30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Dejen til tærter med kød

Patties med kød - de bedste opskrifter. Sådan tilberedes lækre tærter med kød.

Patties med kød - generelle principper og metoder til forberedelse

I vores land, selv i oldtiden, blev ejeren bedømt på evnen til at lave dej og bage tærter. Hvis du lærer at lave fantastiske pies med guddommelig smag og aroma, er ære og respekt for familie og gæster forsikret for dig. Hver elskerinde har sine egne hemmeligheder, men det er rart at dele dem i en tæt cirkel og behandle det ærlige firma med friske hot pies. Det drejer sig især om tærter med kød, for alt kød er produktet, som for eksempel er lettere at bane vejen til en mands hjerte. I køkkenerne i verdens befolkning er der forskellige variationer af tærter med kød: kulebyaka, samsa, belyashi, zrazy og så videre. Alle er relateret til grundprincippet om forberedelse: I midten af ​​testen sættes en fyld fra kød, kanterne er gemt. De resulterende patties steges i olie eller bages i ovnen.

Patties med kød - forberedelse af produkter

Til tærter er ethvert kød egnet, altid uden knogler: oksekød, svinekød, alt fjerkræ samt biprodukter eller rester af kogt kød. Det vigtigste er at danne hakket kød, så det ikke er for vådt, ellers når der steges eller bages, kan et fugtigt lag af dej omkring fyldningen forblive. Men for tørt dej vil gøre tærter svære at fordøje. Så - den korrekte konsistens opnås ved udførelse af alle teknologier. Og selvfølgelig må tærmel være af højeste kvalitet.

Patties med kød - de bedste opskrifter

Opskrift 1: Belyashi fra pirozhkovogo dej på sodavand eller bagepulver

Belyashi er tærter med kød (oksekød eller lam), der er brændt af gærdej. Men hvis du vil lave dem meget hurtigere, prøv en hurtigbagt dej på sodavand. På sød fløde viser det sig meget blødt og blidt, og tiden til dens forberedelse bliver brugt i tider mindre. Af denne mængde test skal der være omkring 20 hvide.

Dej: mel (halv kilo), cremefløde (1 glas), æg (1 stk.), Sodavand (en tredjedel af en tsk), salt.

Fyldning: Fedtfrit oksekød eller lam (400 gram), løg (2-3 stk.), Salt, Peberfrugt, Zira.

Finhakket løg blandet med kød, tilsat peber og salt. Tilsæt lidt vand - påfyldningen skal ikke være for tør. Kagen skal være blød og ikke holde fast i hænderne. Til kuldioxiden, der dannes ved reaktionen af ​​sodavand og syre, fordampes ikke dejen hurtigt. Bland ingredienserne og fortsæt straks til skæringen. Halv dejen rulles ind i en tourniquet, og vi deler pølsen i 10 lige store dele. Hver del rulles ind i en 0,5 centimeter tyk kage. I midten lægges en spiseskefulde hakket kød og forbinder kanterne til midten. I midten forlader vi et lille hul. Belyashi er placeret i en stegepande med et hul ned. Til stegning tager vi en blanding af vegetabilsk og smeltet smør. Til bordet ruddy hot pajer at tjene med varm te eller bouillon.

Opskrift 2: Patties bages fra gærdej

En god opskrift på en solid portion tærter med kød. Vi bruger rå hakket kød og den sædvanlige teknologi for gær upareret dej forberedelse.

Ingredienserne: Hvedemel, olie, salt, sukker, presset gær, formalet sort peber, æggene (3 stk.), 100 g mælk (470-780 gr.) (65 g.) (2 spiseskefulde.).

Forbered gærdejen. Vi brygger gæren i varmt vand med mælk, tilsæt det opløste smør, lad i 15 minutter. For at blande æg, smør, mælk, brug dybe retter. Vi blander alle produkterne og tilsæt mel i dele. Mesim er omkring 15-20 minutter, i kombinationen 8 minutter. Dejen skal være blød og stikkende ved hænderne. Stænk det med mel og lad det stige i en halvanden time, i løbet af denne tid vil det fordoble.

Vi skærer ud cirklerne af den ønskede diameter fra de rullede kager og laver fyldningen på overfladen. På en bageplade spredte vi færdige tærter i en afstand på 3-4 cm fra hinanden, Lad "for at opløse 9raquo; i 15-20 minutter. Hver kage smøres med en børste med et slået æg og sendes til ovnen. Bages ved 200 grader. I løbet af 15 minutter finder du et helt bagværk af røde, bløde og lækkert velsmagende tærter med kød.

Opskrift 3: Patties med kød

I denne opskrift er der absolut ingen grund til at røre rundt med testen. Vi bruger færdige vaffelkager, og samtidig kan vi overraske gæsterne med deres dygtighed.

ingredienser: færdiglavet vaffelkage (2 stk.), hakket kød (halv kilo), løg (1 stk.), æg (2-3 stk.), jordet peber, salt, madolie.

Lad os springe hakket kød gennem en kødkværn, bland det med løg, peber, lidt vand og steg i en stegepande indtil halvt kogt. Vi lægger forkæringen på vaffelkagen, lukker den til den anden. Efter tre minutter skåret i firkanter med en side på 5 cm. Vi slog æg i en kop og tilsæt salt. Hver patty dyppes i en ægblanding og steges i olie. Spicy snack tærter vil være et glimrende supplement til enhver tabel, selv festlig!

Opskrift 4: Tærter med kød fra færdiglavet puffekage

Dette er måske den enkleste skål til dovne mennesker eller travle damer. Hvis du stadig skal fodre familien, og du selv kan lide at spise godt - denne opskrift er til dig! Puffekage er meget lunefuldt i madlavning, så vi bruger den færdige butiksopsætning. Til påfyldning er egnet kød fra benene med tilsætning af forskellige krydderier (bare overdriv det ikke).

Ingredienserne: (. 1-2 stk) Puff dejen (1 kg), kyllingelår (2 stk), løg, persille, flødefarvet (100-150 gr.), Spidskommen, salt, peber, 1 æg.

Finskær kødet, persille og løg, bland, peber og salt, tilsæt en knivspids zira. Firkanter af testen skæres i trekantede diagonalt, i midten spredes fyldet og en teskefuld fløde på toppen. Fold i halvdelen af ​​den lange side, vi lapper kanterne. Pas på, at frugtsaften ikke dræner. Færdige puffs smøres med et slået æg og sendes til ovnen i 25 minutter ved en temperatur på 220 grader.

Opskrift 5: Kartoffel pajer med kød

Disse tærter er udarbejdet af en speciel test. Faktisk er disse kartoffelzrazy med kød. Den bedste kombination vil være kartofler og oksekød. Det er ikke vanskeligt at forberede dem, hele problemet er at koge kødet for at få påfyldningen.

IngredienserneKalvekød (100 gram), kartofler (3 stykker), hvidløg, gulerødder (1 pc), persille, vegetabilsk olie til stegning, allehånde, salt, peber.

Fyld: i en pande sæt grøntsager - kartofler, løg, gulerødder, tilsæt kalvekød og krydderier. Kog indtil kogt. Kød, løg og gulerod passerer vi særskilt gennem en kødkværn, bland godt.

Dejen: kartofler mos, salt. Vi danner en tyk pandekage fra massen, sæt en skefuld forkød i midten, lukk den med den samme flade kage ovenfra. Hæld kartoffelkage i mel og steg i vegetabilsk olie. Bløde zraver er som tærter, men blødere og har en lidt anderledes kartoffel smag. Prøv det, og du vil også blive forelsket i dem med hele familien.

Patties med kød - nyttige råd fra erfarne kokke

- At den fedtholdige kød var mere sated, er det muligt at styrke sin smag ved hjælp af en bouillon kasse. Opløs kuben i en lille mængde vand og hæld i hakket, fyldningen vil ikke kun være rig, men også mere saftig.

- Ofte bruges et kogt oksekød til fyldning. For at gøre det blødt og blidt, kan du på forhånd tørre en rå stykke kød med tør sennep (for eksempel natten før). Før madlavning eller varmt, vask kødet under vandhanen.

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Gær paier med kød i ovnen

Rouge og duftende gær tærter med kød ... Deres smag husker vi fra barndommen, de blev bagt af vores mødre og bedstemødre. Patties med kød er en rigtig god behandling for øjnene og maven. De er elskede af både børn og voksne, de kan tages med dem på vejen, give barnet i skole og endda sætte på et festligt bord. Alltid og overalt vil de være velkomne. Derfor foreslår jeg at gå til køkkenet og lave en lækker overraskelse.

 • Gærdej til tærter:
 • 500 gr. (3,5 kopper) premiummel
 • 30 gr. presset gær (10 g tør)
 • 1 kop mælk
 • 1 tsk salt
 • 2 spsk sukker
 • 3 spiseskefulde vegetabilsk olie
 • 80 gr. smør
 • 2 æg til dej + 1 til maling
 • Påfyldning af tærter med kød:
 • 500 gr. fersk kød eller hakket kød
 • 1 stor løg
 • salt
 • sort jord peber
 • vegetabilsk olie

Forberedelse af kødfyldning til tærter

Tilberedning af gærdej til kødpies

Disse retter er værd at prøve

Kommentarer og kommentarer:

Wow, hvor meget kød i påfyldningen. Sådan rødmende viste sig, at der allerede var spyttet. Min gærdej passer mig altid dårligt, så jeg risikede ikke det, og nu ville jeg selv prøve det.

Med kødpies gjorde vi praktisk talt ikke, mere og mere ofte elskede vi og elsker tærter med lever indtil videre, deres bedstemor gav mig en opskrift. For en forandring vil jeg forsøge at lave mad med kød og sandsynligvis er det med hakket kød.

Påfyldningen til tærter blev udelukkende fremstillet af frisk hakket kød, nu vil jeg helt sikkert lave mad fra kogt kød. Jeg vil gerne prøve og sammenligne).

Til dejen tog 2 spiseskefulde mel, blandet med tørgær kager lavet med hakket kød, hakket salt og peber i en pande handy og steges i olie og smør blandingen ikke fuldstændigt fordampet, så læsse saften til kødboller. Dejen viste sig at være 5 +

Tærter er meget velsmagende viste sig. Tak for opskriften.

Og hvor mange tærter opnås ifølge denne opskrift?)

Ca. 20 stykker (en gang til tider er det ikke nødvendigt), tærter ligger bare på to bagplader.

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for ophavsmanden til opskriften. Dejen er uovertruffen! Mange tak, tak!

Svetlana, og tak fordi du tog dig tid til at gå til webstedet og forlade din feedback)))

Mange tak for opskriften! for første gang forsøgte jeg at bage tærter med kød), den anden batch stadig bagning, men jeg prøvede det først)) det var meget velsmagende!

Natalia, tak for tipet)))

Pies viste sig super. Første gang hun lavede dejen på din recept! Mange tak.

Tak, Olesya, jeg er glad for at jeg kunne lide tærter)))

Min søn kan ikke lide kød, men det er ikke mærkeligt, de klappede sådanne kager med stor fornøjelse. Dejen viste sig så luftig, det smelter bare i munden, og påfyldningen er lækker. Nu fandt jeg en vej ud, hvordan man fodrer små kød)).

Jeg vil også prale om - jeg stegte disse tærter i går, barnet bad om noget velsmagende. Fra vejledningen tilbagekaldte ikke et enkelt trin, gjorde alt som angivet i opskriften. Jeg kunne godt lide at den anden dag var tærterne så friske og luftige. Jeg skrev denne opskrift i min notesbog, nu vil jeg bruge den til tærter, ikke kun med kød.

Angelina, tak for kommentaren. Du har helt rigtigt, denne opskriftstest er egnet til tærter med nogen påfyldning)))

I går bøde jeg for første gang i mit liv kødpatties, og jeg vil prale af mit mesterværk)) Det er hvad jeg fik, check ud)). Manden og barnet var henrykte, sagde, at sådan skønhed kan udbydes til salg)). Dejen kom ud chic, mild, delikat, påfyldningen er også lækker. Efter ristning afbrudte jeg malkekød på blenderen, så den var blødere. Efter min mening var tærterne generelt en succes.

Valeria, mange tak for tilbagemeldingen og for de sendte billeder. Pies viste sig super, fra et blik på billederne er salivating))) Din mand var heldig med en så god chef!

Alena, jeg er glad for at du værdsat min indsats. Men det var kun takket være din succesfulde opskrift. Nu er jeg ikke bange for at bage tærter, jeg har allerede prøvet dine opskrifter og syltetøj med dem, og med valmuefrø ser alt ud bare smart)).

Pies viste sig fremragende, tak!

Mange tak! Den bedste opskrift på tærter

Anna, Lyudmila, tak for svarene)))

Tærter ser appetitvækkende ud. Jeg har længe ønsket at prøve at bage gær tærter, men hidtil kun stegt. Du inspirerede mig, jeg vil helt sikkert lave mad.

Mange tak for opskriften! Der har været flere mislykkede forsøg med tærter, men tilsyneladende vil jeg ikke udrydde optimisme og jeg besluttede. Fra mange opskrifter har valgt din, siden. mere detaljeret beskrivelse af hele proceduren fra a til jeg! Jeg lykkedes hurtigt, på trods af manglende erfaring med gærebagning. Pies viste sig meget velsmagende, i påfyldningen tilføjede en lille bouillon, hvor det kogte kød (så saftigt det viste sig) sandheden om den samme størrelse tærter til at arbejde 🙂

Julia, du umnichka, ideen med bouillon meget god)))

Jeg tilføjer stegt løg til saftigt påfyldning, og nogle gange stuvede gulerødder.

Mange tak for denne opskrift. Jeg ved ikke, hvordan man kan bage noget. og så så jeg disse tærter og besluttede. Alt blev gjort i forhold til proportionerne. kun dosen tog en dobbelt. at alt var nok. Og nu er mirakelkagerne klar. De smelter i munden, og jeg har ikke smagt så bløde tærter. Mange tak. SUPER. Kun i stedet for smør tog margarine og en del af tærterne bagt i olie. Denne delikatesse.

tak for opskriften tærter viste sig fantastisk

Velkommen! Stadig aldrig skrevet en anmeldelse, men din opskrift på dette er det værd. Dejen er fremragende, jeg med gær generelt ikke kan klare mig godt, jeg forsøger ikke at tackle det, men så bad barnet mig om tærter med kød, og jeg kom til dig på stedet. Gjorde alt efter din opskrift, fyldning-kyllinghakket filet med løg. Det viste sig bare fantastisk! Jeg tror nu, jeg vil lave mad oftere fra gærdej. Tak.

Folk ved ikke rigtigt, eller rettere ikke ved det. På markederne på kødborde sælges det mest værdifulde produkt: svinekødfedt og oksekødsfedt. Alt er billigt. Køb, skære og peretopit på lav varme. Hæld i krukker. Smagen af ​​oksekødsfedt kan ikke overføres. Stek på disse fedt kartofler kød lever løg grøntsager - for ører vil ikke trække. Men nu handler det ikke om det. Dette fedtstof skal tilsættes til den flydende dej, der gradvist tilsættes mel og blander blenderen i ca. fem minutter. Derefter tilsættes mere mel for at bringe dejen til den ønskede konsistens. Har ikke brug for nogen margariner og smør. Du vil sige: det vil lugte. Jeg svarer: det vil være dejligt at lugte. Og hvad en sød dej. Spis det som kød. Den mest delikate. Hvor meget skal du tilføje? To gode spiseskeder til 20 patties. Omkring så.

Alex, tak for at dele din oplevelse. Jeg ved, at kagerne er lavet på smeltningen, men jeg har ikke hørt om tærterne. Når jeg gør næste gang, vil jeg helt sikkert prøve)))

Jeg forsøgte at lave mad på en recept. For første gang i mit liv fik jeg sådan en fantastisk dej! Meget velsmagende! Tak!

Olga, tak for din tilbagemelding. Jeg er glad for at jeg kunne lide tærter)))

Jeg lagde tærter i dag i overensstemmelse med din opskrift. Blot fantastisk viste sig. Kødfrit frisk stegt i stegepande med løg og krydderier. Jeg er meget glad for, at tiden ikke er spildt!)) Jeg ønsker dig succes i din oplysning med dine opskrifter.

Første gang kogte tærter ifølge din opskrift. De lavede tre fyldninger (kød, lever og æg med løg). Patties viste sig uforlignelig. Tak for en god opskrift.

Mange tak for opskriften, gør tærter for første gang i mit liv og straks viste sig.

Men da tærterne blev bundet, stakkede dejen ikke sammen, snarere fast i hinanden, men det brød sig fra hinanden, og som følge heraf var der en smule skilsmisse, da tærerne blev skilt. Fortæl mig ikke, hvorfor det kunne ske? Tak.

Sergey, du har tilsyneladende allerede tørret lidt dej. Prøv næste gang lidt hurtigere at lave patties. Hvis du ser at dejen har tørret, kan kanterne lidt fugtes med vand. Og rive hårdere)))

Alain, tak for svaret, men dejen var ikke tør, men følelsen af ​​at det var olieagtigt det - om. Samtidig blev konsistensen observeret i overensstemmelse med opskriften. Jeg troede, at der var lille mel, selvom dejen ikke holdt sig til bordet eller i hænderne.

Sergei, måske grunden til pine. Hvis melet er lavt gluten, limes dejen hårdt. I dette tilfælde skal testen ligge i en halv time, så gluten er bedre blomstret. Dæk dejen med et serviet eller et håndklæde, så det ikke tørrer ud. Og da gær dej, så hold det varmt. Vi danner tærter med kød efter "trækker" dejen. For fremtiden råder jeg dig til at prøve et andet mel til bagning med højt gluten.

tak for opskriften. alt fungerede perfekt.

Ingredienser Opskrifter

tabellen over foranstaltninger og vægte

Sådan laver du lækker kål suppe med surkål

Cake Medovik - hurtig og lækker opskrift

Træt af kød og fede salater? Så dumplings med cottage cheese - dette er hvad du har brug for!

Goulash lavet af oksekød er hurtig og meget velsmagende.

Sådan tilberedes lækre belasha

Kage med kirsebær "Klosterhytte"

Den bedste påfyldning til pizza

Hjemmelavet mayonnaise i 5 minutter.

Kage Prag - en kage uden besvær!

Hvordan man marinerer makrel hjemme - meget velsmagende!

Copyright © 2017 Good-Menu.Ru | Forfatter Alain Khokhlov

Alle ophavsretlige billeder og alle tekster er beskyttet af lov om ophavsret

Ved brug af webstedsmaterialer er det indekserede link til kilden obligatorisk!

Lækker tærter med kød

Denne opskrift på lækre tærter med kød er meget enkel. Dejen bliver luftig, kødet er saftigt og vigtigst meget hurtigt!

 • Hvede mel 600 gram
 • Mælk 90 gram
 • Smør 70 gram
 • Æg 5 stk
 • Salt 1 tsk
 • Sukker 2 Art. skeer
 • Hakket 500 gram
 • Løg 1 stykke

1. Fortynd fortynd gæren i 100 ml varmt vand og lad det gå i 15 minutter fremover.

2. Smelte i 90 ml varm mælk 70 g. smør. Derefter tilsættes æg og sukker og blandes godt.

3. Sigt gennem sigtemelet med saltdele i ægmælkemassen. Knæ den bløde dej. Denne dej bør lidt holde sig til hænderne.

4. Knæk dejen i en skål, dække med en madfilm og lad den stige i 1-1,5 timer, hvilket betyder, at testvolumenet vil fordoble.

5. Forbered forcemeat. Rist løget på en fin rist eller hugg med en kniv, tilsæt til kød på jorden. Derefter tilsættes ægget og 2 spsk. Mælk, salt og peber smag og bland godt igen. Klar hakket kød i køleskabet i et stykke tid, indtil dejen stiger. Ifølge denne opskrift er det ikke nødvendigt at stege kødet, så tærterne er mere saftige.

6. Når dejen er steget, læg den på bordet og genknid et par minutter. Rul dejen ud med en højde på 0,7-1 cm, skær cirkler med en diameter på 8-10 cm. I midten af ​​hver cirkel skal du placere en forkød med en ske.

7. Derefter danne pattiesne og læg dem på en bageplade, 3-4 cm fra hinanden. Dæk bakkebakken med et håndklæde og lad det stå i 20 minutter i bevis.

8. Smør patties med æg og bages i forvarmet til 200 graders ovn i 15-20 minutter før blanchering. Bon appetit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

53 + = 55