30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Dørklokkeforbindelsesskema 220v

Dørklokke: 2 hovedtyper

En nødvendig og krævet enhed, der findes i næsten ethvert hjem er dørklokken. En dørklokke er nødvendig for at underrette ejerne af huset eller lejligheden om besøget af nogen. En dørklokke synes at være en simpel enhed, men består faktisk af flere vigtige elementer, som direkte bell-knappen, ledningerne (hvis opkaldet er trådløst, så er de ikke nødvendige) og direkte højttaleren selv.

Dørklokke elektrisk kablet

Moderne dørklokker er opdelt i 3 typer, den simpleste elektromekaniske, der kan tjene i mange år, et elektronisk opkald og den mest avancerede trådløse.

 1. Elektromekaniske opkald er de enkleste og bruges af mennesker i lang tid. Et sådant elektrisk opkald er en knap forbundet med ledninger til højttalerenheden. Når knappen trykkes, lukker kredsløbet, strømmen strømmer, og klokkeenheden begynder at lyde. Det er værd at hente et opkald med en sådan melodi eller lyd, at den ikke er for skarp og høj, især hvis det er i lejligheden eller huset, har små børn, for ikke at skræmme dem med højt højt lyde.
 2. Elektroniske opkald fungerer på samme måde, når kontakterne lukkes, anvendes en strøm til klokkeenheden. I blokken af ​​det elektroniske opkald er der ud over den sædvanlige højttaler et bord installeret, hvilket gør det muligt at vælge fra en af ​​flere forprogrammerede melodier, man kan lide, kan du endda ændre opkaldsmododen til en ny.

Det drejer sig om de elektriske opkald, som for deres arbejde bruger ledningerne, der kommer fra opkaldsknappen til opkaldet. Og den elektriske klokke kan bruge en selvstændig strømkilde, for eksempel batterier eller almindelige batterier. Og oftest er et sådant kablet opkald fodret fra de generelle ledninger i huset eller lejligheden. Hvis der endnu ikke er et vågneopkald, kan du tilslutte det ved at ringe til en elektriker.

Knappen er et vigtigt element i hele systemet, da uden det hele kredsløbet ikke kan fungere. Når knappen trykkes inde i huset, lukkes kontakterne, hvilket bevirker, at strømmen strømmer til opkaldsblokken og selve opkaldet. Det anbefales at installere bell-knappen for komfortabel presning i en højde på 1,5 m fra overfladen.

For at installere knappen på væggen, bores der først to huller, huller sættes i dem.

Den forberedte ledning fra det borede hul er forbundet med klokkeknappen, hvorefter knaplegemet skrues på plads ved hjælp af selvlukkende skruer. Derefter skal du bare snappe det dekorative cover.

Du kan selv installere bælteknappen, bare bore to huller i væggen

 1. Hvis væggen er ustabil, og gipset smuldrer selv ved let boring, anbefales det i dette tilfælde at installere en ret bred træbase, der er fastgjort til væggen i 2-3 pladser, og en knap er direkte monteret på den.
 2. Hvis du vil installere knappen på porten til det private hus, er det i dette tilfælde simpelthen skruet med skruer til enhver træpost.
 3. Det anbefales samtidig at lukke knappen fra nedbør med en lille visir. Eller installer knapmodeller, der har regnbeskyttelse.

I nogle tilfælde, hvis afstanden fra porten til huset er lille, så kan du bruge et trådløst opkald, i princippet gælder det samme for lejligheden. I dette tilfælde behøver du ikke at foretage ledninger, men klokkeknappen er også indstillet nøjagtigt som kablet.

Ordning om at forbinde en klokke til 220V på døren

Hvis lejligheden eller huset ikke har en elektrisk klokke, så er det helt muligt at sætte det til hjemmet mesteren. For det første er det selvfølgelig værd at købe en dørklokke, en knap og ledninger, længden af ​​ledningerne bestemmes af placeringen af ​​opkaldsblokken og dens fjernelse fra opkaldsknappen.

Derefter kan du begynde at installere:

 1. For det første bestemmes knapens placering, det skal fastgøres, så det er bekvemt at trykke på det, hvorefter væggen til trådlægningen bliver boret. På tavlen skal maskinen være slukket, således at alt andet arbejde kan udføres uden spænding i netværket.
 2. Derefter kan du gøre direkte med forbindelsen, fra fasen fra skærmen går ledningen til bell-knappen, den anden ledning fra knappen går til klokken. Fra opkaldet fjernes den anden tråd til nul igen på vagt. Dette er den enkleste måde at oprette forbindelse til et 220V netværk.
 3. Der er mere kompliceret ordning, når du ønsker at forbinde blot to knapper, for eksempel, kan man blive monteret foran landing (nogle lejere installere ekstra dør inden de kommer ind forhallen eller korridor, som huser flere lejligheder), og den anden knap direkte fra lejligheden . I dette tilfælde, den anden knap er tilsluttet parallelt med den første.

Ledninger, der kommer fra klokken til knappen og til skjoldet, kan køres gennem kabelkanalerne for at forenkle installationen, og det er bedst at plaster gipset, læg ledningerne i de resulterende kanaler og luk dem igen med et lag gips.

Trådløse opkald til lejligheden

For ikke at strække ledningerne fra indgangen og elpladen til lejligheden og tilslut dem i henhold til en bestemt ordning, kan du bruge moderne teknologi. Disse teknologier omfatter trådløse opkald, der bruger en radiokanal til deres arbejde.

Sådanne opkald består af to hoveddele - en lille beklædning af opkaldsknappen med indersiden af ​​strømforsyningen og brættet.

Den anden del er direkte selve opkaldet, hvilket også indefra består af et bord og batterier. Nogle opkald er udstyret med en lille hukommelse, som giver dig mulighed for at optage nogle få melodier, og de mest avancerede modeller har endda evnen til at styre fra smartphone.

Særligt populært i dag er trådløse opkald til lejligheden, hvilket er praktisk og praktisk

Ved valg af sådanne opkald bør flere nuancer overvejes:

 1. Hvis et sådant opkald er installeret i indgangen, kan du vælge næsten enhver model, da der ikke er nogen skarpe temperaturændringer, og der er ingen høj luftfugtighed. Og hvis et sådant opkald er oprettet på gaden, skal du vælge en knap på modellen, som er beskyttet mod fugt, og elektronikken kan modstå temperaturændringer. Derudover bør signaloverføringseffekten af ​​en sådan knap være højere.
 2. Knappen kan være plast og metal, plast og metal kan installeres i indgangen eller inde i huset, og metallet skal installeres på gaden. Plastik i dette tilfælde er ikke egnet, da en sådan knap, når den er installeret på gaden, hurtigt vil fejle.
 3. Du bør også overveje strømstyringssystemet, købe et opkald, der kører på batterier, eller som kan drives af netværket.

Strøm fra netværket kan kun være en knap eller bare et opkald, men hvis du installerer knappen på gaden, er det bedst at teste det fra netværket.

Sådan tilsluttes et opkald i en lejlighed

I nogle tilfælde skal du forbinde to opkald og det samme antal knapper, dette kan være relevant, når du passerer flere værelser i samme rum eller i en fælles lejlighed.

 1. Begge opkald er først forbundet til en null-wire, som kan bestemmes med en skruetrækker tester. Efter bestemmelse af fasen er det umagen værd at slukke for strømmen, så den ikke arbejder under spænding.
 2. Fra fasen gennem krydsekassen vises tråden på knapperne, knapperne forbindes sammen med en jumper. Fra ledningerne går ledninger, hver ledning går til dit opkald. Efter at have lagt ledningerne og forbinder dem, kontrolleres kredsløbet, når man trykker på for eksempel, skal knap 1 ringe på klokken 1, og den anden knap skal fungere på samme måde.
 3. Ved installation af et klassisk ledningsopkald er et opkald en knap, og nogle eksperter anbefaler at en strømforsyningstransformator er indbygget i netværket, hvilket reducerer spændingen til 60 volt. Dette reducerer sandsynligheden for elektrisk stød for en person i tilfælde af en fejl i en knap eller en klokke.
 4. Hvis opkaldet har en jordforbindelse, skal den bruges, og i dette tilfælde er det nødvendigt at forbinde opkaldet via forbindelsesboksen ved hjælp af et tretrådskabel.

Alt arbejde med tilslutning af opkaldet til elektricitet skal udføres med strømforsyning, alle ringelementer, som selve klokken og knappen, skal fastgøres sikkert, og ledningerne skal isoleres.

Sådan tilsluttes et opkald i en lejlighedskematisk (video)

For at forbinde et husopkald med egne hænder, er der ret på kræfter. Det vigtigste er ikke farende og overholder alle instruktioner og sikkerhedsforanstaltninger. Men i tvivlstilfælde er det bedre at henvende sig til en specialist.

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Tilslutning af et elektrisk lens i en lejlighed, hus

Installation og udskiftning af dørklokken er den sværeste opgave. Hvis du ved, hvordan man arbejder med en elektriker i det mindste lidt, vil du lykkes. Dernæst vil vi tale om, hvordan man forbinder et opkald i lejligheden, huset - kablet og trådløst.

Elektriske lejlighedsopkald ved hjælp af forbindelsesmetoden er af to typer - kablet og trådløst. Kablet tilsluttet 220 V-netværket, der er modeller, der arbejder fra 12 V-underspænding. De kaldes tilsluttede, da bellknappen og indendørsenheden skal forbindes med ledninger.

Kablede opkald - knappen og indendørsenheden skal forbindes med ledninger

I trådløse elektriske klokker er knappen og indendørsenheden ikke fysisk forbundet. De har en miniature transmitter (i knappen) og en modtager (i indendørsenheden). De kommunikerer med hinanden med en vis frekvens. Der er to typer trådløse telefonopkald:

 • Indendørsenheden og knappen fungerer fra batterierne.
 • Knappen drives af batterier, indendørsenheden - fra 220 V-netværket. Der er to måder at implementere indendørs enheder på: med standardforbindelse til ledninger og ledninger til stikkontakten. I sidstnævnte version har kroppen et konventionelt elektrisk stik. I dette tilfælde skal du forbinde opkaldet i lejligheden, og huset er meget simpelt: du skal installere den indendørs enhed i stikket, skrue knappen på indgangen / wicket og sætte batteriet i.

Trådløse opkald med tilslutning af indendørs enhed via stikkontakten

Som nævnt i den trådløse version kommunikerer knappen og den elektriske enhed med hinanden via signaler. Signaler kan overføres i analog eller digital form. Mere pålidelig transmission af signalet i digitalt format - mindre udsat for forvrængning. Derudover har sådanne modeller evnen til at ændre den kanal, gennem hvilken modtageren / transmissionen sker. Når der sendes et analogt signal, er der ingen sådan mulighed. End det er dårligt? Opkaldet er 100 m og mere. Og hvis der i denne zone er en enhed, der opererer på samme frekvens (opkald eller andet), kan din modtager fange sine signaler. I dette tilfælde er der falske positiver.

Stadig dørklokker er opdelt ikke af rum og gade. De adskiller sig i at for dem der er installeret på gaden, gør knapperne det lufttætte og støvtætte. Derudover anbefales det at installere under en lille visir - der vil være mindre problemer.

Tilslutning af kablede elektriske opkald

Som tidligere nævnt varierer kablede dørklokker i, at knappen og indendørsenheden skal forbindes med ledninger. Tilslutningsdiagrammet er via krydsningsboksen på billedet nedenfor.

Tilslutningsskema for en elektrisk dørklokke

Knappen starter fasetråden, fra den anden terminal af klokken går den til en af ​​indendørsenhedens ledninger. På den anden resterende ledning forbinder vi "nul" (hvis farvemærket observeres, er det sædvanligvis blåt eller blåt) i krydset. Hvis indendørsenheden har en jordklemme, er en gulgrøn leder forbundet med den, som også skal gå fra krydset. Hvis der ikke er en sådan terminal, og lederen er der, er den isoleret.

Vanskeligheden ved at forbinde lejlighedsklokken er, at ledningerne skal føres gennem væggen. Nogle gange er det for ubehageligt, så bliver der lavet et hul i nærheden af ​​dørkarmen.

Hvis denne forbindelse virker for kompliceret for dig, skal du kigge efter modeller af kablede opkald med en indendørs enhed, der sættes i stikkontakten. Der er også sådan. Et eksempel på billedet.

Kablet opkald til 220 V med forbindelse til en Volsten DB-951 stikkontakt

Sådan tilsluttes et opkald i en lejlighed, hvis han har en elektrisk stik, ved alle. I dette tilfælde er det kun nødvendigt at strække ledningen, som forbinder de to blokke gennem væggen. For at gøre dette skal det løsnes fra en af ​​delene, strækkes gennem det forberedte hul og derefter tilslut ledningerne på plads.

Tilslut og tænd for trådløse opkald

Først skal vi tale om de modeller, hvis interne enheder er forbundet til 220 V-netværket. Hvis sagen har en stik, ved du præcis, hvad du skal gøre. Hvis der ikke er nogen stik, men der er to ledninger, forbinder du to ledninger til dem, som kommer fra krydset. Hvis ledningerne er tre, gulgrønne isolere, og tilslut den blå og den anden (måske brun, rød, sort, hvid osv. Men ikke ligefrem grøn og ikke gulgrøn).

Design kan være meget anderledes

Hvis begge enheder drives af batterier

Med den måde at forbinde et opkald i en lejlighed eller hus, hvis begge enheder er drevet af batterier, er der ingen problemer. Bare på det rigtige sted i huset kører et søm eller snor skruen på, som fastgør den indre enhed, sæt batterierne. På samme måde gør du med knappen, men du monterer den udenfor - tæt ved døren eller porten. For at fastgøre knappen skal sagen åbnes (der kan være små skruer, men normalt skal du bare glide sagen med en skruetrækker).

På bagvæggen er der flere huller til fastgørelseselementerne. Fastgør bagdækslet på skruer eller dykker (afhængigt af materialet), og monter derefter batterierne og luk låget. Dette fuldender forbindelsen til det trådløse opkald.

Ca. dette vil ligne en trådløs knap til en klokke i demonteret tilstand

Sådan tændes en trådløs knap i frost

Trådløse opkald til alle er gode, bortset fra at der om vinteren kan opstå problemer: nogle typer batterier fryser og holder op med at arbejde. De skal ændres hver 10-15 dage. Det er meget ubelejligt, da det er svært at forstå, at opkaldet ophørte med at arbejde på grund af et dødt batteri. Du kan slippe af med denne situation på følgende måder:

 • Brug lithium batterier. De er ikke bange for frost - de kan arbejde uden problemer op til en temperatur på -30 ° C.
 • Men batterier af denne type til 9 V eller 12 V kan ikke findes simpelthen. De er næsten ikke til salg. udgange:
  • Se efter dørklokker med knapper, der har AA eller AAA batterier. Der er sådanne lithium dem.
  • I nogle forseglede beholdere skal du forbinde flere batterier med en mindre værdi, så de giver den ønskede spænding ved udgangen. Denne kapacitet er fastgjort fra indersiden af ​​hegnet, trækker ledningerne og anbringer strøm til knappen.

  Om vinteren er det vigtigt at levere strømforsyning

  Når du har færdiggjort systemet med nogen af ​​de foreslåede metoder, vil du have meget mindre problemer med bell-knappen på gaden. Nu ved du ikke kun hvordan man forbinder et opkald i en lejlighed og på gaden, men også hvordan man sikrer sit arbejde i frost.

  I nogle tilfælde kræves to knapper eller to blokke med opkald. Hvis du har brug for to knapper, er de forbundet parallelt.

  Sådan tilsluttes to knapper til en doorbell

  I praksis betyder dette, at fasen kommer til den første knap, og den samme ledning er forbundet til den samme terminal, som går til den anden knap. Fra den anden kontakt i knap nr. 2 kommer lederen ind i den frie kontakt på knap nr. 1 og går derefter til dørklokken.

  Ledningen, der forbinder de to knapper, er ønskelig for at finde den samme farve som den kommer fra krydset. Du kan og en anden, men ikke blå og ikke gulgrøn. Alt ved du hvordan man forbinder en klokke i en lejlighed med to knapper.

  I andre situationer skal du forbinde to opkald. Dette er ofte nødvendigt, når du installerer et elektrisk ledningsnet i et privat hus. For eksempel, en i huset, den anden på gaden eller på forskellige etager, i to forskellige vinger af huset, i sommer køkkenet. Generelt er der mange muligheder.

  Blandt trådløse dørklokker findes der sådanne kits - i to opkald, og de er indstillet til en frekvens, så du skal bare installere dem på de rigtige steder. Med ledning er det nødvendigt vozitsja - at trække ledninger. I dette tilfælde er opkaldene forbundet parallelt.

  hvordan man opretter et opkald i en lejlighed eller et hus med to opkald

  Den elektriske forbindelse foregår analogt med den ovenfor beskrevne. Fasen fra knappen går til et opkald, fra det går til det andet. Den neutrale ledning fra omskifterboksen er forbundet med de frie kontakter på den ene og den anden klokke.

  Sådan tilsluttes en dørklokke

  Problemet med at forbinde en dørklokke er helt inden for hver persons magt, med den meget minimale viden om elektroteknik. Først skal du vælge en dør elektrisk klokke. Den største forskel blandt dem er forsyningsspændingen. De fleste arbejder fra et elektrisk netværk på 220 volt. selvforsynende arbejde på forskellige typer batterier. Ved den første variant er der allerede klar elektrisk kredsløb til tilslutning. Sådanne opkald er imidlertid helt afhængige af tilgængeligheden af ​​elektricitet. De positive kvaliteter af den anden mulighed er uafhængig strømforsyning ved en sikker spænding. Der er imidlertid behov for regelmæssig køb og udskiftning af batterier. Derudover, hvis der er ledninger i kredsløbet, er der brug for separate elektriske ledninger.

  En helt separat type kan tilskrives trådløse opkald. Sådanne modeller mangler fuldstændigt ledninger og kredsløb til tilslutning. De er også drevet af batterier og kræver deres periodiske udskiftning.

  De største vanskeligheder kan opstå ved tilslutning af et konventionelt opkald, så du bør overveje flere muligheder for elektriske kredsløb.

  Meget mange lejligheder er udstyret med det enkleste kredsløb, som er en lukket sløjfe, hvor alle elementer er sekventielt forbundet: en strømkilde, en knap og faktisk selve klokken.

  Når knappen trykkes, lukkes det elektriske kredsløb, der opstår en potentiel forskel, strømmen begynder at strømme gennem knappen, og aktivering af klokken sikrer dens aktivering.

  Ofte er der situationer, hvor det er obligatorisk at forbinde to knapper til samme opkald. I dette tilfælde er der en ubetydelig komplikation af forbindelsesskemaet: Til den allerede eksisterende knap er en anden forbundet parallelt og sikrer individuelt aktiveringen af ​​opkaldet.

  Kompliceret dørforbindelse

  I den tredje variant er det nødvendigt at forbinde to opkald på en sådan måde, at i hvert fald en af ​​dem fungerer. I dette tilfælde skal du for hvert opkald oprette en separat halvbølge for at passere den elektriske strøm. Den ene vil blive fodret i en retning, og den anden i den anden. Som du kan se på diagrammet, bruger denne type forbindelse dioder.

  Ulemperne ved denne forbindelsesskema omfatter brugen af ​​en knap med tre kontakter eller en dobbeltkontakt. På grund af de dannede halvbølger vil strømmen af ​​opkaldene være utilstrækkelige, især i tilfælde af svag spænding i netværket.

  Generelt er intet kompliceret, og spørgsmålet om, hvordan man forbinder en dørklokke bør ikke blive et uopløseligt problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − = 6