisk Tiltræk lykke i dit hus kan du ved at installere et skorstensfeje på taget med en vindindikator.

Sommerhus med mange tårne ​​og overgange kan indrettes en række weathercocks, som er lette at gøre med egne hænder. Stiliserede billeder af figurer fra de russiske etnos passer perfekt til tagene af bygninger lavet til folkemusikmotiver.

kat Fra tidernes tid anses han for at være vagt for huset og hans forsvar fra de mørke kræfter. At sætte en vejrvane i form af en mustachioed purr på taget, kan du skabe omkring dit hus aura af venlighed og ro.

At være et symbol på himlen og solen, ørn belyser styrke og kraft, hurtighed og storhed. Weathercock installeret over huset i form af denne stolte fugl kan vidne om ejerens uafhængighed, for at vise sin sociale status og høje sociale status.

Weathervane i form hest egnet til målbevidste mennesker med en aktiv livsstil. Dem, der i deres liv styres af skøn og adel, vil kunne annoncere dette til andre ved hjælp af denne enkle og elegante løsning.

griffin, installeret på taget, kan vidne til sin mesters indre kamp med lys og skygge, svingningerne mellem godt og ondt. Desuden kan halvt halvt halvtallet tale om ejerens styrke, voldsomhed og årvågenhed og også beskytte huset mod onde kræfter.

Weathervane i form Gamle russiske båd vil være i harmoni med et stort hus med mange vinduer, døre og trapper. Etableringen af ​​en sådan figur kan husstandens ejer fortælle andre om ekstraordinære mentale evner og ønsket om ny viden.

traditionelt, ugle Det er et symbol på visdom og tålmodighed, så mennesket reshivshemusya installere en vejrhane, det er værd at overveje, hvor meget hans selvbevidsthed svarer til det valgte billede. Og selvom alting viser sig at være meget vanskeligt i denne henseende, kan en personlig ugle på taget give impulser til selvforbedring.

religiøse motiver er fundet på vejrhaner er ikke så ofte, så turde med hænderne for at gøre en vejrhane baseret på Bibelen eller Koranen, tænke over, hvad du ønsker at formidle til andre i en lignende løsning. Ved en ekstrem lejlighed, vælg nogle heroiske figurer, for eksempel George den sejrrige, der rammer slangen.

skib, flyvende i himlen på alle sejl - hvad kunne være smukkere og romantisk? Beslutter at lave en vejrkrog med egne hænder, skal vi huske kompleksiteten af ​​sådant arbejde og behovet for nøjagtig beregning.

At huske de gamle fortællinger, kan du opleve, på trods af det negative billede, Baba Yaga har altid været en positiv karakter. Bemærk, at denne eventyrfigur er en glimrende løsning, ikke kun ud fra æstetikens synspunkt, men også på en konstruktiv måde. Den kost, hvormed heksen er afbildet, er den ideelle vindindikator.

Ofte er viathervane med Baba Yaga også prydet med en figur Sort kat - hendes uundværlige ledsager og rådgiver Skønheden og originaliteten af ​​en sådan sammensætning vil tiltrække de entusiastiske synspunkter ikke kun af børn, men også af voksne.

Hot emner. Vi råder dig til at læse!

© Copyright 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering af materialer uden et aktivt hyperlink er forbudt!

Hvordan laver man en vejr med egne hænder

Et af de elementer, der er uden for menneskets kontrol og fascinerende ham er vinden. Det har i lang tid ført til beundring af naturens kræfter. Hvis du ikke kan underordne, skal du forsøge at bruge luftmassernes energi til eget brug. For at gøre dette skal du vide mere om deres adfærd. Enkel og funktionel enhed (vejrhane) er i stand til at bestemme vindretning i forhold til de kardinalpunkter, viser hastigheden af ​​bevægelsen af ​​luftmasser, at skabe en original udsmykning af taget og omkring huset, for at blive en vægter, skræmmende fuglene, samt spille rollen som en talisman, der beskytter havnen fra indtrængen af ​​ondskab spiritus (i hvert fald så siger troen). Vores fjerne forfædre vidste allerede, hvordan man laver en vejr med egne hænder af træ. Over tid bliver det et ægte kunstværk.

Vane med egne hænder: komponenter

Til reference. Et element af indretning boligindretning kan være en anden form: vejrhane på taget kan ses med billeder af dyr, engle, eventyr figurer mv Der er tilbehør på taget som en familie våbenskjold eller hele sammensætning, viser en handling, når de udsættes for vinden ..

 • Den centrale lodrette akse af fastgørelsen til taget roterer rundt om den;
 • flyarka - et element der angiver, hvor vinden blæser, den er fastgjort på hovedaksen;
 • Krydset i vandret plan stifter med en betegnelse på dem i alfabetisk visning af horisonten;
 • en plade af metal i lodret hængende position (modvægt), under påvirkning af vinden ændrer vinklen af ​​arrangementet.

Til weathervane er blevet et rigtigt visitkort af huset og dets ejer, skal elementet være korrekt lavet og installeret.

Tomme plastflasker: brug som angivet

Fire tomme plastbeholdere kan blive et materiale til fremstilling af en simpel vejrfløjte. En kniv til beskæring, en metalstang, en stang, der anvendes som konstruktionskasse, vil også være nødvendig. For at lave en vejrflise fra plastflasker begynder vi ... med indsamling af tomme beholdere.

Flasker er dækket på forskellige måder. To af dem afskåret til videre brug den øverste del (med en stop) med en længde på næsten halvdelen af ​​kapaciteten. Bundene er ikke smidt væk, men bruges sammen med to andre, afskåret fra de resterende to flasker. Som følge heraf opnås to udskårne "toppe" og fire bund med en højde på 200 gram.

På hver af de fire beholdere med en skarp kniv i en vinkel på et eller andet sted 45 grader nær snitlinjen, laver vi et snit over den skrå i form af en hangnail. Dette, en slags fastgørelsesanordninger, som vil klamre sig til samme burr detaljer weathercock. Med de øvre dele af flasker, der er forberedt på forhånd, fortsæt som følger:

 • en af ​​dem slukker korken
 • i midten af ​​den med en kniv eller en rød-varm stang er der lavet en åbning - en rille for aksen, som hele strukturen vil holde
 • en kork med et hul er skruet på nakken.
 • en anden "top" forbliver uden en afdækning.

Vejrfladen går i denne rækkefølge. For det første er de to toppe forbundet med skårede overflader med forrullede slidser. Som en nestende dukke er de sammenkoblet med en let vridning i den anden. På den resulterende "bagagerum" klamrer sig til skrå snit ved krydset af bunden. De bør være placeret rundt om kroppen i en retning.

Gennem bundens åbning passerer flasken bar, gren, metalstang - alt som kan bruges som akse. Den øvre begrænser tjener som en flaskehætte, i det hul, hvor vejrfløjens akse passer godt ind. Designet er klar. Kan installeres på et bekvemt sted. Når vinden blæser, begynder de lette plastikblade at rotere.

Propeller i opførelse af en vejrfløjte

1 - Carlsons figur af tin eller plast;

2 - propeller lavet af tin;

3 - en akse (en stang Ø 8-10);

4 - rotationsknude (hjul);

5 - en krave til fastgørelse af rotationsknuden

7 - klokker (5 stk.);

8 - diskbeslag til fastgørelse af klokker.

Det er kendt, at en anordning bestående af flere blade monteret på omdrejningsaksen er i stand til at køre et fly eller anden transport. Derfor opstår spørgsmålet om hvordan man laver en vejrrev med en propel med hånden, så den roterer smukt på taget, stammer fra ethvert hus. Hele kompleksiteten af ​​anordningen ligger i fremstillingen af ​​disse meget blade. Alle ståldele er praktiske værktøjer: en bar, negle, et stykke tin fra et gammelt trug.

 • Et lille stykke (terning), der måler 50 x 50 mm, er savet af en stang af kvadratisk sektion med en hacksav.
 • På hver af de 6 ansigter tegnes diagonaler, ved hjælp af en linjal og en blyant, hvor midterpunktet er krydset.
 • De trukket diagonaler er de steder, hvor knivene er indsat. I midten af ​​deres skæringspunkt bores et gennemgående hul på en af ​​flyene.
 • Et stykke tin er markeret på bredden af ​​stangen med metal saks, strimlerne er skåret i mængden af ​​4 stykker af 150 x 50 mm - det drejer sig om propellerens fremtidige knive. Kanterne på de færdige strimler kan skærpes på kværnen for at fjerne grusene.
 • Hver lobe er visuelt opdelt i 5 dele: Den femte del (en af ​​kanterne) er bøjet. For dette er knivkanten (1/5 del) bøjet vinkelret på tangen. Som følge heraf opnås fire "G" -formede emner.
 • De resulterende tin billets er placeret diagonalt på sidekanten af ​​den blokerede første terning. De tinstykker (hjørner), der står for træstrukturen, er markeret med blyant og afskåret med saks langs kanten af ​​kassen.
 • Som følge heraf viste det sig, at det "G" -formede emne fra den udskårne side, som vil blive fastgjort på trækassen, viste sig at være akut vinkel. Det udskårne mønster skærer de resterende tre knive.
 • Til arbejdsstykket fra træet anvendes det første blad, så de ekstreme kanter og det ydre hjørne nøjagtigt falder sammen med kubens flader. Derefter, med negle eller skruer, er tinet fast fastgjort til træet i mindst 2 steder.
 • En lignende operation udføres på de andre tre ansigter. Som følge heraf blev der opnået en træblok med firkantet form, som var foret med knive på fire sider, som var strengt ortogonale for det (vinkelret).
 • Ved korrekt mærkning og justeret centrering på sømmen indsat i gennemgående hul, skal akslen rotere frit som en akse under påvirkning af vinden.
 • En del af træstrålen, hvorfra kuben blev skåret, vil tjene som en akse. Fra den ene ende skæres den under keglen. Et negle køres ind i det med en lang negle gennem et firkantet stykke med knive.
 • I den anden ende skæres i 45 ° vinkel, bliver den propyl. Halsdelen er indsat i den: en plade afskåret fra det resterende stykke metalplade. Det vil udfolde hele tiden vejrvandet i retning af vinden. Pladen 140 x 190mm er fastgjort til baren med negle eller skruer på 2 steder. Det viser sig flyarka.

I den klare vejrmåle med en hale og en propel skal man finde tyngdepunktet. Dette gøres eksperimentelt. Under den færdige konstruktion placeres et sted i midten en tynd bar. Hvis weathervane opvejes i retning af halen, skubbes stangen mod propellen og omvendt. Så gradvist skiftende er der et "gyldent middel": begge dele skal forblive i ligevægt. I denne position er et sted markeret på træbaren, hvor hullet under holderen bliver så boret. Ved at forbinde den lodrette fastgørelsesakse og skovlen får vi den færdige konstruktion.

For at forbedre skorstenens effektivitet samt for at beskytte det mod regn kan snavs konstrueres og installeres en vejrvane deflektor med egne hænder. Bygningens højde skal være i forholdet 1,7 fra den indre sektion af skorstenen. Bredden af ​​deflektoren er 1,3 gange diameteren af ​​røgkanalen. Til fremstilling er galvaniseret stålplade, kobber eller rustfrit stål velegnet.

For det første på en tykk karton laves en skitse i den udvidede form af alle detaljer: en emhætte, en cylinder, en diffusor. På de fremstillede mønstre skæres disse dele ud på metal. Hele strukturen er samlet, enkelte elementer er boltet sammen, eller svejses eller fastgjort af nitter.

Det færdige produkt monteres på røgkanalens afskæring ved hjælp af en ring med en lejesamling, således at huset roterer sammen med afbøjningshætten. Weathervane på skorstensrøret sikrer ikke kun en konstant tilstrømning af frisk luft ind i rummet, fjerner effektivt røggasser, men bliver også en ægte udsmykning af taget.

Fly på taget: Original vindvinge i eget design

Vindens retning og hastighed kan bestemmes på forskellige måder. For eksempel at lave en vejrflise med egne hænder. En model af et 500 mm langt fly og en vingespids på 300 mm er præ-designet og fremstillet.

Bemærk. Materialet til flyet skal være lys: skum, krydsfiner osv. Dette vil gøre det muligt for flyet at dreje frit på stangens akse.

Monteret vejrfløjte med en stang i terrænet, ubeskyttet fra vinden. Eller det kan installeres på taget. Eller taget to understøtninger er lavet med et hul i midten er 5 mm. Af træ, tråd, metalplader osv er anbragt mellem parenteserne er således, at intervallet derimellem var 20 cm gennemgående boret i støtterne beslag huller sprunget stang .. Det kan være et tyndt rør, en jern- eller træstang.

På toppen af ​​stangen er der fastgjort et søm (et stykke wire). Han er spændt på et fly - en legetøjsmodel. Flyet til aksen er i en lille vinkel. Når en vind opstår, blæser strømmen til vingen, flyet med stangen stiger til en vis højde, som vil være identisk med vindhastigheden. Hvis det ønskes, kan du indstille en gradueret skala. Så når du løfter enheden op, kan du læse den omtrentlige vindhastighed.

At dekorere din gård med en original weathercock skal du være smart, forbinde fantasi, lægge dine hænder på og så bliver det et eksklusivt visitkort på gården.

Tilføj din kommentar annullering

Fra svigermorret modtog et lille hus nær byen som en gave. Konstant i det [...]

Hilsner til alle, der hjælper med at forstå. Jeg ønsker at afslutte forsiden af ​​sommerhuset [...]

Rådgive ejeren af ​​et nyligt købt billigt hus sommerhus end hans [...]

Huset blev konfronteret med sidespor i 2009. Hvis belægningens styrke og integritet, mens [...]

Tegning til fremstilling af en vindskive med egne hænder

Til funktionelle formål tjener disse enheder til at bestemme vindens retning og kraft, de blev skabt på denne måde fra begyndelsen. Imidlertid var det på det mest fremtrædende sted i bygningen synlige vejrklinger og betydelige indretningselementer, hvilket gav bygningen et unikt og originalt udseende. Placeringen for dem vælges som regel i enderne af taghøjen.

Traditionelt er disse produkter lavet af metal, den mest populære er et stålplade med en tykkelse på ca. 2 mm, der anvendes også kobber, messing, bronze og andre ikke-jernholdige metaller. Tegninger til fremstilling af dele er næsten unødvendige, produkterne er enkle, og fremstillingen udføres "på plads". Det uundværlige element i weathercocken er stangen, som den styrkes på. Det er bedre at bruge stænger af rustfrit stål op til 16 mm i diameter, det oplever mest smertefri vindbelastning og er ikke udsat for korrosion.

Objekter, der viser silhouetten af ​​vejrrøret, er meget forskellige, du kan vælge en klar silhuet eller plot. Og ofte bruger de billeder af deres foretrukne kæledyr, som regel er de katte eller haner. Ofte skildrer engle eller dæmoner generelt - sorten er sådan, at det er umuligt at opregne. Størrelsen af ​​billedet skal koordineres med skorstens størrelse og form.

Selv uden kunstneriske færdigheder kan du nemt overføre konturen, som du vil med dine egne hænder på gitteret, så skære det ud på papir og bruge det som stencil til tegning af tegning på metal. Produktionen reduceres til at skære konturen ud.

For at udføre denne operation med egne hænder kan du bruge metal saks, men med en tykkelse på 2 mm vil det være svært. Det er bedre at bruge elektrisk stiksav, der fastgør partiet til arbejdsbordet med klemmer. Skæreelementer er lavet med et forboringshul inde i et sådant mønsterelement, og afslut derefter operationen med en jigsaw.

For at gøre en vejrvane krop, skal du bruge værktøjer:

 • elektrisk boremaskine - til boring af huller til savning af stiksav kan også bruges til bearbejdning af dele for at fjerne burrs ved hjælp af en speciel dyse;
 • en boremaskine med en diameter i størrelsesordenen 5-6 mm;
 • mejsel - til at lave spidse noter;
 • klemme - at fastgøre delen på arbejdsbordet
 • Sandpapirslibning - til behandling af konturer;
 • filer til samme formål.

Og selvfølgelig har du brug for arkmateriale til kunstnerens valg.

Produktets egenart er, at bagsiden skal være mere end det samme indeks for den forreste del af vejrfløjens krop, ellers fungerer det ikke. Samtidig skaber en stor forskel i vægten af ​​delen langs siderne af rotationsaksen en ubalance af hele produktet. I dette tilfælde skal du gøre følgende:

 1. Det er nødvendigt at lægge en lige kant på et hjørne af enhver størrelse med en kant opad på arbejdspladsens bordplade.
 2. Den færdige del af vejrfløjens krop bør placeres på kanten af ​​hjørnet og dens stabile vandrette position. Marker den naturlige position af aksen.
 3. Flyt delen mod den bageste del med 3 - 5 mm, og den forreste del er desuden læsset med en modvægt, der opnår en ligevægtsposition. Derefter skal kontravægten monteres på forsiden.
 4. Marker positionen for rotationsaksen, hvorpå du senere skal installere vejrfladen.

Installationen af ​​vejrfladen udføres på stangen ved hjælp af en bøsning med et snit til hoveddelen af ​​produktet. Det er næsten umuligt at fremstille denne del i hånden hjemme, du har brug for en drejebænk. Hulet skal være placeret langs delens akse. Tegningerne af delene er så simple, at de let kan udføres med hånden.

For at lette vejrfløjens rotation omkring sin egen akse, anvender designet en standardkugle af lejet installeret i bøsningen af ​​bøsningen.

Weathercock kan fastgøres på nogen måde, praktisk til at gøre det selv. Ved installation af en volumetrisk vejrvane "fly " Montering gøres bedst direkte på stangen.

Stangen fastgøres på installationsstedet. Det er nødvendigt at overveje strækmærkerne og en pålidelig støtteplade i den form, der passer til installationsstedet.

For at installere skiltene på lysets sider skal du svejse pladen på stangen direkte under bøsningen, du kan installere strækninger gennem den. Bestem placeringen af ​​siderne af lyset kan gøres ved hjælp af et kompas, der allerede er i færd med at montere produktet på stedet.

Det skal huske på, at alle dele installeret ved svejsning skal opfylde betingelserne for svejsbarhed, det vil sige, at du ikke kan svejses en kulstofstål til rustfrit stål. Forbindelsen vil være upålidelig.

Det skal dog anerkendes som den mest acceptable mulighed for at bruge koldvalsede stålplader belagt med maling, modstandsdygtig over for miljøpåvirkninger.

Alle opførte værker skal udføres på værkstedet.

Følgende er et eksempel på udførelse af en vejrvane af typen "aircraft9raquo; med en propel. Tegninger af dele udføres under fremstillingsprocessen afhængigt af størrelsen og placeringen af ​​installationen.

På billedet er tegningen og modellen af ​​weathervane fly. Baseret på disse dimensioner kan tegninger af hoveddelene gøres manuelt. Fremstilling af aluminium og polystyren.

Sådan arbejde kan ikke gøres:

 • i stærke vinde
 • under nedbør - regn eller sne
 • hvis skorstenen ikke er lukket af en platform, der giver uhindret bevægelse omkring den;
 • alt arbejde skal ske ved hjælp af en vicevært.

Husets skorsten eller husets hobby, dekoreret med en smuk vejrvane, erhverver en komplet designløsning og skaber selvstændigt også æstetisk nydelse af succesfuldt arbejde. Dekorer dit liv og succes for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

45 + = 47